Balfék Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Ha leveszed a fedelet, ott vannak a hátoldalán a piktogrammok, az alapján megtalálod. Köszke ! :huh: És járó mocinál lehet csesztetni ezeket?
FPepe Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Köszke ! :lol: És járó mocinál lehet csesztetni ezeket? A szivargyújtóét nyugodtan :huh:
hening Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Köszke ! :huh: És járó mocinál lehet csesztetni ezeket? Bal felső 2. az üza.sziv. azt ne piszkáldd.
Balfék Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Bal felső 2. az üza.sziv. azt ne piszkáldd. Köszönet :huh:
akarki Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Sziasztok! 1.6 F Astra, akkumulátor megadta magát. Akkucsere után, a gyári riasztó riaszt és nem reagál a távirányítóra. Van security kódom, meg rádió (Blaukpunt) kódom, de nem tudom hogy kell beírni a (rádióba? ) a riasztó kódját? A rádióba beírtam a kódot és az működik. Előre is köszönöm a segítségeteket.
opel16v Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Sziasztok! 1.6 F Astra, akkumulátor megadta magát. Akkucsere után, a gyári riasztó riaszt és nem reagál a távirányítóra. Van security kódom, meg rádió (Blaukpunt) kódom, de nem tudom hogy kell beírni a (rádióba? ) a riasztó kódját? A rádió sem hagyja hogy beírjam a kódját, csak a safe felirat jelenik meg, hiába nyomkodom az állomásgombot a számbevitelhez. Előre is köszönöm a segítségeteket. A riasztó külön téma, annak a távirányítóra el kéne hallgatnia. A rádióba pedig úgy tudod beírni a rádió kódját, hogy az AS gombot benyomod előtte, vagy bekapcsoláskor nyomva tartod :huh: utána a számgombokkal a megfelelő számjegyeket benyomkodod, majd megint az AS :lol:
lacos Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 mennyiért vetted? 8850ft ba került az elektronika.
lacos Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 na itt van egy miskolci leendő klubtagnak való héééééééééé Sélei Laci intézzed a klubbot miskolcon ugyis többen vagytok :huh: Milyen klubbot?
Novy Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Milyen klubbot? cső Darkside :huh: egy olyan klubot, aminek keretén belül ujra bekapcsolodhatna ez a régió is a opelos klubéletbe. van is egy inaktiv klub, észak mo ..... abba lehetnénk mi, és akkor esetleg mi is összehozhatnánk talikat stb... esetleg pesti felruccanás stb...
akarki Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 A riasztó külön téma, annak a távirányítóra el kéne hallgatnia. A rádióba pedig úgy tudod beírni a rádió kódját, hogy az AS gombot benyomod előtte, vagy bekapcsoláskor nyomva tartod :lol: utána a számgombokkal a megfelelő számjegyeket benyomkodod, majd megint az AS :D Köszönöm a válaszodat, a rádiót sikeresen beüzemeltem. A riasztót meg egyenlőre lekötöm az aksiról. Csak azt nem értem, hogy minek a 4 jegyű kód a riasztóhoz, hol lehet azt beírni... A távirányítóban már cseréltem elemet és utána is működött rendesen. (Ezzel a léptetős riasztókra utalok.) Na, mindegy szeviz lesz a vége :huh:
opel16v Elküldve Január11, 2008 Elküldve Január11, 2008 a riasztónál a kód valszeg a távirányító kódja, ha utángyártatni akarsz belőle.
Crime78 Elküldve Január11, 2008 Elküldve Január11, 2008 Köszönöm a válaszodat, a rádiót sikeresen beüzemeltem. A riasztót meg egyenlőre lekötöm az aksiról. Csak azt nem értem, hogy minek a 4 jegyű kód a riasztóhoz, hol lehet azt beírni... A távirányítóban már cseréltem elemet és utána is működött rendesen. (Ezzel a léptetős riasztókra utalok.) Na, mindegy szeviz lesz a vége :lol: Az én riasztómnál a négyjegyű kód pl a pánikriasztás leállítására (is) szolgál. "Beírni" pedig a gyújtás ráadásával, és elvételével lehet (annyiszor gyújtás ráad-elvesz, ahányas a szám, aztán köv, de pánikriasztás esetén közben meg nyomja a riasztó a muzsikát! :huh: ).
totya-23 Elküldve Január11, 2008 Elküldve Január11, 2008 Tudom hogy már sokat beszéltetek róla de én is tervbe vettem a fordulatszám mérős óra beszerelését. Kérdésem az lenne, hogy melyik tipusét érdemes beszerelni ebbe??????????????? :huh:
hening Elküldve Január11, 2008 Elküldve Január11, 2008 Tudom hogy már sokat beszéltetek róla de én is tervbe vettem a fordulatszám mérős óra beszerelését. Kérdésem az lenne, hogy melyik tipusét érdemes beszerelni ebbe??????????????? :huh: Ford. szám. mérős csak VDO van tudtommal. A W szám eggyezésére kell figyelni, meg arra, hogy a düzel 6e-ig, a "sima" 7e-ig, a GSI pedig 8e-ig méri a fordulatot.
opel16v Elküldve Január11, 2008 Elküldve Január11, 2008 És csak az astráét, mert vectra-calibra máshogy van számozva, kalibrálva!
FPepe Elküldve Január11, 2008 Elküldve Január11, 2008 Tudom hogy már sokat beszéltetek róla de én is tervbe vettem a fordulatszám mérős óra beszerelését. Kérdésem az lenne, hogy melyik tipusét érdemes beszerelni ebbe??????????????? :huh: Tehát összefoglalva: fordszámmérő 7000-ig, km-óra 220-ig, üzemanyag szintjelző 50-ig legyen számozva, és a km-óra számlap alsó részén levő W= szám azonos legyen a mostanival. Nekem lesz egy eladó, ha gondolod, olcsón adom, mert a számlapjával csinálni kell valamit, hámlik róla a festék. Lehet csináltatni rá szép fehér számlapot Rolival, vagy venni rá plazmaszámlapot (feltéve, hogy nem zavar a tankjelző 60-as osztása). Ja, a W-száma 1111.
totya-23 Elküldve Január11, 2008 Elküldve Január11, 2008 Tehát összefoglalva: fordszámmérő 7000-ig, km-óra 220-ig, üzemanyag szintjelző 50-ig legyen számozva, és a km-óra számlap alsó részén levő W= szám azonos legyen a mostanival. Nekem lesz egy eladó, ha gondolod, olcsón adom, mert a számlapjával csinálni kell valamit, hámlik róla a festék. Lehet csináltatni rá szép fehér számlapot Rolival, vagy venni rá plazmaszámlapot (feltéve, hogy nem zavar a tankjelző 60-as osztása). Ja, a W-száma 1111. Köszi A felvilágosítást. A beszerelésről még annyit hogy van valami többletvezeték a mostanihoz képest (fordulatszámmérőé). Az hová csatlakozik?
FPepe Elküldve Január11, 2008 Elküldve Január11, 2008 Köszi A felvilágosítást. A beszerelésről még annyit hogy van valami többletvezeték a mostanihoz képest (fordulatszámmérőé). Az hová csatlakozik? Ha az autód '94.09 előtti, akkor elvileg be van huzalozva, ha későbbi, akkor lehet, hogy be kell húznod egy vezetéket az ECU-tól, vagy a motortérből.
hening Elküldve Január11, 2008 Elküldve Január11, 2008 Köszi A felvilágosítást. A beszerelésről még annyit hogy van valami többletvezeték a mostanihoz képest (fordulatszámmérőé). Az hová csatlakozik? Ahogy Pepe is írta '94 09 után így csináldd. A csatlakozó bal felső sorából hiányzik az érintkező. Én bontóban szereztem egy másikat, és megtoldottam vezetékkel. Kiszedtem a kesztyűtartót is és mögötte vezettem el a vezetéket. Az ECU alatti csatlakozóba menő zöld kábellel kötöttem össze. És már műxik is.
opel16v Elküldve Január11, 2008 Elküldve Január11, 2008 98ig a legtöbb astrában benne volt ez a vezeték, bár nem mindegyikben (legtöbbször az 1.4 8v-knél nem).
cserbinszky Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Sziasztok!!Kapcsrajz kéne nekem F astrához.1.6-os 8v-s. x16szr a motorszám.96os évjárat.vmi konkrétabbra gondolok,mint az autodatába van. elöre is köszi..
Novy Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 azon a képen ugy van, hogy a csati előtt elvágtad a kábelt, mert a csatin tul már nem ment?? nekem egy másik verzió volt meg edig, ez egyzserűbbnek tűnik :huh:
hening Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 azon a képen ugy van, hogy a csati előtt elvágtad a kábelt, mert a csatin tul már nem ment?? nekem egy másik verzió volt meg edig, ez egyzserűbbnek tűnik :huh: Ha tőlem kérdezted, akkor igen. Azért csináltam így, mert így bontható, és csak körbe kell húzni szigszalaggal :lol: .
Novy Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Ha tőlem kérdezted, akkor igen. Azért csináltam így, mert így bontható, és csak körbe kell húzni szigszalaggal :lol: . asszem tőled, bocs a neveekt gyakran lehagyom, de ez egyértelmű volt :huh:
Tiv. Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 Sziasztok. Kb. mennyibe kerül egy generátor az X17DTL hez? Nagyon gyenge a töltésem. Épp a határon mozog. 13.5 V körül van terhelésen. Magasabb fordulazon még talán kevesebb.
Recommended Posts