Gepard Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Tényleg, a rádiót hogyan vegyem ki? Az is kipattintós, vagy a 4 sarkában azok csavarok? Kiveszed a kesztyűtartót (4 csavar) és a helyén benyúlva ki tudod előre lökni a gyári rádiót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Amióta feltörték a verdámat, nemszól a vezetőoldali két hangszóró. Nemtudom minek van baja, a rádiónak, vagy a hangszóróknak. Bár sztem a rádiónak, mert amikor kikapcsolom, akkor hallok egy kattanást -az amúgy nem szóló- hangszórókból, tehát valami jel mégiscsak átmegy "beléjük" :) Tudjátok mi volt? :P Le se merem írni... na de hadd derüljetek egy jót a lámaságomon: szóval már majdnem nekiálltam lebontani az ajtókárpitot, amikor is tök véletlenül rájöttem, hogy csak a balance volt eltolva jobbra a rádión ;) ;) :D Nem is tudtam, hogy a gyári rádión a bekapcs gombal lehet állítani... véletlenül kifelé húztam, és eltekertem, erre megszólalt a baloldal is ;) Hát röhögtem egy jót magamon... a fene se gondolta, hogy a kedves betörő úr nekiállt tekergetni, meg mondm nem is tudtam, hogy lehet állítani a balanszot, pláne ilyen módon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Az nem úgy van, hogy megnyomod és kijön? Ha pedig beállítottad akkor visszanyomod és nem tekeredik el. Nekem úgy működött a régi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Az nem úgy van, hogy megnyomod és kijön? Ha pedig beállítottad akkor visszanyomod és nem tekeredik el. Nekem úgy működött a régi. Itt a volume gombot kell huzogatni. A másik kettő benyomós/kinyomós az első/hátsó balance és hangszín állítására szolgál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Az nem úgy van, hogy megnyomod és kijön? Ha pedig beállítottad akkor visszanyomod és nem tekeredik el. Nekem úgy működött a régi. Nem. Amire te gondolsz, az szerintem az első-hátsó hangszórók balanszja (tehát, hogy az ajtókban levő, vagy a csomagtartó ajtóban levő hangszórók szóljanak e), meg a bass-treble állító tekerentyű. Azok így működnek, hogy gomb benyom, kiugrik, teker, benyom, úgymarad :) De a jobb-bal oldal balance -legalábbis az enyémen- a bekapcs gomb kihúzása, majd tekergetésével állítható. Ezekszerint :D Szerk.: látom közben Tom megelőzött ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Akkor én tényleg másra gondoltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Hát kérem, nekiálltam konzol világítás izzót cserélni. Röviden és tömören: csúnyán beszoptam. Kivettem a kesztyűtartót. Hiába erőlködtem, a rádiót nem tudtam kitolni előre. Megpróbáltam leszedni az előlapját, ami kis birkózás után sikerült is. (Az előző hozzászólásokból most már tudom, miért nem szól a jobb oldali hangszóró, majd visszatekerem a balanszot - ez már akkor nem gond). Folytattam a szétszerelést, ami végül is lassan, de azért sikerült, de a középső fűtésgombot nem bírtam kiszedni. Tovább nem akartam már kínlódni vele, feladtam. Örülök, hogy sikerült összerakni. Sajnos viszont az előlapot rögzítő 4 kis műanyag fülből 3 letört. Ezt elcsesztem. :) Nem tudom, mit csináljak vele. Mi a szerepe a rádió 4 sarkában lévő 4 hernyócsavarnak? Azt hittem, azt leszedem és simán lejön az előlap. De látom, hogy semmit nem rögzít. Az előlapot most csak a hangerőszabályzó gombja tartja, rohadt szarul néz ki. Az előlapból a rádió felé indul egy vékony "fóliacsík", amire az állomáskereső körei vannak kötve. Ezt nem tudtam visszatenni a helyére, ezért most semmi nem működik az előlapon. Tehát mindenféleképpen rá kell szánnom magam még egyszer... Mi a helyzet a rádióval? Kuka? Fel lehet még pattintani? Hogyan tudnám kivenni a rádiót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Hát kérem, nekiálltam konzol világítás izzót cserélni. Röviden és tömören: csúnyán beszoptam. Kivettem a kesztyűtartót. Hiába erőlködtem, a rádiót nem tudtam kitolni előre. Megpróbáltam leszedni az előlapját, ami kis birkózás után sikerült is. (Az előző hozzászólásokból most már tudom, miért nem szól a jobb oldali hangszóró, majd visszatekerem a balanszot - ez már akkor nem gond). Folytattam a szétszerelést, ami végül is lassan, de azért sikerült, de a középső fűtésgombot nem bírtam kiszedni. Tovább nem akartam már kínlódni vele, feladtam. Örülök, hogy sikerült összerakni. Sajnos viszont az előlapot rögzítő 4 kis műanyag fülből 3 letört. Ezt elcsesztem. :) Nem tudom, mit csináljak vele. Mi a szerepe a rádió 4 sarkában lévő 4 hernyócsavarnak? Azt hittem, azt leszedem és simán lejön az előlap. De látom, hogy semmit nem rögzít. Az előlapot most csak a hangerőszabályzó gombja tartja, rohadt szarul néz ki. Az előlapból a rádió felé indul egy vékony "fóliacsík", amire az állomáskereső körei vannak kötve. Ezt nem tudtam visszatenni a helyére, ezért most semmi nem működik az előlapon. Tehát mindenféleképpen rá kell szánnom magam még egyszer... Mi a helyzet a rádióval? Kuka? Fel lehet még pattintani? Hogyan tudnám kivenni a rádiót? Rádióhoz kell egy kiemelő, ami ügyesebbeknél néhány szöggel vagy hasnolóval is potoható. Ha ezt a csavarok helyére dugod akkor kiakadnak a pöckök és csak akkor lehet kihúzni. Anélkül reménytelen. Még azzal sem árt hátulról nekisegíteni. Előlapot kár volt leszedni, így távolról nehéz megmondani hogy visszarakható-e még. Középső fűtésgomot kihúzva majd egy kis csavarhúzóval a szabaddá vált nyíláson segítve lehet leszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Nekem nem kellett a rádióhoz kiemelő, simán ki tudtam nyomni előre, igaz kellett kicsit mozgatni, de kijött. Az előlapot szerintem nem kellett volna levenni, de nem is ajánlotta senki. (meg kellene próbálni viszaragasztani.) Tápi jól írta a középső gombot fűtésre kell kapcsolni, és a fehér jelöléses oldalával ellentétes oldalon benyúlva egy kis csavarhúzóval, a pöcköt kiakasztani, majd lehúzni a gombot. http://www.aty.hu/kek/ Ezen az oldalon találsz érdekességeket, a ventikapcsoló levétele olyan mint az Vectra A világításkapcsolónál. Kicsit nézelődj az oldalon, és ha nem világos valami akkor kérdezz, még mielőtt nagyobb kárt nem csinálsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Nekem nem kellett a rádióhoz kiemelő, simán ki tudtam nyomni előre, igaz kellett kicsit mozgatni, de kijött. Az előlapot szerintem nem kellett volna levenni, de nem is ajánlotta senki. (meg kellene próbálni viszaragasztani.) Tápi jól írta a középső gombot fűtésre kell kapcsolni, és a fehér jelöléses oldalával ellentétes oldalon benyúlva egy kis csavarhúzóval, a pöcköt kiakasztani, majd lehúzni a gombot. http://www.aty.hu/kek/ Ezen az oldalon találsz érdekességeket, a ventikapcsoló levétele olyan mint az Vectra A világításkapcsolónál. Kicsit nézelődj az oldalon, és ha nem világos valami akkor kérdezz, még mielőtt nagyobb kárt nem csinálsz. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Láma voltam, sajnos, megpróbálom majd megragasztani, remélem sikerül. Egy darabig biztos nem fogom b.szogatni, inkább ne világítson. :) Bár, ahhoz, hogy működjenek a gombok, mégiscsak muszáj lesz kiszedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Tudjátok mi volt? ;) Le se merem írni... na de hadd derüljetek egy jót a lámaságomon: szóval már majdnem nekiálltam lebontani az ajtókárpitot, amikor is tök véletlenül rájöttem, hogy csak a balance volt eltolva jobbra a rádión Nem is tudtam, hogy a gyári rádión a bekapcs gombal lehet állítani... véletlenül kifelé húztam, és eltekertem, erre megszólalt a baloldal is ;) Hát röhögtem egy jót magamon... a fene se gondolta, hogy a kedves betörő úr nekiállt tekergetni, meg mondm nem is tudtam, hogy lehet állítani a balanszot, pláne ilyen módon Ne izgasd magad! Én hasonlóképpen jártam.. már vagy fél éve megvolt a verda, és kicsit sassoltam, hogy mélyeket lehet állítani, de magasakat nem?! :D de aztán nem foglalkoztam vele.. egyszer megyünk ex barátnémmal, és hallom hogy magas jön megy, mély jön megy.. elösször fel se tünt ,mert egy mix ment.. aztán mikor már vhogy nem illett a zenéhez, akkor kapcsoltam.. "ez te csináltad?" kérdeztem... " hoogyan?" ;) jah.. a hangszin tekerentyü amellett hogy benyomod ugymarad, renyom kijön, még jobban ki lehet húzni... és akkor magas rulez! :P nem égtem nagyon.. nem elektromüszerésznek tanúúúltam.. áááá dehogy.. ;) ;) nemrég meg arra jöttem rá, h mi a nyavaja az a TP vagy mi.. megyünk.. szól cd-n egy kis lightos zene, egyszer csak elkezd beszélni valaki... majd szivrohamot kaptam... közlekedési hírek... vége, cd re.. sirály... nem is olyan bugyuta ez a gyári rádió ;) ui: remélem nem volt túl off :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ma sikerült beszerkeszteni a gépbe végre a fűthető tükröket,de akad egy kis gondom a gyári időzítőrelével! Túl sokáig fűt!Gyári adat szerint 15min+-5min! Valaki szedett már szét ilyen relét?Lehetne ezen az időn csökkenteni valahogy? Szerintem nem kell neki 15percig fűteni,kicsit sokkalom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Hát, ahogy olvasgatlak benneteket, felötlenek bennem a régi sok szívások. De amióta megvan az "így csináld", kevesebbet küzdök. Digizve kb 50-60 Mb, majd kitalálom, hova lehetne feltölteni. Egyébként a hátsó szélvédő fűtés kapcsolót önmagát is ki lehet szedni, alul van egy nyílás, ott kell bedugni a kis csavarhúzót. Így lehet hozzáférni az izzójához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 "Digizve kb 50-60 Mb, majd kitalálom, hova lehetne feltölteni."--Ennek sokan örülnénk! :D :) Ide feltehetnéd,ez ingyenes: http://www.sendmefile.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Én már felraktam párszor, kb. fél évig elérhető volt, de elég sűrűn irogattam itt mindenkinek, akinek kell. :) Ha van rá igény este szívesen visszateszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ma sikerült beszerkeszteni a gépbe végre a fűthető tükröket,de akad egy kis gondom a gyári időzítőrelével! Túl sokáig fűt!Gyári adat szerint 15min+-5min! Valaki szedett már szét ilyen relét?Lehetne ezen az időn csökkenteni valahogy? Szerintem nem kell neki 15percig fűteni,kicsit sokkalom! Nekem majdnem fél órát fűt mire lekapcsol. Engem is érdekelne ha lehetne ezt az időt állítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Én már felraktam párszor, kb. fél évig elérhető volt, de elég sűrűn irogattam itt mindenkinek, akinek kell. :) Ha van rá igény este szívesen visszateszem. Hoooogyne lenne rá igény :D Nagyon is van rá igény ;) Plííííz tedd fel vhova lécccci ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Az Így csináld... könyv rajza alapján valami félvezetős időzítő lehet abban a relében, akkor pedig valószínűleg egy kondicsere változtat az időzítésen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Hoooogyne lenne rá igény :) Nagyon is van rá igény ;) Plííííz tedd fel vhova lécccci :D ;) ;) Este intézkedem. :P De én valami 80 megára emlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Este intézkedem. :) De én valami 80 megára emlékszem... Nekem 90... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Nekem 90... Nekem 98 Zippelve 90. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Sajnos tegnap nem nagyon voltam otthon, de majd ma este fent lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Sajnos tegnap nem nagyon voltam otthon, de majd ma este fent lesz. :) Én felraktam.... http://msajt.atw.hu/konyv/opelastraf.zip így 90 mega.... Akinek kell szedje.... sok hasznos elektromos dolog van benne...csak, hogy ne legyek off. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Egy olyan kérdésem lenne most, hogy egészen véletlenül nincsen valakinek feleslegbe egy pár gyári hátsó hangszóró? Caravanba kell, de a normál 3-5 ajtósé is ugyanaz. Szóval ha van valakinek az legyen szíves jelezze! Akár PÜben vagy mailben. Ja és BP. Sajnos folytatnom kell a keresést. Kicsit pontosítok, mert úgy néz ki, hogy mégsem ugyanaz a hangszóró a Caravanban és a csapott hátúban. Ami nekem kell az a kombi Astrának a csomagtér ajtajába való. 15-18 cm átmérőjű, egyedi hengeres fala van, amivel pontosan bepasszol a kialakított helyére. Csináltam róla képet korábban, ezt most előkerestem: http://poetryastra.atw.hu/Csomitrajtaudio/index.html . Amit most sikerült szereznem az ennél kisebb, olyan 10-12 cm átmérőjű, ami a csapott hátú Astra kalaptartójánál van. De ez sajnos nem jó oda. :) Még tavaly nyáron kaptam ilyen, általam keresett hangszórót, egy db-ot, de annak is kiszakadt a membránja. Akkor akitől kaptam pont szétbontott egy azt hiszem 3 ajtós Astrát. Amikor a hangszórót kérdeztem nem tudta, hogy amit adott az mibe való, így amikor rápróbáltuk a Caravan hangszórójához kiderült, hogy jó oda. Ezért azt a következtetést vontuk le, hogy ugyan olyan a Caravan és a csapott hátú hátsó hangszórópárja. Most úgy tűnik mégsem az. Ha volna valakinek ilyen a képeken is látható hangszórója, az legyen szíves jelezze! Legjobb PÜben vagy mailben! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Sajnos folytatnom kell a keresést. Kicsit pontosítok, mert úgy néz ki, hogy mégsem ugyanaz a hangszóró a Caravanban és a csapott hátúban. Ami nekem kell az a kombi Astrának a csomagtér ajtajába való. 15-18 cm átmérőjű, egyedi hengeres fala van, amivel pontosan bepasszol a kialakított helyére. Csináltam róla képet korábban, ezt most előkerestem: http://poetryastra.atw.hu/Csomitrajtaudio/index.html . Amit most sikerült szereznem az ennél kisebb, olyan 10-12 cm átmérőjű, ami a csapott hátú Astra kalaptartójánál van. De ez sajnos nem jó oda. :) Még tavaly nyáron kaptam ilyen, általam keresett hangszórót, egy db-ot, de annak is kiszakadt a membránja. Akkor akitől kaptam pont szétbontott egy azt hiszem 3 ajtós Astrát. Amikor a hangszórót kérdeztem nem tudta, hogy amit adott az mibe való, így amikor rápróbáltuk a Caravan hangszórójához kiderült, hogy jó oda. Ezért azt a következtetést vontuk le, hogy ugyan olyan a Caravan és a csapott hátú hátsó hangszórópárja. Most úgy tűnik mégsem az. Ha volna valakinek ilyen a képeken is látható hangszórója, az legyen szíves jelezze! Legjobb PÜben vagy mailben! Köszönöm! Szerintem ez olyan, mint ami elöl van. Nézd meg a te elsőidét, hogy passzolnak-e, aztán hajrá bontó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts