Tápiószecső Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Exide nem jó? :) Exide-ból csak az STR S1 kellene, de azt már nem gyártják. Feltétel nekem a gőzmentes működés. Bár sokhelyre odaírják a teljes zártságot, nem mindet hiszem el. Bár a Maxxima-t is szivesen venném fele ennyiért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 én az XC04-el szemezek szerintetek jó az vagy inkább mást ajánlotok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 én az XC04-el szemezek szerintetek jó az vagy inkább mást ajánlotok? Kell neked akkora? Sztem a 01-es is elég egy C14NZ-hez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 gyáhe na ezt mond :) nem mindegy hogy 6.3 vagy 0.63 pöcsöd is inkább 20 mint 2.0 nem? 2.0 az usb vagy a GSI hogy témánál legyünk :) üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Kell neked akkora? Sztem a 01-es is elég egy C14NZ-hez... egy félig halott 55/420-as van benne és elég nehezek a reggelek nem akarom ugyanezt eljátszani 4-5-6 év múlva Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 gyáhe na ezt mond :) nem mindegy hogy 6.3 vagy 0.63 pöcsöd is inkább 20 mint 2.0 nem? 2.0 az usb vagy a GSI hogy témánál legyünk :) üdv ne ezen túrázzál, hanem mondjad, hogy kevés-e a 0,63? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 ne ezen túrázzál, hanem mondjad, hogy kevés-e a 0,63? nemértek a lovakhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Most úgy néz ki maradok a banner uni bull 50100-asnál. (bár már kacsintgatok a motorakkuk felé :), de annak még nincs itt az ideje) Tud valaki esetleg olcsóbb helyet ennél: http://www.akkudiszkont.hu/akkumulatorok/bannerunibull.html Ragaszkodsz ehhez a márkához? Most, hogy utánanéztem, tényleg emelkedtek egy kicsit az árak múlt évhez képest, de ennél olcsóbban hozzá lehet jutni egy hasonló paraméterű Bosch Silver vagy Varta akkumulátorhoz. Csergőnél pedig most van gyári akkumulátor akció, igaz, sem a típusokat, sem az árakat nem néztem meg, amikor kedden ott jártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 97-es évjárat, X17DTL motor. A fordulatszámmérő honnan kap meghajtást? Hol van rajta a jeladó és milyen megoldású? Van valami külön elektronika, vagy közvetlenül a műszerre csatlakozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 97-es évjárat, X17DTL motor. A fordulatszámmérő honnan kap meghajtást? Hol van rajta a jeladó és milyen megoldású? Van valami külön elektronika, vagy közvetlenül a műszerre csatlakozik? A jelet a generátorról veszi. Bővebbet vmelyik diziles cartárs tud mondani. Bár a kapcs rajz szerint direkt a gen.-ról jön a vezeték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 A jelet a generátorról veszi. Bővebbet vmelyik diziles cartárs tud mondani. Bár a kapcs rajz szerint direkt a gen.-ról jön a vezeték. Ja. :) Csak, hogy bővebben kifejtsem. Valóban a generátorból jön a jel, egy zöld vezetéken. Ennek az a feltétele, hogy az eredeti, vagy azzal megeggyező (generátor) legyen benne. Azt, hogy mit mér, ne kérdezzétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Ja. :) Csak, hogy bővebben kifejtsem. Valóban a generátorból jön a jel, egy zöld vezetéken. Ennek az a feltétele, hogy az eredeti, vagy azzal megeggyező (generátor) legyen benne. Azt, hogy mit mér, ne kérdezzétek. Elméletileg a generátor diódahídjáról kap "jelet","félszinuszt" ha jól sejtem. Lóg egy csati a generátorból,kétpólusú szabvány GM csati.Ha az megvan,akkor elméletileg fent a másik vége a müszerfalnál. Nekem egy csomó vezeték bent van(külső hőérzékelő,fényszoró magasság állítás,elektromos antenna stb)ami nincs is kihasználva. Akksiról meg annyit,hogy a Banner van olyan jó,mint a Bosch vagy a gyári,sőt! Bosch-ból,Vartából is vannak elég "fura" minőségűek,de nem is a márka a lényeg. Az indítóáram a lényeges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Elméletileg a generátor diódahídjáról kap "jelet","félszinuszt" ha jól sejtem... Négyszögjel, néztem szkóppal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 no, akkor Johnny, te milyet ajánlanál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Négyszögjel, néztem szkóppal :) Igen? Akkor tévedtem! :) Na de várjál már Pepe! Mivel csinálnak a dajcsok ott 4szöget?Schmitt trigger-rel? :) Mer én szedtem már szét,de nem láttam semmi ilyesmit benne. Vagy közvetlen a komutátorokról lejövőt használják fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Igen? Akkor tévedtem! :) Na de várjál már Pepe! Mivel csinálnak a dajcsok ott 4szöget?Schmitt trigger-rel? :) Mer én szedtem már szét,de nem láttam semmi ilyesmit benne. Vagy közvetlen a komutátorokról lejövőt használják fel? Szerintem - ezen infók birtokában - a műszer frekit mér. És valószinű, hogy egy diódával megvágják. Attól (közel) négyszög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Ragaszkodsz ehhez a márkához? Most, hogy utánanéztem, tényleg emelkedtek egy kicsit az árak múlt évhez képest, de ennél olcsóbban hozzá lehet jutni egy hasonló paraméterű Bosch Silver vagy Varta akkumulátorhoz. Csergőnél pedig most van gyári akkumulátor akció, igaz, sem a típusokat, sem az árakat nem néztem meg, amikor kedden ott jártam. Azt tudom mondani mint pepének. Gőzmentes kell. Vartát néztem és írkálnak valami zártságról, de engem nem győzött meg. A bannernél és az exidenál sokkal jobban körül van írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Banner Unibull 50100-as 17800-ért. Azt hiszem ennél maradok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 hol találtál ilyen olcsón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 hol találtál ilyen olcsón? http://www.a1gumi.hu/akkumulatorok.html Ők voltak, bár nincs készleten nekik, de pár nap alatt beszerzik. A kiszállítás meg nem teljesen igaz, de lehet hogy meg lehet azt is oldani azért. Garit meg elfelejtettem megkérdezni, mert máshol 2 éveket írnak, remélem ez itt is egyértelmű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sziasztok. Ma kivettem a kesztyűtartót, és ezt a csatlakozót találtam. Egy kétvezetékes piros csati. Nem tudja valaki hogy minek a csatija lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sziasztok. Ma kivettem a kesztyűtartót, és ezt a csatlakozót találtam. Egy kétvezetékes piros csati. Nem tudja valaki hogy minek a csatija lehet ez? http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/33659572.jpg Lehet, hogy az anyósoldali lufinak a csatija. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Én a kesztyűtartó világítására tippelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Hello http://astra.autokacik.pl/ oldalon nézelődtem, ezen találtam sok érdekeset, de egy vmi megragadta a fantáziám. amennyire ki tudtam hámozni a képek alapján hőérzékelőt szerel be utólag egy TID kijelzőhöz. Nekem most egy DID kijelzőm van. Kérdésem: Ha bontóban veszek egy TID kijelzőt, és utólag ráforrasztom a hőérzékelő vezetékeit a megfelelő lábakra, akkor az mutatni fogja a hőmérsékeletet, nem kell hozzá külön elektronika? Csinált már valaki hasonlót? PS: azon az oldalon sok izgalmas dolog van, nagyon nagy kár, h lengyelül. Egy ilyet mi is összedobhatnánk, ha mindenki csinálna képeket mikor bütykölget. Valakinek van lengyelül tudó ismerőse esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Tiv: valszeg a lufi csatija, amit találtál. :) takarp: biztos menni fog, csak max. be kell kábelezni a hőmérőtől a kijelzőig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts