Becc Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 én biztos hogy nem vennék diesel-t :) Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Miért? CR rendszer ,kettős tömegű lendkerék, egyszer tankolj bele valami retek gázolajat... igaz ezek a legrosszabb eshetőségek és itt nem kifejezetten csak opelra gondolok hanem bármilyen új CR rendszerű dieselre ... szerintem... a ft/km ről nem is beszélve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Becc Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 CR rendszer ,kettős tömegű lendkerék, egyszer tankolj bele valami retek gázolajat... igaz ezek a legrosszabb eshetőségek és itt nem kifejezetten csak opelra gondolok hanem bármilyen új CR rendszerű dieselre ... szerintem... a ft/km ről nem is beszélve :) Most Astra H 1,7 cdti van, max 5,5 fogy. 155000 km eddig semmi baj vele, csak ehhez képest a 8 l gáz fogyasztás ft/km-ben kb ugyan annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Most Astra H 1,7 cdti van, max 5,5 fogy. 155000 km eddig semmi baj vele, csak ehhez képest a 8 l gáz fogyasztás ft/km-ben kb ugyan annyi. ne is legyen problémád :) egyébként én soknak tartom a gyári adatokat nekem kb 1 literrel eszik többet gázból igaz az enyém G astrába és 90 póni nem 140 mint a J ,a gyár közel 2-2.5 liter plusszal számol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Becc Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 ne is legyen problémád :) egyébként én soknak tartom a gyári adatokat nekem kb 1 literrel eszik többet gázból igaz az enyém G astrába és 90 póni nem 140 mint a J ,a gyár közel 2-2.5 liter plusszal számol :) Köszönöm a válaszaid, most lépek. szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 elsősorban ppetikéhez intézem a kérdést, mert ő írta már le, hogy volt ezzel problémája, de bárki válaszolhat, akinek szintén volt már ilyen problémája. a lényeg, hogy télen, mikor azok a jó kemény mínuszok voltak, én is megkaptam a coolant level low feliratot. akkor annak tudtam be, hogy a -20 fokokban kicsit megdermedt a folyadék. a fagyok elmúltával nem is kaptam ezt az üzenetet, még -10 fokban sem. ám most hétvégén újra előjött. megnéztem a folyadékszintet, a 3as jelnél áll. első kérdésem az lenne, hogy gyárilag tele van töltve a 4esig vagy vmennyi hiányzik belőle. a második, hogy mikor cserélték neked a jeladót, akkor neked melyik szintnél volt a folyadék? mert azért nem hiszem hogy a 4 szintes tartály 3. szintjénél lévő folyadék kevés lenne a computernek. köszi előre is a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 elsősorban ppetikéhez intézem a kérdést, mert ő írta már le, hogy volt ezzel problémája, de bárki válaszolhat, akinek szintén volt már ilyen problémája. a lényeg, hogy télen, mikor azok a jó kemény mínuszok voltak, én is megkaptam a coolant level low feliratot. akkor annak tudtam be, hogy a -20 fokokban kicsit megdermedt a folyadék. a fagyok elmúltával nem is kaptam ezt az üzenetet, még -10 fokban sem. ám most hétvégén újra előjött. megnéztem a folyadékszintet, a 3as jelnél áll. első kérdésem az lenne, hogy gyárilag tele van töltve a 4esig vagy vmennyi hiányzik belőle. a második, hogy mikor cserélték neked a jeladót, akkor neked melyik szintnél volt a folyadék? mert azért nem hiszem hogy a 4 szintes tartály 3. szintjénél lévő folyadék kevés lenne a computernek. köszi előre is a válaszokat. 1, gyárilag tele van töltve 2, a tartály félig volt mikor cserélték és utána is, mert azt töltötték vissza. később persze teletöltöttem. szerintem gurulj be egy szervízbe és kicserélik Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Több mint egy hete áll ez a tocsik :icon1: Túlléptük a 3000km et.Minden Ok természetesen.Csak a fogyi.....azt sokallom..... 6,2l az átlag-valójában a tankolásnál 6,27 :smartass: -ez nem mondható kevésnek,főleg úgy hogy nagy része oúti,tempomatos etap,némi városi tötymörgéssel. Tartós haladásnál bőven hozza a gyári normát-5,3-de elindulásnál,gyorsitásnál durva számokat látni :D Talán később javul még a dolog :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Kitaláltak egy új fajta lámpát Opelék, lassan jön a facelift. Már tesztelik őket, láttam képet a matricásautókról Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Kitaláltak egy új fajta lámpát Opelék, lassan jön a facelift. Már tesztelik őket, láttam képet a matricásautókról Szerintem meg tök jó ez a fogyasztás, nekem vegyesen eszik 6,9 litert az 1.4 H Astra... Ráadásul a tied automata..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 kém fotó Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Szerintem meg tök jó ez a fogyasztás, nekem vegyesen eszik 6,9 litert az 1.4 H Astra... Ráadásul a tied automata..:) A dajcse J fórum szerint is jó,ott cvej "lojte" 6 l átlaggal büszkélkedik,a többség viszont 8-9 el :D Még bizakodom azért..... kém fotó Ezt a képet kb. 1hónapja láttam a dajcs fórumon.A fészlift annyiból áll,hogy az első lökháritót a gtc hez közelitik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 ja....ez a képen látható piroska egy ST... Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Meg a vele szembe állitott kalapácslakk :D szinű is ST amúgy az eredeti képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Na kérem :icon1: ez már barátságosabb átlagfogyi.... Uploaded with ImageShack.us Még azért ennek lejjebb kell mennie :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 Bakker,minden kopeles ilyen,hogy nincs miről irni?vagy mindenki csak a fapadost vette meg,amin tényleg nincs mit szeretni? Pl. én ma kopeleztem 300km et.Kicsit sokat fogyaszt,de király gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 Kicsit sokat fogyaszt,de király gép. egy benzines autótól mennyit fogyasztást szeretnél? kettő litert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 egy benzines autótól mennyit fogyasztást szeretnél? kettő litert? Az is sok lenne,ilyen drága benyával :D Van egy 3 as dizli bmp nk-177 paci,aut-az is megkéri :icon1: 5l kerozint is bevág,ha nem figyelünk,az is sok :sick: Én igazából villanyautót szerettem volna,de elérhető áron normális még nincs. Ami pedig az asztmát illeti,le fog menni a fogyija 6 l átlag alá-mint minden downsize olt ilyennek-abban biztos lehet :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Az is sok lenne,ilyen drága benyával :D Van egy 3 as dizli bmp nk-177 paci,aut-az is megkéri :icon1: 5l kerozint is bevág,ha nem figyelünk,az is sok :sick: Én igazából villanyautót szerettem volna,de elérhető áron normális még nincs. Ami pedig az asztmát illeti,le fog menni a fogyija 6 l átlag alá-mint minden downsize olt ilyennek-abban biztos lehet :hiya: A kombinált gyárija nem 6,8??? Szerintem elégedett lehetsz vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 6.7l látok leirva az adatoknál.Országúti 5,3l -kéziváltósnál 4,6-4,8L -város 9L. Mivel nekem országúti a mérvadó,ezért a cél a 6 alatti papizás .Mondjuk egyszer már csináltam vele 5 L es fogyit,de az tankolás után oúti etappal adódott. Utána kevés város és mindjár 6 L felett volt.Na majd alakul :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 egy benzines autótól mennyit fogyasztást szeretnél? kettő litert? tudod... nekünk megvan a 3.6 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 tudod... nekünk megvan a 3.6 :) Nagyon sok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Nagyon sok :D ilyen ez a gázautózás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Jah, csak míg egy G 1050 kg, addig egy J 1300 kg....... george2, trip 2-t is szoktad nullázni? Meg esetleg mérhetnél úgyis egy fogyasztási adatot, hogy nem 100-t mész, azt nullázgatsz összevissza, hanem mondjuk mész 5000 km-t, aztán nézzük mit mutat. De most komolyan, ha valakinek sok az a 6 L/100 km (~3000 Ft / 100 km), akkor minek vesz új autót közel 6 milláért? Vagy ha égetően fontos az autó, akkor miért nem könnyű és isuzu vagy pdtdi vagy bármi más dízelt vesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 tudod... nekünk megvan a 3.6 :) :lol: nekem 4,0 - 4,3 között szokott ugrálni.... mondjuk a Honda az keményet eszik.... 4.3 on áll a fedélzeti... mondjuk ha így marad tuti baja lesz a sok koromtól, a turbo meg berozsdásodik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts