Dundy Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 most néztem, 4-5e az a kis izé csergőnél, szóval vagy csinálsz amgadnak vagy bontóban keresel :lol: 4-5e? :sowwy: Viccesek vagyunk. Annyiért komplett ajtót veszek. :lol: Köszi az infót, megkérdezhetem, hogy ki/mi ez a "csergő"? Még nem hallottam róluk, viszont szívesen elmentem a linkjüket, ha van. Köszi!
hening Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 4-5e? :sowwy: Viccesek vagyunk. Annyiért komplett ajtót veszek. :lol: Köszi az infót, megkérdezhetem, hogy ki/mi ez a "csergő"? Még nem hallottam róluk, viszont szívesen elmentem a linkjüket, ha van. Köszi! Lenn találsz bannert hozzájuk.sárga :lol:
Dundy Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Lenn találsz bannert hozzájuk.sárga :sowwy: áhá! köszi! :lol:
powerup Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 4-5e? :sowwy: Viccesek vagyunk. Annyiért komplett ajtót veszek. :lol: Köszi az infót, megkérdezhetem, hogy ki/mi ez a "csergő"? Még nem hallottam róluk, viszont szívesen elmentem a linkjüket, ha van. Köszi! Ha veszel 4-5 ezerért vezetőoldali ajtót,akkor hozzál a bontós haveromnak vagy 10 db-ot,mert ő bizony 15 -ért adja és lazán elviszik... :lol:
Dundy Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Ha veszel 4-5 ezerért vezetőoldali ajtót,akkor hozzál a bontós haveromnak vagy 10 db-ot,mert ő bizony 15 -ért adja és lazán elviszik... :lol: :sowwy: Mindenképpen bevásárolok belőle. Fogalmam sincs az áráról, s úgy látszik túloztam.
Tiv. Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Ennyi beruházást talán megér, hamár szétbombáztad a fél elektromos rendszeredet? Hát igen. Nekem a generátor majdnem a fél elektromos rendszer. :sowwy: :lol:
J0hnny Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Hát igen. Nekem a generátor majdnem a fél elektromos rendszer. :sowwy: :lol: Hehe!Nem kell nekünk ECU! :lol:
hening Elküldve Május7, 2008 Elküldve Május7, 2008 Ilyet használ vki? Nekem sima tungsram izzó van benn, de egyszer vettem bele 3e körüli áron 1 pár "tuning" izzót egy "tuning" boltban. Kb 1 hétig bírta. Azóta tungsram van. :sowwy:
pjoc Elküldve Május7, 2008 Elküldve Május7, 2008 Nekem sima tungsram izzó van benn, de egyszer vettem bele 3e körüli áron 1 pár "tuning" izzót egy "tuning" boltban. Kb 1 hétig bírta. Azóta tungsram van. :lol: Ezzel én is jártam így csak én 5000 ért vettem 2 év garral, csak nem cserélték ki :sowwy:
hening Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Ezzel én is jártam így csak én 5000 ért vettem 2 év garral, csak nem cserélték ki :lol: Én vissza se vittem, mert előzőleg kidobtam a dobozát a számlával együtt. Gondoltam 1 évet csak kibír,....hát nem bírt. :sowwy:
opel16v Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Ezzel én is jártam így csak én 5000 ért vettem 2 év garral, csak nem cserélték ki :sowwy: Én Eufab gold xenongázos égőt vettem, annak is párja 5000 volt 2 év garral. Már a második szettem van (az első gar után ment tönkre), ebből az egyik égő 2 hónap után megadta magát, szó nélkül cserélték mindkettőt! :lol:
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Én Eufab gold xenongázos égőt vettem, annak is párja 5000 volt 2 év garral. Már a második szettem van (az első gar után ment tönkre), ebből az egyik égő 2 hónap után megadta magát, szó nélkül cserélték mindkettőt! B) Nekem Udi hozott Bosch halogént,még a balesetet is elviselte és nagyon jó fénye van! B)
digislaci Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Sziazstok S.O.S segítség kellene,mert az autó munkaezköz és nem tudok dolgozni! F astra 1.7 TD opel motoroshoz kellene olyan kapcsolási rajz,amin rajt van az izzítás. A probléma,hogy nem izzít,gyertyák jók,izzítórelé jó,de az áram nem jut el a gyertyákig. Nem értek hozzá,csak haver mondta szerezzek kapcsolási rajzot és megcsinálja. PLS HELP! B) Jö nekem priviben vagy mailben:digidlaci@gmail.com Előre is köszi
Digger Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Sziazstok S.O.S segítség kellene,mert az autó munkaezköz és nem tudok dolgozni! F astra 1.7 TD opel motoroshoz kellene olyan kapcsolási rajz,amin rajt van az izzítás. A probléma,hogy nem izzít,gyertyák jók,izzítórelé jó,de az áram nem jut el a gyertyákig. Amig másikat nem találsz. Rajz Itt a fórumon találsz kézikönyvet is. Én innen töltöttem le, de most nincs meg a link. A K25-ös relé az izzítórelé, az R5 az izzítógyertya.
