Laci4 Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 2.az összes hangszoron ez van!de azt figyeltem meg ha a hátsot leveszem akkor elöl már nem csinálja ezt!csak ha a hátsot is ráadom. :?: :shock: És amúgy szól a két hátsó rendesen? lehet hülyeség, de nem lehet h vmelyik esetleg zárlatos, és a nagy kakaónál leszabályoz az erölködöje? bár akkor már valszeg kicsinél is csinálná...hmmm...most én magam is elgondolkodtam :shock: Esetleg forditva? csak hátsók elsök nélkül? lehet sok neki a terhelés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 És amúgy szól a két hátsó rendesen? lehet hülyeség, de nem lehet h vmelyik esetleg zárlatos, és a nagy kakaónál leszabályoz az erölködöje? bár akkor már valszeg kicsinél is csinálná...hmmm...most én magam is elgondolkodtam :shock: Esetleg forditva? csak hátsók elsök nélkül? lehet sok neki a terhelés... na majd utána járok! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 1.ma például indult rendesen.de pénteken nem indult.csak forgatta és semmi....ha meg löktünk rajta akkor indult!és ha leállitottam,és ujrainditottam akkor indult.szoval ma nem csinálta,de volt hogy otthagyott a melohelyemen.és az kiba..tt dühitö! 2.az összes hangszoron ez van!de azt figyeltem meg ha a hátsot leveszem akkor elöl már nem csinálja ezt!csak ha a hátsot is ráadom. :?: :shock: 1. akkor forgatja a motort vagy csak az önöindító sereg? Mert így érhető lenne :? különben még gondol-gondol... 2. akkor nagy valószínűséggel az van amit írtam...ha lehúzod a hátsókat nem kell annyi "anyag " neki ezért megy.... hacsak nem az van, hogy vmelyik hátsó hangszóródnál van vmi zárlat esetleg....1esével húzd le a hátsókat vagy tegyél a hátsó madzagokra másik hangszórókat hogy ezt is kiszűrhesd! Nah most látom, hogy a rendszer megint megtréfált és nem kűldte csak az első hozzászólásról a jelentést így szinte leírtam újra ugyanazt, mint a kollega.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 forgatja a motort,de nem indul!megtoljuk,indul,leállitjuk és akkor már be lehet inditani!de mondom csak 3szor csinálta!az AC-t kizárhatjuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Üdv mindenkinek! Egy kis segitséget szeretnék tőletek kérni!! Kb 1 hónapja elkezdett az autóm nem beindulni melegen,el is kezdtem vele szerelőtöl szerelőig járkálni de semmi okosat nem tudtak mondani mire ott hagytam egy elég jó hirü villamosságisnál! Elöször a hall-jeladót cserélték(15000) majd elhoztam a kocsit ami másnap megint nem indult (melegen)!Visszavittem kb 1 hét mulva,otthagytam majd másnap közölték hogy motorvezérlő elektronika haldoklik,estére meg is volt (20000ft)csere irány haza,gondoltam jó a verda elmegyek kicsit kocsikázni,pontosabban mentem volna ha beindult volna!!Telefon szerelőnek mire ő-hát akkor nem maradt más mint a számitógép!!!Másnap reggel irány bontó,sajnos nem volt neki de a bontós egybők kizárta a számitógép hibáját a tünetek alapján!! Kinyitotta a motorháztetőt és széthúzta a lambda szonda csatlakozóját-elég koszos cimszóval befujta kontakt tisztitóval majd összedugta! AZÓTA INDUL A KOCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: Ti mit csinálnátok a szerelővel??????? Kötél vagy golyó???? :evil: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 forgatja a motort,de nem indul!megtoljuk,indul,leállitjuk és akkor már be lehet inditani!de mondom csak 3szor csinálta!az AC-t kizárhatjuk? Mennyi benzin van a kocsiban? Elkébzelhetőnek tartom, hogy az AC nem tudja szállítani egész addig amíg oda nem lötykölöd neki...pl meglökéssel...de egész pontosan Én sem tudom...de hallhatónak kell lennie az elektromos AC-nak amikor ráadod a gyújtást, ha jól gondolom...ha azzal van a gond, akkor szerintem vagy nem indul vagy állandóan zúg...ellenőrizd, de majd opel16v-re is kérdezz rá, ha ez nem vezet megoldásra! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Üdv mindenkinek! Egy kis segitséget szeretnék tőletek kérni!! Kb 1 hónapja elkezdett az autóm nem beindulni melegen,el is kezdtem vele szerelőtöl szerelőig járkálni de semmi okosat nem tudtak mondani mire ott hagytam egy elég jó hirü villamosságisnál! Elöször a hall-jeladót cserélték(15000) majd elhoztam a kocsit ami másnap megint nem indult (melegen)!Visszavittem kb 1 hét mulva,otthagytam majd másnap közölték hogy motorvezérlő elektronika haldoklik,estére meg is volt (20000ft)csere irány haza,gondoltam jó a verda elmegyek kicsit kocsikázni,pontosabban mentem volna ha beindult volna!!Telefon szerelőnek mire ő-hát akkor nem maradt más mint a számitógép!!!Másnap reggel irány bontó,sajnos nem volt neki de a bontós egybők kizárta a számitógép hibáját a tünetek alapján!! Kinyitotta a motorháztetőt és széthúzta a lambda szonda csatlakozóját-elég koszos cimszóval befujta kontakt tisztitóval majd összedugta! AZÓTA INDUL A KOCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: Ti mit csinálnátok a szerelővel??????? Kötél vagy golyó???? :evil: :?: remélem minden cserélt cumót elhoztál tőle! Gondolom számla nem volt ugye...ha nincs számla marad a fenyegetés és a franciakulcs a kézben :) Ja és légszíves ha ez tényleg így van oszd meg velünk hova ne menjünk! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Mennyi benzin van a kocsiban? Elkébzelhetőnek tartom, hogy az AC nem tudja szállítani egész addig amíg oda nem lötykölöd neki...pl meglökéssel...de egész pontosan Én sem tudom...de hallhatónak kell lennie az elektromos AC-nak amikor ráadod a gyújtást, ha jól gondolom...ha azzal van a gond, akkor szerintem vagy nem indul vagy állandóan zúg...ellenőrizd, de majd opel16v-re is kérdezz rá, ha ez nem vezet megoldásra! :wink: a benzin FULLon van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 szaszagsi! :) :) ez bizony szopacs :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 "mooby a benzin FULLon van... ami még lehet: öninditó hiba : azaz az öninditó reggel amikor gyengébb az akkud is, olyan sok áramot vesz fel, hogy vagy szikra, vagy befecskendezés nincs, mert nem jut a relékhez, vagy trafókhoz elég áram. de amikor már egyszer beindult, és magasabb az akku feszültsége, akkor már elinditja könnyebben. én már több autónál találkoztam ilyen hibával! És ami még lehet: a motor vizhőfukjeladója beszart. ez az a jeladó ami az ECU-hoz továbbitja a jelet, hogy milyen meleg a viz. és ha + felé csal akkor hidegen a motor 10-20 fokos, az ECU 40-80 fokot észlel, és annyira elszegényiti a keveréket, hogy nem indul az autó. viszont ha meleg, akkor már a szegény keverék elég neki. na mára ennyi jutott eszembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Szasza! Egy ismerös ismeröse ugy járt h nem értett a kedettjához és elvitte szerelöhöz--->nagy szervizre ,ott hagyott x ft-ot (50 körül asszem...) majd megkapta a verdát pár nap mulva....egy haverhoz került az auto gyors check re.....kiderült h a vezérmüszíjat/láncot csak a Jo Isten tartja egyben....szakadáshoz igencsak közel állt....a srác vixa ment a szerelöhöz fejéhez vágta a szíjat/láncot majd pénzt vissza követelte.....ezzel probálkozz te is sztem....max 1-2 kokit ossz ki :) hajrá! hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Üdv mindenkinek! Egy kis segitséget szeretnék tőletek kérni!! Kb 1 hónapja elkezdett az autóm nem beindulni melegen,el is kezdtem vele szerelőtöl szerelőig járkálni de semmi okosat nem tudtak mondani mire ott hagytam egy elég jó hirü villamosságisnál! Elöször a hall-jeladót cserélték(15000) majd elhoztam a kocsit ami másnap megint nem indult (melegen)!Visszavittem kb 1 hét mulva,otthagytam majd másnap közölték hogy motorvezérlő elektronika haldoklik,estére meg is volt (20000ft)csere irány haza,gondoltam jó a verda elmegyek kicsit kocsikázni,pontosabban mentem volna ha beindult volna!!Telefon szerelőnek mire ő-hát akkor nem maradt más mint a számitógép!!!Másnap reggel irány bontó,sajnos nem volt neki de a bontós egybők kizárta a számitógép hibáját a tünetek alapján!! Kinyitotta a motorháztetőt és széthúzta a lambda szonda csatlakozóját-elég koszos cimszóval befujta kontakt tisztitóval majd összedugta! AZÓTA INDUL A KOCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: Ti mit csinálnátok a szerelővel??????? Kötél vagy golyó???? :evil: :?: én nem hiszem, hogy hosszu távu segítség amit kaptál a kontakt sprétől. nem hallottam ilyet, hogy a lambda kontakt hibája miatt nem iduljon a szekér. akkor inkább csak sokat fogyaszt, és világit a motorkontrol... lehet hogy neked is segit az amit 2 hozzászólással feljebb irtam... csak neked mondjuk a - fele csal, ilyenkor hidegen indul, ede melegen nagyon ledusit. mert mondjuk a motor 100 fokos az ECU 40 fokot észlkel, és dusit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 én nem hiszem, hogy hosszu távu segítség amit kaptál a kontakt sprétől. nem hallottam ilyet, hogy a lambda kontakt hibája miatt nem iduljon a szekér. akkor inkább csak sokat fogyaszt, és világit a motorkontrol... lehet hogy neked is segit az amit 2 hozzászólással feljebb irtam... csak neked mondjuk a - fele csal, ilyenkor hidegen indul, ede melegen nagyon ledusit. mert mondjuk a motor 100 fokos az ECU 40 fokot észlkel, és dusit... Mondom Én , hogy uhuhu szaki kell ide! uhuhu egyébként köszönöm a múltkori telcsit a szakival! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 SZIVESEN ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 uhuhu! És hogyan tudjam meg hogy mi a baj pontosan?ne vegyem meg az AC-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 uhuhu! És hogyan tudjam meg hogy mi a baj pontosan?ne vegyem meg az AC-t? az öninditot azért zárnám ki mert ma reggel pl pöcre indult!az aksim zsir uj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Aztec! Pedig ez valami töltésproblematic lesz! Ellenőrizzétek! Mörfi! Akkor nem a 8-as vezetéket szedted le. :) Ha lehúzod a csatiról a körben levő műanyag borítását (le lehet pattintani), akkor látod a csati számozását (egyik sarkában van). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 uhuhu! És hogyan tudjam meg hogy mi a baj pontosan?ne vegyem meg az AC-t? hát én nem vennék... legfeljebb AC relét azt ki lehet cserélni. az is okoz ilyet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Sziasztok :wink: "F" astrába szeretnék gyári elektromos ablakot tenni előre. Van valakinek ötlete,hogy hol lehet ilyet beszerezni és mennyiért? Bontottat,vagy ujat vegyek? S. o. S :oops: Thanks :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Anno nekem nem volt az elöző astrámban és kb. 30 körül megcsinálták volna előre, úgy hogy a riasztó felhúzta volna.. ez az ár kapcsolokkal együtt érvényes! De azt mondta 1-2 szaki, hogy gyári kellene, nem utángyártott, mert az olyan lassan húza fel az ablakot, mint Mooby az astáját 180ra az autópályán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Ha jól emléxem, gyári első szett 50 körül mozog, de Uhuhu majd megmondja pontosan. :) A Spal utángyártott úgy 20 körül van. Ezekre jön a szerelés is még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Én is inkább a bontott, de gyári ablakemelő beszerzését ajánlanám. Pl. Futó Gabi "Spal" ablakemelője nem túl kellemes hangot hallatva teszi dolgát :roll: Keresgélj egy kicsit az apróneten, hátha lelsz gyárit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 5 ajtósba sajna elég ritka a bontott gyári, az is drága. Én a 3 ajtóshoz 20-ért adtam a bontott gyárit (elektronikával). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Anno nekem nem volt az elöző astrámban és kb. 30 körül megcsinálták volna előre, úgy hogy a riasztó felhúzta volna.. ez az ár kapcsolokkal együtt érvényes! De azt mondta 1-2 szaki, hogy gyári kellene, nem utángyártott, mert az olyan lassan húza fel az ablakot, mint Mooby az astáját 180ra az autópályán :) fikázod a vasamat :?: :twisted: lehet nem vagyunk gyorsak viszont marha agresszivak :!: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Agresszív? Csak Te, meg a merci rugdosó spanod :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts