zotya975 Elküldve Augusztus12, 2017 Elküldve Augusztus12, 2017 On 2017. 08. 12. at 10:50, beligrom írta: igen. főleg h először vettem egy gyárit, behebrákolom, ráadom a gyújtást: maxon vereti. ma elmentem a bárdiba (rafkos voltam, mert most nem öntöttem újra a fagyállót, hanem rádugtam a csatira h gyújtáson forog e, de nem) beszerkesztettem apró munkával arra az óriási helyre ami rendelkezésre áll, ráinditok azt várom a csodát, de nem jön... majd amikor már picsameleg, beindul a 2-es fokozat.... Expand Hát ha lehúzva rövidre zárva meg forog akkor csak ott van valami, vagy a csati, vagy a gomba. Ha vissza lehet hajtani a csatinál a gumi burkolatát akkor hajts vissza amikor rádugod, nézd meg nem tolja-e vissza a szálakat.
beligrom Elküldve Augusztus12, 2017 Elküldve Augusztus12, 2017 On 2017. 08. 12. at 10:54, zotya975 írta: Hát ha lehúzva rövidre zárva meg forog akkor csak ott van valami, vagy a csati, vagy a gomba. Ha vissza lehet hajtani a csatinál a gumi burkolatát akkor hajts vissza amikor rádugod, nézd meg nem tolja-e vissza a szálakat. Expand már megtörtént, a vezetékek tökéletesek
pszilaj Elküldve Augusztus13, 2017 Elküldve Augusztus13, 2017 On 2017. 08. 11. at 9:46, Lackooo írta: Az a terv, az OBD az csak a csatlakozó típusa nem? Expand Az OBD az a csatlakozó szabvány, ha jól tudom. Sajnos az olcsóbb ELM327es csippel szerelt kiolvasók nem viszik még ezeket. A G Astrákat már igen.
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2017 Elküldve Augusztus13, 2017 On 2017. 08. 12. at 11:01, beligrom írta: már megtörtént, a vezetékek tökéletesek Expand Hát ez eléggé rejtély akkor. Esetleg az új hőgomba is hibás?
webshark Elküldve Augusztus14, 2017 Elküldve Augusztus14, 2017 (edited) Még mindig nem akar indulni( 1 hete a nejem húzott haza) Cserélve: Trafó, modul ( alig tudtam bekalapálni) A régi fedél visszatéve, de egy tök új rotorral. Gyertyák átnézve ( kicsit olajos, benyaszaguk van.) a fojtószelepházba belocsoltam pár cl benzint. Nem indult. Teker teker de nincs gyújtás, a belocsolt benzinnel sem. Kettős hibára gyanakszom ( lehet hogy se benya, se normális gyújtás?) Relé kattanik. Én meg bekattanok. Módosítva Augusztus14, 2017 : webshark Csak
aholy Elküldve Augusztus14, 2017 Elküldve Augusztus14, 2017 On 2017. 08. 14. at 18:20, webshark írta: Még mindig nem akar indulni( 1 hete a nejem húzott haza) Cserélve: Trafó, modul ( alig tudtam bekalapálni) A régi fedél visszatéve, de egy tök új rotorral. Gyertyák átnézve ( kicsit olajos, benyaszaguk van.) a fojtószelepházba belocsoltam pár cl benzint. Nem indult. Teker teker de nincs gyújtás, a belocsolt benzinnel sem. Kettős hibára gyanakszom ( lehet hogy se benya, se normális gyújtás?) Relé kattanik. Én meg bekattanok. Expand Gyertyat motoron testelve nezted mar hogy szikrazik e? Nincsenek esetleg megcsereberelve a gyertyakabelek?
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2017 Elküldve Augusztus14, 2017 On 2017. 08. 14. at 18:20, webshark írta: Még mindig nem akar indulni( 1 hete a nejem húzott haza) Cserélve: Trafó, modul ( alig tudtam bekalapálni) A régi fedél visszatéve, de egy tök új rotorral. Gyertyák átnézve ( kicsit olajos, benyaszaguk van.) a fojtószelepházba belocsoltam pár cl benzint. Nem indult. Teker teker de nincs gyújtás, a belocsolt benzinnel sem. Kettős hibára gyanakszom ( lehet hogy se benya, se normális gyújtás?) Relé kattanik. Én meg bekattanok. Expand Akkor nincs se benzin se szikra ha a Hall jeladó nem ad forgásjelet. Rotor forog? Benzint kizárhatjuk, így ahogy írtad legalább be kéne röffennie ha van szikra belocsolt benzinnel.
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2017 Elküldve Augusztus21, 2017 On 2017. 08. 21. at 6:58, webshark írta: Néztem, nincs szikra Expand Hát ha benzint beporlasztja a központi injektor ( ezt látni ha leveszed a fedelét és indítózol) de szikra nincs, akkor : trafó-kábelek-csatik, gyujtás modul, elosztó,rotor a lehetséges hibás alkatrészek listája.
Macilaci38 Elküldve Augusztus22, 2017 Elküldve Augusztus22, 2017 Sziasztok Szükségem lenne 1995 ös f astra GL ferdehátú X17DTL motorkod autóhoz motor kábelkötegre valamint arra a zöld relé szerűségre ott a sárvédő fölött. Képet megpróbálok feltenni. ha van valakinek elfekvőbe szívesen megvenném. Köszi Hajós lászló
Macilaci38 Elküldve Augusztus22, 2017 Elküldve Augusztus22, 2017 Sziasztok Szükségem lenne 1995 ös f astra GL ferdehátú X17DTL motorkod autóhoz motor kábelkötegre valamint arra a zöld relé szerűségre ott a sárvédő fölött. Képet megpróbálok feltenni. ha van valakinek elfekvőbe szívesen megvenném.. Köszi Hajós lászló
beligrom Elküldve Augusztus22, 2017 Elküldve Augusztus22, 2017 On 2017. 08. 13. at 6:38, zotya975 írta: Hát ez eléggé rejtély akkor. Esetleg az új hőgomba is hibás? Expand a 4. jó lett 1
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2017 Elküldve Augusztus22, 2017 On 2017. 08. 22. at 10:41, beligrom írta: a 4. jó lett Expand Az szép...
kacs Elküldve Augusztus25, 2017 Elküldve Augusztus25, 2017 Sziasztok! Kérném a segítségeteket! Cserélem a Caravanom középkonzoljában az izzókat. Hogyan lehet cserélni a belsőlevegő keringető, illetve a manuális klíma (gyári) kapcsolójában az izzót? Félek megszopattam magam, mert az egyik kapcsolóban az izzó összeroppant, mikor ki akartam húzni :-( Lehet nem is foglalatos, hanem forrasztva van? Előre is köszönöm a válaszokat!
kacs Elküldve Augusztus25, 2017 Elküldve Augusztus25, 2017 Így néz ki a kapcsoló: Szeretném kiszedni de nem adja magát. A bal oldali kapcsoló közepén látható az izzó maradéka. Az oldalon talált leírás szerint az az izzó is azonos méretű a többivel, de nekem kisebbnek tűnik :-(
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2017 Elküldve Augusztus25, 2017 On 2017. 08. 25. at 11:06, kacs írta: Így néz ki a kapcsoló: Szeretném kiszedni de nem adja magát. A bal oldali kapcsoló közepén látható az izzó maradéka. Az oldalon talált leírás szerint az az izzó is azonos méretű a többivel, de nekem kisebbnek tűnik :-( Expand Bár nem találkoztam még klímás gomb izzó cserével, de a simánál ahol a két gomb helyett csak egy van csak ki kell húzni egy kis fogóval, és visszatolható a foglalatba az új. Ha már összeroppant lehet nehezebb lesz. Amúgy egy ilyen 3+1-as foglalatban van ( már a klíma nélkülinél) a tekerők, illetve a gomb megvilágítása: Ugye a plusz 1 foglalat bent van a kapcsoló belsejében ami itt nincs megbontva. De ez nem tuti csak így gondolom. Ha valóban kisebb akkor az is lehet hogy úgy mint a ködlámpa kapcsolókban kis izzók vannak és fixen.
kacs Elküldve Augusztus25, 2017 Elküldve Augusztus25, 2017 Sikerült a művelet! Minden szépen működik. A klímásnál a két kapcsoló egy foglalatban van és egybe is van "építve", csak külön is lehet őket kapcsolni. Sikerült kikínlódni a foglalatból (a kijelző egységből), aztán 6 kicsi fül ellenében az egész belső szerkezet szépen kihúzható. Így elérhetővé váltak az izzók, amelyek valóban fixen be vannak forrasztva és a méretük kisebb, mint a többi rizsszem izzó (250 ft/db) Aztán minden vissza a leírás szerint: Azt hittem nehezebb lesz, de szerencsére nem volt bonyolult, hála a jó leírásnak. Zotya, köszönöm a választ!
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2017 Elküldve Augusztus25, 2017 On 2017. 08. 25. at 15:00, kacs írta: Sikerült a művelet! Minden szépen működik. A klímásnál a két kapcsoló egy foglalatban van és egybe is van "építve", csak külön is lehet őket kapcsolni. Sikerült kikínlódni a foglalatból (a kijelző egységből), aztán 6 kicsi fül ellenében az egész belső szerkezet szépen kihúzható. Így elérhetővé váltak az izzók, amelyek valóban fixen be vannak forrasztva és a méretük kisebb, mint a többi rizsszem izzó (250 ft/db) Aztán minden vissza a leírás szerint: Azt hittem nehezebb lesz, de szerencsére nem volt bonyolult, hála a jó leírásnak. Zotya, köszönöm a választ! Expand Nincs mit!
Barret Elküldve Augusztus28, 2017 Elküldve Augusztus28, 2017 Sziasztok Mennyire lehet "ki ütni" az F-astrából a lambda szondát ?. C16Se motorkód. Gyanakszom hogy az előző tulaj valamit mókolt/mókoltatott vele . Nekem gyanús hogy ha szét húzom a csatit a motor kontroll lámpa nem gyullad fel. Multiméterrel mérve változik a feszültség de fura hogy az ECU hoz menő vezetékben is randomra megy feszültség úgy hogy szét van húzva.Rá nézésre szinte bele van olvadva a leömlőbe. Nem ugrott meg hirtelen a fogyasztás , inkább azért cserélném mert nem mindig reagál ugyan úgy a gáz adásra hol jobban húz hol kevésbé .Mint ha egyszer lenne kedve menni egyszer meg nem. Gondoltam még itt a Map szenzorra is .Esetleg valami tipp hogy még mitől lehet ez a hol jól megy hol nem ?
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2017 Elküldve Augusztus28, 2017 On 2017. 08. 28. at 19:51, Barret írta: Sziasztok Mennyire lehet "ki ütni" az F-astrából a lambda szondát ?. C16Se motorkód. Gyanakszom hogy az előző tulaj valamit mókolt/mókoltatott vele . Nekem gyanús hogy ha szét húzom a csatit a motor kontroll lámpa nem gyullad fel. Multiméterrel mérve változik a feszültség de fura hogy az ECU hoz menő vezetékben is randomra megy feszültség úgy hogy szét van húzva.Rá nézésre szinte bele van olvadva a leömlőbe. Nem ugrott meg hirtelen a fogyasztás , inkább azért cserélném mert nem mindig reagál ugyan úgy a gáz adásra hol jobban húz hol kevésbé .Mint ha egyszer lenne kedve menni egyszer meg nem. Gondoltam még itt a Map szenzorra is .Esetleg valami tipp hogy még mitől lehet ez a hol jól megy hol nem ? Expand Mennyit mentél széthúzott csatival? A C16SE-ben szerintem még egyvezetékes szonda van amit hidegen nem figyel, így nem is veszi észre ha "nincs".
Barret Elküldve Augusztus29, 2017 Elküldve Augusztus29, 2017 On 2017. 08. 28. at 21:08, zotya975 írta: Mennyit mentél széthúzott csatival? A C16SE-ben szerintem még egyvezetékes szonda van amit hidegen nem figyel, így nem is veszi észre ha "nincs". Expand Nem sokat kb 5-8 Km. És igen 1 vezetékes van .
wookie Elküldve Augusztus29, 2017 Elküldve Augusztus29, 2017 Multeccel simán lehet menni szonda nélkül, sokáig nem sír miatta. Bezzeg mikor kilőtte arra egyből pofázott.... :D 1
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2017 Elküldve Augusztus30, 2017 On 2017. 08. 29. at 15:04, Barret írta: Nem sokat kb 5-8 Km. És igen 1 vezetékes van . Expand On 2017. 08. 29. at 20:01, wookie írta: Multeccel simán lehet menni szonda nélkül, sokáig nem sír miatta. Bezzeg mikor kilőtte arra egyből pofázott.... :D Expand Hát azt nem tudom ennyi idő alatt bemelegszik-e annyira a víz hogy keresni kezdje. Valahol azt olvastam hogy 80 Foknál kezdi el figyelni de ez nem tuti.
wookie Elküldve Augusztus30, 2017 Elküldve Augusztus30, 2017 On 2017. 08. 30. at 8:43, zotya975 írta: Hát azt nem tudom ennyi idő alatt bemelegszik-e annyira a víz hogy keresni kezdje. Valahol azt olvastam hogy 80 Foknál kezdi el figyelni de ez nem tuti. Expand Én az szr-el simán elmentem kecsóig mire kiabált érte, pedig az a legokosabb a multecek közül.
webshark Elküldve Szeptember2, 2017 Elküldve Szeptember2, 2017 Tudna valaki a Bosch elosztós gépekből egy képet linkelni, (C14NZ )? rendeltem jó messziről egy elosztófejet (még a műanyag gyűrű is ép rajta, rotorral küldték -elosztófedelek meg vannak)- lehet hogy túl fáradt voltam, és nem ment jól rá. A villa ami tartja az egészet, annak az állása érdekel!
Recommended Posts