Zsoltee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Így van, váltóról le a másik végét :lol: Pont a Te oldaladon olvastam. Tisztelet. :lol::):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Pont a Te oldaladon olvastam. Tisztelet. :lol::):lol: Melyiken? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Melyiken? :lol: www.bcweb.hu Az Astra F-es szerelési útmutatóban van benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 www.bcweb.hu Az Astra F-es szerelési útmutatóban van benne. :lol: Ja, jó, oké :lol: Péntek van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 hát igy van ez egyébként nekem is 1111 es de VDO mert anno már szedtem ki ez a vaterás cucc nem rossz áru:S mikor volt pénzem bezzeg akkor nem volt:S na majd eccer:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ja, jó, oké ;) Péntek van :hiya: Az és éjszaka melózom. :lol: Meg szombat éjszaka is. :lol: Hú de jó. :P Majd jövő héten megnézem a tipusát az órámnak és meg is veszem sztem a fordulatmérőset. Nemtom mé, de hiányzik az onnan nekem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 3600ért megéri én 5és 8 ezer közt hallottam eddig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 3600ért megéri én 5és 8 ezer közt hallottam eddig Az eddig oké, de ha nem jó nekem akkor a 3600Ft is sok érte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 én eddig csak kecskeméten találtam, de 12-ért inkább nem kértem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 szerintem neked is VDO van szoval akkor jo 12ért az méregdrága én 5 és 8 között tudtam már skat de vagy sajnáltam érte azt a pénz is vagy nem volt kedvem cserélgetni kinlodni, mert nekem már nicns benne az a bizonyos ZŐD vezeték Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 szerintem neked is VDO van szoval akkor jo 12ért az méregdrága én 5 és 8 között tudtam már skat de vagy sajnáltam érte azt a pénz is vagy nem volt kedvem cserélgetni kinlodni, mert nekem már nicns benne az a bizonyos ZŐD vezeték Írtam a srácnak hogy nézze meg a márkáját, én meg holnap szétszedem megint és mostmár kiszedem az órát. Ha egyezik akkor már meg is vettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 üdv mindenkinek! találkoztatok már olyan problémával, hogy a digitális kijező (f astra '91) világitás megszűnik létezni, ha felkapcsolom a világitást? akkor is kialszik, ha csak a helyzetjelzőt kapcsolom be. átolvastam az egész topicot, de nem találtam erre utaló hozzászólást.remélem nem siklottam el felette . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 a magnónál nincs valami elkötve? mert ha azt ki be kapcsolom nekem akkor szokott kialudni, de helyztjhelzőre nem fordulatszámmérő órák én ugy tudom mind VDO k Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 üdv mindenkinek! találkoztatok már olyan problémával, hogy a digitális kijező (f astra '91) világitás megszűnik létezni, ha felkapcsolom a világitást? akkor is kialszik, ha csak a helyzetjelzőt kapcsolom be. átolvastam az egész topicot, de nem találtam erre utaló hozzászólást.remélem nem siklottam el felette . . . Vagy a fényerőszabályzó szar (mondjuk ilyenkor a műszerfalvilágítás is kialudna), vagy a kijelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 egyébként ha kiszedem azt a kijelzőt az befojásolja valamennyire is a kocsit? vagy lehet anélkül is menni vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Semmiben nem befolyásolja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 ha dátumot nem jelezné ki meg az órát már nem lenne benne de mivel az jo igy marad am azért is kérdeztem, mert szereztem egy kis ilyen kevláros üvegszálas cuccot, és szeretnék vágni bele egy keretet köré csak nem tudom mennyire lehet szépen elvágni:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 5000- nél többet nem szabad sehol adni érte... inkábbb menj tovább érdeklődni. Rengeteg bontó van! Én is 1 hónapja vedtem 4000-ért. Aki többért adja az lehúzós :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 5 alatt nem láttam még kivétel ez a vaterás cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 12ért az méregdrága Viszonyítás kérdése. Nekem ha jól emlékszem nagyjából ennyibe volt a gyári fehér számlapos '95 utáni Caliból származó óra, és még összetehetem a kezemet hogy megkaptam ennyiért, mert láttam már 20-ért is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 joi de az fehér gyári, nem sima fekete:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Írtam a srácnak hogy nézze meg a márkáját, én meg holnap szétszedem megint és mostmár kiszedem az órát. Ha egyezik akkor már meg is vettem. :lol: A ford. szám mérős az tuti VDO. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 5 alatt nem láttam még kivétel ez a vaterás cucc Amit ma vettem az 7000-be került. Na mindegy, már be is szereltem, persze a ford. szám mérő nem műxik, mert nincs meg a "ződ" vezeték. Asszem az már tényleg holnapra marad. :lol: Az új műszer A kettő együtt Persze a km számláló állása nem valós, mert siettem és nem raktam át az órát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Kszép :lol: Marad gyári, vagy felturbózod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Kszép :lol: Marad gyári, vagy felturbózod? Marad, nem szeretem a túl csicsás cuccot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts