Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok

Kb 1 hónapja vettem egy astrát,és olyan problémám lenne,hogy a fűtéskonzolnál lévő izzók közül egy sem működik,próbáltam szétszedni,de nem igazán sikerült leszednem. Ha valaki igy neten keresztül tudna segíteni,hogy hogy tudom leszedni a fütésgombok körüli burkolatot,aznnak örülnék..

Köszi Attila

Ha van kedved szerelgetni: (lap alja)

http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=59...r=asc&start=330

Bár én már láttam olyat hogy a lámpacseréhez nem szedték le az egész falat, de azt nem tudom hogy csinálták.

Elküldve
köszi a leírást,szerintem akkor meglesz a holnapi programom,még abban tudnál segíteni,hogy a kapcsolókban(pl.:klímakapcsoló,,ködlámpalapcsoló) tudok külön ledet cserélni?

Klímám nincs, ködlámpában pedig még nem kelett cserélnem. De amiben van valami világítótest abban biztos hogy ki is lehet cserélni. Kérdés hogy menniyre nehéz.

Ködlámpakapcsolót csak ki kell pattintani a helyéről és a tetejét szintén le kell pattintani. De hogy az égő hogy jön ki belőle azt nem tudom.

De nem led van bennük. :wink:

Elküldve

Külön kábelköteg szerintem nincs hozzá, mivel a gyári kábelkötegben

szokott benne lenni. Legalábbis amit Én láttam GSi-n, így volt.

Viszont nem nehéz bekábelezni.

Elküldve

Ezzel azt akarod mondani, hogy egy gyárilag nem elektromos tükrű kocsiba is be van építve a szükséges kábel?

Azért érdeklődöm ennyire, mert van egy mégvidékibb autó-villamossági szerelő ismerősöm, és ő biztos nem tudja hipp-hopp beszerezni a kellékeket. (Én meg itt Pécsen igen)

Elküldve

Nem. Nem ezt mondtam. Az utólagos beépítés már szerintem mindig

az adott szerviz vagy márkaszerviz gondja, de szerintem ők is simán

bekábelezik ahogy tudják...

Erről Uhuhu kartársat lehetne kérdezni. :)

Elküldve

valahova irtam már ezzel kapcsolatban......

ugy emlékszem hogy az asztra F be nincs semmi sem kiépitve., csak az amit gyárilag belerendeltek.

kivéve : a classicba belerakták a amagas sugárzók kábeleit. gondolom ilyen volt sok a polcon.....

Elküldve
valahova irtam már ezzel kapcsolatban......

ugy emlékszem hogy az asztra F be nincs semmi sem kiépitve., csak az amit gyárilag belerendeltek.

kivéve :  a classicba belerakták a amagas sugárzók kábeleit.  gondolom ilyen volt sok a polcon.....

Nekem pld, se elektronyos ablak, se tükör nem volt a kocsiba, de mégis minden gyárilag be volt kábelezve! Csak össze kellett dugni a bontott cuccal! :)

Elküldve

Tekerhető kormány, nyomkodható pedálok, fel-le húzható ablakok! :) :)

Én még mondjuk nem próbálkoztam az e.ablak összedugdosással, de állítólag a központi vez.köteg egyforma, de ettől függetlenül nincs kiépítve az ajtóig a "kábel".Azért majd próbálkozok, de ahhoz képest, hogs szabin vagyok, hihetetlen időzavarban szenvedek.Milyen nap is van ma? :D :D :P :lol:

Elküldve
Tekerhető kormány, nyomkodható pedálok, fel-le húzható ablakok! :) :D

Én még mondjuk nem próbálkoztam az e.ablak összedugdosással, de állítólag a központi vez.köteg egyforma, de ettől függetlenül nincs kiépítve az ajtóig a "kábel".Azért majd próbálkozok, de ahhoz képest, hogs szabin vagyok, hihetetlen időzavarban szenvedek.Milyen nap is van ma? :D :P :lol: :lol:

Izé szerda ? :)

Egyébként Nekem ki volt építve az ajtóig a "kábel" ...

Elküldve
Tekerhető kormány, nyomkodható pedálok, fel-le húzható ablakok! :) :)

Én még mondjuk nem próbálkoztam az e.ablak összedugdosással, de állítólag a központi vez.köteg egyforma, de ettől függetlenül nincs kiépítve az ajtóig a "kábel".Azért majd próbálkozok, de ahhoz képest, hogs szabin vagyok, hihetetlen időzavarban szenvedek.Milyen nap is van ma? :D :D :P :lol:

Ezt a nincs kiépítve dolgot én sem értem, ha nem lenne kiépítve, akkor a jobb oldaladon nem működne az ablak, ezzel szemben ott tökéletes. Szerintem a másik oldal sem ördöngősebb, csak a kárpit a problémás.
Elküldve

Szabadna volt megjegyeznem, hogy a jobb oldali kapcsihoz kiépítette már a szaki a vezetéket, tehát nem a gyári kábel van benne.Egyenlőre.Azé műxik. :wink:

Elküldve
Az elakadasjelzo kapcsolojat nem tudja valaki hogyan lehet kiszedni?

Bedoglott :evil: !

elég könnyen kijön, én kivettem a szellőzőt mellőle és a kapcsoló is jött vele

Elküldve

elég könnyen kijön, én kivettem a szellőzőt mellőle és a kapcsoló is jött vele

Ezt ertem,de az hogy jon ki?Mert sehol egy csavar vagy pöcök.Feszitsem? :?

Elküldve
Ezt ertem,de az hogy jon ki?Mert sehol egy csavar vagy pöcök.Feszitsem? :?
Igen feszíteni kell, aránylag egyszerűen kipattan a helyéről, ha oldalról nyúlsz be akkor vigyázni kell , hogy ne sértsd meg a burkolatot.

Én felülről szoktam feszíteni.

Elküldve

Sziasztok!

Mennyire bonyolult a műszerfalat szétszedni, mégpedig amiatt, mert kiégett 1 v. 2 égő a rádió alatt, és nem ég a fűtésszabályzó/fűtéskapcsoló tekerője.

Ja, és még 1 kérdés: a hátsó ablakon 1-2 fűtőszál nem működik.

Ezzel mit lehetne tenni ? Csere ?

Elküldve
Sziasztok!

Mennyire bonyolult a műszerfalat szétszedni, mégpedig amiatt, mert kiégett 1 v. 2 égő a rádió alatt, és nem ég a fűtésszabályzó/fűtéskapcsoló tekerője.

Ja, és még 1 kérdés: a hátsó ablakon 1-2 fűtőszál nem működik.

Ezzel mit lehetne tenni ? Csere ?

1 oldallal előbb volt itt téma.

Az az 1-2 fűtőszál valószínű meg van szakadva. Lehet kapni valami "javítófestéket" amivel a hiányos részt átkenve újra működni fog. Bár nekem még soha nem volt rá szükségem szerencsére.

Elküldve

Azthiszem ezt a hogyan szedjük szét a müszerfalat, fel kellene tenni a MOTE oldalára.. már ha még nincs fenn... ha igen, sorry.. jót égtem :) :oops: 8)

Elküldve

Létezik Loctite gyártmányú , autósboltban megvásárolható Hátsó szélvédő fűtőszál javító készlet.

Egy-két telefon... De biztos, hogy nem csak Loctite létezik, én azt ismerem.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.