mackosajt Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 szerintem be kell tudja, mert a digit majd bekapcsolja a ventit magának. sőt, a sima is bekapcsolja 1-es fokozatra a ventit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 néhány utólagos klíma nem tudja vezérelni a ventit (a legtöbb olcsó), csak akkor kapcsol be, ha bekapcsolod a szellőzőventit. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 néhány utólagos klíma nem tudja vezérelni a ventit (a legtöbb olcsó), csak akkor kapcsol be, ha bekapcsolod a szellőzőventit. :unsure: ha auto módra kapcsolom a klímát, és csaka hőfokhoz nyúlok, akkor bekapcsolja a ventit. viszont ha beállítom a hőfokot, majd leveszem a ventit 0-ra, akkor a kompresszor kikapcsol, hiába nem kapcsoltam ki a klímát... : ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Akkor márpedig a klímánál lesz a bibi, az kapcsolgatja a ventit véletlenszerűen. Klímaszervíz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Tehát nem feladni! Csinálni tovább... :unsure: na ezen én is gondolkoztam, hogy be lehet e mögé tenni több ledet, de nem láttam még szétszedve igy nem tudom a mérteket stb. nézegetem aképeket, és lehet majd PÜ be kérdezek ezt azt köszi üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Szerintem lehet. Pl: Katt ide! Ezzel könnyebb átjátszani a számlap (eredeti) különböző fényáteresztő képességét. (Több led, nagyobb ellenállás, poziciók, stb.) A mutatók alatt jól láttam, hogy 2-2 smd led van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 ja igen azt én is szeretném tudni, meg azt hogy hogyan lehet lehuzni a mutatót, illetve hogy lehet vissza, és nem fog e remegni, mert trabiba golfba igen megromlott a mutató viszonya az órával leszedés visszarakás után!! remeg 50ig ki se mozdul:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 A mutatókat nagyon óvatossan!!!!!! Fontos, hogy elöbb jelöld be a pontos állását (ez a Km órára, és a fordszmérőre vonatkozik) mert ha nem ugyan úgy rakod vissza akkor hejtelen értékeket mutathat. Leszedni: fogsz egy villát (evőeszköz) és aládugod. Nagyon óvatossan és lassan lefeszíted, de ne ferdítsd!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Holnap beszerelem az új órát. Este majd felrakom a képeket... Marad a gyári villágítás, csak egyedi számlap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 ja igen azt én is szeretném tudni, meg azt hogy hogyan lehet lehuzni a mutatót, illetve hogy lehet vissza, és nem fog e remegni, mert trabiba golfba igen megromlott a mutató viszonya az órával leszedés visszarakás után!! remeg 50ig ki se mozdul:S Remegni nem fog, de pontosan nem tudod visszarakni sem. Legalábbis nekem nem sikerült, a fordszámmérőn próbáltam, és most csal lefelé 200-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Remegni nem fog, de pontosan nem tudod visszarakni sem. Legalábbis nekem nem sikerült, a fordszámmérőn próbáltam, és most csal lefelé 200-at. Leszedés elött jelölni!!! A második óra amit szétszedtem vagy 20x és ok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Tudja-e valaki ???????????????????????????????????????????????????????? Az óra hátulján melyik csatlakozon, és melyik láb tehet arról, hogy alacsony üzemanyagszintnél kigyullad a sárga fény? Csak azért kérdezem, mert bent van-e gyárilag az enyímben is, vagy azt jól kifelejtették.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Leszedés elött jelölni!!! A második óra amit szétszedtem vagy 20x és ok.... Jelöltem, mégsem sikerült beállítani. Pedig próbáltam párszor. Lehet, hogy neki kéne esni még majd egyszer, de most nincs rá időm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Hát igen, az "ídő"..