george2 Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Üdv. Köszi a kimeritő infókat ,csak igy tovább ( csit ) grat. az autóhoz ne lassulj irj szorgalmasan. Üdv Hali, A te gépeddel mi a helyzet?Átvetted már? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Állítólag 2012 szeptemberében érkezik..... hát nem is tudom, a sedan valahogy nem. már az előző is nagyon el lett ba..va. azért remélem ez valahogy jobban sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Hali, A te gépeddel mi a helyzet?Átvetted már? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Hali, A te gépeddel mi a helyzet?Átvetted már? Üdv. Üdv . 31.- után megyek haza . Talán akkor majd sikerül átvenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 31-én megyek haza....V alamikor húsvét környékén.......talán :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 31-én megyek haza....V alamikor húsvét környékén.......talán :smartass: Királyság! Várom a beszámolódat,milyen szinű és felszereltség stb. lesz? Közben ma átléptem az első 1000km ert. Az átlagfogyi most 6,2 l t mutat,kicsit melegebb volt,hamarabb melegszik a gép,rövidebb ideig látni a durva :D értékeket a BC n. Tartós országúti tempónál eszméletlen kicsi a fordulatszám és a fogyi-100nál 2000 alatt és 4,8-5.8. L körül mutat,90 nél le sem irom mert én sem hiszem el :icon1: -szóval nem lesz ez olyan durva zabálógép mint gondoltam,de majd erre visszatérek még a bejáratás után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 van itt vki, akinek gyárilag nem alufelnis a gépe és esetleg szeretne rá egyet? elképzelhető hogy az enyém eladósorba kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Mattra jobb, de azzal meg nem lesz olyan mint a napfénytető...ha mindenképpen olyan hatásút akarsz akkor fényessel tedd fel, de csak ha garantálják, hogy nem jön le! A legjobb a választás, ami nyom nélkül levehető és nem jön fel és majdnem összetévesztendő a napfénytetővel a kimondottan erre való tetőfólia! Olyan amit a képet mutattam! Szerintem ezt érdemes, de ha nincs és mindenképpen szeretnél akkor a másikat...ezt jól megmondtam remélem érthető volt :D Ha kézzel mosod akkor tovább marad fent, az enyém még sohasem látott gépi mosót! Arra vigyázz ha megcsináltatod, akkor két napig nem érheti víz, ennyi idő kell hogy megkössön a ragasztó 3M fólia esetén! Ma voltam a fóliás srácoknál, azt mondták, hogy matt fekete fóliára húzzák rá a kővédőt. És garantálják, hogy rajta marad, ha vhol feljön, akkor az az ő garanciális gondjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Ma voltam a fóliás srácoknál, azt mondták, hogy matt fekete fóliára húzzák rá a kővédőt. És garantálják, hogy rajta marad, ha vhol feljön, akkor az az ő garanciális gondjuk. Így rendben van! Ez volt a cél, hogy adjanak rá garit...:D Ha jobb idő lesz én is felteszem a napfénytető fóliámat! Képet teszel fel majd ha kész lesz a remekmű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Így rendben van! Ez volt a cél, hogy adjanak rá garit... :D Ha jobb idő lesz én is felteszem a napfénytető fóliámat! Képet teszel fel majd ha kész lesz a remekmű? persze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 persze :) Kíváncsi leszek a végeredményre! K&N szűrődet hol vetted? Astra H-hoz is van ilyen? Tapasztalatok róla? (fogyasztás, menetteljesítmény, stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Kíváncsi leszek a végeredményre! K&N szűrődet hol vetted? Astra H-hoz is van ilyen? Tapasztalatok róla? (fogyasztás, menetteljesítmény, stb) A szűrőt ebay-en rendeltem és csak Amerikában volt. Chevi Cruze légszűrője, de már fut Astra J néven is. sztem ebay-en nézz körbe. itthon horror áron tudják adni (unixnál néztem 120E-ért akarták adni) ebay-en fele annyi volt légipostával együtt. de sztem H-hoz már németeknél is lehet kapni és ott még vám sincs. :) a K&N oldalán ki tudod keresni mi a kit száma és úgy érdemes rákeresni ebay-en. http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0589] k&n kit Menetteljesítményben még nem tudom, nem néztem, mértem, mert télen lett betéve, november végén. fogyasztásban ha nem gyilkolod és nem a hangra mész, akkor akár csökkenhet is, nekem 3-4 deci mínusz városi mászkálásban. :) majd esetleg ha meglesz a kipufogó is végig, akkor gondolkodom egy chiptuningban, hogy azzal összhangba hozzák a rendszert. belülről szuszogósabb lett a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sipos Elküldve Március23, 2012 Megoszt Elküldve Március23, 2012 Sziasztok!!! A segítségetekre, pontosabban néhány információra lenne szükségem. Május első hetében veszem át az új céges autómat. Egy 2012 második hetében készült Edition felszereltségű,1.7-es CDTI (110LE) ST-ról van szó. A kérdésem, pontosabban a kérdéseim a következők: A kormány az "mezei" vagy már bőr??? Lemez felnis vagy alufelnis??? A motor, az 260 vagy 280 NM-es??? Segítségeteket / válaszaitokat előre is köszönöm. Üdv. Balázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március23, 2012 Megoszt Elküldve Március23, 2012 Hali. Edition felszereltség, az német belpiacos autókra jellemző. Kb az itthoni Enjoy-hoz lehetne hasonlítani. A kormány az a "kopogós" bőr mindegyik modellben. Alapból 6,5*16-os lemezfelnivel szerelték, de ha kértek rá alut, akkor alus. A17DTJ 1686 cm3 16V 81 kW (110 PS) / 3800 min-1 260 / 1800 min-1 euro 5 (ha nem lenne az, akkor vigyétek szervízbe szoftver frissítésre, visszahívás van rá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Lacháza milyen volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Lacháza milyen volt? :) Látom ideért Tofka fotója. majdnem délre sikerült kiérni, addigra jócskán volt már Opel is, meg gyorsulni vágyó emberke is. Az idő nagyon jó volt így sokan voltak. Hát a gyorsulásról nem alakult ki bennem olyan hű de jó vélemény. Jártam ott tavaly is, akkor valahogy pörgősebben ment minden. Most kb. olyan volt, mint akik nemrég keltek a téli álomból. Olvastam máshol, hogy a gépátvevők sem álltak a helyzet magaslatán, össze vissza keverték az autókat, nem vezették normálisan, hogy melyik milyen motorral van szerelve stb. Meg sokan panaszkodtak arra, hogy licenszes emberkék bármikor eléjük mehettek és volt olyan aki 4 óra sorban állás után csak 2szer tudott menni. Úgy összességében kellemes idő, sok sok autó, lehetett bámészkodni. Ha kicsit jobban pörögtek volna az események, tán nem unom meg 3 óra után. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sipos Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Hali. Edition felszereltség, az német belpiacos autókra jellemző. Kb az itthoni Enjoy-hoz lehetne hasonlítani. A kormány az a "kopogós" bőr mindegyik modellben. Alapból 6,5*16-os lemezfelnivel szerelték, de ha kértek rá alut, akkor alus. A17DTJ 1686 cm3 16V 81 kW (110 PS) / 3800 min-1 260 / 1800 min-1 euro 5 (ha nem lenne az, akkor vigyétek szervízbe szoftver frissítésre, visszahívás van rá) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Királyság! Várom a beszámolódat,milyen szinű és felszereltség stb. lesz? Közben ma átléptem az első 1000km ert. Az átlagfogyi most 6,2 l t mutat,kicsit melegebb volt,hamarabb melegszik a gép,rövidebb ideig látni a durva :D értékeket a BC n. Tartós országúti tempónál eszméletlen kicsi a fordulatszám és a fogyi-100nál 2000 alatt és 4,8-5.8. L körül mutat,90 nél le sem irom mert én sem hiszem el :icon1: -szóval nem lesz ez olyan durva zabálógép mint gondoltam,de majd erre visszatérek még a bejáratás után. . Helló Üdv A 3.dik évezredben élűnk , a mai kor csúcstechnológiai vivmányaival . Csúcsszuper motorokkal ellátott autókkal közlekedűnk. -- HOGY egy kicsit elbeszélgessűnk-- meghalgassuk egymás véleményét... :hiya: Kérdezem mit jelent az ,hogy " BEJÁRATÁS ". :unsure: Mit kell tenni-? Hogy kell pőrgezni -? Meddig tart..... Stb. -- meg ilyenek. Remélem 1 kicsit főlkavarom az álló vizet . Ü D V . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 topic elején, már rendesen ki lett tárgyalva. Az én véleményem: az első 2000 km-en kell bejáratni. Nem nagyon kéne el-el rugdosni neki, használd kicsit nyugisabban, mint majd ahogy fogod. Utána egy olajcsere azt isten vele. De kérdezd meg a márkaszervízt, ahol veszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 . Helló, Üdv A 3. (vagy harmadik) évezredben élünk , a mai kor csúcstechnológiai vívmányaival. "Csúcsszuper" motorokkal ellátott autókkal közlekedünk. -- HOGY egy kicsit elbeszélgessünk-- meghallgassuk egymás véleményét... :hiya: Kérdezem, mit jelent az , hogy " BEJÁRATÁS ". :unsure: Mit kell tenni, meddig lehet pörgetni? Meddig tart, stb... meg ilyenek. Remélem egy kicsit fölkavarom az állóvizet . Üdv! Ne haragudj, kicsit átjavítgattam hozzászólásodat... Tudom ez nem valami nyelvi fórum, ennek ellenére úgy gondolom, hogy próbáljunk igényesek lenni a saját mondanivalónkkal kapcsolatban... Ezért van az automatikus helyesírás ellenőrzés, elvégre ahogy te mondtad, "a harmadik évezredben élünk" ezzel a csúcstechnológiai vívmánnyal együtt... Csak, hogy válaszoljak is, Colin "cartárs" jól mondja, annyit tennék hozzá, hogy kizárólag a Dexos2 előírást teljesítő olajat önts bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Ne haragudj, kicsit átjavítgattam hozzászólásodat... Tudom ez nem valami nyelvi fórum, ennek ellenére úgy gondolom, hogy próbáljunk igényesek lenni a saját mondanivalónkkal kapcsolatban... Ezért van az automatikus helyesírás ellenőrzés, elvégre ahogy te mondtad, "a harmadik évezredben élünk" ezzel a csúcstechnológiai vívmánnyal együtt... Csak, hogy válaszoljak is, Colin "cartárs" jól mondja, annyit tennék hozzá, hogy kizárólag a Dexos2 előírást teljesítő olajat önts bele... Hali, Szerintem ne javitgass,nem vagy te moderator :icon1: Lehet ,hogy Ő is amcsi billentyűzeten ir,ezért a hosszű i nekem sem jön pl. :unsure: Neked J Astra d van? Neki úgy tudni hamarosan az lesz...... Ami a bejáratást illeti,túl az első féltucat új autómon sem rugózom ezen különösebben,6500 km körül oilchange és ennyi. Most 1800 km nél tartunk,qrva jó a gép AGR nélkül ne vegyétek alig akarok kiszállni belőle annyira kényelmes...... Csendes,viszonylag keveset papizik-6.3L durhschnitt-pár éve ez a minőség még elképzelhetetelen volt ebben a kategóriában. Ma pl. jövök ki a Tuskóból és a parkolóban 2 Mókus kerülgette a gépet.Megláttak és elkezdtek kérdezgetni miyen felsz,motor etc. Kiderült a power red szintől és a 17 es Cosmos gurigágktól hidaltak le,tetszett nekik a sötétités is és miután a belsőt megmutattam nekik,mondták a mellettem álló szürke H megy a háztól, ilyet akarnak :D Szóval,nekem a tipus és szinválasztás eddig bejött ,csak dicséretet kapok a gép miatt,vezetni pedig durván faxa,a japcsi váltó jobban tetszik mint a Bmw nké-de csak manualisban-remélem a fogyi lejjebb megy még,mert azért ez egy kicsit még sok. :smartass: /Tutkó lejjebb megy később/ Imádjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Neked J Astra d van? Neki úgy tudni hamarosan az lesz...... Nekem viszont az apukám űrhajós!!! Ugyan már...:D Őszintén szólva 2 dolog kéne a J Astrából, az általad is dicsért AGR üléscsomag, na az tényleg nagyon jó lett, meg az 1.4 T benzinmotor... :)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Hali, Szerintem ne javitgass,nem vagy te moderator :icon1: Lehet ,hogy Ő is amcsi billentyűzeten ir,ezért a hosszű i nekem sem jön pl. :unsure: Neked J Astra d van? Neki úgy tudni hamarosan az lesz...... Nos szerintem Harmlevi kultúrált módon jelezte, hogy oda lehetne figyelni a helyesírásra. Olvass bele néha a G-s fórumba is, ahol jobban osztják a népet, ha olyanjuk van. És itt nem a hosszú ékezetes magánhangzókról van szó. Ha ez a hozzászólás is sértett téged, akkor elnézésed. A J Astrás kérdésed meg.... nem kell felvágni, kinek milyen autója van, nincs megtiltva, hogy ide csak az írhat, akinek ez a típusa van, segítő szándékkal írt hozzászólást. Ez az én véleményem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Nos szerintem Harmlevi kultúrált módon jelezte, hogy oda lehetne figyelni a helyesírásra. Olvass bele néha a G-s fórumba is, ahol jobban osztják a népet, ha olyanjuk van. És itt nem a hosszú ékezetes magánhangzókról van szó. Ha ez a hozzászólás is sértett téged, akkor elnézésed. A J Astrás kérdésed meg.... nem kell felvágni, kinek milyen autója van, nincs megtiltva, hogy ide csak az írhat, akinek ez a típusa van, segítő szándékkal írt hozzászólást. Ez az én véleményem volt. Nekem meg az a véleményem :D ,hogy hlevi privátban kérdezett én meg válaszoltam és egyikünk sem sértődött.Én nem vágtam fel a J vel,miért tenném?Van ennél jobb autó is az udvarunkban :D Miért olvasnék a G topikba?Sosem tetszett egyetlen Opel sem-kivéve a Calibra- ez előtt az Astra előtt sőt ezt is csak ezzel a külső belsővel venném újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Nekem viszont az apukám űrhajós!!! Ugyan már... :D Őszintén szólva 2 dolog kéne a J Astrából, az általad is dicsért AGR üléscsomag, na az tényleg nagyon jó lett, meg az 1.4 T benzinmotor... :)! :D Értlek.Izlés kérdése.Őszintén szólva az ez előtti Asták számomra ingerszegények és sosem akartam Opelt. Ez a J viszont a tesztek szerint is min. 1 kategóriát ugrott előre Javasolnék próbára egy Cosmo felsz.Asztmát :icon1: Az AGR durva....ki sem akarok szállni belőle,a deréktámasz is villanyos....... Az 1.4T motor az már relativ nekem,hétköznapi közlekedésre nagyon jó idáig úgy tűnik de semmiképp sem street racer célra tervezett moci. Remélem még kicsit lejjebb megy ez a kicsit magas fogyija és akkor elégedett leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts