webshark Elküldve Április6, 2017 Megoszt Elküldve Április6, 2017 19 perce, wookie írta: Vagy pumpa, vagy relé. még jó hogy nerm vagyok szerelő + a szűrő régen volt cserélve, és időnként nem értettem, hogy miért nem torkosabb (5-7 l /100 km). Melyik topicban van kép hogy aC14NZ F Caravannál hol van a relé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2017 Megoszt Elküldve Április6, 2017 3 órája, webshark írta: még jó hogy nerm vagyok szerelő + a szűrő régen volt cserélve, és időnként nem értettem, hogy miért nem torkosabb (5-7 l /100 km). Melyik topicban van kép hogy aC14NZ F Caravannál hol van a relé? Anyósoldali lábtér burkolat alatt. Kihúzod, összekötöd egy dróttal az aljzatban a 30-87-et ha elindul a pumpa( gyujtás nélkül is) akkor relé hiba. Ha nem indul el, akkor pumpa, kábel, csatlakozó pölö. Pumpát még lehet kocogatni, ( a fedelet pontosabban) vagy polaritást cserélni, esetleg úgy elindulhat de az már nagyon a vége.Szűrőre nem gyanakodnék, az nem tömődik el egyik pillanatból a másikra úgy hogy semmi ne jusson át. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április6, 2017 Megoszt Elküldve Április6, 2017 Isten vagy. Már fault kódot villogtattam de semmi a szokásos 1.2 initial code-on kívül.Kínombam levettem a fojtószelep-házba menő csöveket - kimosom őket- áznak. Aztán megpucolom közben a pollenszűrő környékét ha erőm lesz hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2017 Megoszt Elküldve Április7, 2017 7 órája, webshark írta: Isten vagy. Már fault kódot villogtattam de semmi a szokásos 1.2 initial code-on kívül.Kínombam levettem a fojtószelep-házba menő csöveket - kimosom őket- áznak. Aztán megpucolom közben a pollenszűrő környékét ha erőm lesz hozzá. Mondjuk az sose árt kimosni a csöveket meg a fojtószelep környékét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya91 Elküldve Április10, 2017 Megoszt Elküldve Április10, 2017 Sziasztok! Gyújtás problémával küzdök az 1.6 16V Astrámon. Néha néha kihagy az egyes henger gyújtása, gyújtókábeleket már cseréltem, de csak egy pici javulást hozott, így a gyújtásmodult szeretném cserélni. A csergőben néztem gyári trafót ~16K-ért, valószínű ezt venném meg, de szeretném megkérdezni, hogy nincs-e esetleg valakinek a csergőnél kedvezménye? Előre is köszönöm a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április12, 2017 Megoszt Elküldve Április12, 2017 On 2017. 04. 10. at 19:48, zotya91 írta: Sziasztok! Gyújtás problémával küzdök az 1.6 16V Astrámon. Néha néha kihagy az egyes henger gyújtása, gyújtókábeleket már cseréltem, de csak egy pici javulást hozott, így a gyújtásmodult szeretném cserélni. A csergőben néztem gyári trafót ~16K-ért, valószínű ezt venném meg, de szeretném megkérdezni, hogy nincs-e esetleg valakinek a csergőnél kedvezménye? Előre is köszönöm a segítséget Szia! Mielőtt cserélnél gyújtás trafót, előtte szólok, hogy a trafó egyszerre 2 db hengert gyújt párhuzamosan. Ha annak lenne gondja, akkor két henger nem menne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április12, 2017 Megoszt Elküldve Április12, 2017 Amúgy olyan lehet, hogy tegnap előtt végre eljutottam odáig, hogy a 3-4 éve vásárolt fojtószelep potmétert kicseréltem és mintha jobban reagálna gázadásra a kocsi... Meg mintha jobban húzna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2017 Megoszt Elküldve Április12, 2017 3 órája, pszilaj írta: Amúgy olyan lehet, hogy tegnap előtt végre eljutottam odáig, hogy a 3-4 éve vásárolt fojtószelep potmétert kicseréltem és mintha jobban reagálna gázadásra a kocsi... Meg mintha jobban húzna... Én meg gondoltam átrakom az SE-ét aztán szól Wookie hogy nem fog menni, mert tükörképe.... A szondát átraktam, de semmit változás nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április12, 2017 Megoszt Elküldve Április12, 2017 7 perce, zotya975 írta: Én meg gondoltam átrakom az SE-ét aztán szól Wookie hogy nem fog menni, mert tükörképe.... A szondát átraktam, de semmit változás nincs. Jaja... az NZ-é szürke berakásos, míg az SE-XE teljesen fekete. A belső része is a másik irányba foroghat csak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április14, 2017 Megoszt Elküldve Április14, 2017 végre megjött kínából ez az op-com kütyü, de igazándiból nem jutok vele dűlőre amit ír a leírás nem lehet megcsinálni csak a hibaüzenetek jönnek és nem csinál semmit mi lehet a hiba? a 64bites rendszer miatt lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április14, 2017 Megoszt Elküldve Április14, 2017 2 perce, individor írta: végre megjött kínából ez az op-com kütyü, de igazándiból nem jutok vele dűlőre amit ír a leírás nem lehet megcsinálni csak a hibaüzenetek jönnek és nem csinál semmit mi lehet a hiba? a 64bites rendszer miatt lehet? Nekem sem működött rendesen win 7, 8, 10 alatt. Szereztem egy "öreg" laptopot xp-vel. Azon tökéletesen fut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2017 Megoszt Elküldve Április14, 2017 22 perce, individor írta: végre megjött kínából ez az op-com kütyü, de igazándiból nem jutok vele dűlőre amit ír a leírás nem lehet megcsinálni csak a hibaüzenetek jönnek és nem csinál semmit mi lehet a hiba? a 64bites rendszer miatt lehet? Bár egyáltalán nem értek hozzá, de a winfoson van olyan funkció, hogy az adott programot mi alatt futtassa. Konkrétan most Win 7 van az asztali gépen ott klikk jobb egér gombbal az adott ikonra és a tulajdonságok menüben van a kompatibilitás fül. Ott ki lehet választani milyen winfos alatt fusson a program. Régi játékoknál szoktam alkalmazni sikerrel van hogy több verziót is végig kell zongorázni. Ha hülyeséget mondtam akkor bocs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április14, 2017 Megoszt Elküldve Április14, 2017 4 perce, zotya975 írta: Bár egyáltalán nem értek hozzá, de a winfoson van olyan funkció, hogy az adott programot mi alatt futtassa. Konkrétan most Win 7 van az asztali gépen ott klikk jobb egér gombbal az adott ikonra és a tulajdonságok menüben van a kompatibilitás fül. Ott ki lehet választani milyen winfos alatt fusson a program. Régi játékoknál szoktam alkalmazni sikerrel van hogy több verziót is végig kell zongorázni. Ha hülyeséget mondtam akkor bocs. ez jó lehet ha már fel van telepítve, de még addig se jutok el....... nézek valami laptopot ami xp kompatibilis, csak ezekkel többnyire az a baj hogy az akku is olyan öreg mint a laptop aztán kb 2 percet se bír Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április14, 2017 Megoszt Elküldve Április14, 2017 1 órával ezelőtt, individor írta: végre megjött kínából ez az op-com kütyü, de igazándiból nem jutok vele dűlőre amit ír a leírás nem lehet megcsinálni csak a hibaüzenetek jönnek és nem csinál semmit mi lehet a hiba? a 64bites rendszer miatt lehet? Nekem simán megy Win7 64biten... Feltelepítetted a kábelhez való drivert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április14, 2017 Megoszt Elküldve Április14, 2017 13 perce, pszilaj írta: Nekem simán megy Win7 64biten... Feltelepítetted a kábelhez való drivert? én már minden .exe állományt végignyomkodtam de nem jutok semmire sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április14, 2017 Megoszt Elküldve Április14, 2017 24 perce, individor írta: én már minden .exe állományt végignyomkodtam de nem jutok semmire sem Az eszközkezelőben milyen VID/PID azonosítóval jelenik meg az eszköz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április14, 2017 Megoszt Elküldve Április14, 2017 1 óra, individor írta: ez jó lehet ha már fel van telepítve, de még addig se jutok el....... nézek valami laptopot ami xp kompatibilis, csak ezekkel többnyire az a baj hogy az akku is olyan öreg mint a laptop aztán kb 2 percet se bír Zotyának van vmi igaza. A Telepítőt futtasd kompatibilitásos módban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április15, 2017 Megoszt Elküldve Április15, 2017 (edited) 11 órája, Bundee írta: Az eszközkezelőben milyen VID/PID azonosítóval jelenik meg az eszköz? USB\VID_0403&PID_4F50&REV_0600 USB\VID_0403&PID_4F50 illesztőprogram dátuma: 2008.03.13, verziója 2.4.6.0 a 64 bites verzót tettem fel, amúgy azt is írja nincs digitálisan aláírva nem ez lehet a baj? kicsit kiestem ezekből a pc dolgokból, a w98 után nemigen foglalkoztam a témával behatóbban Módosítva Április15, 2017 : individor Link to comment Megosztás: More sharing options...
pasla09 Elküldve Április15, 2017 Megoszt Elküldve Április15, 2017 Azt is rá lehet hagyni hogy épp az adott driver nincs aláírva. Menni kell neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április15, 2017 Megoszt Elküldve Április15, 2017 13 órája, individor írta: USB\VID_0403&PID_4F50&REV_0600 USB\VID_0403&PID_4F50 illesztőprogram dátuma: 2008.03.13, verziója 2.4.6.0 a 64 bites verzót tettem fel, amúgy azt is írja nincs digitálisan aláírva nem ez lehet a baj? kicsit kiestem ezekből a pc dolgokból, a w98 után nemigen foglalkoztam a témával behatóbban Ezzel csak a 2010-08 "china clone" fog működni. Kendácsoltam drivert 8.1-re, kedden el tudom küldeni. Ha régebbi hardvered van és 1.64-es firmware van rajta az nem beszél F asztmával. Az 1.59 viszont igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április16, 2017 Megoszt Elküldve Április16, 2017 17 órája, Bundee írta: Ezzel csak a 2010-08 "china clone" fog működni. Kendácsoltam drivert 8.1-re, kedden el tudom küldeni. Ha régebbi hardvered van és 1.64-es firmware van rajta az nem beszél F asztmával. Az 1.59 viszont igen. vért izzadva de sikerült végül mindent kipróbáltam, utána mindent letöröltem és végül ami a kis cd-n volt előre feltelepített verzió avval működik (OPCOM081016_EN) a b corsával is kommunikál(fordulatszám, vízhőfok, o2 szenzor stbstb) az f astrával is beszélget bőszen, még a benzinpumpát is be tudja indítani hibakódokat(van szép számmal) nem tudtam összehasonlítani a scan masterral, mert lett némi elektromos anomáliám(vagyis inkább akkor vettem észre) a fóliázás közben és a javításkor levettem az akkusarut akinek kombi van nézze meg azt a köteget ami a hátsó ajtóba megy nekem az összes vezetéken töredezett volt a szigetelés....nem is értem hogy nem olvadt össze ott minden Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2017 Megoszt Elküldve Április16, 2017 1 perc, individor írta: vért izzadva de sikerült végül mindent kipróbáltam, utána mindent letöröltem és végül ami a kis cd-n volt előre feltelepített verzió avval működik (OPCOM081016_EN) a b corsával is kommunikál(fordulatszám, vízhőfok, o2 szenzor stbstb) az f astrával is beszélget bőszen, még a benzinpumpát is be tudja indítani hibakódokat(van szép számmal) nem tudtam összehasonlítani a scan masterral, mert lett némi elektromos anomáliám(vagyis inkább akkor vettem észre) a fóliázás közben és a javításkor levettem az akkusarut akinek kombi van nézze meg azt a köteget ami a hátsó ajtóba megy nekem az összes vezetéken töredezett volt a szigetelés....nem is értem hogy nem olvadt össze ott minden Az átvezetőnél? Az elég gyakori. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április16, 2017 Megoszt Elküldve Április16, 2017 30 perce, zotya975 írta: Az átvezetőnél? Az elég gyakori. igen ott, de ennyire brutál módon???? http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=720k_bel.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április16, 2017 Megoszt Elküldve Április16, 2017 már csak a rejtélyes kürtöm kellene megcsinálni, mert kb 3 havonta vált állapotot, hol jó 2-3 hónapig hol nem jó...... és egy pillanat alatt vált állapotot a kürt gomb nekem stresszoldó szerepet tölt be(amikor nem jó) legutóbb is nyomogatam bőszen és egyszercsak megszólalt utána ugyanígy elromlik a kormányban lévő gombok jók azt teszteltem, a többi kábelhez nemigen férek hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2017 Megoszt Elküldve Április16, 2017 2 órája, individor írta: igen ott, de ennyire brutál módon???? http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=720k_bel.jpg Aha, nem olyan régen fűztem k az egész kábelkorbácsot, szinte az összes szálat javítani kellett. Mindegyikből kivágtam 20-25 centit és új kábellel pótoltam. A toldásoknál figyeltem hogy ne egy helyre essenek, mert akkor nagyon vastag lett volna a köteg. 1 órával ezelőtt, individor írta: már csak a rejtélyes kürtöm kellene megcsinálni, mert kb 3 havonta vált állapotot, hol jó 2-3 hónapig hol nem jó...... és egy pillanat alatt vált állapotot a kürt gomb nekem stresszoldó szerepet tölt be(amikor nem jó) legutóbb is nyomogatam bőszen és egyszercsak megszólalt utána ugyanígy elromlik a kormányban lévő gombok jók azt teszteltem, a többi kábelhez nemigen férek hozzá Nekem a dudánál szokott oxidálódni, meg kilazulni a két csati a kocsi orrán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts