gergolabs Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Hát, nekem a 70-esre van 640A. Ahhoz képest a 69-es 520-a meglehetősen vékonyka. Mérd már meg. :( Ma megint 11.8 volt reggel, de pöccre indult. Nem temetem még én ezt az akksit. Öregszik ez tény, de amíg ilyen szépen indít marad, majd jobban figyelek a többhetes állásokra. Sztem csak azért indít, mert 70Ah-ás, ha 44-es lenne, már nem indítana ugyanezzel a mérhető fesz-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Hali. Ma rámértem az aksira 12.41 V. Több mint egy hete áll. Ma kivettem és betettem a kazánházba. Egy Varta Blue dynamic plus calcium silver 55Ah 420A akkurol van szó. Meg lehet valahogy állapitani hogy mikori évjárat lehet? Van a tetején valami számsor, de abbol csak esetleg az utolsó két szám utalhat rá, mert az 05. (2005)? Ennél kell ellenörizni a folyadékot szintet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Én még mindig azt mondom, hogy banner ;) Nálam az amit megélt már a sok év alatt a versenygépben... és még mindig fullos :( Nemrég linkelt valaki 17-ért akcióban bannert :) Nekem nem volt ilyen szerencsém a Bannerrel. Igaz, hogy a lányom kispolszkijába vettem vagy 7 éve.... 1 év után cellazárlatos lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Tápi! Az akksidban a vízszint megfelelő? Tomi anno öntött az ilyen akksikba,valami akkuvitt nevű csodát,azzal még talán életre lehet kelteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Tápi! Az akksidban a vízszint megfelelő? Tomi anno öntött az ilyen akksikba,valami akkuvitt nevű csodát,azzal még talán életre lehet kelteni. Ugyanilyen akksiba? :( Fogalmam sincs hogy áll a víz, de ha zárt rendszer, akkor gondolom nem szükséges töltögetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Ugyanilyen akksiba? :( Fogalmam sincs hogy áll a víz, de ha zárt rendszer, akkor gondolom nem szükséges töltögetni. Azt csak hiszed! ;) Losinak volt egy "gondozásmentes" akksija anno a corsában,szarul indult vele.Letéptük róla a matricát,kitekertük a kupakokat és alig volt benne víz. Utántöltés és láss csodát jobb lett. A kipárolgás miatt csökken a vízszint benne,nekem a kupakoknál szokott is látszani nyáron. Az akkuvit elvileg a szulfásodást csökkenti vagy fordítja vissza,ha jól tudom,aszem benyakúton lehet kapni,200Ft körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 A kipárolgás miatt csökken a vízszint benne,nekem a kupakoknál szokott is látszani nyáron. Na, de ha gőzmentes akkor hogy párolog ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Na, de ha gőzmentes akkor hogy párolog ki? Na azt most fejtsd ki! Ha nem zselés,hanem folyadékos,akkor ha van rajta betöltő lyuk,ellenőrizd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Na azt most fejtsd ki! Előző oldalon írtam: " A zárt, gázrekombinációs működés lehetővé teszi, hogy gőzmentességet igénylő alkalmazásban, rövid ideig tetszőleges pozícióban kifogástalanul működhessen." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Bocs hogy belekontárkodok. ;) :( Múltkor vettem egy bicskakulcsos központizárat ami 4ajtós autóhoz való volt. Ezt szépen bele is szereltettem a 3ajtós Astra-mba, a bal oldali ajtóba egy 5vezetékes és a jobb ajtóba pedig egy 3vezetékes szervómotor került. A bicskakulcson meg van egy olyan funkció hogy csak külön a csomagtartót nyitja. Namost nekem a csomitartóban nincs szervómotor mert más zár kellett volna hozzá és egyébként is tervben volt a falazás, szal inkább nem merültem bele. Az a kérdésem hogyha veszek egy mágneses ajtónyitót amit beépítek a 3.ajtóba, akkor azt a központizárról tudom majd nyitni, vagy annak valami külön dolog kell majd? A kp-i zár ilyen: A kulcson a középső gomb nyitja külön a csomitartót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Előző oldalon írtam: " A zárt, gázrekombinációs működés lehetővé teszi, hogy gőzmentességet igénylő alkalmazásban, rövid ideig tetszőleges pozícióban kifogástalanul működhessen." Én elhiszem,de saját szemmel láttam,hogy a gondozásmentes akkuban alig volt lé. De nem értem Tápi!Menj le és nézd meg bontható-e az akksi teteje,ha van rajta betöltő lyuk kukkants bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Én elhiszem,de saját szemmel láttam,hogy a gondozásmentes akkuban alig volt lé. De nem értem Tápi!Menj le és nézd meg bontható-e az akksi teteje,ha van rajta betöltő lyuk kukkants bele! "A másik újdonság, hogy a pozitív lemezeket üvegszövetből készített borítékba zárják, amely fizikailag teljesen elválasztja egymástól a lemezeket, kiküszöbölve akár a lemez, -akár a fenékzárlatot. A szeparátor itatósként szívja magába, majd megköti a speciális elektrolitot. Nincs iszapkihullás, jobb a rázkódással szembeni ellenálló képesség is. És nincs folyadékveszteség sem, hiszen a felületen képződött gázok az üvegszövetben újra visszaalakulnak nedvességgé. Ezeket már nyomástartó módon tényleg le lehet zárni... Hidegindító áramuk a szerkezetüknél fogva lényegesen nagyobb, ami különösen téli hideg reggeleken, az utcán tárolt diesel-tulajdonosok arcára varázsol elégedett mosolyt. Az élettartam során semmiféle gondozást nem igényelnek - tehát ezek az igazi gondozásmentes fajták - legfeljebb az autónk elektromos rendszerét kell ellenőrizni, nehogy az tegye tönkre amperben és voltban gazdag barátunkat. " Akku Az enyém ilyen, bár nem tudom van-e kupak a tetején, de most biztos nem nézem meg mert házit kell csinálnom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Az enyém ilyen, bár nem tudom van-e kupak a tetején, de most biztos nem nézem meg mert házit kell csinálnom. :( Akko meg mit fórumozol, he? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Akko meg mit fórumozol, he? ;) :) Ezt akartam írni én is! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Akko meg mit fórumozol, he? :) :( Nem azt mondtam hogy csinálom, hanem azt hogy kell. :( Itt van megnyitva minden a gépen. csak mindig elvonják a figyelmem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Nem azt mondtam hogy csinálom, hanem azt hogy kell. :( Itt van megnyitva minden a gépen. csak mindig elvonják a figyelmem. :) Bla bla bla bla bla... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Bla bla bla bla bla... :( Amúgyse szabad elkapkodni, alaposan végig kell gondolni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Nekem nem volt ilyen szerencsém a Bannerrel. Igaz, hogy a lányom kispolszkijába vettem vagy 7 éve.... 1 év után cellazárlatos lett! Szerintem az az akku öngyilkos lett :( ;) Biztos nem uni-bull típus volt, mert ebben a Tápi által idézett burkolattal vannak ellátva a cellában a lemezek (most már beugrott, hogy ezt mondta a srác, hogy valami selyemanyag van benne). Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Bocs hogy belekontárkodok. ;) :( Múltkor vettem egy bicskakulcsos központizárat ami 4ajtós autóhoz való volt. Ezt szépen bele is szereltettem a 3ajtós Astra-mba, a bal oldali ajtóba egy 5vezetékes és a jobb ajtóba pedig egy 3vezetékes szervómotor került. A bicskakulcson meg van egy olyan funkció hogy csak külön a csomagtartót nyitja. Namost nekem a csomitartóban nincs szervómotor mert más zár kellett volna hozzá és egyébként is tervben volt a falazás, szal inkább nem merültem bele. Az a kérdésem hogyha veszek egy mágneses ajtónyitót amit beépítek a 3.ajtóba, akkor azt a központizárról tudom majd nyitni, vagy annak valami külön dolog kell majd? A kulcson a középső gomb nyitja külön a csomitartót. Helló! Én így oldottam meg az enyémen. http://kepf.extra.hu/pic/1196631108_IMG_0031.jpg És ehhez nem kell semmiféle spéci mágneses ajtónyitó. Nekem már 2 éve bírja egy sima Spal motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Múltkor vettem egy bicskakulcsos központizárat a Hol vetted és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
exiles Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Sziasztok! Szeretnék az astramba beépíteni egy külső hőmérsékletmutatót. Van ötlet hozzá vagy valaki csinált már ilyet, mert igazából fogalmam sincs, honnan kezdjem. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Sziasztok! Szeretnék az astramba beépíteni egy külső hőmérsékletmutatót. Van ötlet hozzá vagy valaki csinált már ilyet, mert igazából fogalmam sincs, honnan kezdjem. Köszönöm. Ha a gyári megoldást akarod, akkor cserélni kell a középkonzolon a kijelzőt TID-re, szerezni kell egy hőmérséklet jeladót, ami az első lökös aljába való, és be kell húzni két vezetékét a kijelzőhöz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Hol vetted és mennyiért? 25 Euro körül mennek az e-bay-en+posta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Hol vetted és mennyiért? Hali Ezt nézted már? http://www.carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=4573 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Valaki, aki tud kapcsolási rajzot olvasni, segítene nekem? Nem Astra, hanem Kadett, de az a fórum halott. Még mindíg a Board Computer-rel szenvedek. Belinkelem a kapcsolási rajzaimat... Pontosan a BC 4-es lába érdekelne. Miért van belőle kettő? Hova csatlakozik a K36 Board-computer relé, illetve mit is csinál az. Továbbá az 5-ös és 7-es láb is érdekelne... Előre is köszönöm. schaltplan_01 schaltplan_02 schaltplan_03 schaltplan_04-05 schaltplan_06-07 schaltplan_08-09 schaltplan_10-11 Valamint keresek valakit, aki otthon van a Tech1-ben, és ezeknek a Comp-oknak a programozásában: bc1 bc2 bc3 Ezt is köszönöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts