Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Leszedtem a komplett gyujtáselosztót mert cserés a fedél és a rotor. Viszont sztem jobban szét kellene szednem mert baromi sokat lötyög a tengelye. A kérdés: Hogyan kell kiimádkozni a belső feléről azt a csapot ami a tengelyen megy keresztül és tartja azt a barna müanyagot amin keresztül kapja a hajtást?

Megosztás:

Leszedtem a komplett gyujtáselosztót mert cserés a fedél és a rotor. Viszont sztem jobban szét kellene szednem mert baromi sokat lötyög a tengelye. A kérdés: Hogyan kell kiimádkozni a belső feléről azt a csapot ami a tengelyen megy keresztül és tartja azt a barna müanyagot amin keresztül kapja a hajtást?

Ha jól emlékszem csak simán kiütöttem oldalra úgy feltámasztva hogy ne terheljem nagyon a tengelyt és ne sérüljön a bakelit sem. Nem találom a képet róla.... :huh:

Megosztás:

Sziasztok.Opel Astra f (ferdehátú) nem classic!! 1.6 benzin 1998 évjárat.Érdeklődnék hogy hátra a hangszórókhoz hol megy a vezeték mert nincs meg a hangszórónak a vezeték kivezetése és szeretném megkeresni hogy hol fut a vezeték.

Módosítva : djtoma
Megosztás:

Sziasztok.Opel Astra 1.6 benzin 1998 évjárat.Érdeklődnék hogy hátra a hangszórókhoz hol megy a vezeték mert nincs meg a hangszórónak a vezeték kivezetése és szeretném megkeresni hogy hol fut a vezeték.

Felépítménnyel többre jutnánk. De amúgy bal oldalt megy végig hátulra, kb a bal hátsó lámpáig (Caravannál konkrétan odáig) egy csatlakozóba és ebből a csatlakozóból oszlik tovább szét a két hangszóró 2-2 vezetéke.

Megosztás:

Sziasztok! Mikor felkapcsolom a világítást egy idő után büdös éget műanyag szagot érzek az utas térben. Szétszedtem a világítás kapcsot, és rájöttem a pozitív vezeték forrósodik de baromira természetesen csak terhelés alatt. Hogyan tudom ellenőrizni orvosolni a probléma gyökerét mielött teljesen szétég a vezeték? Már két világítás kapcsolóm szétégett. Válaszokat előre is köszönöm.

Megosztás:

Sziasztok! Mikor felkapcsolom a világítást egy idő után büdös éget műanyag szagot érzek az utas térben. Szétszedtem a világítás kapcsot, és rájöttem a pozitív vezeték forrósodik de baromira természetesen csak terhelés alatt. Hogyan tudom ellenőrizni orvosolni a probléma gyökerét mielött teljesen szétég a vezeték? Már két világítás kapcsolóm szétégett. Válaszokat előre is köszönöm.

2? az szép. Eredeti lámpid vannak vagy van vmi egyedi megoldás? esetleg ködfény vagy xenon?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.