J0hnny Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Hömm-Hömm Villogunk. :D :D :lol: :D Ettől a képtől viszont kiráz a hideg még most is: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 :D :D Ettől a képtől viszont kiráz a hideg még most is: http://gallery.site.hu/d/3540784-2/DSCF5465.JPG :D Botkormányos Astra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 :lol: :D Ettől a képtől viszont kiráz a hideg még most is: http://gallery.site.hu/d/3540784-2/DSCF5465.JPG :D Mióta van az autódban ennyi vezeték, tán villannyal megy? És nem hagyom magam meggyőzni, hogy az irányjelző reléhez ennyi villanydrót kell. :D :D Tudván miért lett így szétszedve, valóban kellemetlen élmény lehetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Tudván miért lett így szétszedve, valóban kellemetlen élmény lehetett. Gondolhatod mennyire boldog voltam... Nem volt elég a baleset,még ez is... Udi és Bazsi segítsége nélkül még ma sem lenne kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Ettől a képtől viszont kiráz a hideg még most is: http://gallery.site.hu/d/3540784-2/DSCF5465.JPG Nekem is ennyire volt szétborítva ha nem jobban, csak nekem fennmaradt a műszerfalpárna. Az hogy jön le? Soha nem néztem igazán csak elkönyveltem magamban, hogy biztos nehéz és nem is próbálkoztam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Nekem is ennyire volt szétborítva ha nem jobban, csak nekem fennmaradt a műszerfalpárna. Az hogy jön le? Soha nem néztem igazán csak elkönyveltem magamban, hogy biztos nehéz és nem is próbálkoztam. :D Erre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Erre gondolsz? http://gallery.site.hu/d/3540845-2/DSCF5468.JPG Aha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Alul a középboxnál vannak csavarjai, oldalt az A oszlopnál, és a motortér felől a szélvédő alatt asszem 3 vagy 4 csavar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Erre gondolsz? http://gallery.site.hu/d/3540845-2/DSCF5468.JPG :D :D Na eztmár nem 4-5 csavar fogja ahogy nézem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Alul a középboxnál vannak csavarjai, oldalt az A oszlopnál, és a motortér felől a szélvédő alatt asszem 3 vagy 4 csavar :D Lehet spóroltam volna 1-2 napot a vezetékelésnél, ha kiszedem. :D Na majd legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Láttam egy vákumcsövet az utastérbe menni. Gondolom a trabi kapcsolóhoz megy. Szerintem nekem nem működik. A gomb nyomásakor - úgy mondtátok - , hogy szisszenni kell, és koppanni a zsalunak, valamint ha megy a ventillátor, akkor megváltozik a hangja. Nekem semmi ilyesmi nem történik. Gondolom a középkonzol szétszedős! Mi tud abban tönkre menni? Vagy valamit nem raktak a helyére? Az én első Astrámban tényleg koppant a Trabi kapcsoló benyomásakor vagy kiengedésekor, de a mostanim az csöndben teszi a dolgát. Sokáig azt hittem nem is működik, de legutóbb amikor hideg időben való indulás után éreztem, hogy húz a lábamra a hideg a menetszéltől, benyomtam a gombot és láss csodát, elállt a hidegáramlat. Szóval működik! Tehát nem biztos, hogy csak kattanással működhet jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 amikor visszakapcsolok külső levegőre, akkor van sziszegés egyébbknét enm kattog Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 amikor visszakapcsolok külső levegőre, akkor van sziszegés egyébbknét enm kattog El ne felejtsük, a kattogással kapcsolatban, ez egy díízeel. Kattog vákum nélkül is. :D És a sziszegés sem biztos, hogy halható a motortól. Legalábbis nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 El ne felejtsük, a kattogással kapcsolatban, ez egy díízeel. Kattog vákum nélkül is. :D És a sziszegés sem biztos, hogy halható a motortól. Legalábbis nálam. Mint mond Ákos bácsi? :D Nem hallom a dízeltől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 gyári elektromos ablakemelő szettért mennyi a reális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 gyári elektromos ablakemelő szettért mennyi a reális? Én most jutottam hozzá egyhez, egy 10-esért. De ez elég baráti ár volt, mert kadettklubos cartárstól van. :D Már melózok is rajta, mert csak az ajtóban levő vezetékek, csatik vannak meg. A többit ki kell építani hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 25-30 reális lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 25-30 reális lehet? Inkább 15-20. szerk. Itt pl 18+fa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 felhívtam őket, a két első 20 csak nem tudom, el tudok-e menni oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 arra figyeljetek, hogy a 3 ajtósé tudtommal nem jó az 5 ajtósba. 5 ajtósé ritkább és drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 direkt cravanhoz kérdeztem oszt hogy igazat mondtak-e? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 helló mindenkinek!! nahh meglett a fűtésem oldva szal végre sikerült ! köszii a segítséget az itt ténykedő Car-társaknak!!!!! további szép napot!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Sziasztok! Az astra tanítható ablakemelőmotorja hány vezetékes? Látszik valami elektronika kívülről, vagy el van rejtve a belsejében? (ugye jól tudom, hogy a motor "jegyzi meg" a végállásokat, a kapcsoló csak polaritást forgat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Nah, ma bekábeleztem az ablakemelőt, holnap rakom bele a motorokat, meg a hozzá való kárpitokat. Ki is próbáltam, f@c@. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Nah, ma bekábeleztem az ablakemelőt, holnap rakom bele a motorokat, meg a hozzá való kárpitokat. Ki is próbáltam, f@c@. :D Ugye acélszegeccsel rakod be a mocikat?Persze ha gyáriról beszélsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts