FPepe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 F95= Radio-Bus Übertragungs Fehler Megelőztél egy perccel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Na ezeket én is megnézem, mert érdekel, hogy van-e vmi gondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Megelőztél egy perccel :lol: Mondjuk attól még nem tudom mit is jelent! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Mondjuk attól még nem tudom mit is jelent! :huh: Hát én sem. :lol: :) :) Szerintem ez az lesz, hogy nem működik a rádio kijelző. Persze, mert nem a gyári van benne. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Hát én sem. :huh: :lol: :) Szerintem ez az lesz, hogy nem működik a rádio kijelző. Persze, mert nem a gyári van benne. :) :D Akkor az lesz az! Te Tiv! Ne nyomkodd má azt a kocsit,csak hajcsad! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Akkor az lesz az! Te Tiv! Ne nyomkodd má azt a kocsit,csak hajcsad! :huh: Jóó. Pénteken értéknövelő pecsét kerül a forgalmiba. Megy műszakira. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 a 95 öt nekem is dobja... a 12 akkor csak azt jlzi hogy kezdődik a hibafelsorolás??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Jóó. Pénteken értéknövelő pecsét kerül a forgalmiba. Megy műszakira. :) :) Beírattad levelezőre? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 a két gombot egyszerre kell nyomni és eccer elkezdi lökni a számokat, akkor már el lehet engedni :) Lementem a kocsihoz, nyomogattam a gombokat, de csak a pillanatnyi sebességet írta ki, meg világított rajta minden sz@r! Az befolyásolja, h nem a gyári rádió van benne?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Lementem a kocsihoz, nyomogattam a gombokat, de csak a pillanatnyi sebességet írta ki, meg világított rajta minden sz@r! Az befolyásolja, h nem a gyári rádió van benne?? Akkor nincs semmi hibád. Nekem is ilyen volt vagy még mindig ilyen is nem tudom, mert már rég nem néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Akkor nincs semmi hibád. Nekem is ilyen volt vagy még mindig ilyen is nem tudom, mert már rég nem néztem. Köszi! És hogy lehet neki bajt csinálni, mert én nagyon kiváncsi vagyok, h miket ír ki! De olyan hibát, amit vissza tudok csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 lehúzod az első lökösnél a hőmérséklet jeladót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 pl kiveszed a magnót, akkor szerintem löki a 95 öt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Beírattad levelezőre? :) Nem csinálok én olyat. Minden hivatalosan. Csüt reggel viszem a szerelőhöz, átnézik, pénteken reggel viszik a KPM hez. Mert igy kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Mert igy kell. Azt a leborult elemlámpáját neki! :) Hogy oda ne rohanjak meg vissza! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 a 95 öt nekem is dobja... a 12 akkor csak azt jlzi hogy kezdődik a hibafelsorolás??? Így van, a 12 a diagnosztikai üzemmód kezdete (mint hibakód kivillogtatásnál), a 95 a rádióval való kommunikáció hibáját jelenti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Így van, a 12 a diagnosztikai üzemmód kezdete (mint hibakód kivillogtatásnál), a 95 a rádióval való kommunikáció hibáját jelenti. Ja nekem is ezeket adja, de vki linkelje be, hogy honnan lehet tudni, mert amit én találtam az a 95-re Warmstartventil (melegindítási szelep) hibát mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Gyerekek, ne keverjétek az ECU hibakódokat a kijelző hibakódjaival! Két külön világ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 A csati amit találtál, a szinek szerint az irányjelzőé kéne hogy legyen. De akkor hogy indekxszelsz? :) Esetleg van a sárvédőn oldal indeksz? :) A sárvédőn nincsen irányjelző de lehet hogy csak az előkészítése. De találtm mégegyet a szélvédő mosó tartályon lévő motor vezetékéről ágazik el ennek a szine barnaés zöld/fekete. Honnan kellene áramot kapnia a lámpamosónak hogy müködjön? :) Ezeket a szintáblázatokat hogy melyik szinü vezeték mié honnan tudnám letölteni?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Lementem a kocsihoz, nyomogattam a gombokat, de csak a pillanatnyi sebességet írta ki, meg világított rajta minden sz@r! Az befolyásolja, h nem a gyári rádió van benne?? Nekem is ugyan ezeket írja pedig a gyári rádio van benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 A sárvédőn nincsen irányjelző de lehet hogy csak az előkészítése. De találtm mégegyet a szélvédő mosó tartályon lévő motor vezetékéről ágazik el ennek a szine barnaés zöld/fekete. Honnan kellene áramot kapnia a lámpamosónak hogy müködjön? :) Ezeket a szintáblázatokat hogy melyik szinü vezeték mié honnan tudnám letölteni?????? Az "Így csináld..." könyv elektromos rajzain tudod megnézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Úgy néz ki az önindítóm kezdi megadni magát. Hidegen is melegen is, úgy teker mintha gyenge lenne az aksi. De a töltésem viszont normális. Meleg motornál elég lassan kezd tekerni, majd egy fordulat után hallhatóan felgyorsulna. Nem ilyen szokott ez lenni korábban. :) Erősítsetek meg, vagy modjatok erről valamit. :) Mennyi szokott lenni egy önindító felújítás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Vagy csak testelési problem van... testkábelt érdemes megnézni, ami megy a blokkhoz, vagy közvetlen az önindítóhoz, ill. generátorhoz. És le kell venni az önindítót, megpucolni rendesen az illeszkedési felületet, mert ott kapja a testet, úgy is érdemes megpróbálni :) ettől még lehet hogy az önindító használódott már el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Sajnos az autóm mostanság sok indítást, leállítást él meg, ezért is tippelek az önindítóra. A testkábelen pont ma gondolkodtam. Akkucserét is csináltam, a régit visszatettem, hátha az. De még rosszabbul teljesített. Akkor láttam, a testkábelem kezd szálasodni. :) Hol lehet ilyet kapni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Sajnos az autóm mostanság sok indítást, leállítást él meg, ezért is tippelek az önindítóra. A testkábelen pont ma gondolkodtam. Akkucserét is csináltam, a régit visszatettem, hátha az. De még rosszabbul teljesített. Akkor láttam, a testkábelem kezd szálasodni. :) Hol lehet ilyet kapni ? Unix, Startauto webáruház, láng, opelalkatresz.eu, pár példa, bontók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts