Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Kedves kollegák volna valakinek egy jo ötlete müszerfal megvilágitás szinezésére ? F astrám van már probálkoztam foliával szines izzoval nem igazán tetszik. Nem tudom ledekkel hogy lehet megoldani milyen ellenállás szükséges hozzá és hogy rakjam be öket! Elöre is köszönöm az ötleteket segitségeteket ! Üdv. Rózsa

Megosztás:

Itt van egy megoldás, szerintem szép lett, és egyszerűnek tűnik:http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...=485&Itemid=105

Sziasztok,

Ezt én is megcsináltam (igaz nem zöldben) Ez egyszerü annak aki nem ért a ledk beforrasztásához.... de ha választhatnék idkább a led (amit nemsokára meg is fogok csinálni+ha a zimás idő elmegy :? ) .

Megosztás:

Sziasztok,

Ezt én is megcsináltam (igaz nem zöldben) Ez egyszerü annak aki nem ért a ledk beforrasztásához.... de ha választhatnék idkább a led (amit nemsokára meg is fogok csinálni+ha a zimás idő elmegy :? ) .

A ledes megoldás nekem azért nem tetszik, mert akkor elveszítem a műszerfalvilágítás fényerejének szabályozhatóságát (illetve bonyolult lenne megoldani). Pedig szeretnék jégkék (fehér) műszerfalvilágítást, de azt csak leddel lehet megvalósítani. Úgyhogy: vagy-vagy!

Megosztás:

Exide akksikról hallott már valaki?Tapasztalat velük esetleg?

Elég nyögve nyelősen indult a gépem tegnapi hidegben,de pont most 1éves az akksi,nem hiszem,hogy az a baj!Lehet,hogy az önindi lenne perselyes és azért forog lassan?

Én inkább először megnézném az aku vásárlási dátumát és ha még él rá a garancia bevizsgáltatnám. Cégesautó 1 éves korában produkált ilyet így tél elején és az aku cellazárlatos lett, amit garanciálisan cseréltek. Pár napon múlott csak.

Megosztás:

2 éve van ilyen a Caravanban, 2szer sikerült lemeríteni, amúgy semmi problematic vele :lol:

ui: 2001ben, vagy 2002ben gyártott darab

Szerintem öninditó lesz a ludas,meg is nézetem,és generál lesz!Mégiscsak 12éves a lelkem,ideje belnézni már! :lol:

Csak aknából tudom kiszedni?

Megosztás:

Szerintem öninditó lesz a ludas,meg is nézetem,és generál lesz!Mégiscsak 12éves a lelkem,ideje belnézni már! :lol:

Csak aknából tudom kiszedni?

Nekem volt Exide-m az F-ben. 3 évet bírt, alap dolog, hogy mélykisütést egy akku sem tolerálja, tehát hazavágod vele.

Önindítót aknáról egyszerű kivenni, úgy kb. 10 perc. Nekem csak cca.6 éves volt, de 160.000 km, meg napi min. 10 indítás, mikor felújítós lett. Utána. mint újkorában, Ez is olyan, mint sok más a kocsiban, hogy szép lassan gyengül, de hozzászoksz. Aztán, mikor lecseréled, el se hiszed, hogy ilyen egy új.

Ja, a hátsó felén, de a motor mögött van.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.