opel16v Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Azt az elektronikát cserélted már, ami a rotor alatt van? Mert az szokott ezeknél gyakran kontaktos lenni. És a gyújtáselosztó rotor+fedél? Vagy még gyertyakábelre is gondolnék, illetve főtengely jeladóra, de azt jelezné a sárga lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Szerintem is az a csati lehet. Egyszerű megállapítani: motorháztető felnyit, motor alapjáraton menjen, Te pedig megmozgatod a csatikat, kábeleket. Amikor leáll, akkor értél a hibához :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 csak gyertyakábelhez ne nyúlj közben :huh: nekem a csati volt kontaktos (illetve még az, mert nem cseréltem ki), a panel nem ment ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacos Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Azt az elektronikát cserélted már, ami a rotor alatt van? Mert az szokott ezeknél gyakran kontaktos lenni. És a gyújtáselosztó rotor+fedél? Vagy még gyertyakábelre is gondolnék, illetve főtengely jeladóra, de azt jelezné a sárga lámpa. Köszi a választ. Az a lényeg hogy elektronika cserével ugyanazt produálja a jeladó az vagy működik vagy nem olyan nincs hogy egyszer igen egszer nem. A kontaktot kizárnám mert ember még igy nem rángatta a vezetékeket/csatikat mint én. Gyujtókábel tuti jó mert a traforol jövö kábelt dugtam a gyertyára és ott se volt már szikra. Tanácstalan vagyok ebben mert amit lehetett kicseréltem és mégsem megy. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 pedig nálam is ez volt a tünet és a hall-jeladó csatija van meghalva msot úgy áll két hete, hogy nem mozdult el, másképp gondban lennék, ha egyedül lennék, amikor nem akar indulni tekerni tekert, de szikra nem volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacos Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 pedig nálam is ez volt a tünet és a hall-jeladó csatija van meghalva msot úgy áll két hete, hogy nem mozdult el, másképp gondban lennék, ha egyedül lennék, amikor nem akar indulni tekerni tekert, de szikra nem volt Melyik a hall jeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 amit Gabi is említett, a rotor alatt 3 vezetékes Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacos Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 pedig nálam is ez volt a tünet és a hall-jeladó csatija van meghalva msot úgy áll két hete, hogy nem mozdult el, másképp gondban lennék, ha egyedül lennék, amikor nem akar indulni tekerni tekert, de szikra nem volt Jah meg ha a csati kontaktos akkor egy idő után miért indul be? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Jah meg ha a csati kontaktos akkor egy idő után miért indul be? :huh: Mert elmozdul az indítgatástól, és érintkezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 de pont ez az, hogy ott nem csak egy hall jeladó van, hanem a c16nz-nél ott van egy gyújtáselektronika rész is egy nagy tekerccsel. Kolegámnál ez a tekercs testelt le néha asszem, ezért kellett azt a rotor alatti részt komplett cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 ha a trafóról se jön le semmi bizsera, akkor legalább szűkül a kör. trafót is cserélgetted már, akkor meg az előtt van a hiba. szerintem legalábbis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 ... bizsera... :huh: :lol: Ez inkább lórugás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 nem olyan a nyoma :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 nem olyan a nyoma :D Tedd a gatyóba,majd megtudod! :huh: Zseb bizsera! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 a nyoma akkor se lesz olyan :huh: ütni lehet üt akkorát, de azért inkább ne rugjon meg ló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacos Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 a nyoma akkor se lesz olyan :huh: ütni lehet üt akkorát, de azért inkább ne rugjon meg ló :D Ma vettem egy uj elektronikát.Eddig nem állt mg egyáltalán remélem nem is fog. Amugy mikor megállt a trafóból sem jött"bizsera :lol: "a trafo tuti jó mert azt is kipróbáltuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ma vettem egy uj elektronikát.Eddig nem állt mg egyáltalán remélem nem is fog. Amugy mikor megállt a trafóból sem jött"bizsera :huh: "a trafo tuti jó mert azt is kipróbáltuk. Melyik elektronikát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ma vettem egy uj elektronikát.Eddig nem állt mg egyáltalán remélem nem is fog. Amugy mikor megállt a trafóból sem jött"bizsera :huh: "a trafo tuti jó mert azt is kipróbáltuk. mennyiért vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Melyik elektronikát? Nálam is a rotor alatti elektronika szállt el annakidején... De mire rájöttem, hogy miért nincs szikra, már én is vettem egy másik (bontott) trafót (persze feleslegesen). Külön elektronikát nem nagyon lehet kapni, kivéve autóelektomos boltban horror áron, én spec vettem egy komplett gyújtáselosztót újsághirdetésből 7eFt-ért, így megvolt az elektronikám, van egy plusz rotorom (ha esetleg valami történne), és egy plusz elosztófedelem is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 na itt van egy miskolci leendő klubtagnak való héééééééééé Sélei Laci intézzed a klubbot miskolcon ugyis többen vagytok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Érdeklődnék hogy a fénykürtöm nem müködik. Javítható, vagy csere? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Érdeklődnék hogy a fénykürtöm nem müködik. Javítható, vagy csere? :huh: A távfényed egyébként megy, ugye? Ha igen akkor a kapcsoló cserés sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 attol függ távolsági megy? ha igen akkor égők jók bizik is, akkor szerintem a bajuszkapcsolonál lehet hiba. vagy beéget a kapcsolója, vagy valami vezeték hiba.. szét lehet szedni, valahol be is volt linkelve a folyamat és meg lehet vizsgálgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 A szivargyújtó biztije melyik? milyen színű? A helyét kb sejtem, hogy a kormány mellett balra lent, de nem akarom az összeset kiszedni Járó mocinál szabad-e ezeket piszkálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 A szivargyújtó biztije melyik? milyen színű? A helyét kb sejtem, hogy a kormány mellett balra lent, de nem akarom az összeset kiszedni Járó mocinál szabad-e ezeket piszkálni? Ha leveszed a fedelet, ott vannak a hátoldalán a piktogrammok, az alapján megtalálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts