hening Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 ... esetleg nézz már rá Hening, hogy ha leveszed a burkolatot a TID-ről, forraszd át a csati lábait (hozzáférhető) újra, szerintem ott lesz kontaktos, találkoztam már ilyennel. :D Köszi a tippet. :D
afonya Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 szerintem csak a modellfriss utániakon van Szerintem neg csak az U.Gy. lámpatesteken van ilyen szellőző cső. Legalábbis azokon amiket én láttam. U.i.:Xray Vissza ne add a formákat, mert azzal lehet villanykörtét csinálni, az ovónénit lekenyerezzül egy szende pislogással, és nyert ügyünk van. :D :D :D :D
Xray Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Szerintem neg csak az U.Gy. lámpatesteken van ilyen szellőző cső. Legalábbis azokon amiket én láttam. U.i.:Xray Vissza ne add a formákat, mert azzal lehet villanykörtét csinálni, az ovónénit lekenyerezzül egy szende pislogással, és nyert ügyünk van. :D :D :D :D Rendben :D :D
Laci4 Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Tantál kondik Sima Elkok :D Csak úúúgy :D (a második egy darabos képek nem méretarányosak...) ui: én se emlékszem szellőzőre a lámpán... :D
Imi 1.7TD Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Mi lehet a baj ha a TID elsötétül, mikor a világítást felkapcsolom. Járó motornál világítás nelkül rendesen működik. Eléghetett egy kábel vagy biztosíték?
J0hnny Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 ui: én se emlékszem szellőzőre a lámpán... :D Astra lámpán én sem láttam még,B vecijén már igen.
yooccoo Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Mi lehet a baj ha a TID elsötétül, mikor a világítást felkapcsolom. Járó motornál világítás nelkül rendesen működik. Eléghetett egy kábel vagy biztosíték? gyári fícsör :D
Laci4 Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Mi lehet a baj ha a TID elsötétül, mikor a világítást felkapcsolom. Járó motornál világítás nelkül rendesen működik. Eléghetett egy kábel vagy biztosíték? Teljesen sötét lesz? Vagy csak jóval halványabb? Ha halványabb az mint írták "fícsőr" gyári beállítás.. Illetve a világítás kapcsoló alatt van egy vizszintes tekerentyű... azzal lehet állítani a fényerőt.. vagy lehet,hogy csak a müszerfalét állítja.. :D :D uhh ez égő.. ez valahogy most nem dereng :D
Imi 1.7TD Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Teljesen sötét lesz? Vagy csak jóval halványabb? Ha halványabb az mint írták "fícsőr" gyári beállítás.. Illetve a világítás kapcsoló alatt van egy vizszintes tekerentyű... azzal lehet állítani a fényerőt.. vagy lehet,hogy csak a müszerfalét állítja.. :D :D uhh ez égő.. ez valahogy most nem dereng :D jól mondod a TID-en is állítja a fényerőt, de nekem teljes sötétség miközben a műszerfal fullra világít.
nagyc Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 jól mondod a TID-en is állítja a fényerőt, de nekem teljes sötétség miközben a műszerfal fullra világít. Szedd szét a TID-et, és a csati lábait kell visszaforrasztani a panelre. Nekem ez oldotta meg az ilyen problémám.
paja Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 Én is jártam már úgy , hogy egy ügyes mozdulattal kihúztam a csatival eggyütt a tüskéket is a panelból.... :D Egy kis forrasztással megoldható a gond... :D Lehet, hogy ezek a tüskék maguktól is kilazulhatnak.... :D Sajna forrasztási gondok előfordulnak az Opelnál... :D
Laci4 Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 is.. :D mint szerintem sok más kocsinál is.. Egyre azért figyelj oda.. a szallagkábelt ne nagyon piszkáld.. van nálam egy MID, amit gondoltam megnézek beülről.. szétszedtem.. közben "leugrott" a szallagkábel a kijelzőről asszem.. vagy a panel részről.. már nem emlékszem, marha rég volt.. a lényeg, hogy a szallagkábelről a vezető anyag is ugrott.. ottmaradt a kijelzőn, vagy panelen!! :D :D :D
opel16v Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 Vettem a hétvégén egy 74-es Exide Excell-t (16ezerér), kíváncsi vagyok, lesz-e olyan tartós, mint a Banner :D
yooccoo Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 hol került annyiba? mindenhol csak drágábban láttam eddig
opel16v Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 hol került annyiba? mindenhol csak drágábban láttam eddig vaterán árulja egy fickó, van 55-ös is, asszem 14-ért. 1 év garis, papírt is ad róla.
yooccoo Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 nevet tudsz mondani? mert se exide, se excell szóra nem találtam meg
opel16v Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 Sima Gábor 1dpm@citromail.hu 30/6599285 Gondoltam akkor már spórolok egy vatera jutalékot :D
yooccoo Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 Sima Gábor 1dpm@citromail.hu 30/6599285 Gondoltam akkor már spórolok egy vatera jutalékot :D :D köcce panucci az? most került fel hirdetése
opel16v Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 panucci az? most került fel hirdetése asszem ja :D
zozor Elküldve Március29, 2008 Elküldve Március29, 2008 Hello Mindenkinek! Végre sikerült megoldani a középkonzol izzócseréket! Ráment 2 órám :D , de az összeset kicseréltem. Kivettem a középkonzolt teljesen, a rádiót és a kijelzőjét és így sikerült a mutatvány. Szóval kell bele 5 db 1,2W-os foglalat nélküli és 2 db 2W-os foglalattal ellátott izzó kell. A 3 kar- hideg-meleg levegő, a ventillátor és a levegőszabályozó- közé 1-1 fogl.nélküli, a belsőlevegő-keringtetés kapcsolóba 1 fogl.nélküli valamint a szivargyújtóba kell 1 db fogl.nélküli izzó. A rádió kijelzőbe pedig a 2db 2W-os foglalatos izó megy. Remélem valaki csak hasznát veszi ennek... :D Hy! ui.:ja, a ventikapcsolóba 2 db kell, nem 1. :D
Novy Elküldve Március29, 2008 Elküldve Március29, 2008 ha képeket is készítettél volna mégjobb lett volna :D
zozor Elküldve Március29, 2008 Elküldve Március29, 2008 ha képeket is készítettél volna mégjobb lett volna :D Csináltam, de csak amikor szét volt bontva az egész, utána ebédelni kellett, oszt' eefelejtettem hogy hát több képet is illett vóna csináni... Úgyhogy ezt elcsesztem :D ...
zozor Elküldve Március29, 2008 Elküldve Március29, 2008 de még mennyire :lol: De láttam, de láttam!!! És ha tudnék rajzolni... :D Amúgy ha ráteszem a gépre a képet, be lehet valahogy jelölni rajta, hol-mit kell csinálni-cserélni? Pl.:valamilyen programmal, pölö powerpojint, vagy vmi hasonló /mer' ugye nem vagyok egy pc-májsztró :D :D :D
Recommended Posts