Myko Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 En is Zalaegerszegi vagyok. ;) De nekem pedig nincs Tech2-m. :( Na,hát akkor hello :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 En is Zalaegerszegi vagyok. ;) De nekem pedig nincs Tech2-m. :( Na,hát akkor hello :hiya: Én Körmendi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Én Körmendi :) És van tech2-d? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Myko Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Én Körmendi :) :hiya: Tegnap jól megnéztem mi ez a op-com...hát ezt lehet venni jófogáson :D Youtubon tutorial videó róla minden,hehe :) Lehet be lesz egy szerezve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 És van tech2-d? :D Az nincs, de Op-comom van :D Tech2-t is tudok, de azt csak a gyárban... :hiya: Tegnap jól megnéztem mi ez a op-com...hát ezt lehet venni jófogáson :D Youtubon tutorial videó róla minden,hehe :) Lehet be lesz egy szerezve :) Itthon ne vegyél, 8-13-14 ezerért adják, ebayen meg 4500 ft-ért veszel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Az nincs, de Op-comom van :D Tech2-t is tudok, de azt csak a gyárban... Itthon ne vegyél, 8-13-14 ezerért adják, ebayen meg 4500 ft-ért veszel. :) Ha valakinek lenne, szóljatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Myko Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 (edited) 10.000 ért találtam Jófogáson :) Tech2 a gyárban? Gotthárd? na de ha van op-com-od ,akkor te még akár tudnád is nekem aktiválni itt a közelben :D Módosítva Július1, 2015 : Myko Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 "Tech2 a gyárban? Gotthárd?" Yepp... :) "na de ha van op-com-od ,akkor te még akár tudnád is nekem aktiválni itt a közelben :D" J Astran még nem próbáltam, de elvileg kezeli valameddig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 "Tech2 a gyárban? Gotthárd?" Yepp... :) "na de ha van op-com-od ,akkor te még akár tudnád is nekem aktiválni itt a közelben :D" J Astran még nem próbáltam, de elvileg kezeli valameddig... Próbáljátok ki, engem is érdekelne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
birogyula Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 Próbáljátok ki, engem is érdekelne. ;) Én a múlt héten vettem egy op-com-ot. 2011-es az 17 tdci J astrám és aktiváltam benne a rejtett menüket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Myko Elküldve Július3, 2015 Megoszt Elküldve Július3, 2015 "Tech2 a gyárban? Gotthárd?" Yepp... :) "na de ha van op-com-od ,akkor te még akár tudnád is nekem aktiválni itt a közelben :D" J Astran még nem próbáltam, de elvileg kezeli valameddig... Jah hát Tech2-t én is tudnék (ott :) ) Még meglátom, lehet beszerzek egyet...vagy megkérlek téged,ha lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cerka75 Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Az nincs, de Op-comom van :D Tech2-t is tudok, de azt csak a gyárban... Itthon ne vegyél, 8-13-14 ezerért adják, ebayen meg 4500 ft-ért veszel. :) Hahó! Egy ebay-es linket tudnál adni, hogy honnan érdemes rendelni? Köfi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ggaben Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Sziasztok! 2011-es 2.0 CDTI Astrámba szeretnék Board Compot aktiválni. Be is szereztem hozzá az OPCOM Interface-t de a hozzá kapott program csak 2010-ig kezeli a kocsikat. Sajnos hibakód kiolvasásnál csak a kódot látom például de a hozzá tartozó leírást nem. A kijelzőnél a programozás menüpont nem aktív. Tehát nem megy a dolog. Van esetleg valakinek valami frisseb verziója az OPCOM-nak,amit használni tudnék? Vagy esetleg Kecskemét környékén valaki,aki májer ebben a témában? Probáltam Opel márkaszervívben is elintézni ezt a Board Comp aktiválást de ott azt mondták,hogy ilyet nem lehet. Előre is köszi a segítséget! Üdv Gaben Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Én a múlt héten vettem egy op-com-ot. 2011-es az 17 tdci J astrám és aktiváltam benne a rejtett menüket. :) Hol vetted? Lehet beruházok egybe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Próbáljátok ki, engem is érdekelne. ;) Adj egy J Astra-t, nekem csak H van :D Jah hát Tech2-t én is tudnék (ott :) ) Még meglátom, lehet beszerzek egyet...vagy megkérlek téged,ha lehetséges. Megpróbálhatjuk valamikor ha gondolod. ;) Hahó! Egy ebay-es linket tudnál adni, hogy honnan érdemes rendelni? Köfi :) Keresgélj :) http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2057872.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xop-co.TRS0&_nkw=op-com&_sacat=0 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
birogyula Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Hol vetted? Lehet beruházok egybe. :) Jófogáson :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ggaben Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Sziasztok! 2011-es 2.0 CDTI Astrámba szeretnék Board Compot aktiválni. Be is szereztem hozzá az OPCOM Interface-t de a hozzá kapott program csak 2010-ig kezeli a kocsikat. Sajnos hibakód kiolvasásnál csak a kódot látom például de a hozzá tartozó leírást nem. A kijelzőnél a programozás menüpont nem aktív. Tehát nem megy a dolog. Van esetleg valakinek valami frisseb verziója az OPCOM-nak,amit használni tudnék? Vagy esetleg Kecskemét környékén valaki,aki májer ebben a témában? Probáltam Opel márkaszervívben is elintézni ezt a Board Comp aktiválást de ott azt mondták,hogy ilyet nem lehet. Előre is köszi a segítséget! Üdv Gaben A helyzet az,hogy beszereztem a megfelelő software-t ,amivel sikeresen aktiváltam a Board Computert. Minden nagyon pipec,egy dolgot leszámítva. Az átlag fogyasztás mérő allandóan 8L/100Km-t ír. Egyértelmű ,hogy a valós fogyasztásom nem ennyi,viszont nem tudom mit kéne állítanom,hogy jó legyen. Sajnos a még megtehető távolság visszajelzése se sem mondható optimálisnak,hiszen tele tankkal 2.0 CDTI-nél szerinte kb. 600Km a megtehető távolság,holott a valóságban ez cirka 1000Km. Találkoztatok már hasonlóval? Valakinek valami ötlet? Üdv Gaben Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 A helyzet az,hogy beszereztem a megfelelő software-t ,amivel sikeresen aktiváltam a Board Computert. Minden nagyon pipec,egy dolgot leszámítva. Az átlag fogyasztás mérő allandóan 8L/100Km-t ír. Egyértelmű ,hogy a valós fogyasztásom nem ennyi,viszont nem tudom mit kéne állítanom,hogy jó legyen. Sajnos a még megtehető távolság visszajelzése se sem mondható optimálisnak,hiszen tele tankkal 2.0 CDTI-nél szerinte kb. 600Km a megtehető távolság,holott a valóságban ez cirka 1000Km. Találkoztatok már hasonlóval? Valakinek valami ötlet? Üdv Gaben 54l eleg nekem 1000km-re? :O Nekem az 1.7 CDTi 6l korul eszik... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ggaben Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 54l eleg nekem 1000km-re? :o Nekem az 1.7 CDTi 6l korul eszik... ;) Nem tudtam pontosan mennyi fér bele,én 60L-es tankkal számoltam. Átlag fogyasztást még nem tudom de olyan 6,5L körülre várom. Tehát a körülbelül(mert mint írtam "cirka") 1000Km-es hatótávolság kalkulációm ezek alapján helytálló is lehetne. 54L-es tankkal persze más a képlet. Üdv Gaben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ggaben Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Nem tudtam pontosan mennyi fér bele,én 60L-es tankkal számoltam. Átlag fogyasztást még nem tudom de olyan 6,5L körülre várom. Tehát a körülbelül(mert mint írtam "cirka") 1000Km-es hatótávolság kalkulációm ezek alapján helytálló is lehetne. 54L-es tankkal persze más a képlet. Üdv Gaben Na,hát akkor teljes a siker! :-) Most már minden számomra elérhető Board Computer funkció hibátlanul működik. Ha esetleg Kecskemét vonzáskörzetében segítség kell valakinek hasonló témában,akkor megkeres privátban,egyeztetünk,hoz pár sört amit közösen elfogyasztunk és időközben beaktiváljuk amit lehet. Üdv Gaben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cerka75 Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Na,hát akkor teljes a siker! :-) Most már minden számomra elérhető Board Computer funkció hibátlanul működik. Ha esetleg Kecskemét vonzáskörzetében segítség kell valakinek hasonló témában,akkor megkeres privátban,egyeztetünk,hoz pár sört amit közösen elfogyasztunk és időközben beaktiváljuk amit lehet. Üdv Gaben Hello Gaben! Gyüjtöm a sörrevalót :) Szolnoki vagyok,valamikor megkereslek és igénybe venném a felajánlott szolgáltatásodat ;) Üdv, Cerka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ggaben Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Hello Gaben! Gyüjtöm a sörrevalót :) Szolnoki vagyok,valamikor megkereslek és igénybe venném a felajánlott szolgáltatásodat ;) Üdv, Cerka :) Gyere csak,legalább lesz alkalom össze mérni az 1.4T-t a 2.0CDTI-vel! :D Üdv Gaben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cerka75 Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Gyere csak,legalább lesz alkalom össze mérni az 1.4T-t a 2.0CDTI-vel! :D Üdv Gaben Rendben. Majd adok egy kis előnyt ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cerka75 Elküldve Július8, 2015 Megoszt Elküldve Július8, 2015 Gyere csak,legalább lesz alkalom össze mérni az 1.4T-t a 2.0CDTI-vel! :D Üdv Gaben Halihó! Irtam volna neked üzenetet, de valami oknál fogva nem küldte el :/ Most vagy én nem tudok egy nyamvadt üzit elküldeni, vagy a rendszer babrált ki velem :) Úgyhogy valahol máshol kellene egyeztetnünk a sörcseréről :) Cerka75 Link to comment Megosztás: More sharing options...
attila4go Elküldve Július8, 2015 Megoszt Elküldve Július8, 2015 Sziasztok! Opel astra J dízel vásárlása előtt állok. 150-200km között vennék valamit. 2.0 vagy 1.7 cdti motorból. Kérdésem, hogy mit ajánlott a nagy szervizen kívül cseréltetni benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts