Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Mért lenne drága egy 1000mF/25V-os elkó? Lehet vagy 30Ft... Régen drága volt.... Mostanában nem vettem elco-t ! mert ugye ez időt állóbb mint a sima elektrolit kondik ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Régen drága volt.... Mostanában nem vettem elco-t ! mert ugye ez időt állóbb mint a sima elektrolit kondik ... elco = elektrolit kondi :D Ami szerepe itt lenne, azt évekig ellátja a legegyszerűbb fajta is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 elco = elektrolit kondi :D Ami szerepe itt lenne, azt évekig ellátja a legegyszerűbb fajta is. Pepe ugye nem vagy rokonságban Gabival! :D Na akkor elmondom hogy elco -ból 2 fajta van! :D Mindkettő elco de az egyik tartósabb jóval annak oylan csepp alakja van ! Dehát tudod te eztet most mééééé nekem köll mondjam ;) És a csepp alakúra van egy oylan dolog hogy annak az időfolyamán nemváltoznaka paraméterei még egy sima elconak igen! Ezért drágább a csepp alakú elco :D na most jólmegaszontam! mindíg csak offoljátok az embert tudom hogy direktvan! De a másiksem hülye annyira mint aminek kinéz ám :D :D Én elhiszem hogy okosak vagytok nemvitatom! De amit írtam a másiksem hülye ennyire elco = elektrolit kondi :D Ilyenkor pedíg ez az érzés kerülget hogy igen is azthiszitek hogy más libáért kapta azt a qu...va papírt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 De nekem nem szar az akksim. Az autó is pöccre indul. Majd este megnézem, amit Pepe tanácsolt, hátha akkor okosabb leszek,.....vagy nem. :D Lehet, hogy csak a TIDnél lazult le a csati. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Lehet, hogy csak a TIDnél lazult le a csati. Meglehet, majd azt is megsasolom. THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Pepe ugye nem vagy rokonságban Gabival! :D Na akkor elmondom hogy elco -ból 2 fajta van! :D Mindkettő elco de az egyik tartósabb jóval annak oylan csepp alakja van ! Dehát tudod te eztet most mééééé nekem köll mondjam :D És a csepp alakúra van egy oylan dolog hogy annak az időfolyamán nemváltoznaka paraméterei még egy sima elconak igen! Ezért drágább a csepp alakú elco :D na most jólmegaszontam! mindíg csak offoljátok az embert tudom hogy direktvan! De a másiksem hülye annyira mint aminek kinéz ám :D :D Én elhiszem hogy okosak vagytok nemvitatom! De amit írtam a másiksem hülye ennyire elco = elektrolit kondi :D Ilyenkor pedíg ez az érzés kerülget hogy igen is azthiszitek hogy más libáért kapta azt a qu...va papírt! Amire gondolsz, az a csepp alakú a tantálkondi. Valóban stabilabb (meg még jópár szempontból jobb), de ide felesleges. Ekkora kapacitással nem is láttam még tantálkondit (attól mondjuk még létezhet). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Amire gondolsz, az a csepp alakú a tantálkondi. Valóban stabilabb (meg még jópár szempontból jobb), de ide felesleges. Ekkora kapacitással nem is láttam még tantálkondit (attól mondjuk még létezhet). Ezen márcsak nemvitázok nekem nemér anyit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Itt most Pepének kell igazat adjak, a tantálkondira gondolsz, amiből nincs is nagy kapacitású típus. Az elektrolit kondik közül viszont vannak drágább fajták, ezek a low-ESR fajták, amik pl a jó minőségű hangváltókban vannak a hifi technikában :D De ide nem az kellene, hanem elég lenne a sima. Viszont nem érdemes megbontani szerintem a rendszert, mert ott más bibi van... esetleg nézz már rá Hening, hogy ha leveszed a burkolatot a TID-ről, forraszd át a csati lábait (hozzáférhető) újra, szerintem ott lesz kontaktos, találkoztam már ilyennel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Itt most Pepének kell igazat adjak, a tantálkondira gondolsz, amiből nincs is nagy kapacitású típus. Az elektrolit kondik közül viszont vannak drágább fajták, ezek a low-ESR fajták, amik pl a jó minőségű hangváltókban vannak a hifi technikában :D De ide nem az kellene, hanem elég lenne a sima. Viszont nem érdemes megbontani szerintem a rendszert, mert ott más bibi van... esetleg