Laci4 Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Én még anno az OFF XR3i-m el ON jártam igy. Mondjuk nekem szerencsém volt. Mert nem ment el teljesen a töltésem. csak majdnem teljesen... :? Jöttem hazafelé gödröl. elösször csak azt vettem észre, h mintha egyre jobban nem látnék. :shock: Mondom mi a nyavaja van... aztán már le kellett kapcsolnom a villágitást, mert annyira lement az akufesz, h az elektromos szivattyú már nem nyomot elég benyát, elkezdett fulladozni. Ugyhogy lámpa nélkül mentem...ha jött vmi, vészvill fel, de azt se sokáig, mert klasszul ütemre rángatott a kocsi ...no benya:) aztán már minden nélkül is...visszavált...motor nagynehezen felpörög...aztán visza..ujra vissza...épphogy hazaértem...beálltam a parkolóba...és leállt...többet nem is indúlt... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Lehet én is mentem annyit , de mivel a visszajelző nem volt jó és a félreérthetetlen jelek később jelentkeztek, ezért jól megszívtam, egyébként én is csodálkoztam rendesen elhiheted :shock: , nem kívánom senkinek ezt átélni, gsi.tomi is hasonlót érezhetett hazafele a blitzről(egyszer csak hörög , leáll , nem indul------->Meghalt? :) ) De a sok "jó" után csak az következett hogy majdnem hogy nem bánom az egészet , mert mióta megcsinálták mintha seggbe rúgták volna a gépsast!!!Érezhetően jobban megy!!!Nem csak placebó abban biztos vagyok, lehet ez a generátor miatt?ha nem akkor is jobban megy :) és élvezem Az biztos, hogy nem a generátor miatt van...csak úgy akarod érezni :wink: de a lényeg, hogy megy, mint az álom :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Nem tudni mitől , de tényleg jobban megy, nem mint az álom, mert attól még messze van,de lesz olyan is :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Astraspan! 12 pines csati van, azon az 1-es láb az akkus. Azon kell jönni mindig ~12V-nak. Mérd ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Astraspan! 12 pines csati van, azon az 1-es láb az akkus. Azon kell jönni mindig ~12V-nak. Mérd ki. Klímákról tudsz vmit avagy van vmi szaki ismerősöd? légyszi nézz at a G-be! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Sajna a klíma tőlem idegen terület. :) Egyszer volt egy amit GSi-ből bontottunk, de azzal is csak a szívás volt, úgyhogy többet nem foglalkozom ilyennel, az biztos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Sajna a klíma tőlem idegen terület. :) Egyszer volt egy amit GSi-ből bontottunk, de azzal is csak a szívás volt, úgyhogy többet nem foglalkozom ilyennel, az biztos. :) Köszi, de ha tudsz vkit akinek ez nem idegen, akor NE kímélj! :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Sajnos nincs ilyen ismerős. De asszem itt a fórumon volt már ilyenről szó, keress vissza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május16, 2004 Megoszt Elküldve Május16, 2004 Sajnos nincs ilyen ismerős. De asszem itt a fórumon volt már ilyenről szó, keress vissza! THX találtam vmit...nem is néztem az "új motor" óta, hogy van használható keresés is! Átmentem "Érdeklődőbe" :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 1996 Opel Astra 1,8 16V van. Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy megmondja mi is ez? [http://fototar.origo.hu/pages/albumlist/albumview.jsp?id=51368] Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 alig látszik belőle valami :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 alig látszik belőle valami :roll: Klikk a "Megtekintés teljes méretben" lehetőségre :wink: A 1792x1200-es méret sem elég nagy ? :) Amúgy én passzolom mi lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Klikk a "Megtekintés teljes méretben" lehetőségre :wink: A 1792x1200-es méret sem elég nagy ? :) Amúgy én passzolom mi lehet. a kép elég nagy csak azt nem vágesz,h micsoda :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraSPaN Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 opel16v Kösz, majd lemérem! Qpack Manuális, vagy auto klíma? Nekem nem kapcsolgat... Sajna klímást csak rosszat tudnék ajánlani, úgyhogy ezt hagyom. 2 hónapja voltam javíttatni, valami görgőt, meg csapágyat cseréltek, lehúztak 35e-rel és már megint zörög. És azt hiszem a csapágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 opel16v Kösz, majd lemérem! Qpack Manuális, vagy auto klíma? Nekem nem kapcsolgat... Sajna klímást csak rosszat tudnék ajánlani, úgyhogy ezt hagyom. 2 hónapja voltam javíttatni, valami görgőt, meg csapágyat cseréltek, lehúztak 35e-rel és már megint zörög. És azt hiszem a csapágy. Manuális, de már utánna is kérdeztem egy dunakeszis szerelőnél akit vki ajánlott itt a fórumon vmikor...azt mondta megcsinálja, mert ez tényleg túlzás ahogy elmondtam neki, hogy mit művel.. Benéztem a helyi Opel kereskedésbe, ahol be is oltottak egyből ugyanis a G-kbe 98 és 2000 között külön "hűtés modul" van beépítve az ablakmosó tartály alatt, ami sem az F- ekbe, sem a 2000 utáni G-kben nincsen és ha az a gányos akkor 35-40 papír a csere. Akkor már rákérdeztem, hogy mennyiért határolná be a hibát...mire ő, hogy attól függ mennyi ideig tart, volt már olyan, hogy 3 nap kellett hozzá......na ezt szorozzátok fel az órabérével..(szerintem van vagy 5 papír..)..ennyit erről, majd, ha az említett srác nem tud mit kezdeni vele, akkor lehet, hogy kidobom ezt a lóvét, de rendbe akarom tetetni! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraSPaN Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 1996 Opel Astra 1,8 16V van. Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy megmondja mi is ez? [http://fototar.origo.hu/pages/albumlist/albumview.jsp?id=51368] Középen a két világító búra közt mintha valami optika lenne. Esetleg egy kamera. Céges kocsikban egyre gyakrabban használják. Aztán lehet hogy hülyeséget írok, és ez egy "super intelligent catapult" :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 1996 Opel Astra 1,8 16V van. Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy megmondja mi is ez? [http://fototar.origo.hu/pages/albumlist/albumview.jsp?id=51368] Csaba, van gyári riasztó a kocsiban? asszem ultrahangos térvédelem de nem biztos, mert azt mindig párban láttam jobbra balra "nézni". de szvsz az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Megvan a megoldás!! Kezelési utmutató 40.ik oldal! Üvegtörés érzékelö!! Tehát valszeg egy kis mikrofonka!! És a gombal lehet likvidálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 más ötlet: Esetleg póbáld ki, hogy a belső világítás pl napsütéses időben felkapcsolódik e vagy sem pl. ajtónyitáskor.... :? Ja egyébként aki eltalálja mit nyer? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Megvan a megoldás!! Kezelési utmutató 40.ik oldal! Üvegtörés érzékelö!! Tehát valszeg egy kis mikrofonka!! És a gombal lehet likvidálni... közel jártam, de a serleg Laci4-é :) (de mikrofon :roll: ?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Megvan a megoldás!! Kezelési utmutató 40.ik oldal! Üvegtörés érzékelö!! Tehát valszeg egy kis mikrofonka!! És a gombal lehet likvidálni... na tessék gépelek gépelek erre laci már elsőre elárulja...jó lett volna kicsit barkóbázni :) :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 jaaa....bocsi :oops: háát gondolom h miki...mi mással érzékelné a törést? miki + speckó áramkör, ami kifejezetten csak az üvegtörés álltal keltett hang"sávra" érzékeny.... persze ezt csak gondolom... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 jaaa....bocsi :oops: háát gondolom h miki...mi mással érzékelné a törést? miki + speckó áramkör, ami kifejezetten csak az üvegtörés álltal keltett hang"sávra" érzékeny.... persze ezt csak gondolom... :wink: az a két fityfene az a belsőtér védelem ultrahangos szenzora. nem az üvegtörésre, hanem a belső mozgásra riaszt. énnyertem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 és a gombbal ideiglenesen kiiktathatod a belsőtérvédelmet. pl. ha kutyát bennthagyod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 jóóó..egye fene...de csak mert neked biztos nagyobb a tapasztalatod :wink: Én csak a kezelésiböl néztem :oops: 8) Bár ultrahangoshoz nem kettö cumó kellene? vagy itt egybe van az adó vevö? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts