aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Halljuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Szóval: 1. Először is ez a kis kütyü lennt van hűtő alján, ha szemben állsz az autóval bal kéznél. Le kell pattintani a lökhárítóról a kis takarólemezt, ami a vonó "horgot" rejti és előlről kell cserélni! 2. Magát a "hőgombát" egy 29-es kulccsal kell meglazítani, illetve meghúzni, 29-es kulcsot viszont sehol nem találtam, úgyhogy maradt a brutál megoldás, egy 28-ast addig köszörültem, csiszoltam, ameddig 29-es nem lett. (Ha kell tudok küldeni képet róla) 3. Miután ezzel megvoltam kilazítottam a régit, kitekertem a helyéről és a másodperc törtrésze alatt betettem helyette az újat :) , ugyanis a hűtővíz folyamatosan folyt, ameddig itt egy "lyuk" volt a rendszerben. 4. Kézzel meghúztam, ameddig lehetett és ezután jött a legszebb: A megköszörölült villáskulcs most már méretben megfelelt, viszont túl hosszú volt ahhoz, hogy véglegesen meg lehessen húzni az anyát! Tehát a villáskulcsot kettéfűrészeltem és az így kapott célszerszámmal szépen meghúztam az anyát. 5. Ezután hűtővízszintet ellenőrzünk és kész is vagyunk! Jó étvágyat! :D Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Ez csak azért érdekes, mert ősszel a szerelőm simán kicsavarta, majd visszacsavarta egy sima villáskulccsal felülről, nem kellet semmit sem csinálni a lökhárító felől és a kulcsot sem fűrészelt ketté... azóta sem folyt el csepp hűtővíz sem úgyhogy szerintem Te valamit nagyon elbonyolítottál. Mellesleg már két hete is azt mondtam, hogy itt van a hőkapcsoló :evil: mind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Valószínűleg az a különbség, hogy Neked 1,4 16V van, nekem pedig GSI-m. A faterom 1,4 -es Astra Classic-ján valóban ki tudnám cserélni felülről is, itt viszont fizikai lehetetlenség lett volna felülről támadni! Annyi sok "sz@r" van a motortérben, hogy nem fért be a kezem. Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Aham, akkor sorry... nem tudtam, hogy GSi (a kép elég kicsi) Legalább akinek kisebb motorja van az is tudja mostmár, hogy hogyan lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Aham, akkor sorry... nem tudtam, hogy GSi (a kép elég kicsi) Legalább akinek kisebb motorja van az is tudja mostmár, hogy hogyan lehet... Ugyan már, én kérek elnézést! :) Üdv: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Hi Főnököm vett egy Zafirát, két nap múlva lemerült az akksija.Kimérte a nyugalmi áramfelvételt és 400mA-t mért.Szerintetek normális dolog ez? Kicsit sokalljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Sztem próbáljátok meg a magnót kikötni, mert az enyémben is a gyári magnó szívta le :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Hi Főnököm vett egy Zafirát, két nap múlva lemerült az akksija.Kimérte a nyugalmi áramfelvételt és 400mA-t mért.Szerintetek normális dolog ez? Kicsit sokalljuk. Ez Sok kb 5W-nak felel meg...nézzetek körűl nem e világit vmi aminek nem kellene az autón(pl. motortér/csomagtér/utastér/kesztyűtartó világítás vagy a rádió nem e be van kapcsolva maradt csak le van halkítva) ....de az is lehet, hogy a riasztónál van vmi gubanc :arrow: irány a villamosságis Még vmi eszembe jutott kollegám autójában az ablakemelő gombok világítása szívta le az aksit(állandóra volt kötve)! Üdv NÉzd végig hátha megtalálod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Tudtok pesten 14.ker környékén ajánlani valami villanyászt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Valamint az olajcserével egybekötve kicseréltem a gyújtógyertyákat is.Érdekes volt, hogy a két pólus közelében szép szürke, körülötte pedig tiszta korom volt mind a 4.Viszont a "középsőkettő" nyakáján láttam v.mi halvány barnás elszíneződést.Látott már v.ki ilyet? :?: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 hi adott egy 93as Astra GSI, amiben nincs ködfényszóró szeretnék tenni bele úgy láttam hogy a lökösnél ottvannak a kábelek csatlakozóval a végén akkor ez azt jelenti, hogy veszek 2db ködfényszórót, kivágom a helyét a lökösből és rádugom a csatlakozóra??? de pl belül nincs kapcsoló... veszek azt is, vhova bekötöm és müxik, vagy kell még vmi hozzá??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Ha ki van könnyítve a lökhárítón, akkor valóban csak bele kell rakni.Ha valóban azok a vezetékek a ködlámpához vannak, akkor "csak" össze kell dugni.Viszont a kapcsoló helye elvileg ott van a hátsó ködfényszóró kapcsoló mellett, azt biz' venni kell, és bedugni a helyére.A bontókban álltalában 1500-200ft szokott lenni.Újonan viszont k.va drága.S ha jól emlékszem van annak külön biztije is, de meg nem mondom, hogy melyik az. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 de valahova csak be kell kötni azt a kapcsolót....vagy ottvan a vezetékezés és csak rá kell dugni a kapcsolóra?? egyébként 1500-200Ft nem is olyan sok, főleg ha 200ér megkapom. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Kiépített aljzat van, ha kihúzod a hátsóét, megnézheted.Elvileg csak egy amolyan vakdugó van berakva az első helyére. 200???Mázlista! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 A bontókban álltalában 1500-200ftTe írtad el kolléga :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Szerintem...bár nem tudom a típus specifikus dolgokat...kell hozzá lenni relének is, tehát valószínű azt is venned kell....nem szokták simán egy kapcsolóra tenni..a 2 első ködös együtt ha sima izzó van benne, akkor 110-120W..szóval kell bele relé... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 na ezt lenne jó tudni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 na ezt lenne jó tudni.... Tutira kell relé, az Így Csináldban van ködfényszóró utólagos beszerelése rész: A lökös ki van könnyítve, kell relé is, azt a 4. reléhelyre kell tenni a biztitáblánál, és kell egy 20A-s bizti a 17-es biztihelyre, nomeg a kapcsoló ugye. Az egyedüli ami kérdéses, hogy be van-e kábelezve, de neked ezek szerint bevan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Létezik valami kütyü amivel erősiteni lehet az antenna jelét?? És ha igen hol kapható vagy hol nézzek utánna :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Létezik valami kütyü amivel erősiteni lehet az antenna jelét?? És ha igen hol kapható vagy hol nézzek utánna :roll: Elektronyász boltokban általában kapható, de minek az neked? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Elektronyász boltokban általában kapható, de minek az neked? :wink: Szóval különböző rádió adók nehezen jönnek és pont azok amiket halgatni szeretnék, ezért gondoltam erre, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 egyébként ez egy érdekes téma...Én is anno csodákat vártam ezektől az erősítős beltéri szobaantennáktól...aztán 1et kipróbáltam...és olyan jól működött, hogymár fél óra múlva vissza is érkezett a vásárlás helyére.... :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wf101 Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Létezik valami kütyü amivel erősiteni lehet az antenna jelét?? És ha igen hol kapható vagy hol nézzek utánna :roll: Én régebben vettem (autósboltban) még egy másik autómba, de jól működött, és egyszerű a "beszerelése" is! Kb. 1000 Ft körül lehet az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts