mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Elküldve Augusztus12, 2005 http://www.haon.vatera.hu/item/view/real.p...php?cod=3036528
Butragueno Elküldve Augusztus12, 2005 Elküldve Augusztus12, 2005 Egy RDS-ses sima kazettás rádió esetleg jöhetne nekem is :lol: Nekem van egy gyári astra rádiós magnó, ami egész jó állapotban van. Ha valakit érdekel írjon. Fillérekér odaadom :)))
1.6 16v Elküldve Augusztus12, 2005 Elküldve Augusztus12, 2005 Egy RDS-ses sima kazettás rádió esetleg jöhetne nekem is :lol: Hali nekem van eladó magnom. Panasonic 4x35 watt rds eon levehetö elölapos elölap tokkal dobozában 20 program hely Jó állapotban Ha érdekel valakit irjon. Hali
Exian Elküldve Augusztus12, 2005 Elküldve Augusztus12, 2005 Nekem van egy gyári astra rádiós magnó, ami egész jó állapotban van. Ha valakit érdekel írjon. Fillérekér odaadom :))) Küldtem mailt.
ivannorbi Elküldve Augusztus12, 2005 Elküldve Augusztus12, 2005 Küldtem mailt. Na mi lesz itt? A pécsiek egymásra találnak?
ujjzol Elküldve Augusztus12, 2005 Elküldve Augusztus12, 2005 Tisztelt cartársak! Átestem én is a keresztségen! Szédszedtem a világításkapcsolót és nekem is szétrepültek a golyók. :smt009 Nem is találtam meg csak az egyiket, sz'al most 1el működik a kapcsolóm :roll: Üdv.: ujjzol
Gepard Elküldve Augusztus13, 2005 Elküldve Augusztus13, 2005 Tisztelt cartársak! Átestem én is a keresztségen! Szédszedtem a világításkapcsolót és nekem is szétrepültek a golyók. :smt009 Nem is találtam meg csak az egyiket, sz'al most 1el működik a kapcsolóm :roll: Üdv.: ujjzolÉn a konyhában kaptam szét másodszor, és akkor nekem is elveszett az egyik golyóm :lol: most, hogy szétvertük a konyhát csempézés, padlólap, stb. a hűtő tetején találtam meg (170-180 cm magas).
ujjzol Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Én a konyhában kaptam szét másodszor, és akkor nekem is elveszett az egyik golyóm :lol: most, hogy szétvertük a konyhát csempézés, padlólap, stb. a hűtő tetején találtam meg (170-180 cm magas). Én a teraszon szedtem szét :oops: Hallottam mikor leesett és pattogott v.merre, de hiába forogtam mint malac a karámban, nem láttam merrefelé tart! :( A másik az, h elég forgalmas a terasz, mert a 2 éves fiam mindíg ott játszik a 1,5 éves uncsitesójával, sz'al max. ők hátha +találják, mert minden kis vackot felvesznek a földről amit nem kéne :D Remélem a fiam találja + (ha megtalálják), mert ő már nem eszi + 1ből... :) Üdv.: ujjzol
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Mekkora átmérőjű ez a golyó?Bicikligolyókból nem lehet esetleg pótolni? :wink:
ujjzol Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Mekkora átmérőjű ez a golyó?Bicikligolyókból nem lehet esetleg pótolni? :wink: Nagyon kicsi, kb. 2mm. :lol: Erre különben már énis gondoltam, csak nem volt éppen otthon olyan bringa :mrgreen: Üdv.: ujjzol
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Nagyon kicsi, kb. 2mm. :lol: Erre különben már énis gondoltam, csak nem volt éppen otthon olyan bringa :mrgreen: Üdv.: ujjzol ujjzol!Te jösz szeptemberben szemesre?
Tóbiás Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Walkmanok toló kapcsolóiban,kis méretű (1x1,5 cm-s) billenőkapcsolókban szoktak ilyen kis golyók előfordulni!(rossz walkman valszeg minden háztartásban van)
ujjzol Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 ujjzol!Te jösz szeptemberben szemesre? Jelenleg sajnos nem valószínű, de akármi lehet... :lol: ON Köszi az 5letet Tóbiás! Üdv.: ujjzol
Gepard Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Walkmanok toló kapcsolóiban,kis méretű (1x1,5 cm-s) billenőkapcsolókban szoktak ilyen kis golyók előfordulni!(rossz walkman valszeg minden háztartásban van) Ez inkább kerékpárcsapágy-golyóméretű.
Tóbiás Elküldve Augusztus14, 2005 Elküldve Augusztus14, 2005 Ez inkább kerékpárcsapágy-golyóméretű.Az viszont nem 2mm-es,mint ujjzol írta.
cukahara Elküldve Augusztus15, 2005 Elküldve Augusztus15, 2005 Szasztok Egy kis segítséget kérek a Zopeles társadalomtól. Na! Vettem egy Asztrát. A rádió azt produkálja, hogy álló helyzetben mükszik járó motornál és alaphelyzetben, de ha az autó elkezd mozogni akkor kiírja, hogy PHONE, azután elkezd szakkadozni a rádió és a magnó is. Valaki segítsen már rajtam. Help me Upomocs!!!! Meg azt is írjátok már meg lécci, persze csak , ha tudjátok, hogyan lehet neki megadni a kódot. Már alig várom, hogy rádiózhassak az új verdában. Előre is köszi
FPepe Elküldve Augusztus15, 2005 Elküldve Augusztus15, 2005 Hi cukahara, üdv a Zopelesek táborában :lol: A problémád elég érdekes, kontakthiba jellege van. A phone kiírás tudtommal a telefonnémítás funkció akarhat lenni (ha tévedek majd kijavítanak). Ha van telefontartó a kocsiban, azzal lehet valami gáz, ha nincs benne, akkor a némítás vezetéke a rádió hátuljánál néha hozzáér valamihez talán... A kódbeírásról már volt itt szó, pár oldalt nézz vissza, le van írva. Egyébként milyen tipusú a rádió? És milyen járgányt sikerült venned? Írj részleteket plz!
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Elküldve Augusztus15, 2005 Szasztok Egy kis segítséget kérek a Zopeles társadalomtól. Na! Vettem egy Asztrát. A rádió azt produkálja, hogy álló helyzetben mükszik járó motornál és alaphelyzetben, de ha az autó elkezd mozogni akkor kiírja, hogy PHONE, azután elkezd szakkadozni a rádió és a magnó is. Valaki segítsen már rajtam. Help me Upomocs!!!! Meg azt is írjátok már meg lécci, persze csak , ha tudjátok, hogyan lehet neki megadni a kódot. Már alig várom, hogy rádiózhassak az új verdában. Előre is köszi 1.Az valszeg a tel.halkító jelet kapja.Gyári a rádió?Mert akkor v.hol disznóság van a csatiban, vagy nagyon félre van kötve.Egy villanyász sokat segítene. 2. A kódolásról elég sokat beszéltünk már itt, ha egy kicsit keresgélsz, biztosan megtalálod, mert sokunk küzdött a témával.
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Elküldve Augusztus15, 2005 Gyorsabb voltam :mrgreen: De nemsokkal! :twisted: :twisted: :twisted: :wink: De ami a lényeg hogy, gatya a cucc! :lol: :) :(
powerup Elküldve Augusztus16, 2005 Elküldve Augusztus16, 2005 Hali! Leírhatná valaki,aki vágja a témát vagy már csinált ilyet,hogy ilyen régebbi (94-es)Astránál hogyan lehet kicserélni a km-órát fordszámmérősre,és mi kell hozzá?Előre is köszi!
Boldizsar Elküldve Augusztus16, 2005 Elküldve Augusztus16, 2005 Hello Mindenki! Úgy látom megelőztek de hasonló a probléma.... Sajnos a kilóméterórámat cserélnem kell. (F astra 1.4-es 2001.) Eredetileg nem fordulatszámmérős.Viszont ha már cserélnem kell szeretnék bele fordulatszámmérőset! Azt szeretném megtudni, hogy a fordulatszámmérő honnan kapja a jelet (hajtást) illetve kb mi kell az órán kívül(pl: kábel???). Cserélhető-e egyáltalán fordulatszámmérősre ha eredetileg nem az? Thanx
powerup Elküldve Augusztus16, 2005 Elküldve Augusztus16, 2005 Hello Mindenki! Úgy látom megelőztek de hasonló a probléma.... Sajnos a kilóméterórámat cserélnem kell. (F astra 1.4-es 2001.) Eredetileg nem fordulatszámmérős.Viszont ha már cserélnem kell szeretnék bele fordulatszámmérőset! Azt szeretném megtudni, hogy a fordulatszámmérő honnan kapja a jelet (hajtást) illetve kb mi kell az órán kívül(pl: kábel???). Cserélhető-e egyáltalán fordulatszámmérősre ha eredetileg nem az? ThanxA tiédbe biztos csak valami elektromos kütyü kell,de az enyém elég öreg,abban még sztem mechanikus a fszámmérő.
uhuhu Elküldve Augusztus16, 2005 Elküldve Augusztus16, 2005 mechanikus fordulatszámmélrő??? ilyet asszem a régi MZ ben láttam utoljára.... :lol:
Recommended Posts