takarp Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Hali! Szerelt már be valaki utólag elektromos ablakot? Az enyém már a helyén van, működik is, de a kábelezésnél lenne szükségem pár tanácsra: konkrétan honnan kell kivezetni a 12V-ot neki, hogyan lehet a biztosítéktáblát kiemelni, h bele tudjam kötni a biztire a vezetéket? Közvetlen az akksiról ki tudnám vinni, de az olyan barbár lenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Hali! Szerelt már be valaki utólag elektromos ablakot? Az enyém már a helyén van, működik is, de a kábelezésnél lenne szükségem pár tanácsra: konkrétan honnan kell kivezetni a 12V-ot neki, hogyan lehet a biztosítéktáblát kiemelni, h bele tudjam kötni a biztire a vezetéket? Közvetlen az akksiról ki tudnám vinni, de az olyan barbár lenne :huh: Van a hátsó abalakfűtésnek egy vastag lila vezetéke a biztitáblától indul. Elvileg 30A-es bizti van előtte. Oda szerintem nyugodtan rákötheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Majd holnap megnézem, mert már szétfagytam. És ha egyszerre megy az ablakfűtés és tekerem az ablakot nem meg ki a bizti? Mondjuk nem hiszem hogy a kettő együtt kitenne 360W-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Majd holnap megnézem, mert már szétfagytam. És ha egyszerre megy az ablakfűtés és tekerem az ablakot nem meg ki a bizti? Mondjuk nem hiszem hogy a kettő együtt kitenne 360W-ot. Magadnak válaszoltál! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 kivenni egyszerű két csavar alol, fent pedig egy péntszerű valami, azt meg ujjal fel kell tolni, és akkor hátrafelé ki lehet huzni a lábtérbe, ha jol gondolom. a bizti tánlába utolagosan hogy lehet az üres helyekre a biziket bevezetékelni???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 a bizti tánlába utolagosan hogy lehet az üres helyekre a biziket bevezetékelni???? Én hoztam a bontóból egy bontottat és abból szedtünk ki biztitartókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Van a hátsó abalakfűtésnek egy vastag lila vezetéke a biztitáblától indul. Elvileg 30A-es bizti van előtte. Oda szerintem nyugodtan rákötheted. JOhnny, nem jön egy vastag fekete vezeték az akksitól a biztitábláig? Esetleg még arra lehetne. :huh: Én még nem szedtem úgy szét mint te, csak a kapcsolási rajzot nézegetve ez merült fel bennem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 mennyiét vetted? és ha kiszedted a bontosbol be lhet tenni a kocsiba?? ilyet ég sose szedtem szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 mennyiét vetted? és ha kiszedted a bontosbol be lhet tenni a kocsiba?? ilyet ég sose szedtem szét. Én ingyé kaptam,csak pár "tüskét" szedtünk ki belőle,majd a maradékot vissza viszem. Szépen ki kell tüskézni a lábakat,amennyi kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 bizti táblaelé nem kellene kötögetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 tüskézni??? visszahajtani a kihajtott lmezeket, amik tartják a táblában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 bizti táblaelé nem kellene kötögetni Nem is úgy gondoltam, hanem az emelő biztijéig valahonnan le kell venni az áramot, az meg a rajzon is úgy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 tüskézni??? visszahajtani a kihajtott lmezeket, amik tartják a táblában? Igen! Balázs barátom éppen itt szedegeti őket ki! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szakberkekben ezt úgy csinálják, hogy az akkutól hozzák úgy, hogy az akkunál közvetlen van egy lengő biztitartó, és így külön körre kerül. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás, és nem okozhat gondot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szakberkekben ezt úgy csinálják, hogy az akkutól hozzák úgy, hogy az akkunál közvetlen van egy lengő biztitartó, és így külön körre kerül. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás, és nem okozhat gondot :D Khmm,had védjem meg Bazsit!Opel szervízben dolgozik,mint autóvillamoságis,Udival hármasban kötöttünk mindent. Szal azt hiszem picit értünk hozzá! :lol: Udi a saját astrájából 4x vette már ki a müszerfalat,csukott szemmel is menne neki már! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szakberkekben ezt úgy csinálják, hogy az akkutól hozzák úgy, hogy az akkunál közvetlen van egy lengő biztitartó, és így külön körre kerül. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás, és nem okozhat gondot :huh: a hifi igy szokott lenni... de ha sokmindnet akaro kötni akkor bármi kiverheti, és akkor lehet gondolkozni mi lehet az.... és 250 Ft egy oylan biztiért, vagy 10 20 ft a sima késesért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Khmm,had védjem meg Bazsit!Opel szervízben dolgozik,mint autóvillamoságis,Udival hármasban kötöttünk mindent. Szal azt hiszem picit értünk hozzá! :D Udi a saját astrájából 4x vette már ki a müszerfalat,csukott szemmel is menne neki már! :huh: Nem a ti megoldásotokat kérdőjeleztem meg, bár nem kicsit idő és utánajárás igényes :lol: Csak annyit mondtam, hogy ha bemész egy autóvillamosságishoz hogy tegyen bele egy utólagos bizbaszt, akkor az úgy fogja megoldani, ahogy én mondtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 a hifi igy szokott lenni... de ha sokmindnet akaro kötni akkor bármi kiverheti, és akkor lehet gondolkozni mi lehet az.... és 250 Ft egy oylan biztiért, vagy 10 20 ft a sima késesért... minden utólagos bizbaszt külön körre szoktak kötni, külön lengő biztivel. És késes biztit használnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jános65 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szevasztok! Segitségeteket szeretném kérni!Azt szeretném megtudni hogy ha egy gyárilagMID-del szerelt autoba cserélek kijelzöt gyári ujra akkor azon kell valami müszeres beállitást végezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nem a ti megoldásotokat kérdőjeleztem meg, bár nem kicsit idő és utánajárás igényes :lol: Csak annyit mondtam, hogy ha bemész egy autóvillamosságishoz hogy tegyen bele egy utólagos bizbaszt, akkor az úgy fogja megoldani, ahogy én mondtam :D Mer lusta disznó betenni a gyári biztipanelba! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 ja jovan gabi értem, de az a megoldás nekem nem tetszik, lesz vagy 5 lengő bizti egy köteg kábel... :huh: az a hivatalos, ahogy Johny is mutatta, ha van elég hely :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 ja jovan gabi értem, de az a megoldás nekem nem tetszik, lesz vagy 5 lengő bizti egy köteg kábel... :huh: az a hivatalos, ahogy Johny is mutatta, ha van elég hely :lol: Van ott hely bőven,legalább is a dízelben Udiék találtak még helyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 ja jovan gabi értem, de az a megoldás nekem nem tetszik, lesz vagy 5 lengő bizti egy köteg kábel... :huh: az a hivatalos, ahogy Johny is mutatta, ha van elég hely :lol: Hát ha te rászánsz csak a biztitábla buherálására és a kések beszerzésére egy napot... :D Mert a másik megoldás kb 20 perc alatt megvan :D És megnézem én azt, amikor 5 elektronyos utólagos extrát szerelsz be az autóba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szevasztok! Segitségeteket szeretném kérni!Azt szeretném megtudni hogy ha egy gyárilagMID-del szerelt autoba cserélek kijelzöt gyári ujra akkor azon kell valami müszeres beállitást végezni? igen, kell tech2 nagy valószínűséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 a biztitáblát ki tudtam szerelni, csak nem bírtam kihúzni annyira a lábtérbe, hogy hozzáférjek a hátuljához, nem akartam nagyon tépni. van mögötte elég póráz, lehet cibálni, mert mögé benyúlni így nem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts