daykiller Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Kiveszed a régit berakod az újat, ha ebben a csatiban ott van a jelzett pin, akor semmit nem kell csinálnod, ha nincs ott akkor be kell húzni egy vezetéket az anyósoldali lábtérben található csatiból zöld színű ha jól emlékszem. Az órák W-száma egyezzen meg. 1111 pölö. Nagy összegben mernék rá fogadni, hogy nincs behúzva a vezeték, hiszen klásszík. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Sőt, enyém nem classic, mégsem volt vezetékem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dmar Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Sziasztok! Esős időben ciripelő hangot adott ki a generátorom, és mivel vezérlés csere volt hétvégén ki lett kapva és elvittem megnézetni a generátort, a csapágyat bezsírozta és kapott szép új keféket. Vissza lett rakva és lám most már egyfolytában ciripel :D és abba sem hagyja :( Szerintetek?Kell idő pl. a szénkeféknek vagy valami? Vagy valami el lett cseszve, én mintha a ventijétől hallanám a hangot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Sőt, enyém nem classic, mégsem volt vezetékem... Az enyémben sem. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Sziasztok! Esős időben ciripelő hangot adott ki a generátorom, és mivel vezérlés csere volt hétvégén ki lett kapva és elvittem megnézetni a generátort, a csapágyat bezsírozta és kapott szép új keféket. Vissza lett rakva és lám most már egyfolytában ciripel :D és abba sem hagyja :( Szerintetek?Kell idő pl. a szénkeféknek vagy valami? Vagy valami el lett cseszve, én mintha a ventijétől hallanám a hangot.... Szerintem vidd vissza.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Sziasztok! Esős időben ciripelő hangot adott ki a generátorom, és mivel vezérlés csere volt hétvégén ki lett kapva és elvittem megnézetni a generátort, a csapágyat bezsírozta és kapott szép új keféket. Vissza lett rakva és lám most már egyfolytában ciripel :D és abba sem hagyja :( Szerintetek?Kell idő pl. a szénkeféknek vagy valami? Vagy valami el lett cseszve, én mintha a ventijétől hallanám a hangot.... A zárt csapágyat, hogy zsírozta meg? Azokat cserélni szokás. Nekem a csapágyak ciripeltek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 A zárt csapágyat, hogy zsírozta meg? Azokat cserélni szokás. Nekem a csapágyak ciripeltek. lehet a keféket zsíroztam meg, de ja igazad vala, ez kamu Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Tudja vki hány wattos a ventilátor motorja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Tudja vki hány wattos a ventilátor motorja? Olyant találtam hogy névleges telejsítmény 150watt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Olyant találtam hogy névleges telejsítmény 150watt. köszi az olyan uszkve ~13A Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 köszi az olyan uszkve ~13A Igen, ugye 30 Amperes bizti védi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Igen, ugye 30 Amperes bizti védi. megint hülyeségen gondolkodom :omg: elméleti szinten ez jó lehet hozzá: http://www.ebay.com/itm/281206554676?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 megint hülyeségen gondolkodom :omg: elméleti szinten ez jó lehet hozzá: http://www.ebay.com/itm/281206554676?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Huh mi ez? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Huh mi ez? :icon1: PWMes fordulatszabályzó, HHOhoz gyártják sztem, de ehhez is jónak kéne lennie me ugye a csókosoknak 4 állású a ventilátor szabályzója, nekem meg 3 :unsure: gondoltam helyette, de csak (nagyon) elméleti síkon egyenlőre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 megint hülyeségen gondolkodom :omg: elméleti szinten ez jó lehet hozzá: http://www.ebay.com/itm/281206554676?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 (edited) PWMes fordulatszabályzó, HHOhoz gyártják sztem, de ehhez is jónak kéne lennie me ugye a csókosoknak 4 állású a ventilátor szabályzója, nekem meg 3 :unsure: gondoltam helyette, de csak (nagyon) elméleti síkon egyenlőre.... De ha egy kicsit többet akarsz ugyanezért fizetni, akkor itt ez a link: http://www.hhokitsdirect.com/pwm.php :D U.i: Amerika a nagy lehetőségek világa! Módosítva November4, 2014 : epk947 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 PWMes fordulatszabályzó, HHOhoz gyártják sztem, de ehhez is jónak kéne lennie me ugye a csókosoknak 4 állású a ventilátor szabályzója, nekem meg 3 :unsure: gondoltam helyette, de csak (nagyon) elméleti síkon egyenlőre.... Nekem is 3, de én ennek még soha nem éreztem hátrányát a 4-gyel szemben. Szerintem a 3 tökéletesen elég és kiszolgálja a szükségleteket a 4 pedig inkább csak marketingfogásnak volt jó anno a facelifteseknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Nekem is 3, de én ennek még soha nem éreztem hátrányát a 4-gyel szemben. Szerintem a 3 tökéletesen elég és kiszolgálja a szükségleteket a 4 pedig inkább csak marketingfogásnak volt jó anno a facelifteseknél. jó én sem vagyok rosszul a 3tól, csak elgondolkogtam, mikor az ebayen catangoltam egyébként sztem még kevesebbet is fogyasztana, bár ezt nem gondoltam még végig :icon1: a doboza elférne a középkönzöl mögöt/alatt, csak a kapcsolót kellene kiherélni értelmesen a kábelehet sem kéne bántani talán, csak kint ki kéne iktatni az ellenállást Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Lehetne fokozatmentes is :D Mekkora jó lenne :D jó én sem vagyok rosszul a 3tól, csak elgondolkogtam, mikor az ebayen catangoltam egyébként sztem még kevesebbet is fogyasztana, bár ezt nem gondoltam még végig :icon1: a doboza elférne a középkönzöl mögöt/alatt, csak a kapcsolót kellene kiherélni értelmesen a kábelehet sem kéne bántani talán, csak kint ki kéne iktatni az ellenállást Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 Lehetne fokozatmentes is :D Mekkora jó lenne :D hát ez pont erre lenne jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 PWMes fordulatszabályzó, HHOhoz gyártják sztem, de ehhez is jónak kéne lennie me ugye a csókosoknak 4 állású a ventilátor szabályzója, nekem meg 3 :unsure: gondoltam helyette, de csak (nagyon) elméleti síkon egyenlőre.... Akkor elnézést, mert én a hűtőventit néztem. De a fűtőmotorról nem találok adatot. Én a legtöbbet 2-esben használom nagyon ritkán lenyomatni a párát 3-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 (edited) Az történt, hogy ma reggel bámészkodtam az eBay-en és vettem egy frankó kis cuccot! Minden benne van, mi szem-szájnak ingere: 7"-os tapis kijelző 800x480-as felbontással, motoros tolattyúval, :) RDS Rádió, AM/FM sávval, DVD lejátszó, minden formátumhoz, de játszik SD kártyáról is, DVB-T digitális TV tuner, GPS Sirf IV vevő és Windows CE 6.0 a navigációhoz, (iGO kompatibilis!) Külső antenna van hozzá. BT a telefon kihangosítóhoz és BT a sztereó füleshez, AV bemenet a tolatókamerához, 4x45 Watt + Bass kimenet És nem fogjátok elhinni az árát!!! 5000Ft! Igen jól látjátok, nem tévesztettem el a 0-ák számát! Szerintem elqrta az árus! Úgy vélem, hogy eredetileg licitálásra akarta tenni, de rosszul állította be a dolgokat és sima vásárlással meg tudtam venni PayPal-al! A levonás megtörtént, a haverjaim szerint ezen az áron kell, hogy leszállítsa ha nem akar gondot magának! Teljesen biztos majd akkor lesz, ha meg is jön! Szurkoljatok nekem! Ja és autóm meg csak ilyen fapados van, sajnos! Nohátno! A minap írtam erről az "ingyen" fejegységről! http://www.ebay.com/itm/251697802404 Igazából nem nagyon bíztam benne, hogy megjön, de ez olyan olcsó, hogy nem lehet kihagyni! Valószínű, hogy nem normális az ürge! A lényeg, hogy kaptam visszaigazoló e-mailt a postára adásról, még posta trackot is kaptam! Ajánlom, hogy akit érdekel, gyorsan csapjon le rá! Kockázat nem nagyon van benne, mert a PayPal csak 30 nap múlva utal a kereskedőnek, addig vissza lehet csinálni az üzletet. Persze mindenki saját felelőségére vágjon bele! Módosítva November5, 2014 : Digger Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 (edited) Nohátno! A minap írtam erről az "ingyen" fejegységről! http://www.ebay.com/itm/251697802404 Igazából nem nagyon bíztam benne, hogy megjön, de ez olyan olcsó, hogy nem lehet kihagyni! Valószínű, hogy nem normális az ürge! A lényeg, hogy kaptam visszaigazoló e-mailt a postára adásról, még posta trackot is kaptam! Ajánlom, hogy akit érdekel, gyorsan csapjon le rá! Kockázat nem nagyon van benne, mert a PayPal csak 30 nap múlva utal a kereskedőnek, addig vissza lehet csinálni az üzletet. Persze mindenki saját felelőségére vágjon bele! hm elgondolkodtató, mondjuk 1 kicsit fura, hogy mai rendeléssel "Delivery: Estimated between Tue. Nov. 11 and Mon. Nov. 17"-et ad meg ami 1-2hét.... mondjuk ha van tracking number az + (bár nekem volt olyan, hogy kamu volt) meg az ami fura, hogy "More than 10 available / 198 sold" szóval eladott 198at, de az értékelésinél nincs ilyen termékre értékelés (se poz., se neg.) és az értékelése pár dolláros cuccokból jöttek neki össsze http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&ftab=AllFeedback&userid=yuanmin09&iid=-1&de=off&interval=180&which=positive&items=200 ha nagyon keresnék összeesküvést, azt mondanám hogy a csináltak 1 accot, azt jól felfuttatták(sok poz. értékelés) egymásközt(!) olcsó árúval(hogy kicsi legyen a ebay jutaléka), majd bedobnak 1-2 kurrens cuccot féláron, rövid kézbesítéssel az ára pont annyi, hogy nem fogsz érte atombombát dobni rájuk, a 30napot meg addig odázzák, amíg elmúlik.... ja "Limited quantity remaining"-val, pedig vásárlásra ösztönöz (vegyél most olcsó és kevés van belőle, csak most, csak neked) a kockázatba bele kell számítani a Magyar Királyi Posta szolgáltatásának "hiánnyoságait".... tünt el már cuccom rajtuk is.... persze ne legyen igazam! Módosítva November5, 2014 : stirlitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 Ez tényleg furcsa mert nem csak ezt a típust árulja. Dehát ennyi pénzért ilyet, már-már hihetetlen hogy megéri nekik elküldeni :DRendeltem már 6 értékeléssel rendelkező emberkétől, aki külön kézzel! írt képeslapot is tett a csomagba, és megkért hogy ha elégedett vagyok, pozitívra értékeljem az adásvételt, negatívot semmiképp ne adjak, inkább küld még egyet. hm elgondolkodtató, mondjuk 1 kicsit fura, hogy mai rendeléssel "Delivery: Estimated between Tue. Nov. 11 and Mon. Nov. 17"-et ad meg ami 1-2hét.... mondjuk ha van tracking number az + (bár nekem volt olyan, hogy kamu volt) meg az ami fura, hogy "More than 10 available / 198 sold" szóval eladott 198at, de az értékelésinél nincs ilyen termékre értékelés (se poz., se neg.) és az értékelése pár dolláros cuccokból jöttek neki össsze http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&ftab=AllFeedback&userid=yuanmin09&iid=-1&de=off&interval=180&which=positive&items=200 a kockázatba bele kell számítani a Magyar Királyi Posta szolgáltatásának "hiánnyoságait".... tünt el már cuccom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 Ez tényleg furcsa mert nem csak ezt a típust árulja. Dehát ennyi pénzért ilyet, már-már hihetetlen hogy megéri nekik elküldeni :DRendeltem már 6 értékeléssel rendelkező emberkétől, aki külön kézzel! írt képeslapot is tett a csomagba, és megkért hogy ha elégedett vagyok, pozitívra értékeljem az adásvételt, negatívot semmiképp ne adjak, inkább küld még egyet. Képeslapot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts