Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Egy RDS-ses sima kazettás rádió esetleg jöhetne nekem is :lol:

Nekem van egy gyári astra rádiós magnó, ami egész jó állapotban van.

Ha valakit érdekel írjon. Fillérekér odaadom :)))

Elküldve
Egy RDS-ses sima kazettás rádió esetleg jöhetne nekem is :lol:

Hali nekem van eladó magnom.

Panasonic 4x35 watt rds eon levehetö elölapos elölap tokkal dobozában

20 program hely

Jó állapotban

Ha érdekel valakit irjon.

Hali

Elküldve

Nekem van egy gyári astra rádiós magnó, ami egész jó állapotban van.

Ha valakit érdekel írjon. Fillérekér odaadom :)))

Küldtem mailt.

Elküldve

Tisztelt cartársak!

Átestem én is a keresztségen! Szédszedtem a világításkapcsolót és nekem is szétrepültek a golyók. :smt009 Nem is találtam meg csak az egyiket, sz'al most 1el működik a kapcsolóm :roll:

Üdv.: ujjzol

Elküldve
Tisztelt cartársak!

Átestem én is a keresztségen! Szédszedtem a világításkapcsolót és nekem is szétrepültek a golyók. :smt009 Nem is találtam meg csak az egyiket, sz'al most 1el működik a kapcsolóm :roll:

Én a konyhában kaptam szét másodszor, és akkor nekem is elveszett az egyik golyóm :lol: most, hogy szétvertük a konyhát csempézés, padlólap, stb. a hűtő tetején találtam meg (170-180 cm magas).
Elküldve
Én a konyhában kaptam szét másodszor, és akkor nekem is elveszett az egyik golyóm :lol: most, hogy szétvertük a konyhát csempézés, padlólap, stb. a hűtő tetején találtam meg (170-180 cm magas).

Én a teraszon szedtem szét :oops: Hallottam mikor leesett és pattogott v.merre, de hiába forogtam mint malac a karámban, nem láttam merrefelé tart! :( A másik az, h elég forgalmas a terasz, mert a 2 éves fiam mindíg ott játszik a 1,5 éves uncsitesójával, sz'al max. ők hátha +találják, mert minden kis vackot felvesznek a földről amit nem kéne :D

Remélem a fiam találja + (ha megtalálják), mert ő már nem eszi + 1ből... :)

Elküldve
Mekkora átmérőjű ez a golyó?Bicikligolyókból nem lehet esetleg pótolni? :wink:

Nagyon kicsi, kb. 2mm. :lol:

Erre különben már énis gondoltam, csak nem volt éppen otthon olyan bringa :mrgreen:

Elküldve

Nagyon kicsi, kb. 2mm. :lol:

Erre különben már énis gondoltam, csak nem volt éppen otthon olyan bringa :mrgreen:

offtopic.gif

ujjzol!Te jösz szeptemberben szemesre?

Elküldve

Walkmanok toló kapcsolóiban,kis méretű (1x1,5 cm-s) billenőkapcsolókban szoktak ilyen kis golyók előfordulni!(rossz walkman valszeg minden háztartásban van)

Elküldve
Walkmanok toló kapcsolóiban,kis méretű (1x1,5 cm-s) billenőkapcsolókban szoktak ilyen kis golyók előfordulni!(rossz walkman valszeg minden háztartásban van)

Ez inkább kerékpárcsapágy-golyóméretű.

Elküldve

Szasztok

Egy kis segítséget kérek a Zopeles társadalomtól.

Na!

Vettem egy Asztrát.

A rádió azt produkálja, hogy álló helyzetben mükszik járó motornál és alaphelyzetben, de ha az autó elkezd mozogni akkor kiírja, hogy PHONE, azután elkezd szakkadozni a rádió és a magnó is.

Valaki segítsen már rajtam.

Help me Upomocs!!!!

Meg azt is írjátok már meg lécci, persze csak , ha tudjátok, hogyan lehet neki megadni a kódot. Már alig várom, hogy rádiózhassak az új verdában.

Előre is köszi

Elküldve

Hi cukahara, üdv a Zopelesek táborában :lol:

A problémád elég érdekes, kontakthiba jellege van. A phone kiírás tudtommal a telefonnémítás funkció akarhat lenni (ha tévedek majd kijavítanak). Ha van telefontartó a kocsiban, azzal lehet valami gáz, ha nincs benne, akkor a némítás vezetéke a rádió hátuljánál néha hozzáér valamihez talán...

A kódbeírásról már volt itt szó, pár oldalt nézz vissza, le van írva.

Egyébként milyen tipusú a rádió?

És milyen járgányt sikerült venned? Írj részleteket plz!

Elküldve
Szasztok

Egy kis segítséget kérek a Zopeles társadalomtól.

Na!

Vettem egy Asztrát.

A rádió azt produkálja, hogy álló helyzetben mükszik járó motornál és alaphelyzetben, de ha az autó elkezd mozogni akkor kiírja, hogy PHONE, azután elkezd szakkadozni a rádió és a magnó is.

Valaki segítsen már rajtam.

Help me Upomocs!!!!

Meg azt is írjátok már meg lécci, persze csak , ha tudjátok, hogyan lehet neki megadni a kódot. Már alig várom, hogy rádiózhassak az új verdában.

Előre is köszi

1.Az valszeg a tel.halkító jelet kapja.Gyári a rádió?Mert akkor v.hol disznóság van a csatiban, vagy nagyon félre van kötve.Egy villanyász sokat segítene.

2. A kódolásról elég sokat beszéltünk már itt, ha egy kicsit keresgélsz, biztosan megtalálod, mert sokunk küzdött a témával.

Elküldve

Hali! Leírhatná valaki,aki vágja a témát vagy már csinált ilyet,hogy ilyen régebbi (94-es)Astránál hogyan lehet kicserélni a km-órát fordszámmérősre,és mi kell hozzá?Előre is köszi!

Elküldve

Hello Mindenki!

Úgy látom megelőztek de hasonló a probléma....

Sajnos a kilóméterórámat cserélnem kell. (F astra 1.4-es 2001.) Eredetileg nem fordulatszámmérős.Viszont ha már cserélnem kell szeretnék bele fordulatszámmérőset! Azt szeretném megtudni, hogy a fordulatszámmérő honnan kapja a jelet (hajtást) illetve kb mi kell az órán kívül(pl: kábel???). Cserélhető-e egyáltalán fordulatszámmérősre ha eredetileg nem az?

Thanx

Elküldve
Hello Mindenki!

Úgy látom megelőztek de hasonló a probléma....

Sajnos a kilóméterórámat cserélnem kell. (F astra 1.4-es 2001.) Eredetileg nem fordulatszámmérős.Viszont ha már cserélnem kell szeretnék bele fordulatszámmérőset! Azt szeretném megtudni, hogy a fordulatszámmérő honnan kapja a jelet (hajtást) illetve kb mi kell az órán kívül(pl: kábel???). Cserélhető-e egyáltalán fordulatszámmérősre ha eredetileg nem az?

Thanx

A tiédbe biztos csak valami elektromos kütyü kell,de az enyém elég öreg,abban még sztem mechanikus a fszámmérő.
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.