nézz már rá Hening, hogy ha leveszed a burkolatot a TID-ről, forraszd át a csati lábait (hozzáférhető) újra, szerintem ott lesz kontaktos, találkoztam már ilyennel. :D Én nemondtam oylat hogy nincs igaza! De egyet tudok hogy ebbe a topikba hót ziher hogy nem írok, vannak itt jobbanképzett szakemberek majd tartanak azok ötletbörzét! Én általában csak roszdolgokat írok így nem is rontom tovább a színvonalat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 azé nem kell megsértődni, legközelebb már te is profin tudsz így tanácsot adni a témában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 De egyet tudok hogy ebbe a topikba hót ziher hogy nem írok, vannak itt jobbanképzett szakemberek majd tartanak azok ötletbörzét! Én általában csak roszdolgokat írok így nem is rontom tovább a színvonalat! :D Ha rosszat mondasz kijavítanak, ebből lehet tanulni neked is másoknak is. Felesleges ebből elvi kérdést csinálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 azé nem kell megsértődni, legközelebb már te is profin tudsz így tanácsot adni a témában :D Szósincs sértődésről... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 igy van ha rosszat irsz kijavítanak :D engem is mennyiszer és? elkót én se tudok csepalakúban :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 igy van ha rosszat irsz kijavítanak :D engem is mennyiszer és? elkót én se tudok csepalakúban :D :D És semmi igazad van értem én csak.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 igy van ha rosszat irsz kijavítanak :D engem is mennyiszer és? elkót én se tudok csepalakúban :D :D Mindkettő elcó :D De megígértem ugyhogy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Mindkettő elcó :D De megígértem ugyhogy :D :D Végülis nekem is égő az izzó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Végülis nekem is égő az izzó... :D :D :D Azésem :D Szerkesztettem: Azé is Az izzó nem égő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Én nemondtam oylat hogy nincs igaza! De egyet tudok hogy ebbe a topikba hót ziher hogy nem írok, vannak itt jobbanképzett szakemberek majd tartanak azok ötletbörzét! Én általában csak roszdolgokat írok így nem is rontom tovább a színvonalat! :D Akkor meg különben is add vissza körteformákat és az olómkatonáimat és nem játszhatsz többé velünk a homokozóban és amúgy sem vagy a barátunk és az ovónéninek is megmondalak majd! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 no, az 'új' jobb első lámpám párásodik mivel szakad az eső, nem néztem be a motortérbe, de elképzelhető, hogy onnan kapott nedvességet? van rajta egy gumicső, amin keresztül gondolom szellőzik nem lehet, hogy pont amiatt párásodott be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Akkor meg különben is add vissza körteformákat és az olómkatonáimat és nem játszhatsz többé velünk a homokozóban és amúgy sem vagy a barátunk és az ovónéninek is megmondalak majd! :D :D Jó Jó értem a célzást! Majd csinálok neked Homokvárat de akkor az ovinéninek nemmondhatsz semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 By Belga :D nekem az égő az gáz nah?? :D hát ha szellőzés miatt van az a gumicső, akkor amiatt nem kellene, de nézd meg a helyzetjelződ gumiját, meg hogy helyén van e a nagy gumikupak. egy ideig nekem is párásodott, 2 napig :D de az azé volt mert a kereskedésben nem volt helyére rakva a helyzetjelző... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 hát ha szellőzés miatt van az a gumicső, akkor amiatt nem kellene, de nézd meg a helyzetjelződ gumiját, meg hogy helyén van e a nagy gumikupak. Én néztema lámpát, izzó cserekor de én nemláttam szellőző csövet , lehet csak énvoltam vaksi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 én még nem láttam, rendesen... de más tipuson láttam már olyat... lehet eldugott helyen van Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 szerintem csak a modellfriss utániakon van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 nekem pl az van...de én még nem kerestem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts