Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

mélykék76

Recommended Posts

.

Helló Üdv

A 3.dik évezredben élűnk , a mai kor csúcstechnológiai vivmányaival . Csúcsszuper motorokkal ellátott autókkal közlekedűnk. -- HOGY egy kicsit elbeszélgessűnk-- meghalgassuk egymás véleményét... :hiya: Kérdezem mit jelent az ,hogy " BEJÁRATÁS ". :unsure: Mit kell tenni-? Hogy kell pőrgezni -? Meddig tart..... Stb. -- meg ilyenek. Remélem 1 kicsit főlkavarom az álló vizet .

Ü D V .

A T Ford óta sokat fejlódött a metalurgia és az olajok,de egy pipike :goofy: odafigyelés ma sem árt az elején,a turbósoknak meg azután sem ....

Nem kell szénné pörgetni meg nagyon kis fordulaton magas fokozatban kinlódtatni.Meg egy plusz oilcsere 6 e km körül.... különösebb babázgatásra ne gondolj,általában 4-6 e km után legalábbis az eddigi autóim "felszabadultabban" mentek.

Remélem hamarosan te is átveszed már a géped.

Megosztás:

Nekem meg az a véleményem :D ,hogy hlevi privátban kérdezett én meg válaszoltam és egyikünk sem sértődött.Én nem vágtam fel a J vel,miért tenném?Van ennél jobb autó is az udvarunkban :D

Miért olvasnék a G topikba?Sosem tetszett egyetlen Opel sem-kivéve a Calibra- ez előtt az Astra előtt sőt ezt is csak ezzel a külső belsővel venném újra.

Nekem meg az alap J Astra nem tetszik. Mégis olvasom a témát. Miért?

Az én ízlésem inkább a Coupé és Cabrió típusú autók felé mutat. Jelenleg is egy Astra Bertone Coupé-m van. Nekem a Coupé forma az, ahol egy autó kezdődik.

Viszont kijött az Astra J GTC, amiben látok fantáziát. Nem Coupé, de sportos. De akkor már inkább a közelgő Cabrió változat mozgat meg igazán. Ha nem tetszene ennyire a jelenlegi kocsim, akkor már bejelentkeztem volna egyre.

Megosztás:

Nekem meg az alap J Astra nem tetszik. Mégis olvasom a témát. Miért?

Az én ízlésem inkább a Coupé és Cabrió típusú autók felé mutat. Jelenleg is egy Astra Bertone Coupé-m van. Nekem a Coupé forma az, ahol egy autó kezdődik.

Viszont kijött az Astra J GTC, amiben látok fantáziát. Nem Coupé, de sportos. De akkor már inkább a közelgő Cabrió változat mozgat meg igazán. Ha nem tetszene ennyire a jelenlegi kocsim, akkor már bejelentkeztem volna egyre.

Na ja, az alap Astra,mint minden tipus esetében itt sem valami nagy durranás.....

A Coupén egyértelműen meglátszik az olaszok kezemunkája,szép.

Megosztás:

Túlléptük a 2000ik km et.Nagyon siráj a gép. Csak a fogyi......na az sok.Nem akar 6,2-6.3 alá menni. :icon1:

Ez kevés városi tötymörgés és 20-30 km es o.úti etapokkal adódik.Ott nincs is gond,simán lehet haladni nagyon pöpec pill.fogyikkal.Viszont a megállás utáni gyorsitásoknál durva értékek adódnak,ekkora motornál ilyet még nem láttam :blink: Az én Astrám konfigja utazóautónak tervezve.Annak viszont tökéletes. Kiváncsi leszek majd egy hosszabb túrán mit mutat majd.De 6 L alá kell mennie nincs mese :goofy:

Megosztás:

(ha jól emlékszem a forum szabályzatra, akkor torrent dologkat nem szabad)

Tehát, keress interneten különböző külföldi oldalakat, ahonnan ki tudnád "kölcsönözni".

Csak a netes verziók inkább orosz nyelvűek, tehát a telepítés orosz nyelven folyik a szoftver tud angolul, néhány esetben németül is.

Megosztás:

Lehet bele utólag gyárit venni, vagy valami hasonló minőségű utángyártottat?

A gyári ára 45 eFt asszem. Asszem azért van ilyen érdekes formája annak a luknak ott a 2 ülés közt, mert abba belemegy egy specko elem, és az tartja a kartámaszt.

Az utángyártott verzió az 13-15 eFt. Rögzítése 4db csavarral történik. Nekünk ilyen van, 1 állása van, tehát nem tologatható. És persze csak felnyitható, így tároló rekesz van benne.

Megosztás:

Sziasztok!

Ma vettem át az új Astrámat, Enjoy felszereltséggel (céges) . Sajnos nincs benne középső könyöktámasz. Lehet bele utólag gyárit venni, vagy valami hasonló minőségű utángyártottat?

Köszi az ötleteket előre is.

Vaterán nézz körbe, ott van egy valagnyi, vagy esetleg még ebay-en.

Megosztás:

Sziasztok!

Ma vettem át az új Astrámat, Enjoy felszereltséggel (céges) . Sajnos nincs benne középső könyöktámasz. Lehet bele utólag gyárit venni, vagy valami hasonló minőségű utángyártottat?

Köszi az ötleteket előre is.

annó én is akartam, de felhagytam vele. lemondtam az utángyártottról, az utólagos beszerelésről, mert nem volt megbízható vélemény róla.

"gyárit" nem fogsz kapni, mert az egyben van a középkonzollal.

Megosztás:

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni.

Tudtok valami megoldást arra, hogy, ha bekapcsolom a hazakísérő fényt és a köszöntő fényt akkor ne világítson a tompított csak a nappali menetfény?

Nekem xenonom van és nem szeretném, ha minden nyitáskor - csukáskor bekapcsolna napszaktól függetlenül.

Ha csak a LED -ek világítanának, akkor viszont nagyon dögös lenne éjszaka, ha nyitom - csukom.

Köszönöm

Megosztás:

valamit benéztél :)

1.4 vagy 1.6 turbo van még most csak

és asszem csak 1.4T lpg-s van

gyári adatok !!!

város 10.8

országút 6.6

vegyes 8.1

Köszi

Közben rájöttem, 1,4, csak egy kereskedő akar rábeszélni diesel helyett, de szerintem vegyes 8 fogyasztással akkor nincs is különbség

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.