ppetike Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 "200 után már szinte alig moccant meg" ez a resz tetszik :D :icon13:azt gondoltad na most jonn meg az igazi papi :icon6: de felvágósak vagyunk! te kérdezted én válaszoltam. nem mondtam egy szóval se, hogy ott még mennie kellene. igazából az is meglepett, hogy ennyi a vége (óraszerint). Igen 10%-ot csal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Astra: több ízlés, több erő: http://totalcar.hu/m...zles_tobb_ero/# Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Június16, 2012 Megoszt Elküldve Június16, 2012 ha valakit érdekel megvan a kopogás. stabilizátor páca csere jobb elöl. a gömbcsukló megadta magát (58e km) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SpeedFire Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 Astra: több ízlés, több erő: http://totalcar.hu/m...zles_tobb_ero/# Először is overboost funkciót kapott az 1.4 literes turbós benzines erőforrás, vagyis egy nagyobb kigyorsítás alkalmával rövid ideig tíz százalékkal nagyobb, 200 helyett 220 Nm nyomatékot tud leadni. -az mar szep + 20 Nm :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opczafira Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy milyen olajat kell beletölteni egy 1.4 turbó mociba. Írtátok, hogy dexos 2. A GM erre vonatkozó oldalán az van, hogy dexos 2 kell a dízelekhez, és dexos 1 kell a benzinesekhez. Ez tényleg így van? Ti milyen olajat ajánlanátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 opel 5w30 dexos 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Tudna valaki segíteni gps témában? Lesz a kocsiban riasztó, de szeretnék egy gps követőt is bele. Van-e valakinek tapasztalata ilyennel, hol és milyet érdemes venni, milyen árban van, stb. Jó lenne, ha lopásnál egy gsm modul hívna vagy smst küldene, és a gps infókat küldene telefonra vagy netre, hogy éppen hol a kocsi. Esetleg egyéb biztonsági javaslat? Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 uv kóddal lehet a legjobban levédeni. Ez is kijátszható, de ritkán csiszolják fémig vagy fújnak rá +8 réteg festéket az elemekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Tudna valaki segíteni gps témában? Lesz a kocsiban riasztó, de szeretnék egy gps követőt is bele. Van-e valakinek tapasztalata ilyennel, hol és milyet érdemes venni, milyen árban van, stb. Jó lenne, ha lopásnál egy gsm modul hívna vagy smst küldene, és a gps infókat küldene telefonra vagy netre, hogy éppen hol a kocsi. Esetleg egyéb biztonsági javaslat? Köszi :) Váltózár! Defend lock márkát tudom ajánlani! :) Esztétikusan alakítják ki, nekem is ilyen van... :) nagyjából 45-50ezer ft Többet ér mint az ilyen GPS-es telefonos cuccok, ezeket egy zsebben tartott házilag könnyen elkészíthető kütyüvel blokkolhatják, onnantól meg semmit nem ér, közben meg baromi drága... Esetleg még a pajzs védelem ami nem rossz csak nagyon drága, meg az uv gravírozásnak lehet visszatartó ereje:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Június23, 2012 Megoszt Elküldve Június23, 2012 Váltózár! Defend lock márkát tudom ajánlani! :) Esztétikusan alakítják ki, nekem is ilyen van... :) nagyjából 45-50ezer ft Többet ér mint az ilyen GPS-es telefonos cuccok, ezeket egy zsebben tartott házilag könnyen elkészíthető kütyüvel blokkolhatják, onnantól meg semmit nem ér, közben meg baromi drága... Esetleg még a pajzs védelem ami nem rossz csak nagyon drága, meg az uv gravírozásnak lehet visszatartó ereje:) Köszi :) Igen, a mobil blokkolás az egy nagy hátrány, de nem gondoltam, hogy házilag is elkészíthető, azt hittem ez egy bonyolult dolog. Megnéztem ezt a pajzs védelmet, de nem igazán értem mi is ez? Az alap pajzs az a motorháztető zár? Úgy nézem, hogy a sokféle védelem együttes használata érne valamit, de az meg jópár 100 ezret kitehet :( Kár, hogy nen a sokkal drágább autókat lopják csak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június23, 2012 Megoszt Elküldve Június23, 2012 Köszi :) Igen, a mobil blokkolás az egy nagy hátrány, de nem gondoltam, hogy házilag is elkészíthető, azt hittem ez egy bonyolult dolog. Megnéztem ezt a pajzs védelmet, de nem igazán értem mi is ez? Az alap pajzs az a motorháztető zár? Úgy nézem, hogy a sokféle védelem együttes használata érne valamit, de az meg jópár 100 ezret kitehet :( Kár, hogy nen a sokkal drágább autókat lopják csak :D http://www.aubiz.hu/ Ezért mondtam a váltózárat, meg Colinnal együtt az Uv gravírozást, amit linkeltem oldal ott a kettő kijön 65000ft-ból...:) Ez, kiegészülve a gyári technikával elég visszatartóerővel kell, hogy bírjon:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 http://www.aubiz.hu/ Ezért mondtam a váltózárat, meg Colinnal együtt az Uv gravírozást, amit linkeltem oldal ott a kettő kijön 65000ft-ból... :) Ez, kiegészülve a gyári technikával elég visszatartóerővel kell, hogy bírjon:)! Akkor ez lesz :) Garancia elvesztését a váltózár beépítése nem okoz ugye? Nehogy "illetéktelen beavatkozás" néven elálljanak a garitól (ha pl pont a váltóval lenne gond). Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 Akkor ez lesz :) Garancia elvesztését a váltózár beépítése nem okoz ugye? Nehogy "illetéktelen beavatkozás" néven elálljanak a garitól (ha pl pont a váltóval lenne gond). Nem, nem veszíted el, nekem is új kora óta van benne!:) Márkaszervizben is szerelnek (én oda vinném) illetve van a defend lock váltózáraknak gyári cikkszáma is:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Június25, 2012 Megoszt Elküldve Június25, 2012 Nem, nem veszíted el, nekem is új kora óta van benne! :) Márkaszervizben is szerelnek (én oda vinném) illetve van a defend lock váltózáraknak gyári cikkszáma is:)! köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Hamár védelem....Nekem gyári immo,riasztó és reteszelés funkció van benne.Főleg a külön ajtóreteszelésről érdekelne a véleményetek. Érnek ezek a funkciók valamit szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Akkor azt hiszem, hogy a pajzs védelmet belerakatom. Mellé kell-e (érdemes-e) még a váltózár, vagy a pajzs védelemmel ellátott kocsit úgysem tudják elvinni? Ha meg trélerezik, akkor mindegy mi és mennyi van benne. Más: Állófűtéssel valakinek tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Állófűtéssel valakinek tapasztalata? Ardvisjaur-ban a tesztsorőreink nagy hasznát veszik (de ott tényleg hideg van): http://www.conti-online.com/generator/www/com/en/continental/portal/general/business_services/proving_grounds_ar_facts_en.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Ardvisjaur-ban a tesztsorőreink nagy hasznát veszik (de ott tényleg hideg van): http://www.conti-onl...r_facts_en.html Nekem arra kéne, hogy télen a hidegben előmelegítse a motort, ne -10-ről kelljen indítani. Vagy felesleges ennyit rááldozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Meglett tegnap az autó. Minden szép és jó :) 1 kérdés: nektek is van-e a bal oldali szellőző és a lámpakapcsoló közötti résben valami vezeték, végén vagy leddel (bár világítani eddig nem láttam), vagy érzékelővel? Az mi lehet? A részecskeszűrő kb mennyi km-enként égeti ki magát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Besike Elküldve Július21, 2012 Megoszt Elküldve Július21, 2012 Normális dolog, hogy az 1.7-es dízel (125LE) Astrám kipufogója kormos? (21ekm-t futott, 70% M0, 20% autópálya, 10% város.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SpeedFire Elküldve Július21, 2012 Megoszt Elküldve Július21, 2012 Normális dolog, hogy az 1.7-es dízel (125LE) Astrám kipufogója kormos? (21ekm-t futott, 70% M0, 20% autópálya, 10% város.) ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Besike Elküldve Július21, 2012 Megoszt Elküldve Július21, 2012 ja Akkor megnyugodtam!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 J-hez van valami okosság, mint mondjuk a H astránál a teszt mód előhívása? Mert ahhoz képest hogy dízel, elég hamar felmegy a vízhőfok mutató, arra lennék kíváncsi, vajon jól mérhet-e, vagy "programozott", hogy pl 75-100 között stabil 90et mutasson? Hallottam ilyet, csak azért kérdezem, mert úgy tudtam, hogy dízel lassan melegszik, de nekem 2-3 km aztán 90-nél van a mutató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Ahogy a többiek is írták, én is inkább a DefendLockot ajánlom, vagy a Pajzsot. A GPS-nek általában havidíja is van (4-8 ezer birodalmi váltó), és tényleg könnyen kiiktatható. Egy GPS blokkolót meg lehet venni legálisan egy boltban, vagy össze is lehet dobni, ezután szabad a pálya. Azért a váltózár mellé jó, ha van más védelmed is. Én a kínaiaktól vettem "eredeti" :) GPS-es nyomkövetőt. Csak egy prepaid-es kártya kell bele, ami kb. 2-2,5eFt/év. Ha a kocsi ajtaját kinyitják, akkor már küldi az sms-t, távolról le lehet kérdezni az autó helyét, leállítani a motor-t, belehallgatni az utastérbe, stb. Saját akksija van, amivel kb. 3-4 napig elvan. Való igaz, hogy egy GSM blokkolóval hatástalanítható, de ekkor ők sem tudnak telefonálni, ha meg ezt a blokkolót kikapcsolják, abba a pillanatban küldi az sms-t az utolsó koordinátáról, amit 1 percenként megismétel, amit távolról ki lehet kapcsolni. (amúgy nem tudom mennyire jellemző, hogy a tolvajok ilyen zavarókkal járnak) Egymagában azonban tényleg kevés, de szerintem 25-töt megér, meg havonta azt a 200Ft-tot. Amúgy az ebay.hu-n lőttem kb. 1 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
porkmisztrec1 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok Régi FAstrám van, vezérműszíjat kell cserélnem, és vele illik a feszítőt is cserélni. Ezt eddig 2-3 alkalommal így is tettem, de most hallottam, hogy a szíj és a feszítő mellett a vízpumpát is kell cserélni mindig. Ez tényleg így van, vagy csak túlbuzgó szerelővel találkoztam.Egyébként a vízpumpa a legutobbi , 3. szíjcserénél volt cserélve, és hát most annak semmi hibajelensége..... Előre is köszi a választ.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts