opel16v Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Sport Egyesület! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Sok Elmebeteg! :lol: na, kérem off befejezve. tessék beszélgetni az amperekről, meg voltokról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Sztem csak a műszer tréfált meg, én is jártam már így. Ha már világított az elem ikon, akkor csere. Ezek az egyszerű műszerek a méréshez az általában 200mV-os referenciafeszültséget, amit a műszerben levő IC igényel egy egyszerű potméteres ellenállásosztóval állítják elő. Ha csökken ez elem feszültsége, csökken a referencia feszültség is, emiatt mutat nagyobb értékeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 :lol: :P Hogy én mekkorát nevettem ezen az SE dolgon.. muter be is nézett, hogy minden oké-e. Nah szal szerintem is valszeg a müszer a kaki.. nem csak az elem, hanem a forgó kapcsolója se volt,van a helyzet magaslatán.. enyhén kh.-s. Mentem ma is még a verdával.. mér. 15 volt.. 16...17....20as méréshatár kiakad.. mondom mi a ... :lol: Elvileg már füstölnie kellene a kocsinak.. Nah fogtam másik, majdnem ugyanolyan müszert.. de ezen már sipolós szakadásmérő meg négyszögjel is van LOL Ráköt.. érdekes módon, a további utam során akármikor néztem terhelve terheletlenül, 13.7 és 14.2 között mozgott.. átlag 13.8 MOndjuk akkor meg nem tudom mitől rügyezik az a hülye akkusarum.. :S Mindenesetre a vezeték bekötve maradt.. csak rá kell dugni a müszert.. és nézem még párszor..(szivargyusziról) :lol: Nah húzok gyors melózni.. reggel 6ig rulez ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 ...MOndjuk akkor meg nem tudom mitől rügyezik az a hülye akkusarum.. :S Mindenesetre a vezeték bekötve maradt.. csak rá kell dugni a müszert.. és nézem még párszor..(szivargyusziról) :lol: Nah húzok gyors melózni.. reggel 6ig rulez :lol: Pl. attól, hogy a műanyag nem szigetel rendesen a saru mellett, és menet közben egy kis sav mindig ki tud lötykölődni mellette. Részvétem az éjszaka miatt, én is megyek 10-re, és szintén reggel 6-ig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 a forgó kapcsolója se volt,van a helyzet magaslatán.. enyhén kh.-s. Má megint kódólsz! SE most meg KH!!! :lol: MOndjuk akkor meg nem tudom mitől rügyezik az a hülye akkusarum.. :S Mindenesetre a vezeték bekötve maradt.. csak rá kell dugni a müszert.. és nézem még párszor..(szivargyusziról) :lol: Kapd le a sarut és rakd egy edénybe,amiben tiszta víz van.Csodálkozni fogsz pár pőercen belül milyen tiszta lesz majd a saru! Amúgy ha ennyire nem bízol a generátorban,miért nem raksz bele egy töltésmérőt? :lol: U.i.: De jó hogy a dízel a generátorról kapaja a fordszámjelet a müszerfalhoz,azonnal látom ha valami bibi van a töltéssel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 ...U.i.: De jó hogy a dízel a generátorról kapaja a fordszámjelet a müszerfalhoz,azonnal látom ha valami bibi van a töltéssel! Ez a két dolog hogy függ össze? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Ez a két dolog hogy függ össze? :lol: Ahogy megbolondul a tültésem,a fordszámmérő baromságokat mutat! Tavaly így vettem észre,hogy nem tölt,aztán meg túltölt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Ahogy megbolondul a tültésem,a fordszámmérő baromságokat mutat! Tavaly így vettem észre,hogy nem tölt,aztán meg túltölt! És nálad előfordul olyan, hogy ha nagy tócsába mész, akkor "leesik" a fordulatszámmutatód? Hogy alapjárati értékre, vagy még az alá is, azt nem is tudom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 A rizsszem izzóknak mekkorák a méretei? Sajna nics a közelembe de jó lenne tudni a méreteit. Szóval ezek kellenének: Átmérő, hossz és a csatlakozó azaz a két fénszál közötti távolság. A középkonzolba hány db ilyen izzó kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 A rizsszem izzóknak mekkorák a méretei? Sajna nics a közelembe de jó lenne tudni a méreteit. Szóval ezek kellenének: Átmérő, hossz és a csatlakozó azaz a két fénszál közötti távolság. A középkonzolba hány db ilyen izzó kell? A méretét nem tudom, de 4 db kell bele( 2 fűtéskonzol tekerőgombok mögé, 1 fűtőmotor fokozatkapcsolóba, 1 küső levegő elzáró kapcsolóba). Esetleg még 1 ha van légkondi benne, akkor abba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 A méretét nem tudom, de 4 db kell bele( 2 fűtéskonzol tekerőgombok mögé, 1 fűtőmotor fokozatkapcsolóba, 1 küső levegő elzáró kapcsolóba). Esetleg még 1 ha van légkondi benne, akkor abba is. Az átmérő már megvan 4.6mm ha minden igaz, a többit meg megmérem otthon.... Már nem sürgős :lol: Ledesítés már úgy sem lesz ezen a rövig hétvégén :lol: Majd a 4 naposon. Azért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 szerintem az 5mm ledek jok neked én is most tervezem amint azt irtam neked:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 A méretét nem tudom, de 4 db kell bele( 2 fűtéskonzol tekerőgombok mögé, 1 fűtőmotor fokozatkapcsolóba, 1 küső levegő elzáró kapcsolóba). Esetleg még 1 ha van légkondi benne, akkor abba is. Plusz egy a hamutartóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 De mi a fr@nc az az SE? :lol: Szuper Ezerhatos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 És nálad előfordul olyan, hogy ha nagy tócsába mész, akkor "leesik" a fordulatszámmutatód? Hogy alapjárati értékre, vagy még az alá is, azt nem is tudom. :lol: Igen,ezért akarom megvenni azta takarólemezt,ami a jobb kerékjáratba való,ami kitakarja a generátort,hogy ne kapjon a sárból esőből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Igen,ezért akarom megvenni azta takarólemezt,ami a jobb kerékjáratba való,ami kitakarja a generátort,hogy ne kapjon a sárból esőből! Az nekem is kéne, de eddig nem sikerült szerezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Az nekem is kéne, de eddig nem sikerült szerezni :lol: Állítólag nálunk lehet kapni,de majd utánajárok fizi után! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Na nem kukkantottam rá 1,5 napig a fórumra, egyből mi kerekedett az SE-ből! A történet úgy van, hogy ráismertem a Lacira 1 másik fórumban, ami Sony Ericsson-okkal foglalkozik és ezért írtam.Érti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Plusz egy a hamutartóban :lol: "TÉLLEG" :lol: Bár az engem nem izgat, nem dohányzom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 én se de elsőnek abba raktam, és ugylátszik jol számolgattam, mert benen van joide je és mivel az gyujtásra rögtön világit jopár üzemórán tul van és kicsit kivilágit zárt rekesznél is és szép kék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maglali Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sziasztok nem ehhez a temahoz tartozik de hatha tudtok segiteni:Nemreg vettem egy F Astrat a problema a kovetkezo. Nem ment ventillator csak 4-es fokozaton kicsereltem a teljes komplett panelt de ezzel is ugyan az problema. Ha esetleg van valakinek valami otkete kerlek segitsetek. Koszonettel:maglali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sziasztok nem ehhez a temahoz tartozik de hatha tudtok segiteni:Nemreg vettem egy F Astrat a problema a kovetkezo. Nem ment ventillator csak 4-es fokozaton kicsereltem a teljes komplett panelt de ezzel is ugyan az problema. Ha esetleg van valakinek valami otkete kerlek segitsetek. Koszonettel:maglali Ha jól tudom a ventillátor előtételellenállását vagy mit kell cserélni. De majd jön egy nálam okosabb, és megmondja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 igen igen azt kell cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Pontosan. Ott van a pollenszűrő alatt az ablaktörlőmechanikánál, az új ára asszem 7000 körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts