kisolasz Elküldve Július20, 2015 Megoszt Elküldve Július20, 2015 sajnos nincs olyan .... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július20, 2015 Megoszt Elküldve Július20, 2015 sajnos nincs olyan .... :( Sose bánd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kadettc Elküldve Július20, 2015 Megoszt Elküldve Július20, 2015 Töltés van rendesen? Azért a testkötéseket átt lehetne nézni. A hibajelenség érdekesen megoldódott magától, mikor lepadlóztam és a pedál lenyomta a gázpedál jeladóját.Azóta nem villog semmi.Ha hazaérek a nyaralásból megnézem a kapcsolót és a kötéseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
melafoto Elküldve Július20, 2015 Megoszt Elküldve Július20, 2015 Fordulatszámos km órára ki lehet cserélni a normál órát? Nagy meló? A sebesség jeladónak annyi, így ha vennem kell órát, akkor már Fszámos órát néznék. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július21, 2015 Megoszt Elküldve Július21, 2015 Fordulatszámos km órára ki lehet cserélni a normál órát? Nagy meló? A sebesség jeladónak annyi, így ha vennem kell órát, akkor már Fszámos órát néznék. Köszönöm igen, w szám stimmeljen 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2015 Megoszt Elküldve Július21, 2015 igen, w szám stimmeljen Meg ugye a fordulatszám mérő skálázására is figyelni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve Július21, 2015 Megoszt Elküldve Július21, 2015 Mi a hiba a képen? :goofy: Kb két éves magneti marelli önindító... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Július21, 2015 Megoszt Elküldve Július21, 2015 Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy X14XE motorkódú gyári klímás F Astrába milyen generátor való? Azért kérdezem mert az enyémbe nem az eredeti van és úgy néz ki, hogy dióda zárlat miatt megsült a tekercse. Szóval vennem kell másikat és jó lenne a belevalót. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július21, 2015 Megoszt Elküldve Július21, 2015 Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy X14XE motorkódú gyári klímás F Astrába milyen generátor való? Azért kérdezem mert az enyémbe nem az eredeti van és úgy néz ki, hogy dióda zárlat miatt megsült a tekercse. Szóval vennem kell másikat és jó lenne a belevalót. Köszi Minimum 100A-es Bosch vagy Delco-remy kell bele, hosszbordás, 6 bordás szíjtárcsás. Azért minimum, mert a 70A kevés a klímához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2015 Megoszt Elküldve Július21, 2015 Mi a hiba a képen? :goofy: Kb két éves magneti marelli önindító... A kefék megették a kommutátort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Július21, 2015 Megoszt Elküldve Július21, 2015 Ok, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Július21, 2015 Megoszt Elküldve Július21, 2015 Meg ugye a fordulatszám mérő skálázására is figyelni kell. Na meg a tankszintmérő skálázására is figyelni kell ami ugye lehet 50 v. 60 literes. Sajnos láttam már műszercsoportot astra f-hez árulták 60 literes szintjelző skálával ami amúgy Vectra/Calibra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Július21, 2015 Megoszt Elküldve Július21, 2015 Mi a hiba a képen? :goofy: Kb két éves magneti marelli önindító... Én még nem láttam ilyet. Más szögből nincs fotó? Egyébként én úgy hallottam vagy olvastam, hogy a Magneti a Bosch-al működik együtt és közösen fejlesztettek egy időben és ugyanazt a minőséget nyújtja mint a Bosch csak kicsit olcsóbban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve Július22, 2015 Megoszt Elküldve Július22, 2015 (edited) A kefék megették a kommutátort? Kopás szinte nincs a kommutátoron, ez a fényes grafitos szín egészséges kivéve a mattulást a tetejénél. Na ott kell keresni a hibát. :D Módosítva Július22, 2015 : petiww Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve Július22, 2015 Megoszt Elküldve