loogan23 Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 A szellőzés kapcsolóknál izzót kéne cserélnem. Ugyanolyan izzó kell oda is mint a TID-hez? Azt egyszerűbb kiszedni :)
opel16v Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 A szellőzés kapcsolóknál izzót kéne cserélnem. Ugyanolyan izzó kell oda is mint a TID-hez? Azt egyszerűbb kiszedni :) nem, rizsszemizzó kell oda.
loogan23 Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 hm... akkor ki kell szednem mintának... :) thxthx:D
yooccoo Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 mondod, hogy hova kell és hogy rizsszem, tudni fogják
loogan23 Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 végülis egy próbát megér... bár elég passzívak passzívak tudnak lenni az eladók... :)
Balfék Elküldve Február13, 2008 Elküldve Február13, 2008 A kormány szélén üsd meg, ahol fogni szoktad. Tudod, 9-3 ora. :) Köcönöm !! :) :)
dzsiferi Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Korábban írt itt valaki arról, hogy hiba kódokat csalt elő a rádió kijelzőből. Ezen felbuzdulva ma menet közben nyomkodtam a gombokat. Ha a két gombot együtt kb 5-6 másodpercig nyomva tartom, akkor megjelenik egy pillanatnyi sebesség Km/h-ban, majd pár másodperc után minden szegmens világít a kijelzőn, majd visszaáll az eredeti állapot. Nekem három részes kijelzőm van, óra | dátum/rádió frekvencia | külső hőmérséklet. Nem is gondoltam, hogy ez valahogy sebességet is mér, azt hittem ahhoz kell az Opel16V féle BC. Persze ez a sebesség így nem is jó semmire, mert tényleg csak egy rögzített pillanatnyi értéket mutat, pár másodpercig. Egyébként honnan veszi ez a sebesség jelet? Nekem nincs fordulatszám mérőm, és a sebességmérés mechanikus.
hening Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Korábban írt itt valaki arról, hogy hiba kódokat csalt elő a rádió kijelzőből. Ezen felbuzdulva ma menet közben nyomkodtam a gombokat. Ha a két gombot együtt kb 5-6 másodpercig nyomva tartom, akkor megjelenik egy pillanatnyi sebesség Km/h-ban, majd pár másodperc után minden szegmens világít a kijelzőn, majd visszaáll az eredeti állapot. Nekem három részes kijelzőm van, óra | dátum/rádió frekvencia | külső hőmérséklet. Nem is gondoltam, hogy ez valahogy sebességet is mér, azt hittem ahhoz kell az Opel16V féle BC. Persze ez a sebesség így nem is jó semmire, mert tényleg csak egy rögzített pillanatnyi értéket mutat, pár másodpercig. Egyébként honnan veszi ez a sebesség jelet? Nekem nincs fordulatszám mérőm, és a sebességmérés mechanikus. A műszerfalban van egy sebesség jeladó arról kapja az ecu a jelet és onnan tovább a TID-be (neked az van).
opel16v Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 A műszerfalban van egy sebesség jeladó arról kapja az ecu a jelet és onnan tovább a TID-be (neked az van). Pontosabban a műszeregységből jövő sebességjel (optikai érzékelő) megy az ecuba, és egyben le van ágaztatva a TID-hez, valamint egyes típusoknál a rádióhoz is :) Viszont találkoztam már olyan spórolós verzióval is, ahol a DID-hez nem ment sebességjel. :) Az én BC-men szerintem legkevésbé a sebességet szokták nézni, van annak még sok más hasznosabb funkciója is :)
hening Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Pontosabban a műszeregységből jövő sebességjel (optikai érzékelő) megy az ecuba, és egyben le van ágaztatva a TID-hez, valamint egyes típusoknál a rádióhoz is :D Viszont találkoztam már olyan spórolós verzióval is, ahol a DID-hez nem ment sebességjel. :) Az én BC-men szerintem legkevésbé a sebességet szokták nézni, van annak még sok más hasznosabb funkciója is :) Nnnah, most jól megkaptam. :)
opel16v Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Nnnah, most jól megkaptam. :) Nem ellened volt... :)
hening Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Nem ellened volt... :) Bíztam benne. :) off Szombati tali még ok? on
opel16v Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Bíztam benne. :) off Szombati tali még ok? on Részemről ok... fél10-3/4 10 az auchannál. Vinnem kell valamit? Most nem ugrik be... :)
hening Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Részemről ok... fél10-3/4 10 az auchannál. Vinnem kell valamit? Most nem ugrik be... :) Nekem nem, én viszem az aprót. Van ott benzinkút? Csak hogy ne kelljen körözni a parkolóbam.
opel16v Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Nekem nem, én viszem az aprót. Van ott benzinkút? Csak hogy ne kelljen körözni a parkolóbam. Asszem van. Akkor ott :)
hening Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Milyen színű az astrád? :) Mint az omid. :) De sztem a klubos renszámkeretről megismerted volna. :)
egyszervolt Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Sziasztok! Ez most kicsit off lesz, de ha már szóbajött a sebbességmérés, gondoltam akkor megkérdezem már a szakikat, hogy az mitől lehet, hogy az én astrámnak a sebbességmérője felfelé csal kábé 20km/h-t is? Szóval ha a mutató azt mondja, hogy 120-szal gurulok, akkor az valójában csak 100. Értem én, hogy szoktak csalni néhány km-t, nade ennyit??? :)
opel16v Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 ez mondjuk sok... vagy kifáradt a km órád, vagy nem belevaló van benne, esetleg kisebb kerekek vannak rajta mint a gyári.
FPepe Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 ...Az én BC-men szerintem legkevésbé a sebességet szokták nézni, van annak még sok más hasznosabb funkciója is :) Én leggyakrabban azt szoktam :) Sziasztok! Ez most kicsit off lesz, de ha már szóbajött a sebbességmérés, gondoltam akkor megkérdezem már a szakikat, hogy az mitől lehet, hogy az én astrámnak a sebbességmérője felfelé csal kábé 20km/h-t is? Szóval ha a mutató azt mondja, hogy 120-szal gurulok, akkor az valójában csak 100. Értem én, hogy szoktak csalni néhány km-t, nade ennyit??? :) Nekem is pontosan ennyit csal.
yooccoo Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 nekem is, szóval nem tudom :) 60 óra -> 50 valós 105 óra-> 90 valós
egyszervolt Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Aha, azaz. Alacsonyabb sebességen persze kevesebbet csal. Szóval nagy gond nincs, de azért engem zavar. Majd megszokom. Köszi:)
opel16v Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Valószínű akkor az ilyen koros autóknak már fárad a km órában a visszahúzó spirálrugó. :)
Recommended Posts