Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én nemrég vettem fejegységet,és adtak hozzá Iso csatlakozót is,de amikor betettem,csak gyújtáson működött!Külön vezetéket kellett behúznom,hogy gyújtás nélkül is működjön! :) Az antenna csatlakozója is más lehet mint a gyári!

Direkt van úgy megcsinálva hogy ha ki be szálsz a kocsiból ne kelljen kapcsolgatnod a rédiót ;)

Elküldve
Direkt van úgy megcsinálva hogy ha ki be szálsz a kocsiból ne kelljen kapcsolgatnod a rédiót :)

Ezt Panasonicéknál egy egyszerű gyorcsatlakozós kábelátdugással megoldották! Nekem olyan van, és nyugodtan bekapcsolhatom akármikor. Nem kellett kábelt behúzni.

Elküldve
Direkt van úgy megcsinálva hogy ha ki be szálsz a kocsiból ne kelljen kapcsolgatnod a rédiót :)

Ha leveszed a gyújtást akkor nem kell lekapcsolnia csak amikor a kulcsot is kihúzod.

De kihúzott kulccsal is megy ha ismét megnyomod a bekapcsoló gombot.

Legalább is a gyári rádió nálam így működik.

Elküldve
Ha leveszed a gyújtást akkor nem kell lekapcsolnia csak amikor a kulcsot is kihúzod.

De kihúzott kulccsal is megy ha ismét megnyomod a bekapcsoló gombot.

Legalább is a gyári rádió nálam így működik.

A gyári csatlakozóba be van húzva a fix pozitív, és általában a rádió nadzagját úgy csinálják, hogy csak meg kell cserélni egy vezetékpátr. Nekem a kijelző is müködik ha szól a rádió (Sony), ha van gyujtás, ha nincs. Sajnos azt nem írja ki, hogy melyik állomás szól.

Elküldve
Hello

most egy autorádioval kapcsolatos kérdésem van:

szeretnék venni egy Sony MP3 -as rádiot az Astrámba,de nem tudom adnak e hozzá olyan csatlakozot,amit nem kell forrasztgatni,csak rádugom és kész...a forrasztásos megoldással rossz tapasztalataim vannak ;)

Valami ISO csatlakozo van a papirján...az nem tudom mi...(utoljára 7 éve vetem rádiot) :)

Én is nyertem/vettem a vaterán egy Sony CDX-S2200-t. Ezekhez az újakhoz adnak átalakítót ISO-DIN közé. Amúgy a beszerelési útmutatóba minden le van írva.

Szerencsémre egy autórádió szerelőtől vettem, aki már úgy kötötte, hogy gyújtástól független legyen a bekapcs. Rendes volt, mert a kocsim ISO csatlakozója még két hangszórósra volt saruzva, ezért csinált nekem két pár színkódos sarus kábelt, melyet be tudtam rakni a régi csati üres helyeire egy sárga pöcök kiszedése után ami fixálja a sarukat.

Igy szólnak a kalaptartóban lévő hangszórók is. Nagyon király a hangja még gyári hangszórókkal is.

Tényleg ha valakinek lenne v. tudna szerezni opel hangszóró csatlakozót 2 db, az privátba üzenjen.

Nagyon köszi!!!

Elküldve
Mint említettem is már, nekem van ilyen csatim. :)

Igen, csak nem akartalak annyit zavarni.

Mégegyszer köszönet a hangszórókért is.

Elküldve
Ha jössz valamelyik talira a közeljövőben, emlékeztess, és elviszem! :)

Vagy jössz fel valamikor Pestre?

Holnap megy fel ismerősöm, M7-en és jön is vissza.

Vmi elérhetőséget adjál lécci.

Köszi!!!

Elküldve

Sziasztok

Az lenne a kérdésem,hogy a hűtő ventillátor kisebb fordulatának előtét ellenállása/ ami a hűtő előtt egy kis porcelán házban van/...hol van a csatlakozoja...mert nekem a kis fordulata nem működik,és csak ez lehet a baja... kicserélném,de nem találom sehol :)

Elküldve
Hiszen mindent ott gyártanak manapság. ;)

Ha tényleg GM-es a gyertya (fehér doboz, minimális jelzésekkel), akkor bízhatsz benne. :D

Fehér doboz minimális jelzésekkel egyszerű papírból ;)

A gyertyán GM festés :)

Da piszok olcsó egy "minőségi" gyertyához képest.Az nem sejtet rosszat? ;)

Elküldve
Fehér doboz minimális jelzésekkel egyszerű papírból ;)

A gyertyán GM festés :)

Da piszok olcsó egy "minőségi" gyertyához képest.Az nem sejtet rosszat? ;)

Miért, ami normális árban van, az már nem is lehet jó? Fogyasztói társadalom... ;)

Hidd el, ez a legjobb bele, amit beletehetsz. :D

Elküldve
Miért, ami normális árban van, az már nem is lehet jó? Fogyasztói társadalom... ;)

Hidd el, ez a legjobb bele, amit beletehetsz. ;)

Remélem ;)

Kábelt biztos nem éri meg utángyártottal rizikózni? :) Mert az eredeti 2,5-szerese az utgyártottnak

Elküldve

Megnéztem a kezelésit..de a kábelről egy szot se találtam...valaki nem tudja hol keressem (a hűtő ventillátor kis fordulatu ellenállásának csatlakozoját...egy porclán házba van)

köszi

Elküldve
Megnéztem a kezelésit..de a kábelről egy szot se találtam...valaki nem tudja hol keressem (a hűtő ventillátor kis fordulatu ellenállásának csatlakozoját...egy porclán házba van)

köszi

Tegnap belinkeltem :)

Elküldve
Remélem ;)

Kábelt biztos nem éri meg utángyártottal rizikózni? :) Mert az eredeti 2,5-szerese az utgyártottnak

Megpróbálhatod, de eddig nem sok embernek vált be. Mindenki rájön, hogy ebben az esetben az olcsóbb

a drágább. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.