J0hnny Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Még valami! Az üza szint mutató nagyon furcsán mutat nekem! Nemrég cseréltem a műszeregységet, a karakteriszika viszont maradt ua. Telitankot mutat míg lb 10 l kifogy, utána meglódul, a 25l jelig viszonylag gyorsan lemegy, ott megtorpan mjad megint meglódul. Ami a legzavaróbb: megyek pár km-t megállok, újra beindítom, a mutató nem az előző értékre tér vissza, hanem vegy több lesz v kevesebb, több mutatónyi eltérés van. Ebből arra jutottam, h az adóval lehet a gond. Hol van ez? Hogyan kell kiszedni? Lehet h egy pucolás elég lenne, de ha nem mennyi ey ilyen? Mivel a tank formája nem szabályos,ez normális dolog!Ne foglalkozz vele,sokaknak ilyen,köztük nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Háát! A kiváló német mérnökök gondolhattak volna erre az apróságra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Háát! A kiváló német mérnökök gondolhattak volna erre az apróságra. egy tömegnépautónál? nemááá :( ez nem felső kategória! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 egy tömegnépautónál? nemááá ;) ez nem felső kategória! :) Hát nem egy májbákh! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 az elektromos ablak vezetékelése nem ugy van megoldva, hogy csak 12 volt megy az ajtokba, és a kacsolok végzik a fázis forgatást? valahogy ugy képzelem el, hogy van ugye egy 3 állású kapcsoló. kétutas kapcsoló gondolom, és középre bekötik a mocit, egyik oldalára a +- -t másikoldalra -+ -telvileg igy működni kellene neki. anno vezetékes távirányítós automba is megoldottam egy elemről az előre hátra menetet, ilyesmi formában, csak ott hajlékony lemezeket alakalmaztam. vol alol a + lemez felől a - lemze, és a moci vezetékéne a vége két másik lemezrevolt kötve, amit egy billenős kapcsolóval nyomtama +- hoz a haladási iránynak megfelelően. ha előre toltama gombot, akkor a moci egyik lezezes érintkezője a +hoz másik a negativhozért, ha tára toltam akkor pont forditva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Mivel a tank formája nem szabályos,ez normális dolog!Ne foglalkozz vele,sokaknak ilyen,köztük nekem is. Ráadásul még a hőmérséklet is nagyon befolyásolja a mutató állását. Van hogy hajnalban hidegen elindulok és mire jól bemelegszik minden a kocsin többet mutat a szint mint induláskor :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Sőt, az is befolyásolja, indításkor milyen a kocsi dőlése, mert csak lassan változik utána a szintjelzés. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Ráadásul még a hőmérséklet is nagyon befolyásolja a mutató állását. Van hogy hajnalban hidegen elindulok és mire jól bemelegszik minden a kocsin többet mutat a szint mint induláskor :( ezt én uyg szoktam észevenni, hogy mikroleteszem akkor még van benne reggel meg fekszik a mutató, és fel se akar ébredni...:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 ezt én uyg szoktam észevenni, hogy mikroleteszem akkor még van benne reggel meg fekszik a mutató, és fel se akar ébredni...:S Pedig ennyire üres tankkal nem jó dolog télen járni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 sose volt benne több :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 sose volt benne több :( Felszippancsa a trutymót a tank aljából. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Felszippancsa a trutymót a tank aljából. :( Sztem már az sincs neki benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 szerintem sincs benne, nem volt miből odakerülnije :( egyébként, nem is szbadna neki oylannak benne lennie, egyrészt ametabond miatt, másrészt 6 éves. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Sziasztok kedves Astra F tulajdonosok.Olyan gondom lenne, ami azt hiszem előbb utóbb minden F Astra tulajnak.Nem mindig és minden ajtónál működik a központi záram... Nekem már két ajtónál is csúszott szét a csatlakozó. Egy darabig hol zárt hol nem, míg végül abszolút nem zárt (ekkor csúszott szét teljesen). Az egyik oldalon szigetelőszalaggal, a másikon kábelkötegelővel van azóta rögzítve. Az elektromos ablakot pedig érdemes mindkettőt berakni, amióta nálam is bent van többet engedem le a jobbost, mint a másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 jaja ha én is átérnék(no elektronyika) gyakrabban lenne leengedve az az én oldalamon egyből zavara s zél, meg a zaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Vettem ma gyújtáselosztó-fedelet meg rotort, mondván lehet, hogy ez okozza nekem azt, hogy hidegen néha csak 3 henger indul el. Központi injektoros autó lévén nem valószínű, hogy üzemanyagrendszeri probléma lenne, mivel egy injektor van a 4 hengernek, az nem tudja megcsinálni, hogy az egyik henger ne kapjon anyagot, ráadásul ilyenkor a kipuffból erős benyaszag érezhető. Újak a gyújtókábelek, új a trafó, újak a gyertyák, az egyetlen, amihez még nem nyúltam, az az elosztó. Levettem a fedelet, de a rotort nem tudtam levenni. Megnéztem az "Így csináld..."-ban, egy szót se ír a rotor cseréjéről. Így azt most egyelőre finom polírpapírral megpucoltam, elég oxidos volt középen is, meg az élénél is, ahonnan a szikrát átadja ugyebár. Tudja valaki, hogy jön le a rotor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Vettem ma gyújtáselosztó-fedelet meg rotort, mondván lehet, hogy ez okozza nekem azt, hogy hidegen néha csak 3 henger indul el. Központi injektoros autó lévén nem valószínű, hogy üzemanyagrendszeri probléma lenne, mivel egy injektor van a 4 hengernek, az nem tudja megcsinálni, hogy az egyik henger ne kapjon anyagot, ráadásul ilyenkor a kipuffból erős benyaszag érezhető. Újak a gyújtókábelek, új a trafó, újak a gyertyák, az egyetlen, amihez még nem nyúltam, az az elosztó. Levettem a fedelet, de a rotort nem tudtam levenni. Megnéztem az "Így csináld..."-ban, egy szót se ír a rotor cseréjéről. Így azt most egyelőre finom polírpapírral megpucoltam, elég oxidos volt középen is, meg az élénél is, ahonnan a szikrát átadja ugyebár. Tudja valaki, hogy jön le a rotor? Azt bizony erőnek erejével...na félre a tréfát, csak le kell húzni a tengelyről, próbáld erősebben, le kell jönnie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Udinak: Gyári kpzár modul belülről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 az alkatrészek számához képest meglepően sok a huzalozás a tuloldalon, gondolom a siemens feliratu dobozok több alkatrészt foglalnak magukban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ráadásul ilyenkor a kipuffból erős benyaszag érezhető Hééé nekem is ugyanoan poblémám volt !!! A megoldást a moci hőfokjeladó cseréje hozta !!! Mikor cseréltél oant?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 az alkatrészek számához képest meglepően sok a huzalozás a tuloldalon, gondolom a siemens feliratu dobozok több alkatrészt foglalnak magukban. Azok csak relék,semmi több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Pepe, sikerült leszedni a rotort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Hééé nekem is ugyanoan poblémám volt !!! A megoldást a moci hőfokjeladó cseréje hozta !!! Mikor cseréltél oant?? Tavaly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Pepe, sikerült leszedni a rotort? Azóta még nem próbáltam. Azt mondod, feszegessem le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Azóta még nem próbáltam. Azt mondod, feszegessem le? Csak erősen meg kell fogni és tengelyirányba lehúzni. Azért vigyázz, nekem is úgy rá volt gyógyulva, hogy mikor lejött, jött vele együtt a bőr a kezemről is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts