Novy Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 140 km/h lenne a tényleges vége egy astrának1.4es nz mocival? 130 ment a wareszunk is :D persze jo kérdés az mennyit csalt :D bár 60 al mentem vele meg is büntettek, szóval többet nem mért.
Tápiószecső Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 A 60 lónak 160 a vége. A 170-180-at mutató óra bőven reális, pontatlanságtól és terepviszonyoktől függően.
opel16v Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 felmegy rendesen,ahogy kell. csak ha emegyek vele akkor lemegy az első vonásig :D akkor nem jó az a termosztát.
yooccoo Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 sík terepen néztem van ott egy mérő, de utána van egy lámpa és rendszeres a sor, de talán egyszer meg tudom majd mérni :D
Lbag Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 akkor nem jó az a termosztát. hm,pedig full új a termó :D
opel16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 hm,pedig full új a termó :D Attól még lehet rossz :D Főleg ha olcsó utángyártott típus.
Lbag Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Attól még lehet rossz :D Főleg ha olcsó utángyártott típus. [/quot :D . nos látod ez már nem teljesen követhető :D ha pl a hőjeladó gomba nem 91es van hanem 92akkor lehet hiba,pl??
opel16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 ha a hőjeladó gomba lenne szar, akkor konstansul késne a műszer, nem menne fel 95-re...
Lbag Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 ha a hőjeladó gomba lenne szar, akkor konstansul késne a műszer, nem menne fel 95-re... értem. pedig nem is olcsó termó lett bele rakva :D rendes kitt volt,nem csak 1 cucc :D
opel16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Általában a gyári termót arról lehet megismerni, hogy nem adnak hozzá tömítőgyűrűt, és rajta van a GM-es címke. Vannak ident típusok, ami valamivel olcsóbb mint a gyári, és jó minőségű. És vannak az utángyártott típusok, amik 2-3-4 ezer forintért vannak típustól függően.
Lbag Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Általában a gyári termót arról lehet megismerni, hogy nem adnak hozzá tömítőgyűrűt, és rajta van a GM-es címke. Vannak ident típusok, ami valamivel olcsóbb mint a gyári, és jó minőségű. És vannak az utángyártott típusok, amik 2-3-4 ezer forintért vannak típustól függően. értem. hát akkor lehet,h lesz még 1 kör :D ez is kb 2,5körül volt. esetleg 1 mérés,hogy mikor nyit? érdemes megpróbálni?
FPepe Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 értem. hát akkor lehet,h lesz még 1 kör :D ez is kb 2,5körül volt. esetleg 1 mérés,hogy mikor nyit? érdemes megpróbálni? Megpróbálhatod, ha sok a ráérő időd. Javaslom, hogy gyárit (GM) vagy Gates-t vegyél bele.
Lbag Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Megpróbálhatod, ha sok a ráérő időd. Javaslom, hogy gyárit (GM) vagy Gates-t vegyél bele. yes :D thx
opel16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Ha hidegen indítod a motort, pár perc múlva már ugye elkezd melegedni. Ha ezzel egyidőben a termosz felől jövő cső és esetleg a hűtő afelé eső sarka is melegedni kezd, akkor tuti nyitva van mindig a termosztát, és kuka. Jó termosztátnál csak amikor eléri a 92 fokot, akkor kezd el melegedni a cső és a hűtő :D
Zsolt_S Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Sziasztok, 96-os X14XE motoros F Astrám 2 hibakódot villog : 1405 valamint 1530. Az első az EGR szelepről pamaszkodik, már kivéstem az utolsó szem kormot is belőle, de a sárgalámpa még mindíg világít. Mielőtt kicserélném kellene egy kis segítség mit is kezdjek a második kóddal, lehet hogy van közük egymáshoz. Nem szeretnék befektetni egy EGR szelepbe ha nem muszáj. Előre is köszönöm.
Korzika Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Az EGR-t le szokták zárni egy lemezzel,ha rendetlenkedik!(van is itt róla külön topik) :D
Zsolt_S Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Az EGR-t le szokták zárni egy lemezzel,ha rendetlenkedik!(van is itt róla külön topik) :D Igen lezárható, de a problémám az, hogy a fent említett dolgok miatt szinte folyamatosan világít az EC lámpám, így a motor sem úgy jár ahogy kéne.
opel16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Igen lezárható, de a problémám az, hogy a fent említett dolgok miatt szinte folyamatosan világít az EC lámpám, így a motor sem úgy jár ahogy kéne. Ha az AGR szelepet lezárod, akkor nem szabad befolyásolnia a motor működését (attól még jöhet sárga lámpa). Viszont ha teljesen összehányta magát a szelep, akkor lehet az is, hogy vészprogramra kapcsol az ECU, és ezért a motor hülye viselkedése. Mindenképpen próba-cseresznye alapon kell ezt az AGR témát megoldani. A 1530-as kód már furcsább... van a gépedben légkondi? Nézd meg, bekapcsol-e a ventije, ha benyomod a légkondit :D
Novy Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 nekem gates van ahhoz kaptam két gumikarikát is egyiket ráhuztam és azzal ment bele.
Lbag Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Ha hidegen indítod a motort, pár perc múlva már ugye elkezd melegedni. Ha ezzel egyidőben a termosz felől jövő cső és esetleg a hűtő afelé eső sarka is melegedni kezd, akkor tuti nyitva van mindig a termosztát, és kuka. Jó termosztátnál csak amikor eléri a 92 fokot, akkor kezd el melegedni a cső és a hűtő :D melegszik rendesen,de ezt a módszert nem néztem még :D szal ezt kipróbálom!!
Zsolt_S Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Ha az AGR szelepet lezárod, akkor nem szabad befolyásolnia a motor működését (attól még jöhet sárga lámpa). Viszont ha teljesen összehányta magát a szelep, akkor lehet az is, hogy vészprogramra kapcsol az ECU, és ezért a motor hülye viselkedése. Mindenképpen próba-cseresznye alapon kell ezt az AGR témát megoldani. A 1530-as kód már furcsább... van a gépedben légkondi? Nézd meg, bekapcsol-e a ventije, ha benyomod a légkondit :D Hát igen, a legnagyobb gondom az hogy inditás után néhány másodperccel már világit a sárga lámpa, és a motor valószinű vészüzemmódon működik. Fogy is a benzin rendesen. Mikor a hőmérséklet -2°C alatt volt érdekes módon a lámpa nem világított. Igen van légkondim, utólagosan beszerelt. Érdekes módon nincs külön ventije, hanem a hűtőventillátort használja. Ma kipróbáltam, és ha bekepcsolom a légkondit rendesen felpörög a venti. Ez a hibakód az AC relére vonatkozik ? Ötlet :-( ?
opel16v Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Hát igen, a legnagyobb gondom az hogy inditás után néhány másodperccel már világit a sárga lámpa, és a motor valószinű vészüzemmódon működik. Fogy is a benzin rendesen. Mikor a hőmérséklet -2°C alatt volt érdekes módon a lámpa nem világított. Igen van légkondim, utólagosan beszerelt. Érdekes módon nincs külön ventije, hanem a hűtőventillátort használja. Ma kipróbáltam, és ha bekepcsolom a légkondit rendesen felpörög a venti. Ez a hibakód az AC relére vonatkozik ? Ötlet :-( ? Akkor még érdemes megnézni a motorhőmérséklet jeladót (kétvezetékest). Nem az AC relére vonatkozik a hibakód, annak külön van. Nem tudom mit kötöztek az utólagos légkondinál a szakik, de akkor lehet hogy ott kell keresni a hiba okát...
epk947 Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 A vízhőfokmérőm menet közben csak 80 fokig hajlandó felmenni. http://kepfeltoltes.hu/view/080215/200000_...ltoltes.hu_.jpg Ezért vettem egy új termosztátot és beszerelés előtt vízben melegítve nagyon pontosan, hitelesített digitális műszerrel kimértem. Nyitás kezdete 91-92 fok. Beszerelve is szabályosan működik, hidegben alig kapcsol be a ventillátor (álló helyzetben alapjáraton járatva), melegben szépen beindul az 1. fokozat és csak nagy melegben működik a 2. fokozat. Jeladó érintkezőjét megtisztítottam, befújtam WD40-el, mégsincs változás. Hol keressem a hibát? Jeladó? Műszer? Aki tud segítsen kérem!
yooccoo Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 rossz az óra osztása felül 100-nak kellene lenni
Recommended Posts