FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 OK. Te nyertél. :huh: :lol: :D Tudok kölcsönözni egy Bosch generátort addig, ha az a gond. Igaz, ezzel nem lesz fordszámmérőd, mert nem dieselbe való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tudok kölcsönözni egy Bosch generátort addig, ha az a gond. Igaz, ezzel nem lesz fordszámmérőd, mert nem dieselbe való. Köszönöm, de inkább nem probálkoznék nem belevalóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tiv! töltéslámpa világít, amíg nem indul el a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tiv! töltéslámpa világít, amíg nem indul el a motor? Azt nem tudom, de utána soha. Még csak halványan ssem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azt nem tudom, de utána soha. Még csak halványan ssem. Azé nézd meg, mert ha kiégett az égőd, akkor nincs gerjesztés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 mi a probléma az aláírásommal ? :huh: most végigolvastam és semmi olyat nem találtam benne mint pl a KH tok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azé nézd meg, mert ha kiégett az égőd, akkor nincs gerjesztés. Jaaa. Ugy igen. Ég a lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 figyuzzatok már. ha kiveszem azt a kis csipogót ami csipog ha kinyitom az ajtót gyujtás nélkül helyzetjelzővel vagy tompítottal, annak a helyére köthetek pl edet ellenállással?? fix 12 voltot kap az a vacak?? mert nagyon idegesít, de szervizben meg egy 11est ugyhagytam mert abban meg semmise csipog :huh: astrában meg a visszajelző is félreeseő helyen van. jah igen lassan 2 hónapja nem világított a középkonzolomban egyik égő se a kettő közzül, ami az alsó részn van a szabályzóknál. ma meg az ameik utóbb ment ki ujra világít :lol: tiszta öröm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 mi a probléma az aláírásommal ? :D most végigolvastam és semmi olyat nem találtam benne mint pl a KH tok :D Tán a társai, bár nekem az előtte levő se mond sokat :lol: . Igaz, én még új vagyok itt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 azok rendszámok hellóka :lol: ezekhez az autokhoz van közöm, vagyis részben már csak volt. HRR ez a mostani autónké, az Astráé ALU az haverom 1300 kockája volt, töbet szereltem mint ő az fix :D CTM az pedig a volt Wareszunk, amin megtanultam vezetni igazábol :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 azok rendszámok hellóka :lol: ezekhez az autokhoz van közöm, vagyis részben már csak volt. HRR ez a mostani autónké, az Astráé ALU az haverom 1300 kockája volt, töbet szereltem mint ő az fix :D CTM az pedig a volt Wareszunk, amin megtanultam vezetni igazábol :huh: Így már más. Pedig kerestem ám előtte a HRR CTM ALUfelnit :D Mielőtt nagyon off lenne, elektronikusan kerestem. A témához: Eddig Bosch FR78 gyertyát használtam, ill. még 3e km-ig fogok. Közben azért egyszer cseréltem eredetire, de 8e km után visszaraktam a B-t. Az eredeti gyári FLR8LDCU GERMANY feliratú kétpólusú. Egy apró problem volt vele nem zavaró, de ha 55-ről finoman gyorsítottam, előbb picit megtorpant az autó. Fogyasztásban ill. másban nem volt különbség. Tegyem vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok. Kb. mennyibe kerül egy generátor az X17DTL hez? Nagyon gyenge a töltésem. Épp a határon mozog. 13.5 V körül van terhelésen. Magasabb fordulazon még talán kevesebb. Szia!Én az 1.7 TDS(Isuzu) Astrába vettem vadi új generátort.A munkadíjjal(régi generátor le,szétszed,új vásárlása,felrak) került 48000Ft-ba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Szia!Én az 1.7 TDS(Isuzu) Astrába vettem vadi új generátort.A munkadíjjal(régi generátor le,szétszed,új vásárlása,felrak) került 48000Ft-ba! Hol vetted ilyen occsóért? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hol vetted ilyen occsóért? :huh: Nem én vettem,hanem az elektromos szerelő!Talán a Meteor-ban,de nem tudom!Vagy felújítottat hoztak volna a régiért cserébe,kb.32000-ért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ennyire drága a generátor?????? vagy ez a td ére vonatkozik csak??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ennyire drága a generátor?????? vagy ez a td ére vonatkozik csak??? Nem tudom,nekem ennyi volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ennyire drága a generátor?????? vagy ez a td ére vonatkozik csak??? Ez drága??? Nézd meg a Csergő árlistáján... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 de ez mindegyik generátorra vonatkozik??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 de ez mindegyik generátorra vonatkozik??? Alapvetően a dizel generátor csak abban külömbözik a benzinestől, hogy némelyiken arról veszik le a ford.szám. mérő jelét. A melyikben nincs ilyen műszer arra nem szükségeltetik ilyen generátor. Jó rá a bengás is, sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Alapvetően a dizel generátor csak abban külömbözik a benzinestől, hogy némelyiken arról veszik le a ford.szám. mérő jelét. A melyikben nincs ilyen műszer arra nem szükségeltetik ilyen generátor. Jó rá a bengás is, sztem. azta kibe baszott eget... egyik haverom egy generátort, fordulatszámmérős órát, kormányt meg még pár dolgot A s vectrárol 5 ezerért adott le :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Kicseréltem a fűtésgomboknál az izzókat,de még mindig nem világít! Mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 azta kibe baszott eget... egyik haverom egy generátort, fordulatszámmérős órát, kormányt meg még pár dolgot A s vectrárol 5 ezerért adott le :S Akkor azt benézte! Vesztett rajta 1 keveset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Akkor azt benézte! Vesztett rajta 1 keveset. nem kicsit.... nekem szepi pl azt jácca, hogy egy jó hónapon keresztül nem világított, most meg a féloldala megint világít... rá kellene mérni első körben pl a csatlakozóira van e feszkó... biztosítékhiba nem lehet, mert egykörön van a műszerfallal ha jol tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 hella fényszórót hol lehet beszerezni? kellene egy darab :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 nem kicsit.... nekem szepi pl azt jácca, hogy egy jó hónapon keresztül nem világított, most meg a féloldala megint világít... rá kellene mérni első körben pl a csatlakozóira van e feszkó... biztosítékhiba nem lehet, mert egykörön van a műszerfallal ha jol tudom... Megvan!Gyújtásra kell rakni,s egyből világít,nem is kell felkapcsolni a lámpát!Érdekes!!A tietek is ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts