opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ha gyanús, akkor le kell róla venni a szíjat, és megnézni úgy. ha megpörgeted, elég hangosan, esetleg kicsit darabosabban pörög. lehet általában kis kotyogást is érezni, ha megmozgatod a tengelyt. ekkor érett meg a felújításra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ha gyanús, akkor le kell róla venni a szíjat, és megnézni úgy. ha megpörgeted, elég hangosan, esetleg kicsit darabosabban pörög. lehet általában kis kotyogást is érezni, ha megmozgatod a tengelyt. ekkor érett meg a felújításra :huh: Köcce :lol: Ha találok embert aki jár pesten napközben hol találna+ a benzin adalékért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ha találok embert aki jár pesten napközben hol találna+ a benzin adalékért? A boltba kéne érte bemenni, a lágymányosi híd budai oldalánál. Szólj priviben ha kell, odarendelem neked, és lehet érte menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A boltba kéne érte bemenni, a lágymányosi híd budai oldalánál. Szólj priviben ha kell, odarendelem neked, és lehet érte menni. Okcs :lol: A beszerzés mennyi idő? Ha pld. most vinnyogok, hétfő-kedden be tud esni érte az amber? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Okcs :lol: A beszerzés mennyi idő? Ha pld. most vinnyogok, hétfő-kedden be tud esni érte az amber? :huh: Szerintem igen. Írd meg miből mennyi, aztán mondom hol lehet átvenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szerintem igen. Írd meg miből mennyi, aztán mondom hol lehet átvenni :) okcs! Holnap pontosítok az amberrel, írok + minden :huh: :lol: Előőre is köcce !!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Csinálunk hozzá egy korrekt leírást és szólunk Heminek,hogy tegye fel! Hasznos infó,mert sokan kérdezik! Így a képekkel meg elég jól érthető hogy hogyan is kell csinálni! Elkészült a kép és a leírás, ha vmi pontosításra szorul, bátran javítsátok: Opel rádió kiszerelése, a 4 db hernyócsavar kivétele után: Kivevő szerszám: 3mm-es köracélból készíthető, célszerű először meghajlítani és a végét utána méretre vágni, így nagyobb az esély rá, hogy egyforma hosszú lesz. Ezután kicsit széthajlítva a végek kalapáccsal ellapíthatóak, majd köszörűvel, háromszögű reszelővel a vég formája kialakítható. 1.kép A vég kialakításánál fő szempont, hogy használatkor a rádió elejétől 30mm-re levő kis kihajlított részbe biztonsággal beakadjon. 2.kép (ez csak egy lehetőség, profiknak szabadon választott) A rádiót a keretben, mindkét oldalon két fül tartja 3.kép, a szerszámot a fülek között levő kis kihajlított részig kell bedugni 4.kép, majd a rádió közepétől kifelé feszíteni, hogy a két fül kiakadjon a keretből 5.kép. A szétfeszítéssel együtt a rádió kihúzható 6.kép. A rádiót kivétel előtt ajánlatos tenyérrel enyhén megütögetni befelé, hogy az esetleg beragadt fülek kicsit megmozduljanak. A fórumon található infók szerint, a ritkán szerelt vagy még ki nem vett rádiók hajlamosak a beszorulásra, végső esetben segítséget jelenthet a kesztyűtartó kivétele és ennek helyéről benyúlva a rádió hátulról is tolható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 szerintem ez elég jo leírás, korrekcióra nem szorul :huh: grat Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Annyival egészíteném ki, hogy hátulról csak akkor tudod kitolni, ha nem "teljes" keret van beépítve. A leírás sztem pontos és szakszerű, gratulálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 A kijelzőn ha megnyomom a két gombot egyszerre, milyen adatokat ir ki? F 12. F 171. ezek mik? A többit tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 A kijelzőn ha megnyomom a két gombot egyszerre, milyen adatokat ir ki? F 12. F 171. ezek mik? A többit tudom. Sztem hibakódok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 azok Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Milyen hibakódok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 ??? Hibakódok? Erről eddig még nem hallottam. Mondjuk kivillogtatni nem lehet, mert nincs motorkontroll lámpám. De minden rendben van a kocsival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 ??? Hibakódok? Erről eddig még nem hallottam. Mondjuk kivillogtatni nem lehet, mert nincs motorkontroll lámpám. De minden rendben van a kocsival. F12= Einleitung Diagnose F171= Külső hőmérő érzékelő hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 F12= Einleitung Diagnose F171= Külső hőmérő érzékelő hiba Hol találtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Mondjuk kivillogtatni nem lehet, mert nincs motorkontroll lámpám. Kell az neked? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Hol találtad? Gugli a barátunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Mondjuk a külső hőmérő az tuti. Van hogy minusz 45 fokot mutat, utána plusz 56-is volt. Most épp semmit nem jelez. Csak vizszintes vonalak. Na ezt is megtudtam, hogy ez is mutogat hibakódokat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Kell az neked? :huh: NEEMMM!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 A kezelési útmtatóba azt olvastam hogy "az elektromos ablakemelőt kívülről is bezárhatja. Ehhez tartsa a kulcsot az első ajtózár zárási pontjában két másdpercig." Megtudná nekem valaki mondani hogy mértnem működik ez nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Mert valószínű nem gyári az ablakemelőd vagy a centrálzárad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Másmiatt nem lehet? Mert az első tulajdonosa vagyok az autónak és tudom hogy ezek gyárik benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 az csak egy dolog, hogy ugy kaptad, hogy benne volt. szervizbe is rakhatnak utángyárit bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 így van. rendszeres volt, hogy a szervizek építettek az új autókba saját megoldást :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts