ImI888 Elküldve Január16, 2013 Elküldve Január16, 2013 Ismeri valaki a magyarországi márkaszervizek hozzáállását a kb. már 30ekm-t futott 1.7 CDTI-nél jelentkező, angol fórumokon is ismert "szürcsölő" hang orvosolására, melyet az üzemanyagszűrőben/üzemanyag továbbító rendszerben lévő víz/levegő okoz? Cserélnek valamit, vagy szerintük normális ez a hang stb érdekel? szia! ez engem is érdekelne, de főleg az asszonyt, mert eléggé idegesítő. bár nekem H-s astrám van, de ugyan az a hang....
george2 Elküldve Január22, 2013 Elküldve Január22, 2013 Hali, Csak azért,hogy életben tartsuk e rovatot :icon1: kérdeném,mit kérnek az első évi köt.szerviznél az 1,4 T esetében? Nekem jővő hóban esedékes.Mintha tegnap lett volna,hogy átvettem :goofy: Köszi a sok beérkezett választ :D Irtam egy két szerviznek,ime a válasz: Az Ön gépjárművének 1. éves szervizköltsége 25.390.- Ft lenne, mely tartalmazza a motorolaj és olajszűrő cseréjét, teljes fék- futóművizsgálatot, folyadékszintek ellenőrzését, illetve egy díjmentes külső- belső takarítást. No ez már döfi,ez több mint baráti ár./bagó ár/ :icon1: A kategóriatársaknál ez mi, 50-60 e ft de inkább többe kerül.A Bravo Tjet emé 6 éve volt 45 e ft. :smartass: Tehát ez mindenképpen plusz pont az Astra javára.
Colin Elküldve Január22, 2013 Elküldve Január22, 2013 "teljes fék- futóművizsgálatot, folyadékszintek ellenőrzését" azért, mert leszed 4 kereket, és ránéz a fékre, illetve kihúz egy pálcát, azért még sehol nem kértek tőlünk pénzt, pedig mostanság látott minket 1-2 szervíz a fék miatt. "illetve egy díjmentes külső- belső takarítást" :D éljenek sokáig a szalonok mellett lévő autómosok (pl benzinkút) (Én inkább a lég- és pollenszűrőt nézetném meg velük...) A 6 évvel ezelőtti szervíz árat meg nem érdemes összehasonlítani, mert akkor nem 3 autót adott el az opel MO-n 1 hónapban....(de akár bármelyik másik márka is, pl opel-chevy-citroen-toyota havi 10 autóval számolnak országos szinten, szalonban mondták)
camaron Elküldve Január22, 2013 Elküldve Január22, 2013 Nem tudom, nekem tavaly június végén volt az 1 éves szervíz és akkor csak olajat és szűrőt cseréltek. Más nem, ez volt akkor 17E. Most január elején volt a 30ezres szervíz, olajcsere, szűrő, folyadékellenőrzés, ecoservice ellenőrzés valamint fék és lengéscsillapító mérés 34E.
george2 Elküldve Január22, 2013 Elküldve Január22, 2013 1. éves szervizköltsége 25.390.- Ft lenne, mely tartalmazza a motorolaj és olajszűrő cseréjét 1. éves köt. szerviznél ez röhej ár a kokurenciához képest./csak az oilcsere volt 14 eft 6 e km nél/ Én plusszban fojtószelepházat is takarittatok,megszokásból :icon1: Lusta vagyok magam megcsinálni :evilgrin:
george2 Elküldve Január26, 2013 Elküldve Január26, 2013 http://www.vezess.hu/teszt/teszt_opel_astra_sedan_cosmo/41321/
ppetike Elküldve Január26, 2013 Elküldve Január26, 2013 http://www.vezess.hu...an_cosmo/41321/ épp ma láttam egyet élőben a szervízben. szerintem az 5 ajtós lett a legjobban eltalát formailag.
Arti Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 épp ma láttam egyet élőben a szervízben. szerintem az 5 ajtós lett a legjobban eltalát formailag. Fedél nélkülit láttál már? http://www.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2012/10/Opel-Cascada-4.jpg http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/10/02-opel-cascadia-opt.jpg http://www.autoweek.com/galleryimage/CW/20121017/REG/101709999/PH/1/3/opel-cascada-closed.jpg
george2 Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 Maximálisan 1etértek veled.A kombi olyan mint egy társzekér :D bár anémetek között talán a legharmónikusabb formailag, a sedán szerintem nem rossz,de nem kellene.Olyan...thália,honda city,linea :goofy: feeling nekem.... A Gtc nekem tetszik,de a használati értéke közelit a zéróhoz.3ik autónak való a családban.
george2 Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 Szép nagyon ez a Cascada..Hardtopban egy jó szinben el tudnám képzelni .
Arti Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 Szép nagyon ez a Cascada..Hardtopban egy jó szinben el tudnám képzelni . Szín megoldható, de hard top nem lesz. Miért azt favorizálod?
george2 Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 Nem töltene el különösebb örömmel a tudat,hogy egy bugylibicskával az autóm teteje szétvágható :D
Arti Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 Nem töltene el különösebb örömmel a tudat,hogy egy bugylibicskával az autóm teteje szétvágható :D No igen. 1:0 oda.
harmlevi Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 A Gtc nekem tetszik,de a használati értéke közelit a zéróhoz.3ik autónak való a családban. Hmm.. Ebben nem értünk egyet, szerintem az átlagember 70-80%-ban egyedül jár az autóval, hátra nagyon ritkán ül valaki, ha nincsen gyerek... Illetve egy-két gyerekkel is el tudom képzelni a GTC-t bár nem sokat látnak a külvilágból szegények... Mert egyébként kényelmes hátul is, a csomagtartója egy picit nagyobb is, mint az 5 ajtósnak, szóval azon kívül, hogy kényelmetlen beszállás hátra, meg matatni a gyereküléssel nincs hátránya, így azért nem nevezném 0-nak a használati értékét..:)
Arti Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 Hmm.. Ebben nem értünk egyet, szerintem az átlagember 70-80%-ban egyedül jár az autóval, hátra nagyon ritkán ül valaki, ha nincsen gyerek... Illetve egy-két gyerekkel is el tudom képzelni a GTC-t bár nem sokat látnak a külvilágból szegények... Mert egyébként kényelmes hátul is, a csomagtartója egy picit nagyobb is, mint az 5 ajtósnak, szóval azon kívül, hogy kényelmetlen beszállás hátra, meg matatni a gyereküléssel nincs hátránya, így azért nem nevezném 0-nak a használati értékét.. :) Bár az enyém nem GTC, hanem még a régi Bertone Coupé, de azért egy plusz érv. A 2 vagy 3 ajtósból menet közben hátulról nem mászik ki a gyerek, az biztos. Mert nincs ajtó és nem lehúzható az ablak. A ki/beszállás tényleg kényelmetlenebb hátulra, de még senki nem panaszkodott ezért. Inkább örültek, hogy sportautóval jöhetnek.
george2 Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 Ok,elfogadom az érveiteket.Módositom véleményemet.A Gtc szép de számomra korlátozott a használati értéke.Nálunk is felmerült a vétel ötlete,de inkább egy 2 és fél éves Bmw touring lett helyette.Jó döntés volt.
harmlevi Elküldve Január27, 2013 Elküldve Január27, 2013 Ok,elfogadom az érveiteket.Módositom véleményemet.A Gtc szép de számomra korlátozott a használati értéke.Nálunk is felmerült a vétel ötlete,de inkább egy 2 és fél éves Bmw touring lett helyette.Jó döntés volt. Ahhoz képest, tényleg eléggé korlátozott:)!
Andrew81 Elküldve Február1, 2013 Elküldve Február1, 2013 Sziasztok! Van valakinek parkoló asszisztens és holttérfigyelő az autójában??? Ha igen leírnátok hogy milyen??? Köszi Üdv: András
george2 Elküldve Február3, 2013 Elküldve Február3, 2013 Szia, Ezekre mi szükség van egy J Astraban ? :evilgrin:
Andrew81 Elküldve Február4, 2013 Elküldve Február4, 2013 A kombi válozat! :) (sports tourer )könnyebb parkolni vele, mivel nem csak én hanem a párom is fogja vezetni :) Szia, Ezekre mi szükség van egy J Astraban ? :evilgrin:
AndrasM Elküldve Február5, 2013 Elküldve Február5, 2013 Sziasztok, Csak infóképpen megosztanám, hogy bő egy éves, 22 ezret futott 1.4 T-m a következőket produkálta eddig: - jobb első oldalindex kihullott a helyéről, ez ismert probléma, csere. - recsegő ülések, végtelen mennyiségű zsírral javítva, néha még most is megszólalnak. - Januárban négyszer voltam szervízben, világító check-engine lámpával, míg végül kicserélték a szívócsonkot... Konkrét hiba nem volt, csak a jelzés. Egyébként a szerviznek lövése sem volt, hogy mi volt a gond, csak gyári javaslatra ment a csere. Amúgy 7.5L/100 km az átlagfogyasztás, kielégítő a dinamika. Valaki tudja esetleg, hogy hogyan kell kicserélni a hátsó ablaktörlő lapátot? Még nem fogtam neki, gondolom nem egy ördöglakat, csak hátha tudja valaki...
SpeedFire Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 Sziasztok, Csak infóképpen megosztanám, hogy bő egy éves, 22 ezret futott 1.4 T-m a következőket produkálta eddig: - jobb első oldalindex kihullott a helyéről, ez ismert probléma, csere. - recsegő ülések, végtelen mennyiségű zsírral javítva, néha még most is megszólalnak. - Januárban négyszer voltam szervízben, világító check-engine lámpával, míg végül kicserélték a szívócsonkot... Konkrét hiba nem volt, csak a jelzés. Egyébként a szerviznek lövése sem volt, hogy mi volt a gond, csak gyári javaslatra ment a csere. Amúgy 7.5L/100 km az átlagfogyasztás, kielégítő a dinamika. Valaki tudja esetleg, hogy hogyan kell kicserélni a hátsó ablaktörlő lapátot? Még nem fogtam neki, gondolom nem egy ördöglakat, csak hátha tudja valaki... Hm ennyi baj van vele :( az baj ...
camaron Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 Sziasztok, Csak infóképpen megosztanám, hogy bő egy éves, 22 ezret futott 1.4 T-m a következőket produkálta eddig: - jobb első oldalindex kihullott a helyéről, ez ismert probléma, csere. - recsegő ülések, végtelen mennyiségű zsírral javítva, néha még most is megszólalnak. - Januárban négyszer voltam szervízben, világító check-engine lámpával, míg végül kicserélték a szívócsonkot... Konkrét hiba nem volt, csak a jelzés. Egyébként a szerviznek lövése sem volt, hogy mi volt a gond, csak gyári javaslatra ment a csere. Amúgy 7.5L/100 km az átlagfogyasztás, kielégítő a dinamika. Valaki tudja esetleg, hogy hogyan kell kicserélni a hátsó ablaktörlő lapátot? Még nem fogtam neki, gondolom nem egy ördöglakat, csak hátha tudja valaki... Ismerősnek D Corsánál esett így ki az oldalindex. Nekem meg Sports Tourernél egy csomiajtó lecsukásnál a rendszámvilágítók. Azt is gariban cserélték.
hzcs Elküldve Február9, 2013 Elküldve Február9, 2013 Hali! Akkor én írok a negatívok mellett pozitívot is, de azt hagyom a végére :) Az autó egy 1.7 cdti ecoflex, 5 ajtós. Fogyasztás: gyári adat 3.7 (vagy 3.8, nem emlékszem), nem városban használom, computer: 4.1, tankolt liter/megtett km 5 liter, tankolt liter/gps távolság: 5.3 liter, ugyanis több mint 6%-ot csal az órája kilóméterben is, nem csak sebességben, ráadásul mindez 90es tempónál. A részecskeszűrőt legszívesebben kidobnám belőle, ráadásul többen írták, hogy dízelnél a "tuningboxok" nagyjából fél liter fogyasztáscsökkenéssel is járnak, úgyhogy várom már nagyon a gari lejártát emiatt. Akkor jöjjön a pozitívum: szilveszter éjjel egy lefagyott úton majdnem derékszögű kanyar, későn észlelve kb 70-80-as tempóval kanyarba befordulva (itt biztos rásegített a tc is, különben be se fordult volna) árkot fogva eredmény: első lökhárítón a fülek törtek le, és az oldalajtó lett karcos. Elég jó anyagokból készítették az autót, hogy csak ennyi baja lett.
Recommended Posts