Digger Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Találtam egy kicsit jobb minőségű rajzot is. 2 részletben van. 1 2 Úgy látom van a motortérben egy biztosíték az izzítógyertyának! F41-el jelölik. Két féle kivitel van. Az egyiknél kétfokozatú az izzítás, amit egy előtét ellenállással oldottak meg. Ennél van 2 segédrelé is.
J0hnny Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Találtam egy kicsit jobb minőségű rajzot is. 2 részletben van. 1 2 Úgy látom van a motortérben egy biztosíték az izzítógyertyának! F41-el jelölik. Két féle kivitel van. Az egyiknél kétfokozatú az izzítás, amit egy előtét ellenállással oldottak meg. Ennél van 2 segédrelé is. Jó látni,hogy szép lassan Téged is elkap a mánia! B)
yooccoo Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 hiába no, akinek problémája van, hamar megtanulja B)
Gravedigger Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Sziasztok. Megcsináltam az ajtó kárpitot végre nem mozog és zörög, de nem néztem meg, hogy a központi riasztó bezár-e. És ahogy megnyomom a gombot elindul egy kicsit a zár az ajtón és visszaugrik, de a riasztó az bekapcsol.Kézzel letudom nyomni és ott is marad. Mielőtt megcsináltam a kárpitot működött. A motor sztem jó.Lehet, hogy akad valahol?
Szitamanó Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 ...És ahogy megnyomom a gombot elindul egy kicsit a zár az ajtón és visszaugrik, de a riasztó az bekapcsol.Kézzel letudom nyomni és ott is marad... Nekem a bal hátsó csinálta ezt... Leszedtem a kárpitot, ahol tudtam befújtam WD 40-nel a mozgató rudazatot meg a forgás pontokat, azóta jó. B)
Gravedigger Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Nekem a bal hátsó csinálta ezt... Leszedtem a kárpitot, ahol tudtam befújtam WD 40-nel a mozgató rudazatot meg a forgás pontokat, azóta jó. B) Oksa megpróbálom köszike.
Digger Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Digislaci kartárs problémája miatt nézegettem az elektromos rajzokat. Egésszen jól olvashatók vannak az Astra szervízkönyvben. Az itt található képen a C ábrán levő relé helyét nem tudom hol van. Valaki felismeri? Ez a "Nappali menetfény" reléje. Ez a tompítottat, vagy a helyzetjelzőt jelenti?
hening Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Digislaci kartárs problémája miatt nézegettem az elektromos rajzokat. Egésszen jól olvashatók vannak az Astra szervízkönyvben. Az itt található képen a C ábrán levő relé helyét nem tudom hol van. Valaki felismeri? Ez a "Nappali menetfény" reléje. Ez a tompítottat, vagy a helyzetjelzőt jelenti? Az csak a skandináv országokban van beszerelve.
surnew Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Hi!! fűtőmotor előtét ellenállást gyártók kellenének nekem, mert a hella és a Gm kicsit drága, de a www.oszcar.hu-n találtam olcsót, csak nem tudom, hogy milyen márkájú, és anélkűl nem tudom megrendelni. Köszi előre is!!
Recommended Posts