Kispotter Elküldve Január6, 2016 Elküldve Január6, 2016 Valaki tudna nekem adni rajzot vagy leírást arról hogy a gyújtás kapcsolón melyik saru mi?? Valamint, hogy a kijelző csatlakozón melyik mi?? Mert szeretnék majd bele TID kijelzőt ami ír hőmérsékletet is és ezt bekötni, valamint megszeretném úgy oldani a kijelzőt, hogy ha bent a kulcs világítson és ne csak gyújtáson. Valamint majd az új rádiónál is így szeretném és nem ártana még ha menne a kesztyűtartó világítás és a szivargyújtó is a kulcs 1. ACC helyzetbe való fordításával.
zotya975 Elküldve Január6, 2016 Elküldve Január6, 2016 25 minutes ago, Kispotter írta: Valaki tudna nekem adni rajzot vagy leírást arról hogy a gyújtás kapcsolón melyik saru mi?? Valamint, hogy a kijelző csatlakozón melyik mi?? Mert szeretnék majd bele TID kijelzőt ami ír hőmérsékletet is és ezt bekötni, valamint megszeretném úgy oldani a kijelzőt, hogy ha bent a kulcs világítson és ne csak gyújtáson. Valamint majd az új rádiónál is így szeretném és nem ártana még ha menne a kesztyűtartó világítás és a szivargyújtó is a kulcs 1. ACC helyzetbe való fordításával. Itt vannak rajzok....http://www.skandiasauna.de/opel/astra/ A gyujtáskapcsoló "Batterie – Anlasser – Generator" rajzon van baloldalt fent.
Kispotter Elküldve Január6, 2016 Elküldve Január6, 2016 4 minutes ago, zotya975 írta: Itt vannak rajzok....http://www.skandiasauna.de/opel/astra/ A gyujtáskapcsoló "Batterie – Anlasser – Generator" rajzon van baloldalt fent. Köszönöm! Kár hogy német, de majd valahogy mefejtem!
Kispotter Elküldve Január7, 2016 Elküldve Január7, 2016 Valaki segítsen! Melyik ISO csatlakozó jó az Opel gyári autórádió csatlakozójára?? Valaki linkelhetne nekem pl innen: http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob=1&obd=1&p=2&q=Iso+csatlakoz%F3 Vagy érdemes levágni és ráforrasztani egy ISO ellendarabot amibe bedugom majd az új rádiót??
wookie Elküldve Január8, 2016 Elküldve Január8, 2016 Miért, mi lett a gyárival? Amúgy nem értem a kérdést, ezek mind a gyári csatira való adapterkábelek.
Kispotter Elküldve Január11, 2016 Elküldve Január11, 2016 On 2016. 01. 08. at 17:22, wookie írta: Miért, mi lett a gyárival? Amúgy nem értem a kérdést, ezek mind a gyári csatira való adapterkábelek. Azthittem gyárilag nem iso van rajta, de mondták hogy igen.. Csak van rajta valami plusz csati a gyárin amit lekell vágni. Szerinted érdemes újravezetékezni a hangszórónak?? Nemtudom milyen vastag a gyári kábel egyenlőre egyébként fejegységről hajtanám a szetteket az ajtóban.
wookie Elküldve Január11, 2016 Elküldve Január11, 2016 Na most még mindig nem tiszta mit szeretnél. Adott egy gyári autó, gyári rádióval, amibe te: A: akarsz egy másik rádiót tenni B: akarsz egy aftermarket rádiót tenni, amiről meg akarsz hajtani: A: gyári hangszórókat B: valami nem gyári hangszórót? Plusz kérdés mi a cél, illetve mik az elvárások a hangcuccal kapcsolatban?
Kispotter Elküldve Január11, 2016 Elküldve Január11, 2016 1 hour ago, wookie írta: Na most még mindig nem tiszta mit szeretnél. Adott egy gyári autó, gyári rádióval, amibe te: A: akarsz egy másik rádiót tenni B: akarsz egy aftermarket rádiót tenni, amiről meg akarsz hajtani: A: gyári hangszórókat B: valami nem gyári hangszórót? Plusz kérdés mi a cél, illetve mik az elvárások a hangcuccal kapcsolatban? Szeretnék majd bele egy új JVC fejegységet igen meg az első ajtókba új hangszórószettet amit egyenlőre a fejegységről hajtanék meg. Valamint hátul lenne egy aktív mélyláda. És az nemvolt tiszta, hogy az autó gyári csatlakozólya milyen de aztmondták nekem, hogy iso szabvány. Valamint a kérdés még az volt, hogy érdemes e a fejegységtől újrakábelezni az ajtókban vagy ha fejegységről hajtanám egyenlőre addig elég a gyári. Így már érted??
wookie Elküldve Január11, 2016 Elküldve Január11, 2016 Így már tiszta. Igen, a gyári iso szabvány csati, a legtöbb rádiónak ez van, csak az opelnál meg kell fordítani a fix és kapcsolt plusz szálakat, mert a gyári rádiók kicsit másképp működnek mint a bolti. (a boltit vagy fixre kötöd, és akkor neked kell ki be kapcsolgatni, vagy gyújtásra, és akkor kulcs nélkül nem tudsz rádiózni) Én nem bántanám a kábelezést, de igazából a hangszórókat se. Megfizethető áron olyan hangszórót úgy sem kapsz, ami jobban szól mint a gyári, ha jó. Nekünk az összes autónkban a gyári cucc van, csak erősebb fejjel, és sok mai autót megszégyenítő módon szól. Mondjuk astránál kicsit problémás, hogy a mélyebb hangszóróktól nem megy le teljesen az ablak.
Kispotter Elküldve Január11, 2016 Elküldve Január11, 2016 26 minutes ago, wookie írta: Így már tiszta. Igen, a gyári iso szabvány csati, a legtöbb rádiónak ez van, csak az opelnál meg kell fordítani a fix és kapcsolt plusz szálakat, mert a gyári rádiók kicsit másképp működnek mint a bolti. (a boltit vagy fixre kötöd, és akkor neked kell ki be kapcsolgatni, vagy gyújtásra, és akkor kulcs nélkül nem tudsz rádiózni) Én nem bántanám a kábelezést, de igazából a hangszórókat se. Megfizethető áron olyan hangszórót úgy sem kapsz, ami jobban szól mint a gyári, ha jó. Nekünk az összes autónkban a gyári cucc van, csak erősebb fejjel, és sok mai autót megszégyenítő módon szól. Mondjuk astránál kicsit problémás, hogy a mélyebb hangszóróktól nem megy le teljesen az ablak. Ki fogom próbálni gyári hangszóróval is. A bekötést azt tudom csak nekem majd kell egy másik gyújtáskapcsoló mert ez nemtud olyat hpgy gyújtás nélkül kulcs bent és akkor szól mert sajnos ez még az 5 kivezetéses nekem pedig 6 kellene. Nem gyári hangszórót amúgy kiemelő kerettel simán be lehet rakni
wookie Elküldve Január11, 2016 Elküldve Január11, 2016 Akkor meg a kárpit nem megy fel. :D Amúgy nekem "gyári" g astráé. de már fel akad benne az ablak.
Kispotter Elküldve Január11, 2016 Elküldve Január11, 2016 38 minutes ago, wookie írta: Akkor meg a kárpit nem megy fel. :D Amúgy nekem "gyári" g astráé. de már fel akad benne az ablak. De lehet felrakni kiemelőt nem a kárpit alá ha nem magára a kárpitra is. Csak szerintem az nehezebb mert az egész műanyagot az ajtón cserélni kell sajnos és szerintem nem olcsó.. De unokatesóm b Vektrájába is vhogy így volt.
zotya975 Elküldve Január12, 2016 Elküldve Január12, 2016 8 hours ago, Kispotter írta: De lehet felrakni kiemelőt nem a kárpit alá ha nem magára a kárpitra is. Csak szerintem az nehezebb mert az egész műanyagot az ajtón cserélni kell sajnos és szerintem nem olcsó.. De unokatesóm b Vektrájába is vhogy így volt. Bontóban hozzád vágják az ajtókárpitot fillérekért, mert senkinek nem kell, aztán tudod próbálgatni-farigcsálni.
aholy Elküldve Január12, 2016 Elküldve Január12, 2016 11 hours ago, Kispotter írta: Ki fogom próbálni gyári hangszóróval is. A bekötést azt tudom csak nekem majd kell egy másik gyújtáskapcsoló mert ez nemtud olyat hpgy gyújtás nélkül kulcs bent és akkor szól mert sajnos ez még az 5 kivezetéses nekem pedig 6 kellene. Nem gyári hangszórót amúgy kiemelő kerettel simán be lehet rakni Kiemelő kerettel nem megy le az ablakom, és a kárpit és a hangszóró közt is hangyaf@sznyi a hézeg, épp annyi amennyi a membrán mozgástere... Kárpitot farigcsálni meg nem biztos hogy lenne hangulatom
felhasznaaloo Elküldve Január13, 2016 Elküldve Január13, 2016 Sziasztok, Most hogy "jön a jó idő", lehet újra előveszem a soha-el-nem-évülő/készülő elektromos tükör projektemet... Mivel nem sikerült normálisan plusz pineket iktatni a kör alakú ajtóátvezető csatiba, gányolt külön lengőcsatival vinném át a tükrök kábeleit (4 vagy 5 szál) bal1ajtó-kasztni-jobb1ajtó viszonylatban. Hely az van az ajtórésben. De milyen csatit tegyek oda? A fentiektől ötletet kaptam, hogy rádiós ISO csatival vezessem át a kábeleket. Van valakinek jobb ötlete? Előre is köszi.
zotya975 Elküldve Január13, 2016 Elküldve Január13, 2016 5 hours ago, felhasznaaloo írta: Sziasztok, Most hogy "jön a jó idő", lehet újra előveszem a soha-el-nem-évülő/készülő elektromos tükör projektemet... Mivel nem sikerült normálisan plusz pineket iktatni a kör alakú ajtóátvezető csatiba, gányolt külön lengőcsatival vinném át a tükrök kábeleit (4 vagy 5 szál) bal1ajtó-kasztni-jobb1ajtó viszonylatban. Hely az van az ajtórésben. De milyen csatit tegyek oda? A fentiektől ötletet kaptam, hogy rádiós ISO csatival vezessem át a kábeleket. Van valakinek jobb ötlete? Előre is köszi. Én számítógépből szedtem ki a táp csatijait és az ellendarabokat, a vinyóról illetve az alaplapról.
Kispotter Elküldve Január13, 2016 Elküldve Január13, 2016 Ma kicseréltem a műszerfalat az f astrába sajnos az órát nem tudtam kicserélni hogy a kilóméter megmaradjon mert más a kivezetése a sebesség jeladónak az órába. Valaki megtudja mondani miért kell a sebességjel az ecunak?? Valamint többet mutatnak a mutatók mint az előző műszerfalánál, de lehet hogy az volt a rossz.
zotya975 Elküldve Január13, 2016 Elküldve Január13, 2016 27 minutes ago, Kispotter írta: Ma kicseréltem a műszerfalat az f astrába sajnos az órát nem tudtam kicserélni hogy a kilóméter megmaradjon mert más a kivezetése a sebesség jeladónak az órába. Valaki megtudja mondani miért kell a sebességjel az ecunak?? Valamint többet mutatnak a mutatók mint az előző műszerfalánál, de lehet hogy az volt a rossz. A motorvezérlő az útjeladótól tudja hogy a jármű mozgásban van. Magasan tartja a fordulatszámot guruláskor, vagy motorfék üzemben. Ha nincs innen jel, előfordul lefulladás menet közben kuplung kinyomásakor, vagy üresben guruláskor, plusz elméletileg hibalámpát gyújt. Nem tudom már pontosan de a kilométer óra hátuljában egy fogaskereket kipattintottam így viszonylag gyorsan át tudtam tekerni a régi óra állására az újat amikor én cseréltem. Ha többet mutat, akkor a sebességmérőt villával alányulva le lehet húzni a tengelyről és kicsit visszább visszarakni. A többi műszer jeladója ha jól rémlik lapolva van, ott nincs ilyen lehetőség. De az útjeldót be lehet kötni némi forrasztással. http://p.coldline.hu/2013/10/31/1233249-20131031-ZuLAaE.jpg ( kép: sosekopel.hu)
Kispotter Elküldve Január13, 2016 Elküldve Január13, 2016 14 minutes ago, zotya975 írta: A motorvezérlő az útjeladótól tudja hogy a jármű mozgásban van. Magasan tartja a fordulatszámot guruláskor, vagy motorfék üzemben. Ha nincs innen jel, előfordul lefulladás menet közben kuplung kinyomásakor, vagy üresben guruláskor, plusz elméletileg hibalámpát gyújt. Nem tudom már pontosan de a kilométer óra hátuljában egy fogaskereket kipattintottam így viszonylag gyorsan át tudtam tekerni a régi óra állására az újat amikor én cseréltem. Ha többet mutat, akkor a sebességmérőt villával alányulva le lehet húzni a tengelyről és kicsit visszább visszarakni. A többi műszer jeladója ha jól rémlik lapolva van, ott nincs ilyen lehetőség. De az útjeldót be lehet kötni némi forrasztással. http://p.coldline.hu/2013/10/31/1233249-20131031-ZuLAaE.jpg ( kép: sosekopel.hu) A forrasztásra gondoltam, de inkább úgy hagyom mostmár jó lesz az úgy. a sebességmérő jól mér a vízhőfok mutat kicsit többet, és az üzemanyagszint. De a termosztát cserélve lett és a másik műszer alig mászott ki a kékből. Szóval ez a jó szerintem. Valamint az üzemanyagjelzőm is a régin bent volt a pirosba és a telitankhoz 34 liter elég volt... Valaki arra adjon nekem magyarázatot, hogy pl tompított mellé ha bekapcsolok nagy fogyasztót pl hátsóablakfűtés mért világít halványan a töltésvisszajelzőm?.. Rá is lett mérve alapjáraton 14 V az aksisarún a fesz. nagy terheléssel, ami szerintem rendben van. Azt még észrevettem ha pörgetem kicsit nagyobb fénnyel világít minden, de viszont olyankor a töltésjelző is jobban világít. Nem értem ezt.
Kispotter Elküldve Január13, 2016 Elküldve Január13, 2016 1 minute ago, wookie írta: Test probléma. Ez biztos? Nemrég vettem a kocsit, de generátor volt benne cserélve. A testkábeleket átnéztem már a generátor fele. Hol érdemes még keresni a bajt??
wookie Elküldve Január13, 2016 Elküldve Január13, 2016 Kaszni-motor kaszni-akksi motor-generátor nekem is villogott basszusra az összes fény, meg halványodtak nagyobb fogyasztó ráadásakor hibátlan generátorral/új akksival, aztán végigpucoltam az érintkezéseket mindenhol, és elmúlt.
Kispotter Elküldve Január13, 2016 Elküldve Január13, 2016 (edited) 1 hour ago, wookie írta: Kaszni-motor kaszni-akksi motor-generátor nekem is villogott basszusra az összes fény, meg halványodtak nagyobb fogyasztó ráadásakor hibátlan generátorral/új akksival, aztán végigpucoltam az érintkezéseket mindenhol, és elmúlt. Rendben! Holnap majd akkor méregetek műszerrel ezek között feszültségkülönbségekre hátha.. Más: Van egy TID kijelzőm és szereztem egy külső hőmérő szenzort. Meg tudnád nekem mondani mit hova kössek hogy jó legyen?? Annyit kerestem már, de semmit nem találok erről neten, meg a tid csatlakozó kivezetéseit sem, hogy mi micsoda.. NA sikerült megtalálnom végre. Hátha kell valakinek így megosztom! Kék és kék fehér Vezeték, ami a csatlakozóban a 2. és 4. pin. Itt találtam! Módosítva Január13, 2016 : Kispotter
wookie Elküldve Január13, 2016 Elküldve Január13, 2016 Jha, ezt én is kerestem a múltkor, mert a tid benne van az autóban, meg a saját csatija is, szal elvileg nem utólagos, ehhez képest a tűzfalon kijönni sehol nem találom azt a két vezetéket. Amit megnéztem egy későbbi évjáratú dízelt, azon meg nem is olyan a kábel színe...
Kispotter Elküldve Január13, 2016 Elküldve Január13, 2016 1 hour ago, Kispotter írta: Rendben! Holnap majd akkor méregetek műszerrel ezek között feszültségkülönbségekre hátha.. Más: Van egy TID kijelzőm és szereztem egy külső hőmérő szenzort. Meg tudnád nekem mondani mit hova kössek hogy jó legyen?? Annyit kerestem már, de semmit nem találok erről neten, meg a tid csatlakozó kivezetéseit sem, hogy mi micsoda.. Én most raktam bele a hőmérős kijelzőt meg van hozzá szenzorom is. A csatlakozómban szerintem még csak a tüske sincs benne nemhogy a vezeték aztán kitudja.. De ha nem találok benne ilyen színű vezetéket fogok majd valami 2 vékonyabb kábelt, befaragom a csatlakozóba és kiviszem a lököshöz a szenzorhoz és ámmen! Mondjuk jó lenne ha be lenne vezetékezve és csak a szenzort kéne rádugni de kizártnak tartom, mert gyárilag sima kijelző volt benne.. No meg 92-es évjárat..
Recommended Posts