vans Elküldve December17, 2012 Megoszt Elküldve December17, 2012 Faxa kopel hirdetés :omg: http://aprod.hu/hird...rel-IDk5Tk.html Az autóban még a motor olaj is az eredeti amivel a szalonból elhozták/2007 es autó,alig 5 éves olajjal. :D :smartass: :evilgrin: LOL Vannak emberek akik azt hiszik, hogy mennyire megkímélt az autójuk, közben még a kötelező szervizeket sem tartsák be... Erre nem tudok mit mondani, az én autóm is 2007-es évjáratú, viszont 10ezrenként cserélve van az olaj Tehát nem ér annyit, mint a hirdetésben szereplő, mert nem eredeti az olajam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gofry Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 sziasztok vegul nokia. 205/60 lett ez volt jo aron:) ami meg kerdes : a kocsiban tolataserzekelo van , nem a 140 ezres tolatoradar. Ez nem fogja kijelezni a tavolsagot a muszerfalon csak csipog? Ha be lehet allitani a vizualis dolgot is, akkor hogyan? Meg nem sikerult 1 nap alatt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gofry Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Update: azt írják neten, hogy grafikus kijelzéssel van a sima tolatás érzékelő is...szóval vhogy ennek is menni kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 sziasztok vegul nokia. 205/60 lett ez volt jo aron:) ami meg kerdes : a kocsiban tolataserzekelo van , nem a 140 ezres tolatoradar. Ez nem fogja kijelezni a tavolsagot a muszerfalon csak csipog? Ha be lehet allitani a vizualis dolgot is, akkor hogyan? Meg nem sikerult 1 nap alatt :( Nekem tolatóradarom van sima car400as rádióval, az csak csipog. Sztem távolságot ezek nem tudnak jelezni, de majd megcáfolnak, ha tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gofry Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Nekem tolatóradarom van sima car400as rádióval, az csak csipog. Sztem távolságot ezek nem tudnak jelezni, de majd megcáfolnak, ha tévedek. Most már egyre inkább úgy néz ki, hogy kellene jeleznie...az új faceliftes modellben állítólag megoldották, hogy jelezzen, mert sokan panaszkodtak, hogy csak az első mér távolságot. A felszereltségi listában is grafikus kijelzést írnak...vicc komolyan..ez is Magyarország...beszéltem délután végül a Maxaboval és januárban vigyem vissza..megnézik. Addig mondjuk próbálok beszerezni valami stabil álláspontot az opel -től..legalább legyen valami a kezemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve December26, 2012 Megoszt Elküldve December26, 2012 A dajcse fórumon se egyértelmű,ahogy látom a válaszokból........ :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gofry Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 A dajcse fórumon se egyértelmű,ahogy látom a válaszokból........ :icon1: Hát nagyon nem...Annyi kiderült, hogy attól függ melyik kijelzőt rakták a kocsiba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Most már egyre inkább úgy néz ki, hogy kellene jeleznie... A Grafikus kijelző az nem oszt nem szoroz, minden autóban az van. A kérdés az, hogy van-e fedélzeti számítógéped? Tehát mutatja-e a fogyasztást, trip 1-2 pillanatnyi sebességet...stb-t. Az olcsóbb verzió, az csak hangot ad ki. A drágább az mutatja is a távolságot. És lassan megkapják az Adam-ból ismert "automata parkolós" verziót, vagyis csipog, mutatja a távolságot, automatán kormányoz és max 30km/h-val megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ladislaw Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Sziasztok! Az szeretném kérdezni,hogy az Astra J-n állítható az ablakmosó fuvóka,vagy ez csak a régi autókon volt divat? A vezetőoldali spricni ugyanis nekem nem igazán jó helyre fröcsköl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Hát nagyon nem...Annyi kiderült, hogy attól függ melyik kijelzőt rakták a kocsiba. :) Erre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 de ez nem "grafikus kijelző", hanem a navinak a szines képernyője..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 BÚÉK kOpelesek ! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 BÚÉK ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gofry Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 BÚÉK uraim! Egy "hiba" kijött a kocsin. Úgy néz ki ez a 13-mas modellnél típushiba lesz, mert nem az első: a jobb oldali index kifittyent a helyéről. Ok: letört az egyik rögzítő láb. Egyelőre úgy néz ki más nincs, ne is legyen. Nagyon elégedett vagyok az 1.4T-vel, bár valószínű megkapja ez is a chipet mint ahogy a c4 ünk is megkapta. Elkél. A nyomaték nagyon jó, de a súly/LE arány bizony nem az igazi. Elsősorban ezt 5-ben veszem észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 BÚÉK uraim! Egy "hiba" kijött a kocsin. Úgy néz ki ez a 13-mas modellnél típushiba lesz, mert nem az első: a jobb oldali index kifittyent a helyéről. Ok: letört az egyik rögzítő láb. Egyelőre úgy néz ki más nincs, ne is legyen. Nagyon elégedett vagyok az 1.4T-vel, bár valószínű megkapja ez is a chipet mint ahogy a c4 ünk is megkapta. Elkél. A nyomaték nagyon jó, de a súly/LE arány bizony nem az igazi. Elsősorban ezt 5-ben veszem észre. Ezek a műanyagok szarok. Nekem a rendszámtábla világítás műanyag tartója adta meg magát egy csomagtérajtó lecsukásnál. Én eddig ahány helyen jártam mindenhol azt mondták h nem tudják chip-elni. Ha találsz vkit, aki a motorvezérlő kiforrasztása nélkül megcsinálja, szólj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 pl : http://www.eds-motorsport.de/shop/de/EDS-IPF-System/Opel-Astra-J-A14NET-IPF-Online-Tuning-System Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 http://totalcar.hu/tesztek/2013/01/03/opel_astra_sedan_szep_is_jo_is_akkor_mi_a_baja/ "konstans tempomat-sebességnél a kelleténél hangosabb az 1.4-es turbómotor. Hiába a hatsebességes kéziváltó, valahogy hatodik fokozatban, 3000-es fordulatszám felett zajosabb, mint anno a dízel kombi volt." Tényleg? Az 5 ajtós nálam legalábbis 170 ig tutkó motorzajmentes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gofry Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Ezek a műanyagok szarok. Nekem a rendszámtábla világítás műanyag tartója adta meg magát egy csomagtérajtó lecsukásnál. Én eddig ahány helyen jártam mindenhol azt mondták h nem tudják chip-elni. Ha találsz vkit, aki a motorvezérlő kiforrasztása nélkül megcsinálja, szólj. Ha bosch az elektronika benne, akkor chipelhető. A delphiből nem lehet kiolvasni az adatokat sajnos :( egyelőre. Ha jól néztem a miénkben bosch minden, így nem lehet gond remélem. Ahol érdemes megnézni: mmc chip, autokorbel (első sorban őket ajánlom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gofry Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 http://totalcar.hu/t...kkor_mi_a_baja/ "konstans tempomat-sebességnél a kelleténél hangosabb az 1.4-es turbómotor. Hiába a hatsebességes kéziváltó, valahogy hatodik fokozatban, 3000-es fordulatszám felett zajosabb, mint anno a dízel kombi volt." Tényleg? Az 5 ajtós nálam legalábbis 170 ig tutkó motorzajmentes. Ez egy baromság :) Kb 150 körül forog 3000-et a motor (igaz addig nem forgattam el..) még 700 km sincs a kocsiban ,egyelőre csak óvatosan bánok vele, de motorhang nem jött be az biztos. Csak a téli gumik surrogását meg a széllökéseket hallottam. Nyilván az 535d -hez képest sok zaj szűrődik be sőt ahhoz képest lomha is a kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ladislaw Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Sziasztok! Két kérdésem lenne. 1. 1.6T motornál (bár ez mtorfüggetlen gondolom) normális-e az,hogy most télen, hidegindítás után úgy 1 percig alapjáraton kicsit kelepel,kattog(persze nem annyira,mint egy dízeles),és ez a hang még kb.5 percig -motor bemelegedéséig-terhelve,kuplung felengedésekor még alapjárati fordulaton hallatszik,magasabb fordulaton azonnal megszűnik.A hang nem erős,de mivel nemrég van meg a gépem,és használtan(30ezer km)vettem,nem tudom ez a hang új motornál is megvan-e. 2. Az normális,hogy a turbo csak magasabb fordulaton kigyorsítva sziszeg,fütyül,de alacsony, 2-3 ezres ford.közt inkább mély,de jól hallhatószívó,szívó hangot ad?(mint régebben említettem még nem volt turbós kocsim) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Helo. 1. kérdésedre: ha csak télen hallod, akkor normális. 2. normális. És két apróság: - Aki zörgést hall a hátsó rész felől: tank alatti hővédő lemez egyik "anyáját" hagyta el. (ilyen fekete műanyag biszbasz, de sima anyával helyettesítve is jó) - Aki kicsit is gyanakodna a fékekre, egyből tessék elvinni máraszervízbe. Szétszedetni teljesen, koszt kisöpörtetni és ha kell kicsit lazítani. Sajnos nálunk a bal hátsó fékbe kosz (inkább nevezném rozsdának) került, ezáltal nem engedett fel teljesen. Magyarul folyamatosan fékezett, hála égnek tárcsa megúszta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ladislaw Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Helo. 1. kérdésedre: ha csak télen hallod, akkor normális. 2. normális. És két apróság: - Aki zörgést hall a hátsó rész felől: tank alatti hővédő lemez egyik "anyáját" hagyta el. (ilyen fekete műanyag biszbasz, de sima anyával helyettesítve is jó) - Aki kicsit is gyanakodna a fékekre, egyből tessék elvinni máraszervízbe. Szétszedetni teljesen, koszt kisöpörtetni és ha kell kicsit lazítani. Sajnos nálunk a bal hátsó fékbe kosz (inkább nevezném rozsdának) került, ezáltal nem engedett fel teljesen. Magyarul folyamatosan fékezett, hála égnek tárcsa megúszta. Köszi a választ,csak hidegben csinálja. Az a Rekord Taxi a blogodon nagyon ott van.Most váltottam 15 év után Asconáról,ha még gyártanák ezeket a gépeket,akkori minőségben,most se kéne más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 dél-afrikai köztársaság, illetve irak, irán és arra felé pár helyen még gyártják a Rekord-ot biztos, igaz pl kereklámpás maszk, meg szervó , meg 1-2 "modern" extra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Hali, Csak azért,hogy életben tartsuk e rovatot :icon1: kérdeném,mit kérnek az első évi köt.szerviznél az 1,4 T esetében? Nekem jővő hóban esedékes.Mintha tegnap lett volna,hogy átvettem :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Besike Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Ismeri valaki a magyarországi márkaszervizek hozzáállását a kb. már 30ekm-t futott 1.7 CDTI-nél jelentkező, angol fórumokon is ismert "szürcsölő" hang orvosolására, melyet az üzemanyagszűrőben/üzemanyag továbbító rendszerben lévő víz/levegő okoz? Cserélnek valamit, vagy szerintük normális ez a hang stb érdekel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts