J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 hogy működik ez az aktivátor? a kocsiba beszerelem és ott baszogatja az aksit vagy ki kell venni? Folyadék,bele kell tölteni az akksiba,de kb annyit ér,mint halottnak a csók. Sajnos,ha az akksi terhelés alatt nem képes tartni a feszt,akkor az kuka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 A gyári immót nem veszed észre, nem kell vele semmit csinálni, automatikus. Milyen a kulcsod? Az a kerek forma, vagy inkább szögletes, mint a kadetté? Mert ez a döntő :( A kulcsom (az előző kadettom kulcsának ismeretében állíthatom, hogy) inkább kerek, mint szögletes. A műanyag házát szétszedve, gyakorlatilag nincs benne semmi, csak gondolom kulcslyukkeresésre van előkészítve az elemtartó és (kitörhetően) a led(vagy rizségő) helye. Ennyit látok rajta. Arról most nincs tuti véleményem, hogy a kormányburkolatot levéve, van-e ott valamilyen dobozka a bajuszkapcsolók alatt. Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy reggelente vagy mikor nagyon sokat áll a kocsi a fagyos hidegben, a kocsi jól levan dermedve, mikor beindítom a motort a töltésjelző lámpa halványan világít 1-2 percig, aztán meg elalszik és onnantól kezdve természetesen nem gyullad ki. Ez mitől van? Csak azóta csinálja mióta ezek a viszonylag hidegebb idők vannak. Egyébként egy 92-es Astra 1.6i-ről van szó. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy reggelente vagy mikor nagyon sokat áll a kocsi a fagyos hidegben, a kocsi jól levan dermedve, mikor beindítom a motort a töltésjelző lámpa halványan világít 1-2 percig, aztán meg elalszik és onnantól kezdve természetesen nem gyullad ki. Ez mitől van? Csak azóta csinálja mióta ezek a viszonylag hidegebb idők vannak. Egyébként egy 92-es Astra 1.6i-ről van szó. Köszi! Rákellene mérni idnítás után,tölt-e a generátorod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 milyen folyadék johny, amit belinkelt az nem az elektormos kütyü?? legalábbis abbol gondolom, hogy beszerelni akarja egyébként az aksirakell rákötni, a kocsiba, és ott kell hagyni nekem ugy van hogy rá van ragasztva az aksi oldalára, és rá van kötve a + - sarukra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 aranykard abban lennie kellene egy kis vacoknak az adja a jelet az imonak, legalábbis nekem ugy van az halványan világító töltéslámpára javasolták már az ékszij feszességét is, lehet ledermed a szij, és csuszik kicsit ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy reggelente vagy mikor nagyon sokat áll a kocsi a fagyos hidegben, a kocsi jól levan dermedve, mikor beindítom a motort a töltésjelző lámpa halványan világít 1-2 percig, aztán meg elalszik és onnantól kezdve természetesen nem gyullad ki. Ez mitől van? Csak azóta csinálja mióta ezek a viszonylag hidegebb idők vannak. Egyébként egy 92-es Astra 1.6i-ről van szó. Köszi! Nem lehet, hogy hidegen csúszik az ékszíjad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 mintha én is pont ezt irtam volna :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Novy: és ha nem arról megy a kocsi, akkor az állónál is lehet hatása, mondjuk töltés útján? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 ezt nem értem mosthogy?? ha nincs benne a kocsiba és töltöd?? szerintem akkor inkább nem kellene rárakni Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 pont ez volt a kérdés lényege egy kocsit indítani nem tudó akksiról van szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 megjavitani nem fogja ez az elektromos dobozocska, karbantartani tudja csak ha már elhanyagolták, és beszulfátosodott, nem leeht visszaforditani a folyamatot, mehet a levesbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Na rájöttem mi szivat engem az elektrmomos ablakomnál.. olyat csinál hogy felhúzom és majdnem felér de aztán lemegy ... és hiába nyomom fel mindig megáll és elindul lefele... elvileg van benne egy szenzor hogy ha a kezem oda rakom ne vágja le az ablak felhuzás közben.. na ez szerintem ahogy zötykölődik az autó az úton valamiért aktiválódik... már csak azt kéne tudnom hogy miért és mit csináljak vele... de először is le kéne bontani és bezsírozni a sineket meg megtisztítani ott mindent... csavarokat meghúzni... Tudtommal nincs benne szenzor csak a motor áramfelvételét figyeli. Na most ha szorul az ablakod akkor ugye előbb megugrik az áramfelvétel -> azt hiszi becsípődés és elindul lefele. Szerintem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 meglehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 "énno énno nemtuom" De a g astránkban ha becsípi a kezem akkor megáll és visszamegy egy kicsit és ott megáll. A GSI-ben még nem is próbáltam de valószínű nem érdekelné és levágná a kezem :( amúgy ott mikor rázkódik az autó és elindul lefele az ablak akkor lemegy teljsen ... Tudtommal nincs benne szenzor csak a motor áramfelvételét figyeli. Na most ha szorul az ablakod akkor ugye előbb megugrik az áramfelvétel -> azt hiszi becsípődés és elindul lefele. Szerintem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 "énno énno nemtuom" De a g astránkban ha becsípi a kezem akkor megáll és visszamegy egy kicsit és ott megáll. A GSI-ben még nem is próbáltam de valószínű nem érdekelné és levágná a kezem :P amúgy ott mikor rázkódik az autó és elindul lefele az ablak akkor lemegy teljsen ... Az sztem már a vezérlőelektronika programjától függ hogy lemegy teljesen vagy megáll. Attól még lehetséges az amit wzsolt felvázolt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 A gyári immót nem veszed észre, nem kell vele semmit csinálni, automatikus. Milyen a kulcsod? Az a kerek forma, vagy inkább szögletes, mint a kadetté? Mert ez a döntő :( Az első kulcs hasonlit rá legjobban.. majd lehet rakok fel képet ha kell.. de ha neked nincs benne a középen lévő kis "kocka", akkor nem immos kulcs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Az ilyen kerek kulcsok az f astránál tudtommal mind immósak. Az egyszerű szögletes-lapos kulcs a nem immós, ugyanolyan mint a kadetté volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Az ilyen kerek kulcsok az f astránál tudtommal mind immósak. Az egyszerű szögletes-lapos kulcs a nem immós, ugyanolyan mint a kadetté volt. Van valami hasonló kulcs,pl. Petyának(PetiGsi) is a az volt a kocsihoz, de abban se volt immo. abban középen egy elemnek, széle felé meg egy lednek kialakított hely volt. Meg is csinálta.. szal lehetett vele keresni a kulcslikat.. :P ui: bár lehet hogy az tényleg szögletesebb fajta... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 itt az enyém pl ... de ebbe nem led való hanem mini izzó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Mindegyikbe mini izzó kell.Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 jaja izzósak, de led is mehet bele.. egyébként nekem, meg mindnkinek akinek az immos kulcsa van, annak ugyan ugy benne van a lednek és az elemnek a helye!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Azt a középkonzolt ami a külső hőmérsékletet is mutatja, mi vezérli? Mi kell hozzá hogy bele tehessem a kocsimba? Nekem csak a dátumot meg az időt mutatja, egyebet nem. Szeretnék egy ilyen okosabb műszert, gondolom bontóból fillérekért hozzájutok, csak nem tudom hogy mi kell még hozzá... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 a hőmérséklethez van valahol egy érzékelő a mocitérben, de errőúl csak ennyit tudok. de ez nicns alapobol benne mindegyikben?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Azt a középkonzolt ami a külső hőmérsékletet is mutatja, mi vezérli? Mi kell hozzá hogy bele tehessem a kocsimba? Nekem csak a dátumot meg az időt mutatja, egyebet nem. Szeretnék egy ilyen okosabb műszert, gondolom bontóból fillérekért hozzájutok, csak nem tudom hogy mi kell még hozzá... :( Annak van 1 érzékelője a motortérben (nekem spec a hűtő előtt), ahogy Novy írja. De össze van kötve a rádióval is, tehát kell hozzá még vezeték is, már ha nincs kiépítve a tiédben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts