Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Hát igen, nekem se sikerült még kifeszegetnem. Sztem mióta a kocsit összerakták, azóta lehet bent. Nem akar véletlenül valaki az évadnyitóra hozni ilyen kampót? :rolleyes:

Ha egyszer kijönne, leszedném azokat a füleket az oldaláról, hogy legközelebb ne okozzon gondot.

Megosztás:

Hát igen, nekem se sikerült még kifeszegetnem. Sztem mióta a kocsit összerakták, azóta lehet bent. Nem akar véletlenül valaki az évadnyitóra hozni ilyen kampót? :rolleyes:

Ha egyszer kijönne, leszedném azokat a füleket az oldaláról, hogy legközelebb ne okozzon gondot.

Nekem aszem még megvan a gyári kiszedő,ha kell elviszem! :blink:

Megosztás:

Kijön az ,csak kitartónak kell lenni! :D Én úgy szedtem ki,hogy vágtam vastag drótból kb 15 centis darabokat,ezekkel kipeckeltem a tartó kampókat.Persze meg sem mozdult.Erre próbáltam tolni,az anyósülés oldalán a középkonzol alá benyúlva.A tartókeret egyik lemeze viszont lefelé hajlott,így mindíg beakadt a középkonzol műanyag "ágyába",tehát csak 2 centit jött kifelé,és ott mindíg elakadt.Mint később kiderült,az egyik tartó kampó sem engedett el teljesen.Egy óra múlva elunván a sz@rakodást,fogtam a rádiót és idegből kitéptem,már nem érdekelt! :blink: Ezután a rádió tartókeretét apró darabokra vágtam csípőfogóval.(majd elballagtam és vettem egyet)Ez az új tartókeret már a rövidebb,nem tud elakadni!Tehát kijön az ,csak türelmesnek kell lenni!(nem úgy ,mint én) ;) A fülek kellenek oda,azok tartják a helyén passzentosan!

Megosztás:

Hali!

Nekem pont van két felesleges, írj és megegyezünk. :rolleyes:

Megtörtént a biznisz. Ma be is tettük a két gyári hangszórót. Egész más így a helyzet. Köszi!

Megosztás:

Sziasztok

tegnap vettem egy Astrat (ez már a 2.)

de az előzőbe nem volt riszato..

na most kivettem az akksit feltöltés céljábol...amikor raktam vissza, a riszto egyböl megszolalt,ez nem gond kinyomtam a távirányítoval,de amikor elkeztem inditozni,akkor is megszolalt és az auto lezárt ,nem is inditott...

Tudok valamit tenni vagy inkább tépjem ki a risztot?

Tudom,hogy vannak trükkök pl a régi swift-ünknél a távirányító gombját kellett nyomni 10sec ig és indult..

itt is lehet valami ilyesmi?

A riszto márkája valami olasz G betűs,sok auton láttam már ilyet....most nem jut eszembe...

Megosztás:

Köszönöm kiprobálom

még egy kérés: a konzolon nem muttat semmi a hőmérő ill.csak 3 vizszintes vonalat,biztos rossz a hőmérő érzékelőja,vagy lecsuszott a kábel,de azt hol találom kivűl?

Első lökhárító bal eleje/alja.

Kicsi lyukon kandikál kifele. :rolleyes:

Megosztás:

Van benne egy piros visszajelző led is...

az most folyamatosan világít...

eddig nem világított...

köszi ezt kiprobálom :rolleyes:

Akksi levétel után az enyémet újrakellett programozni! Utána már működött jól. Ha van hozzá leírásod, akkor nem nagy cucc megcsinálni, a távirányító gombjaival kell játszadozni elvileg. Mondjuk az enyém az más típus, de gondolom minden riasztót lehet így programozni.

Egyébként akksi levétellel/berakással vigyázz, a kulcs legyen mindig nálad, zsebben, vagy akárhol, lényeg, hogy az autón kívül, ugyanis sok riasztó szeret olyat csinálni, hogy ha leveszed vagy visszarakod az akkut, akkor rögtön zárja az összes ajtót. Ha bentvan a kulcs, és nincs a közelben pótkulcs, akkor ciki lehet :blink:

Megosztás:

banki lefoglalt auto... :rolleyes:

az autokereskedésben semmit sem tudtak...pl azt mondták isuzu motoors,közbe opel motoros volt...

A banki lefoglalt ótókkal az a baj, hogy a volt tulajok, amikor már érzik hogy jön a vég, szeretik szétdíbolni a cuccost, de nagyon. :blink:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.