mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 http://www.haon.vatera.hu/item/view/real.p...php?cod=3036528 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Egy RDS-ses sima kazettás rádió esetleg jöhetne nekem is :lol: Nekem van egy gyári astra rádiós magnó, ami egész jó állapotban van. Ha valakit érdekel írjon. Fillérekér odaadom :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Nekem már nincs meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Egy RDS-ses sima kazettás rádió esetleg jöhetne nekem is :lol: Hali nekem van eladó magnom. Panasonic 4x35 watt rds eon levehetö elölapos elölap tokkal dobozában 20 program hely Jó állapotban Ha érdekel valakit irjon. Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Nekem van egy gyári astra rádiós magnó, ami egész jó állapotban van. Ha valakit érdekel írjon. Fillérekér odaadom :))) Küldtem mailt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Küldtem mailt. Na mi lesz itt? A pécsiek egymásra találnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Tisztelt cartársak! Átestem én is a keresztségen! Szédszedtem a világításkapcsolót és nekem is szétrepültek a golyók. :smt009 Nem is találtam meg csak az egyiket, sz'al most 1el működik a kapcsolóm :roll: Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Tisztelt cartársak! Átestem én is a keresztségen! Szédszedtem a világításkapcsolót és nekem is szétrepültek a golyók. :smt009 Nem is találtam meg csak az egyiket, sz'al most 1el működik a kapcsolóm :roll: Üdv.: ujjzolÉn a konyhában kaptam szét másodszor, és akkor nekem is elveszett az egyik golyóm :lol: most, hogy szétvertük a konyhát csempézés, padlólap, stb. a hűtő tetején találtam meg (170-180 cm magas). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Én a konyhában kaptam szét másodszor, és akkor nekem is elveszett az egyik golyóm :lol: most, hogy szétvertük a konyhát csempézés, padlólap, stb. a hűtő tetején találtam meg (170-180 cm magas). Én a teraszon szedtem szét :oops: Hallottam mikor leesett és pattogott v.merre, de hiába forogtam mint malac a karámban, nem láttam merrefelé tart! :( A másik az, h elég forgalmas a terasz, mert a 2 éves fiam mindíg ott játszik a 1,5 éves uncsitesójával, sz'al max. ők hátha +találják, mert minden kis vackot felvesznek a földről amit nem kéne :D Remélem a fiam találja + (ha megtalálják), mert ő már nem eszi + 1ből... :) Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Mekkora átmérőjű ez a golyó?Bicikligolyókból nem lehet esetleg pótolni? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Mekkora átmérőjű ez a golyó?Bicikligolyókból nem lehet esetleg pótolni? :wink: Nagyon kicsi, kb. 2mm. :lol: Erre különben már énis gondoltam, csak nem volt éppen otthon olyan bringa :mrgreen: Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Nagyon kicsi, kb. 2mm. :lol: Erre különben már énis gondoltam, csak nem volt éppen otthon olyan bringa :mrgreen: Üdv.: ujjzol ujjzol!Te jösz szeptemberben szemesre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Walkmanok toló kapcsolóiban,kis méretű (1x1,5 cm-s) billenőkapcsolókban szoktak ilyen kis golyók előfordulni!(rossz walkman valszeg minden háztartásban van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 ujjzol!Te jösz szeptemberben szemesre? Jelenleg sajnos nem valószínű, de akármi lehet... :lol: ON Köszi az 5letet Tóbiás! Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Walkmanok toló kapcsolóiban,kis méretű (1x1,5 cm-s) billenőkapcsolókban szoktak ilyen kis golyók előfordulni!(rossz walkman valszeg minden háztartásban van) Ez inkább kerékpárcsapágy-golyóméretű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Ez inkább kerékpárcsapágy-golyóméretű.Az viszont nem 2mm-es,mint ujjzol írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cukahara Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Szasztok Egy kis segítséget kérek a Zopeles társadalomtól. Na! Vettem egy Asztrát. A rádió azt produkálja, hogy álló helyzetben mükszik járó motornál és alaphelyzetben, de ha az autó elkezd mozogni akkor kiírja, hogy PHONE, azután elkezd szakkadozni a rádió és a magnó is. Valaki segítsen már rajtam. Help me Upomocs!!!! Meg azt is írjátok már meg lécci, persze csak , ha tudjátok, hogyan lehet neki megadni a kódot. Már alig várom, hogy rádiózhassak az új verdában. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Hi cukahara, üdv a Zopelesek táborában :lol: A problémád elég érdekes, kontakthiba jellege van. A phone kiírás tudtommal a telefonnémítás funkció akarhat lenni (ha tévedek majd kijavítanak). Ha van telefontartó a kocsiban, azzal lehet valami gáz, ha nincs benne, akkor a némítás vezetéke a rádió hátuljánál néha hozzáér valamihez talán... A kódbeírásról már volt itt szó, pár oldalt nézz vissza, le van írva. Egyébként milyen tipusú a rádió? És milyen járgányt sikerült venned? Írj részleteket plz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Szasztok Egy kis segítséget kérek a Zopeles társadalomtól. Na! Vettem egy Asztrát. A rádió azt produkálja, hogy álló helyzetben mükszik járó motornál és alaphelyzetben, de ha az autó elkezd mozogni akkor kiírja, hogy PHONE, azután elkezd szakkadozni a rádió és a magnó is. Valaki segítsen már rajtam. Help me Upomocs!!!! Meg azt is írjátok már meg lécci, persze csak , ha tudjátok, hogyan lehet neki megadni a kódot. Már alig várom, hogy rádiózhassak az új verdában. Előre is köszi 1.Az valszeg a tel.halkító jelet kapja.Gyári a rádió?Mert akkor v.hol disznóság van a csatiban, vagy nagyon félre van kötve.Egy villanyász sokat segítene. 2. A kódolásról elég sokat beszéltünk már itt, ha egy kicsit keresgélsz, biztosan megtalálod, mert sokunk küzdött a témával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Gyorsabb voltam :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Gyorsabb voltam :mrgreen: De nemsokkal! :twisted: :twisted: :twisted: :wink: De ami a lényeg hogy, gatya a cucc! :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Hali! Leírhatná valaki,aki vágja a témát vagy már csinált ilyet,hogy ilyen régebbi (94-es)Astránál hogyan lehet kicserélni a km-órát fordszámmérősre,és mi kell hozzá?Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Hello Mindenki! Úgy látom megelőztek de hasonló a probléma.... Sajnos a kilóméterórámat cserélnem kell. (F astra 1.4-es 2001.) Eredetileg nem fordulatszámmérős.Viszont ha már cserélnem kell szeretnék bele fordulatszámmérőset! Azt szeretném megtudni, hogy a fordulatszámmérő honnan kapja a jelet (hajtást) illetve kb mi kell az órán kívül(pl: kábel???). Cserélhető-e egyáltalán fordulatszámmérősre ha eredetileg nem az? Thanx Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Hello Mindenki! Úgy látom megelőztek de hasonló a probléma.... Sajnos a kilóméterórámat cserélnem kell. (F astra 1.4-es 2001.) Eredetileg nem fordulatszámmérős.Viszont ha már cserélnem kell szeretnék bele fordulatszámmérőset! Azt szeretném megtudni, hogy a fordulatszámmérő honnan kapja a jelet (hajtást) illetve kb mi kell az órán kívül(pl: kábel???). Cserélhető-e egyáltalán fordulatszámmérősre ha eredetileg nem az? ThanxA tiédbe biztos csak valami elektromos kütyü kell,de az enyém elég öreg,abban még sztem mechanikus a fszámmérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 mechanikus fordulatszámmélrő??? ilyet asszem a régi MZ ben láttam utoljára.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts