FPepe Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 99-es a X14NZ a motorkód. Honnan lehetne megtudni hova kell kötni? X14NZ-hez konkrétan nincs elektromos rajzom, de ha a C14NZ-re hasonlít, akkor a C1-es lába az, egy zöld vezeték kéne hogy menjen rá. Ahogy a C14NZ rajzán láttam, összesen 3db zöld vezeték van az ECU-nál, a C1-es láb valamelyik csati egyik szélső lába.
hening Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 99-es a X14NZ a motorkód. Honnan lehetne megtudni hova kell kötni? Így is meg lehet oldani. :D
Novy Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 igy is de ha megvan az a láb, akkor azt egyszerűbb megblankolni és ráforrasztani. mondjuk az se lenne rossz, ha valaki megmondaná, hogy a c14nz és az x14nz ebből a szempontbol egyezik e
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 kössz az infókat. pestre azért nem fogok felmenni 4 gyertyáért, mert pécsi vagyok :D de a típust megkérdem itt valahol. Szevasz Te pécsi! :D Jakab Gyula - Uránvárosban a Páfrány utcában (Opel-Ford alkatrészbolt). Olcsó hely, korrekt eladó, és most már kedvezményt is kapnak az opelklubtagok (bár, Te még nem vagy az)
Tápiószecső Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 mondjuk az se lenne rossz, ha valaki megmondaná, hogy a c14nz és az x14nz ebből a szempontbol egyezik e Gabira gondolsz? :D Ha egy héttel korábban mondjátok megnéztem volna. :D
Novy Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 én nem gabira gondoltam, hanem valakire aki megtudja mondani ) mondjuk gabira inkább, mint magamra, mivel nekem csak X es van a kezeimközt, de ha odakerül a sor majd megnézem haveromét, mert neki c - s van :D
aneleh Elküldve Március16, 2008 Elküldve Március16, 2008 C16NZ ECU Ma kicsit ráértem és megnéztem az ECU-t, hogy mért nem tudom diagnosztizálni. Meg amugy is bele akartam nézni. Végül is kiderítettem, hogy a G szálam az ODB csatitól nem érkezik meg az ECU-ba. Gondoltam bekötöm A8 lábra. De inkább előtte megnéztem ECU-ban, hogy egyáltalán bevan-e kötve a láb, hát nem volt. Már csak azt kellene kideríteni egyáltalán, hogy lehet ezt a típust diagnosztikára kapcsolni. A netten is csak a GM 8192/160 Baud ALDL Interface találtam, de ehhez is kellene a G láb. Ha tud róla valaki valamit, az írja le légyszives. Meg a 10 pines csatin az E lábon mi van, mert én Gyújtáson 12V mértem. A-B azt tudom, F-en állandó 12v van, G adat lenne. Egy pár kép ECU-ról. Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Kép5 Kép6 Kép7
loogan23 Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 vett már valaki ilyen indexkart? milyen lehet ez vajon? http://www.partsnet.hu/index.php?choice=reszlet&id=520 az enyém már elég gáz...néha bekapcsol a refi...bár érdekes, hogy általában a felújított 11-esen csinálja...ahol napmintnap járok a gödrös részen ott meg nem :D
Tápiószecső Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 az enyém már elég gáz...néha bekapcsol a refi...bár érdekes, hogy általában a felújított 11-esen csinálja...ahol napmintnap járok a gödrös részen ott meg nem :D Ha van kedved babrálni vele szedd szét. Nekem is volt hasonló problémám több éve, bár nem sikerült maradéktalanul helyreállítani azóta is azt használom.
J0hnny Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Egyszerűbb venni bontóban egy használtat. Újat nem vennék,mert baromi erőssen kattan oda/vissza,engem idegesítene.
pjoc Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 vett már valaki ilyen indexkart? milyen lehet ez vajon? http://www.partsnet.hu/index.php?choice=reszlet&id=520 az enyém már elég gáz...néha bekapcsol a refi...bár érdekes, hogy általában a felújított 11-esen csinálja...ahol napmintnap járok a gödrös részen ott meg nem :D Utángyártottat semmiképp..., ha van kedved + türelmed akkor csináld meg a mostanit, én is megcsináltam 3 éve azóta okés, de egyszer biztos ami biztos alapon, 1500 ért vettem egy kifogástalan bontottat is, az elvan téve tartalékba :D
J0hnny Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Utángyártottat semmiképp..., ha van kedved + türelmed akkor csináld meg a mostanit, én is megcsináltam 3 éve azóta okés, de egyszer biztos ami biztos alapon, 1500 ért vettem egy kifogástalan bontottat is, az elvan téve tartalékba :D Heee Jóska,ezt pofázom én is itten! :D
pjoc Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Egyszerűbb venni bontóban egy használtat. Újat nem vennék,mert baromi erőssen kattan oda/vissza,engem idegesítene. Te szó szerint ezt írtad :D Hol van benne hogy ne vegyen u.gy.-t ?? :D :D
loogan23 Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 azabaj, hogy mire elmegyek a bontóba már ugyanennyibe kerül... és az még zsákbamacska is... de ha útbaesik okvetlenül benézek... honnan tudom meg, hogy jó? azt kell nézni,hogy mennyire jár könnyen?
pjoc Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 azabaj, hogy mire elmegyek a bontóba már ugyanennyibe kerül... és az még zsákbamacska is... de ha útbaesik okvetlenül benézek... honnan tudom meg, hogy jó? azt kell nézni,hogy mennyire jár könnyen? kb 5 perc a csere, amit a bontó előtt is meg lehet csinálni, asszem 5 csillagcsavart kell kitekerni ... Meg a karon lévő piktúrák állapota is utal a használtsági fokára.
ivannorbi Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 vett már valaki ilyen indexkart? milyen lehet ez vajon? http://www.partsnet.hu/index.php?choice=reszlet&id=520 Én egy éve 4260-ért vettem a gyárit, és akkor még nem volt rá 10% kedvezmény sem. Ahogy a környékbeli bontókat ismerem, biztos elkértek volna érte 2-3000-et, és az megint csak lutri.
Laci4 Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 kb 5 perc a csere, amit a bontó előtt is meg lehet csinálni, asszem 5 csillagcsavart kell kitekerni ... Meg a karon lévő piktúrák állapota is utal a használtsági fokára.
Laci4 Elküldve Március17, 2008 Elküldve Március17, 2008 Laci ne fogd vissza magad, írd le :D :D Ehh.. próbáltam, hogy kék legyen a link.. de az istenért se akarja.... linké alakítottam az eredeti szövegben egy részt :D
Novy Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 jajdejo ez az oldalad most néztem a szárny leszerelését tök jo az antennát szándékozom áttenni oda és igy asszem mégiscsak megvalósítható :D gyorsan átfutottam a javításaidat, benzinszűrő cserére készülök, szal az külön jóvolt, és a pollenszűrő csere nagyon profi leírású, a kis peremet se hagytad ki :D
csaba77 Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 igy is de ha megvan az a láb, akkor azt egyszerűbb megblankolni és ráforrasztani. mondjuk az se lenne rossz, ha valaki megmondaná, hogy a c14nz és az x14nz ebből a szempontbol egyezik e van egy autofit nevezetű progim. e szerint a C14NZ-nél és X14Nz -nél is ugyanoda kell kötni a fordszámmérőt a C1-es lábra. Remélem igy is van.
zocsa Elküldve Március19, 2008 Elküldve Március19, 2008 Az ilyen "indexvillogtatós" központizárakat hol szokták/érdemes rákötni az indexekre?
FPepe Elküldve Március19, 2008 Elküldve Március19, 2008 Az ilyen "indexvillogtatós" központizárakat hol szokták/érdemes rákötni az indexekre? Sztem a kormányoszlopnál, ott még elérhető mindkét oldali indexvezeték.
Recommended Posts