Július22, 2015 Én még nem láttam ilyet. Más szögből nincs fotó? Egyébként én úgy hallottam vagy olvastam, hogy a Magneti a Bosch-al működik együtt és közösen fejlesztettek egy időben és ugyanazt a minőséget nyújtja mint a Bosch csak kicsit olcsóbban. Egy normális D6RA forgórész: http://ibex.destiliarahi.com/Valeo-D6RA-32/Valeo-D6RA-32-02.JPG Igazából minőségileg nem lenne rossz ez a magneti, csak hát ezt az egy dolgot nagyon elszúrták rajt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2015 Megoszt Elküldve Július22, 2015 Egy normális D6RA forgórész: http://ibex.destiliarahi.com/Valeo-D6RA-32/Valeo-D6RA-32-02.JPG Igazából minőségileg nem lenne rossz ez a magneti, csak hát ezt az egy dolgot nagyon elszúrták rajt... Ez meg Bosch ha jól emlékszem amivel valaki villanyautót játszott.... De még működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július22, 2015 Megoszt Elküldve Július22, 2015 Ma reggel az ablakemelő úgy döntött hogy a nagy meleg miatt nem húzza fel az ablakot. Cég előtt parkolóban szétszedtem az ajtót, megmozgattam a csatit, oszt működött. Rekordidő alatt szedtem szét szerintem, mielőtt megsültem volna :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július22, 2015 Megoszt Elküldve Július22, 2015 Meg ugye a fordulatszám mérő skálázására is figyelni kell. Hát, az nem sok verzió van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2015 Megoszt Elküldve Július22, 2015 Hát, az nem sok verzió van :) 6000, 7000,8000? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július22, 2015 Megoszt Elküldve Július22, 2015 6000, 7000,8000? igen, ez a három :) dájzel, sima, gsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2015 Megoszt Elküldve Július22, 2015 igen, ez a három :) dájzel, sima, gsi? Akkor összefoglalom: passzoljon a fordulatszámérő skálázása, a W szám, a tankszintjelző, a sebességmérő mértékegysége, talán még a vízhőfok skálázása is, és ha meg szeretné tartani a régi órát a régi kilóméter távolsággal akkor a márka is..egyéb? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július22, 2015 Megoszt Elküldve Július22, 2015 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Július24, 2015 Megoszt Elküldve Július24, 2015 Sziasztok! A generátorom pár perc üzem után (kb. 15) klímával, világítással együtt kb. 100 fokra melegszik fel, viszont ott megáll, nem melegszik tovább, félóra után sem. Ez normális? Az igazság az, hogy megnéztem egy másik típusban de ott sem igazán hidegebb. Nekem kicsi furcsa. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2015 Megoszt Elküldve Július24, 2015 Sziasztok! A generátorom pár perc üzem után (kb. 15) klímával, világítással együtt kb. 100 fokra melegszik fel, viszont ott megáll, nem melegszik tovább, félóra után sem. Ez normális? Az igazság az, hogy megnéztem egy másik típusban de ott sem igazán hidegebb. Nekem kicsi furcsa. Köszi Sosem néztem mennyire melegszik, de hűtőventi van rajta, gondolom nem véletlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trogapapa Elküldve Július25, 2015 Megoszt Elküldve Július25, 2015 Sziasztok! Két problémában kérném a segítségetek, az elsö, hogy szeretnék utólag beépíteni egy elektromos visszapillantó tükröt (külső), viszont nem találok jobbos elektromosat, gyárilag csak balos volna? A másik problémám, hogy mikor zenét hallgatok és mondjuk felhúzom az ablakot közben (ez is elektromos), akkor egy pillanatra elmegy a hang azon az oldalon, ha lezáratom a riasztóval az ajtókat és, mondjuk a beltér világírás fennt van, akkor meghalványul egy pillanatra, régebben ha dudáltam lezárt a központi, bár az új ezt már nem csinálja, de még mindég megmozdul a kis pőcők az ajtón, szóval olyan mintha vlmi össze érne, tippek esetleg? (amugy a hifi nem gyári de nem is extra két pár hangfal egy erősítő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts