K.Viktor Elküldve Október29, 2015 Megoszt Elküldve Október29, 2015 Sziasztok!Az lenne a kérdésem h a j astraban hogy kell az òrát beállitani,nem jövök rá egyszerűen.köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október29, 2015 Megoszt Elküldve Október29, 2015 Sziasztok!Az lenne a kérdésem h a j astraban hogy kell az òrát beállitani,nem jövök rá egyszerűen.kösziNekem a CD900-as egységen aconfig menüpont alatt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melan Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 Felütötte a fejemben a gondolat, hogy jó lenne egy tolatóradar (a gyári nekem sokba került volna). Ellenben nem szeretném szétfúrni a vadonatúj lökhárítómat ha nem szükséges. Használ valaki olyan radart, ami pl. a rendszámtábla tartó keretbe van építve? Vagy az elektromágneses-csíkos érzékelőt? Jó lenne némi tapasztalat, a Fabia után ezzel biztosan nehezebb lesz tolatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 Felütötte a fejemben a gondolat, hogy jó lenne egy tolatóradar (a gyári nekem sokba került volna). Ellenben nem szeretném szétfúrni a vadonatúj lökhárítómat ha nem szükséges. Használ valaki olyan radart, ami pl. a rendszámtábla tartó keretbe van építve? Vagy az elektromágneses-csíkos érzékelőt? Jó lenne némi tapasztalat, a Fabia után ezzel biztosan nehezebb lesz tolatni...Miért, mennyibe kerül bele? Nekem elöl-hátúl van...http://www.ebay.com/itm/Reverse-Car-Rear-Camera-For-Opel-Vectra-Astra-J-Vectra-Antara-Corsa-Zafira-/121731761550?hash=item1c57c7458e:g:AcIAAOSwVL1WCPs- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melan Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 (edited) Miért, mennyibe kerül bele? Nekem elöl-hátúl van...http://www.ebay.com/itm/Reverse-Car-Rear-Camera-For-Opel-Vectra-Astra-J-Vectra-Antara-Corsa-Zafira-/121731761550?hash=item1c57c7458e:g:AcIAAOSwVL1WCPs-Gyárilag borsos ára van (70ezer körül), de mostanra már én is rátaláltam erre, amit linkeltél. Ez a kamera megoldás is megfelel (nem tudom, mennyire "látok" vele oldalt eléggé), ha jól gondolom, akkor ezt be kell pattintani a hátsó tolatólámpa helyére, és elvezetni a kábelt az intellilinkes kijelzőig, majd rádugni az RCA-ra és kész? Vagy megspékelve egy ilyennel, nem kell kábelezni sem:http://www.ebay.com/itm/Wireless-Color-Video-Transmitter-Sender-and-Receiver-Kit-for-Vehicle-Monitor-DVD-/121733444715? Módosítva November1, 2015 : Melan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alientwo Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 (edited) (teljesen jól belátható és jól manőverezhető tükörből is a kombi j astra ;) a radar pont abban a pár centiben nem segítség ahol nem ártana néha valami segédeszköz)Pont a fenti miatt már én is néztem, egyszerűen a tolatólámpára kell rákötni majd az egyik rendszámtábla világítás helyére berakni a kamerás részt, ha nem szeretnéd a kocsit hosszában kábelezni, van wifis verzió is:http://www.ebay.com/itm/S855-OPEL-ASTRA-ZAFIRA-INSIGNIA-WIRELESS-CAR-REAR-VIEW-BACKUP-CAMERA-IR-170-/321561486632?hash=item4ade8ee528:g:zYUAAOSw-jhUEa0VViszont, RCA-t fogadó kijelző kell a kocsiba.. vagy plusz kijelző ami elég bután néz ki. Vannak olyan verziók (csak sajnos még nem az astrához, hogy a másik oldal wifi vevőjére pl. androidos eszközzel lehet csatlakozni, és telefonra - tabletre nyomja ki a tolatókamera képét. :)http://www.ebay.com/itm/Night-vision-H-264-WiFi-Car-Rearview-Camera-Reversing-Camera-for-Android-Phone-/321626330302?hash=item4ae26c54be:g:aNIAAOSwyZ5UnVJSEgy kis barkácsolással lehet, hogy a kettőt össze lehetne hozni.. :)A leírások alapján 170 fokos látszószöge van a kamerának, tehát 5-5fokot leszámítva mindent látsz a kocsi mögött :) Módosítva November1, 2015 : Alientwo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melan Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 Jó lenne, ha a 7"-os Intellilink kijelző tudná fogadni, mert akkor nyert ügyem van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Papplan Elküldve November8, 2015 Megoszt Elküldve November8, 2015 (edited) Sziasztok! Astra J benzines kötelező szervize mennyibe kerülhet a márkaszervizben? Módosítva November8, 2015 : Papplan Link to comment Megosztás: More sharing options...
alti Elküldve November11, 2015 Megoszt Elküldve November11, 2015 Udv Szeretnek segitseget kerni. Az automal ketszer voltam opel kereskedesbe alapotfelmeresen es mind a ketszer megalapitotak hogy az olajhutom lukas vagy folyik, ezt mibol alapitjak meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
birogyula Elküldve November11, 2015 Megoszt Elküldve November11, 2015 (edited) A hűtővizedből vagy az olajból. Vagy a vizedben van olaj amit meglátsz a kiegyenlítő tartályban ha belenézel. Vagy az olajban van víz ami látszik ha kihúzod a nívót vagy az olajbetöltő csavar alján. Módosítva November12, 2015 : birogyula Link to comment Megosztás: More sharing options...
Papplan Elküldve November11, 2015 Megoszt Elküldve November11, 2015 Az olajhűtő olyan szerkezet, mint a vízhűtő. Ha lyukas, nyilván folyik belőle az olaj. Semmi köze a hűtővízhez! Viszont azt vélem szavaidból, hogy nem történt semmi a probléma megoldására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
alti Elküldve November11, 2015 Megoszt Elküldve November11, 2015 Udv A szerviz szerint a hutovizem olajos, de en nem latok bene olajat. Az motorolajam se volt vizes,ezt onan tudom hogy mar azota csereltem. A szervibe nem nagyon akarom vini az autot mer mar ketszer elrontotak a szervizt, de an hulye fejel hu akartam lenni a markakereskedeshez. A szerviz szerint a az olajradiatoron is atfolyik a hutoviz, es mivel el van deformalodva a radiator ezert atszivarog rajta az olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs198004 Elküldve November12, 2015 Megoszt Elküldve November12, 2015 (edited) Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy esetleg valakinek nem zörög a kesztyűtartója? Nincs benne semmi a szervízkönyvön kívűl. Álló helyzetben ha megütögetem (tudom, ne ütögessem!) tudom a hangot produkálni. Mintha két fém összezörrenne benne. Ha gurul az autó, akkor rossz úton hallatja magát. Esetleg bele tudok-e nézni a burkolatába vagy ilyesmi? Kivehető-e a tartó? Köszönöm a választ, ha van... Módosítva November12, 2015 : Balázs198004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve November12, 2015 Megoszt Elküldve November12, 2015 Sziasztok! Régen jártam erre, mióta nincs opelem. Viszont kollégámnak van egy J astrája, s vett bele egy CD400-as szettet. Gondolta kicsavar, becsavar... Felvilágosítottam, hogy nem fog menni... Viszont az op-commal elakadtam! Ami van interface, az 201008 viszont régebbi szoft van hozzá, azt hiszem 1.4x es. de a 2014-es astra csak az 1.59 -esben lenne benne. Viszont olyat nem találtam, ami menne a 201008 -as interface -szel.. így a programozás részig el sem jutottam... Egy kis segítséget kaphatok?! KÖszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
birogyula Elküldve November12, 2015 Megoszt Elküldve November12, 2015 (edited) 9 hours ago, Balázs198004 írta: Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy esetleg valakinek nem zörög a kesztyűtartója? Nincs benne semmi a szervízkönyvön kívűl. Álló helyzetben ha megütögetem (tudom, ne ütögessem!) tudom a hangot produkálni. Mintha két fém összezörrenne benne. Ha gurul az autó, akkor rossz úton hallatja magát. Esetleg bele tudok-e nézni a burkolatába vagy ilyesmi? Kivehető-e a tartó? Köszönöm a választ, ha van... Szia! Kivehető igen. Hiszen pollenszűrő cseréjekor ki is kell venni. Itt meg is nézheted hogyan kell. http://www.szakalmetal.eu/hu/letoltes/fotok/54-dokumentum/utmutatok/1274-pollenszuro-csere-opelastraj Módosítva November12, 2015 : birogyula 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
birogyula Elküldve November12, 2015 Megoszt Elküldve November12, 2015 23 hours ago, Papplan írta: Az olajhűtő olyan szerkezet, mint a vízhűtő. Ha lyukas, nyilván folyik belőle az olaj. Semmi köze a hűtővízhez! Viszont azt vélem szavaidból, hogy nem történt semmi a probléma megoldására. Ez az olajhűtő. Ez bizony vízzel hűti az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November12, 2015 Megoszt Elküldve November12, 2015 On 2015. 11. 11., alti írta: Udv Szeretnek segitseget kerni. Az automal ketszer voltam opel kereskedesbe alapotfelmeresen es mind a ketszer megalapitotak hogy az olajhutom lukas vagy folyik, ezt mibol alapitjak meg? És milyen motor van a kocsidba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
birogyula Elküldve November12, 2015 Megoszt Elküldve November12, 2015 (edited) On 2015. 11. 12., imy írta: És milyen motor van a kocsidba? Módosítva November14, 2015 : birogyula Link to comment Megosztás: More sharing options...
Papplan Elküldve November12, 2015 Megoszt Elküldve November12, 2015 3 hours ago, birogyula írta: Ez az olajhűtő. Ez bizony vízzel hűti az olajat. Mivel utólag kiegészült a hibajelenség, visszavonom a fenti állításomat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
alti Elküldve November13, 2015 Megoszt Elküldve November13, 2015 16 hours ago, imy írta: És milyen motor van a kocsidba? 1.6 Xer benzines Link to comment Megosztás: More sharing options...
feco48 Elküldve November16, 2015 Megoszt Elküldve November16, 2015 On 2015. 11. 08., Papplan írta: Sziasztok! Astra J benzines kötelező szervize mennyibe kerülhet a márkaszervizben? Az 1 éves szervíz nekem 35.000.- Ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Papplan Elküldve November17, 2015 Megoszt Elküldve November17, 2015 Köszönöm, de közben megtudtam. Az enyém 16.000.-Ft volt. Vittem az olajat. Furcsálottam, hogy csak az olajszűrőt cserélték. A Bárdi meg nem árul még légszűrőt hozzá. Így marad a kompresszoros tisztítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November19, 2015 Megoszt Elküldve November19, 2015 (edited) On 2015. 11. 17., Papplan írta: Köszönöm, de közben megtudtam. Az enyém 16.000.-Ft volt. Vittem az olajat. Furcsálottam, hogy csak az olajszűrőt cserélték. A Bárdi meg nem árul még légszűrőt hozzá. Így marad a kompresszoros tisztítás. Milyen Astrád van, amihez nem találtál légszűrőt? :D 6 különböző gyártót hoz a Bárdi webshopja.... Gyártó Készlet Cikkszám Br. kisker ár BARDI AUTO Levegőszűrő BA08278538 2.790 Ft FRAM Levegőszűrő FRCA10880 5.229 Ft JAPANPARTS Levegőszűrő JFAW12 4.674 Ft MAHLE Levegőszűrő MLLX2881 6.672 Ft MANN-FILTER Levegőszűrő MAC27107 7.071 Ft WIX Levegőszűrő WA9653 4.511 Ft Módosítva November19, 2015 : camaron Link to comment Megosztás: More sharing options...
feco48 Elküldve November19, 2015 Megoszt Elküldve November19, 2015 On 2015. 11. 17., Papplan írta: Köszönöm, de közben megtudtam. Az enyém 16.000.-Ft volt. Vittem az olajat. Furcsálottam, hogy csak az olajszűrőt cserélték. A Bárdi meg nem árul még légszűrőt hozzá. Így marad a kompresszoros tisztítás. Én nem vittem olajat, ott kértem gyárit és légszűrőt és pollenszűrőt is cseréltek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Papplan Elküldve November20, 2015 Megoszt Elküldve November20, 2015 On 2015. 11. 19., camaron írta: Milyen Astrád van, amihez nem találtál légszűrőt? : Nem én nem találtam, hanem a Bárdiban mondták, hogy nincs a J-hez (2014-es), csak márkaszervízben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts