Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

elco = elektrolit kondi :D

Ami szerepe itt lenne, azt évekig ellátja a legegyszerűbb fajta is.

Pepe ugye nem vagy rokonságban Gabival! :D Na akkor elmondom hogy elco -ból 2 fajta van! :D Mindkettő elco de az egyik tartósabb jóval annak oylan csepp alakja van ! Dehát tudod te eztet most mééééé nekem köll mondjam ;) És a csepp alakúra van egy oylan dolog hogy annak az időfolyamán nemváltoznaka paraméterei még egy sima elconak igen! Ezért drágább a csepp alakú elco :D na most jólmegaszontam! mindíg csak offoljátok az embert tudom hogy direktvan! De a másiksem hülye annyira mint aminek kinéz ám :D :D

Én elhiszem hogy okosak vagytok nemvitatom! De amit írtam a másiksem hülye ennyire elco = elektrolit kondi :D

Ilyenkor pedíg ez az érzés kerülget hogy igen is azthiszitek hogy más libáért kapta azt a qu...va papírt!

Megosztás:

Pepe ugye nem vagy rokonságban Gabival! :D Na akkor elmondom hogy elco -ból 2 fajta van! :D Mindkettő elco de az egyik tartósabb jóval annak oylan csepp alakja van ! Dehát tudod te eztet most mééééé nekem köll mondjam :D És a csepp alakúra van egy oylan dolog hogy annak az időfolyamán nemváltoznaka paraméterei még egy sima elconak igen! Ezért drágább a csepp alakú elco :D na most jólmegaszontam! mindíg csak offoljátok az embert tudom hogy direktvan! De a másiksem hülye annyira mint aminek kinéz ám :D :D

Én elhiszem hogy okosak vagytok nemvitatom! De amit írtam a másiksem hülye ennyire elco = elektrolit kondi :D

Ilyenkor pedíg ez az érzés kerülget hogy igen is azthiszitek hogy más libáért kapta azt a qu...va papírt!

Amire gondolsz, az a csepp alakú a tantálkondi. Valóban stabilabb (meg még jópár szempontból jobb), de ide felesleges. Ekkora kapacitással nem is láttam még tantálkondit (attól mondjuk még létezhet).

Megosztás:

Amire gondolsz, az a csepp alakú a tantálkondi. Valóban stabilabb (meg még jópár szempontból jobb), de ide felesleges. Ekkora kapacitással nem is láttam még tantálkondit (attól mondjuk még létezhet).

Ezen márcsak nemvitázok nekem nemér anyit! :D

Megosztás:

Itt most Pepének kell igazat adjak, a tantálkondira gondolsz, amiből nincs is nagy kapacitású típus.

Az elektrolit kondik közül viszont vannak drágább fajták, ezek a low-ESR fajták, amik pl a jó minőségű

hangváltókban vannak a hifi technikában :D De ide nem az kellene, hanem elég lenne a sima.

Viszont nem érdemes megbontani szerintem a rendszert, mert ott más bibi van... esetleg nézz

már rá Hening, hogy ha leveszed a burkolatot a TID-ről, forraszd át a csati lábait (hozzáférhető)

újra, szerintem ott lesz kontaktos, találkoztam már ilyennel. :D

Megosztás:

Itt most Pepének kell igazat adjak, a tantálkondira gondolsz, amiből nincs is nagy kapacitású típus.

Az elektrolit kondik közül viszont vannak drágább fajták, ezek a low-ESR fajták, amik pl a jó minőségű

hangváltókban vannak a hifi technikában :D De ide nem az kellene, hanem elég lenne a sima.

Viszont nem érdemes megbontani szerintem a rendszert, mert ott más bibi van... esetleg nézz

már rá Hening, hogy ha leveszed a burkolatot a TID-ről, forraszd át a csati lábait (hozzáférhető)

újra, szerintem ott lesz kontaktos, találkoztam már ilyennel. :D

Én nemondtam oylat hogy nincs igaza! De egyet tudok hogy ebbe a topikba hót ziher hogy nem írok, vannak itt jobbanképzett szakemberek majd tartanak azok ötletbörzét! Én általában csak roszdolgokat írok így nem is rontom tovább a színvonalat! :D

Megosztás:

De egyet tudok hogy ebbe a topikba hót ziher hogy nem írok, vannak itt jobbanképzett szakemberek majd tartanak azok ötletbörzét! Én általában csak roszdolgokat írok így nem is rontom tovább a színvonalat! :D

Ha rosszat mondasz kijavítanak, ebből lehet tanulni neked is másoknak is. Felesleges ebből elvi kérdést csinálni. :D

Megosztás:

Én nemondtam oylat hogy nincs igaza! De egyet tudok hogy ebbe a topikba hót ziher hogy nem írok, vannak itt jobbanképzett szakemberek majd tartanak azok ötletbörzét! Én általában csak roszdolgokat írok így nem is rontom tovább a színvonalat! :D

Akkor meg különben is add vissza körteformákat és az olómkatonáimat és nem játszhatsz többé velünk a homokozóban és amúgy sem vagy a barátunk és az ovónéninek is megmondalak majd! :D :D

Megosztás:

Akkor meg különben is add vissza körteformákat és az olómkatonáimat és nem játszhatsz többé velünk a homokozóban és amúgy sem vagy a barátunk és az ovónéninek is megmondalak majd! :D :D

Jó Jó értem a célzást! Majd csinálok neked Homokvárat de akkor az ovinéninek nemmondhatsz semmit :D

Megosztás:

By Belga :D

nekem az égő az gáz nah?? :D

hát ha szellőzés miatt van az a gumicső, akkor amiatt nem kellene, de nézd meg a helyzetjelződ gumiját, meg hogy helyén van e a nagy gumikupak.

egy ideig nekem is párásodott, 2 napig :D de az azé volt mert a kereskedésben nem volt helyére rakva a helyzetjelző...

Megosztás:

hát ha szellőzés miatt van az a gumicső, akkor amiatt nem kellene, de nézd meg a helyzetjelződ gumiját, meg hogy helyén van e a nagy gumikupak.

Én néztema lámpát, izzó cserekor de én nemláttam szellőző csövet , lehet csak énvoltam vaksi! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.