FPepe Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ez pontosan így van. A derótos' megoldást én kicsit vadnak tartom, a 300Ft mégiscsak kevesebb, mint a 7000. Egy próba erejéig sztem mehet, aztán ha tényleg ez a baj, vesz bele egyet, bár sztem nem sok a jelentősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 ha dróttal sem indul be, akkor gondolom komplett csere. :( már alig bírok magammal, holnap meló után /vagy helyett, vagy közben/ mindenképp kipróbálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Először is nézd meg hogy van e köteged kiépítve az autóban hozzá. Ha van akkor semmi más dolgod mint régi tükröt leszedni újat felrakni és rádugni a csatira. Meg kell bontani belül azt a 3szöget ami alatt a csipogó van és onnan már egyszerű a dolog. A tükrök ára változik attól függően hogy 95 előtti v utáni. Az utáni picit drágább de nem mérvadóan. Szerintem 8-10e Ft körül kapsz egy párat bontva. Újonnan a duplája kb. A biztosítékra most nem emlékszem... Jah igen, hát 2 db kapcsoló kelleni fog és ugye azt 'kartámlabetétestül' kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 hát egy probát még szép hogy megér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Nah voltam havernál. Szétszedtük a generátort... Az elektronika rendben van, csupán a generátor volt csapágyas. Kicseréljük a csapágyakat és vettem új szíjat is hozzá. Bár azt nemtom hogy fogja kicserélni, ugyanis az egyik motortató pont bennevan... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 A tükörhöz nincs benne egyik astrában sem a kábelköteg, amelyikben nincs gyárilag az elektromos tükör, úgyhogy nem egyszerű a dolog... Amúgy meg egy kapcsoló kell csak, és két tükör, plusz a kábelköteg, és akkor azzal már lehet mókolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Én már találkoztam olyannal ahol meg volt a köteg de csak mókolás után derült ki, gondolom gyárilag volt benne aztán manuálisra lett cserélve. 2 kapcsolót javallok, egyet a söfőrnek egyet a Zutasnak :P A kapcsolót meg ahova berakod ott vagy egy takarónak kell lennie azt kipattintani és oda a helyére a gombot. De a söfőr oldalon már nem vagyok biztos benne hogy van e ott ilyen takaró, a G astránál tuti nincs és cserélni kell a kartámlabetétet. :( A tükörhöz nincs benne egyik astrában sem a kábelköteg, amelyikben nincs gyárilag az elektromos tükör, úgyhogy nem egyszerű a dolog... Amúgy meg egy kapcsoló kell csak, és két tükör, plusz a kábelköteg, és akkor azzal már lehet mókolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Mondom hogy csak egy kapcsoló van! :( Utasoldalon nincs és kész! :P Te nem az elektromos ablakról beszélsz véletlenül? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 ...Te nem az elektromos ablakról beszélsz véletlenül? :( Én is azt lestem, minek akar ez az utasnak tükörállítást? Piperefunkció? :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ja hát akinek nincs elektromosablakba épített fűthető elektromos tükre az akko ne is akarjon semmit :( Jóvanna úgy tűnik agyamra ment a sok itthon ülés :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Bár azt nemtom hogy fogja kicserélni, ugyanis az egyik motortató pont bennevan... :( Mi van benne??? Kérem ez nem rönó! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Mi van benne??? Kérem ez nem rönó! :( Motortartó bak... Azon van átfűzve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Meg kell emelni az autót és leoldani a kasztniról azt a motortartó bakot, aztán már át lehet fűzni az új szíjat. Újabb Calibráknál is így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Motortartó bak... Azon van átfűzve. Na erről kérek képet,mert én még olyan astrát nem láttam,amin a generátorszíjnak köze lett volna mocitartóbakhoz! Pedig már pár motorteret láttam! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Na erről kérek képet,mert én még olyan astrát nem láttam,amin a generátorszíjnak köze lett volna mocitartóbakhoz! Pedig már pár motorteret láttam! :( Mi van a feketével? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Mi van a feketével? Losi megnézte! Bal eleje törött volt,hengerfejes és elég lelakott belül!Szal nem pálya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Na erről kérek képet,mert én még olyan astrát nem láttam,amin a generátorszíjnak köze lett volna mocitartóbakhoz! Pedig már pár motorteret láttam! :P Astra F javítási kézikönyv 57es oldal. :( 8szelepes motorok 1992.08. óta "Lazítsuk meg a jobb oldali motortartót és emeljük meg óvatosan a motort." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Na erről kérek képet,mert én még olyan astrát nem láttam,amin a generátorszíjnak köze lett volna mocitartóbakhoz! Pedig már pár motorteret láttam! :( Ezen talán látszik valamennyire.. hoszbordás szijnál van igy.. simánál lehet nem..(no meg ez klímás is..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ezen talán látszik valamennyire.. hoszbordás szijnál van igy.. simánál lehet nem..(no meg ez klímás is..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ezen talán látszik valamennyire.. hoszbordás szijnál van igy.. simánál lehet nem..(no meg ez klímás is..) No meg felettébb olajos.:( Ugyan, védi a rozsdától :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalika Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Elektromos tükör: köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat! :P üüdv. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 a szervósak vannak ugy, hogy a gen szijhoz le kell lazitani a tartóbakot. egyik szerelőkollégámmal majdnem birokra mentünk, mikor kinyögte hogy szervos volt amiről hadovál :D de ez még akkor is puha a rönőkhöz képest ;) pár oldallal előbb valaki nemrég belinkelt egy komplett megoldást szépen képekkel illusztrálva egyébként szét kell bontani, és ő smd ledet ragasztott a mutató mögé, és elég szép lett a végeredmény kék alapon piros mutatók születtek tükörhöz meg szerintem két kapcsoló kell, legalábbis ugy emlékszem a bömösből, egyikkel állítod a tükröt, másikkal kiválasztod meik tükör nem?? :( :P ha mégse ugy akkr nézzétek el én csak azt irtam ami hirtelen beugrott a dologrol :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 tükörhöz meg szerintem két kapcsoló kell, legalábbis ugy emlékszem a bömösből, egyikkel állítod a tükröt, másikkal kiválasztod meik tükör nem?? :( :P ha mégse ugy akkr nézzétek el én csak azt irtam ami hirtelen beugrott a dologrol :cry: Az egy kapcsolón belül van, nem erről volt szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 de akkor is kettő :P na jo nem utána nekem is eszembejutott, hogy az a kettő egy panelon belül van, de mire visszaértem már beirtál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ma megbuhertam a hátsó ablakfűtés szálakat, direkt erre való javítóval.Hát kiváncsi vagyok, mert sajnos vmi a 10-ből 8 szálat végigszántotta, úgyhogy nem lehet kilátni, ha párásodik.Holnap, majd referálok hogy sikerült a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts