Exian Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Sajnos folytatnom kell a keresést. Én meg azóta sem találom :D Pedig akkor tudnék adni, valahogy eljutna pestre (max postán). De egyszerűen nemtudom, hova raktam anno :) Talán a tárolóban van, vagy mamámnál a garázsban. Ha rábukkanok, szólok!
leslie Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Csak megjegyezném, h hangszórót meg is lehet csináltatni. Jobb is lehet, mint az eredeti, vannak erre cégek, ha végkébb nem találsz helyette másikat.
Laci4 Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Szerintem ez olyan, mint ami elöl van. Nézd meg a te elsőidét, hogy passzolnak-e, aztán hajrá bontó. :) Ránézésre sztem is olyan mint az elsők.. meg kell nézni, mérni.. ha pedig olyan, akkor kuksi IDE!
Guest Poetry Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 OK, köszi az infókat, akkor ezek tényleg olyanok, mint az elsők. A kárpitokat még nem bontottuk az utastérben, úgyhogy idáig tudatlan voltam etéren. :) Azt hittem azok kisebbek. Exian, akkor ha rábukkansz szólj! :D A vaterás sztem kicsit húzós 5-10e ért. Köszi mégegyszer az infókat!
Tom Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 OK, köszi az infókat, akkor ezek tényleg olyanok, mint az elsők. A kárpitokat még nem bontottuk az utastérben, úgyhogy idáig tudatlan voltam etéren. :) Azt hittem azok kisebbek. Exian, akkor ha rábukkansz szólj! ;) A vaterás sztem kicsit húzós 5-10e ért. Köszi mégegyszer az infókat! Szerintem 2-3 ezernél nem érnek többet, szóval... 10ért már valami normális cuccot is lehet kapni. :D
Minoalovag Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Szasztok! Cserélt már valaki ventillátor kapcsolót? Úgy néz ki, hogy a 2. és a 3. fokozat kiment. Lehet ezt otthon fabrikálni? van valami jellegzetes kopása, vagy valami egy új -gondolom utángyártott- 3500 körül van, tehát nem egy nagy összeg. A berakáshoz le kell bontani a műszerfalat?
istván Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Szasztok! Cserélt már valaki ventillátor kapcsolót? Úgy néz ki, hogy a 2. és a 3. fokozat kiment. Lehet ezt otthon fabrikálni? van valami jellegzetes kopása, vagy valami egy új -gondolom utángyártott- 3500 körül van, tehát nem egy nagy összeg. A berakáshoz le kell bontani a műszerfalat? Valószínüleg az előtét ellenállás miatt nem megy, mert a szélvédő alatt a pollenszűrőn keresztűl beázik. Azt kell kicserélni, a pollenszürőt kell kivenni a motortéren keresztül és ugy férsz hozzá az ellenálláshoz. Kis praxissal 10 perces munka...
afonya Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Szasztok! Cserélt már valaki ventillátor kapcsolót? Úgy néz ki, hogy a 2. és a 3. fokozat kiment. Lehet ezt otthon fabrikálni? van valami jellegzetes kopása, vagy valami egy új -gondolom utángyártott- 3500 körül van, tehát nem egy nagy összeg. A berakáshoz le kell bontani a műszerfalat? Ha vissza olvasol még képekkel illusztrált linkeket is találsz.
Laci4 Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Mondjuk ITT :D Most viszont nekem is lenne egy kérdésem. Nem kifejezetten autóspecifikus, de elektromos. Ezek a trombita alakú riasztó szirénák milyen elven müködnek? Mert egyik ismerősöm kérdezte: "mitől lehet az, hogy ha ebben a hidegben hosszabb ideig áll a kocsi, és kiriasztom, vagy be, mindegy, akkor nem ad hangot, csak olyan kattanás szerüséget.. aztán ha kicsit megyek vele, melegszik, akkor meg megy rendesen." Akksi, jó, mert forgat mint állat.. szóval mi a müködési elvük? be tud ezekben esetleg fagyni vmi? Keresek képet.. asszem (ránézésre) az enyém is olyasmi. :) Nah ilyesmi E!
knight Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Most viszont nekem is lenne egy kérdésem. Nem kifejezetten autóspecifikus, de elektromos. Ezek a trombita alakú riasztó szirénák milyen elven müködnek? Mert egyik ismerősöm kérdezte: "mitől lehet az, hogy ha ebben a hidegben hosszabb ideig áll a kocsi, és kiriasztom, vagy be, mindegy, akkor nem ad hangot, csak olyan kattanás szerüséget.. aztán ha kicsit megyek vele, melegszik, akkor meg megy rendesen." Akksi, jó, mert forgat mint állat.. szóval mi a müködési elvük? be tud ezekben esetleg fagyni vmi? Szerintem mindegyik piezo-s és nem kéne befagynia neki. Nem lehet, hogy víz került neki valahogyan bele ?
Laci4 Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Háát passz.. asszem neki is vmi ilyesmi helyen van, nem néztem, annyit tok, h motortérben.. végülis elképzelhető. ahogy elnézem ezek valszeg nem is szétszedhetőek.. akkor sztem csere lesz a javaslatom ;) mert mi van ha nem melegben, hanem hidegben buzerálják a verdáját :D Nem lehet olyen nagy összeg egy ilyen. Eseteg rossz vezeték kötés nem lehet? vagy az független lenne a hidegtől? :)
opel16v Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Piezo elven szoktak ezek működni, és nem kell hogy beázzon, egyszerűen a pára kicsapódik bennük, és megfagy.
Laci4 Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Piezo elven szoktak ezek működni, és nem kell hogy beázzon, egyszerűen a pára kicsapódik bennük, és megfagy. Az klassz.. akó a csere se segít? a new is ugyanigy járna?
opel16v Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Van rá esély, hogy ebben a mínusz ezer fokban az új sem működne tökéletesen... Bár azért abban kevesebb még a kosz, amibe bele tud "kötni" a pára ilyenkor. :)
Laci4 Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 (edited) Értem.. ebben lehet valami. beszéltem a userral, kb. 2.5 éves a cucc.. Módosítva Január26, 2006 : Laci4
FPepe Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Most lehet hülyeséget írok, de nem segít valamit azon a szirénán, ha télre nejlonzacsit húznak rá, mielőtt a hideg beállna? A pára nem tudna belemenni, így ráfagyni sem, a hangját meg nem csökkentené jelentős mértékben... :)
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Most lehet hülyeséget írok, de nem segít valamit azon a szirénán, ha télre nejlonzacsit húznak rá, mielőtt a hideg beállna? A pára nem tudna belemenni, így ráfagyni sem, a hangját meg nem csökkentené jelentős mértékben... :) De ha már benne a pára akkor ki sem tud jönni zacsitól :D ;)
FPepe Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 De ha már benne a pára akkor ki sem tud jönni zacsitól :) :D És ha beledobsz mellé pár darab olyan szilika-genyát, ami szívja a nedvességet? ;) Jóvanna, csak egy ötlet volt ;)
J0hnny Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Na szétkaptam a fűtés időzítőreléjét!Sajnos felületszerelt,de egy elkó van rajta!Szerintem az állítja be a kikapcsolási időt rajta! 47uF/35V ezt fogom kicserélni egy 22uF/35V-ra!Remélem megoldaj a dolgot,ha olyan 3-5 perc körül kioldana jó lenne!!!
FPepe Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Na szétkaptam a fűtés időzítőreléjét!Sajnos felületszerelt,de egy elkó van rajta!Szerintem az állítja be a kikapcsolási időt rajta! 47uF/35V ezt fogom kicserélni egy 22uF/35V-ra!Remélem megoldaj a dolgot,ha olyan 3-5 perc körül kioldana jó lenne!!! Le tudod fényképezni? Még nem láttam ilyen relét, belülről pláne :)
meriva1.8 Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Mondjuk ITT :D Most viszont nekem is lenne egy kérdésem. Nem kifejezetten autóspecifikus, de elektromos. Ezek a trombita alakú riasztó szirénák milyen elven müködnek? Mert egyik ismerősöm kérdezte: "mitől lehet az, hogy ha ebben a hidegben hosszabb ideig áll a kocsi, és kiriasztom, vagy be, mindegy, akkor nem ad hangot, csak olyan kattanás szerüséget.. aztán ha kicsit megyek vele, melegszik, akkor meg megy rendesen." Akksi, jó, mert forgat mint állat.. szóval mi a müködési elvük? be tud ezekben esetleg fagyni vmi? Keresek képet.. asszem (ránézésre) az enyém is olyasmi. :) Nah ilyesmi E! Szerintem mindegyik piezo-s és nem kéne befagynia neki. Nem lehet, hogy víz került neki valahogyan bele ? Ezek a tölcséresek nem piezósak, akkor nem vennének fel 1-1,5 ampert. Pontosan nem emlékszem, de valami nyomókamrás bizbasz a neve.
opel16v Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Ami eredetileg az omiban volt és nem működött, azt én szétbombáztam, és piezós. :)
Toro Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Valószínüleg az előtét ellenállás miatt nem megy, mert a szélvédő alatt a pollenszűrőn keresztűl beázik. Azt kell kicserélni, a pollenszürőt kell kivenni a motortéren keresztül és ugy férsz hozzá az ellenálláshoz. Kis praxissal 10 perces munka... Az előtétellenállás egységben álltalában a dióda szokott kimenni. Én már cseréltem olyat és jó lett. Mondjuk ha ez a baj akkor az 1-es fokozatnak sem kellene mennie.(Biztos, hogy megy?)
16DA Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Hi Tegnap kivillant a töltés lámpám megint. Megálltam nyomtam egy kövér gázt és a lámpicsek egyre erősebben világitott majd kégett. Viszont töltésem van 15v magas fordulaton 15,6. Ezzel nincsis bajom mert mióta cseréltem a generátort azóta ennyi. De mi lehet a baj? Műszeregység, vagy az akksi nem vesz fel töltést?
FPepe Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Hi Tegnap kivillant a töltés lámpám megint. Megálltam nyomtam egy kövér gázt és a lámpicsek egyre erősebben világitott majd kégett. Viszont töltésem van 15v magas fordulaton 15,6. Ezzel nincsis bajom mert mióta cseréltem a generátort azóta ennyi. De mi lehet a baj? Műszeregység, vagy az akksi nem vesz fel töltést? Fesszabályzó hibának tűnik... :) Ki kellene cserélni, mielőtt tönkretesz valamit az autóban.
Recommended Posts