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Tudja-e valaki ???????????????????????????????????????????????????????? Az óra hátulján melyik csatlakozon, és melyik láb tehet arról, hogy alacsony üzemanyagszintnél kigyullad a sárga fény? Csak azért kérdezem, mert bent van-e gyárilag az enyímben is, vagy azt jól kifelejtették.... Annak nincs külön lába a csatlakozón, ugyanaz a jel vezérli, mint az üzemanyagszint mérőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Tudja-e valaki ???????????????????????????????????????????????????????? Az óra hátulján melyik csatlakozon, és melyik láb tehet arról, hogy alacsony üzemanyagszintnél kigyullad a sárga fény? Csak azért kérdezem, mert bent van-e gyárilag az enyímben is, vagy azt jól kifelejtették.... Az izzót nézted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 és smd helyett pl 5mmes led befér a számlap alá?? és azért van neked két sorba az smd, hogy ne közvetlenül a számok alatt világitson, hanem a számok mellöl egy viszonylag egységes fényt kialakitva?? mennyire foglakozol ezekkel az órákkal? megrendelésre csinálsz pl?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Az izzót nézted már? Az nem sima izzó, asszem vmi dióda vagy mi van elé kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 F be hova tesztek utolagos kapcsolokat?? én kénytelen voltam most a kormány alatti kis műanyagba tenni a kapcsolokat, mert egyszerűen nem taléltam nekik jobb helyet. az erősítőnek elég jo helyet tudtam csinálni, egy kis lemezbe fogtam, azt meg felcsavaroztam a gyári csavarral, a műszerfal párna aljánál. de ott annyival ki is fujt a hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 F be hova tesztek utolagos kapcsolokat?? én kénytelen voltam most a kormány alatti kis műanyagba tenni a kapcsolokat, mert egyszerűen nem taléltam nekik jobb helyet. az erősítőnek elég jo helyet tudtam csinálni, egy kis lemezbe fogtam, azt meg felcsavaroztam a gyári csavarral, a műszerfal párna aljánál. de ott annyival ki is fujt a hely. Én nem szeretem szanaszét fúrkálni a műszerfalat ha egy mód van rá, úgyhogy amíg lehet addig a gyári helyekre tezsem mindenféle utólagos pediféria kapcsolóját. Például ha nincs első ködlámpád, akkor szerezz hozzá egy gyári kapcsolót és tedd be a gyári helyére, majd utána már bármit ráköthetsz, akár az erősítőt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepedino Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Sziasztok. Valaki tudna segíteni? Astra F-nél sima 8 szelep 1.4i néha kihagy a motor.Már lett cserélve gyertya gyújtókábel, elosztófedél+rotor.. benzinszűrő. Nem tudom mi lehet még esetleg hall jeladó vagy gyujtásmodul vagy üzemanyagpumpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tu Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Annak nincs külön lába a csatlakozón, ugyanaz a jel vezérli, mint az üzemanyagszint mérőt. Biztos? Mert nekem vki azt mondta, hogy 2 féle üzema.szint jelző létezik. Egyik 2 a másik 3 vezetékes. Különbség a 2 vezetékesnél nincs lámpa ami villogna. Ez biztos mert nemrég javítottam sajátom, és nekem is ilyen van. Most hogy órát cseréltem, már nekem is jó lenne a kis lámpicsek. És ha az órán visszakövetem a fólián a huzalozás, akkor valóban külön lábra megy. De nem bizos... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tu Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 és smd helyett pl 5mmes led befér a számlap alá?? Szerintem be. Van hely. Azért ezzel csinálom, mert ez van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Biztos? Mert nekem vki azt mondta, hogy 2 féle üzema.szint jelző létezik. Egyik 2 a másik 3 vezetékes. Különbség a 2 vezetékesnél nincs lámpa ami villogna. Ez biztos mert nemrég javítottam sajátom, és nekem is ilyen van. Most hogy órát cseréltem, már nekem is jó lenne a kis lámpicsek. És ha az órán visszakövetem a fólián a huzalozás, akkor valóban külön lábra megy. De nem bizos... :lol: Na ezt tényleg jó volna tisztázni!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Anno amikor kicseréltem az alap műszeregységet ford.szám mérősre, nem kellett semmit variálni, csak rádugtam a csatit és már működött is. Sajnos vannak kivételek ahol a ford.szám jel vezetéke hiányzik de olyanról még nem hallottam, hogy az üzemanyagszintmérő sárga lámpája ne működjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts