george2 Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Köszi Urak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Majestic milyen felnire esett a választás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Majestic milyen felnire esett a választás? Hát ilyen árak mellet semmilyenre sajnos. Azt nézegetem, hogy újszerű gumírozottat találjak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Hát ilyen árak mellet semmilyenre sajnos. Azt nézegetem, hogy újszerű gumírozottat találjak. Hát igen elég horror. A felnigarnitura benne van 200ban és ha új gumit akarna rá az ember az mégegyszer ennyi. az kissé húzós Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Kérdezném az Urakat,hogy a fed.komp. átlagfogyi adata megfelel-e nagyjából a tankolt mennyiségnek? Eddig 160km et mentem,az átlag 6,5-6,8l körül mozog,országúti max, 100 tempóban,elég sűrű kigyorsitásokkal tarkitott útvonalon. Ez nem lenne sok egy nyers,aut.váltós gépnek új korában :icon1: Nagyon furcsa még,hogy milyen kis fordulatokon lehet autózni vele-de tetszik-100 nál pl. 1900 rpm :omg: A tűzpiros Cosmo 17 es gurigákkal láthatóan tetszik az utca népének,nagyon sokan megnézik,még mutogattak is rá...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 sztem lehet neki hinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 sztem lehet neki hinni. csatlakozom. 1-2 deci plusz minusz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 sztem lehet neki hinni. nálam is általában 1 deci plussz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Egy kép az autóról :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Kérdezném az Urakat,hogy a fed.komp. átlagfogyi adata megfelel-e nagyjából a tankolt mennyiségnek? Eddig 160km et mentem,az átlag 6,5-6,8l körül mozog,országúti max, 100 tempóban,elég sűrű kigyorsitásokkal tarkitott útvonalon. Ez nem lenne sok egy nyers,aut.váltós gépnek új korában :icon1: Nagyon furcsa még,hogy milyen kis fordulatokon lehet autózni vele-de tetszik-100 nál pl. 1900 rpm :omg: A tűzpiros Cosmo 17 es gurigákkal láthatóan tetszik az utca népének,nagyon sokan megnézik,még mutogattak is rá...... Valóban ennyi (nekem is turbó van csak 1.6-os és autómata) DE! Menj vele 130-al és arról néha gyorsíts 140-re, mindjárt 9-10l/100 lesz belőle ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Valóban ennyi (nekem is turbó van csak 1.6-os és autómata) DE! Menj vele 130-al és arról néha gyorsíts 140-re, mindjárt 9-10l/100 lesz belőle ..... Ja,az enyém is japcsi váltós,mint a tiéd-Aisin- :icon1: szép simán vált.Igazából még nem érzem nagyon,hogy kell e neki gázelvétel vagy nem váltásnál,mert teszi a dolgát szinte észrevétlenül. Majestic,hogy illik használni,kell gázelvétel vagy csak tolni neki ? :unsure: Ami a fogyit illeti,a lényeget a dajcse J fórumon már levettem....Ez országútra való autó,mint a downsize olt autók ált.Ott pl. egyenes úton a vadiúj gép is csoda adatoksat ir ki normál tempónál. Gyorsitásnál,toporgásnál félelmeteseket :D Én mondjuk 90% ban o.úton használom,mint az előzőket is.Mindenesetre az első 200 km után azért kicsit nyugodtabb vagyok fogyi ügyben,ha most 6.6-6.8 rövid útakon :D --amit kicsit sokallok a Tjet Bravo után- az átlag akkor azért olyan durvaság nem lesz itt szerintem,meglátjuk ha kicsit fellazul a gép :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Ja,az enyém is japcsi váltós,mint a tiéd-Aisin- :icon1: szép simán vált.Igazából még nem érzem nagyon,hogy kell e neki gázelvétel vagy nem váltásnál,mert teszi a dolgát szinte észrevétlenül. Majestic,hogy illik használni,kell gázelvétel vagy csak tolni neki ? :unsure: Ami a fogyit illeti,a lényeget a dajcse J fórumon már levettem....Ez országútra való autó,mint a downsize olt autók ált.Ott pl. egyenes úton a vadiúj gép is csoda adatoksat ir ki normál tempónál. Gyorsitásnál,toporgásnál félelmeteseket :D Én mondjuk 90% ban o.úton használom,mint az előzőket is.Mindenesetre az első 200 km után azért kicsit nyugodtabb vagyok fogyi ügyben,ha most 6.6-6.8 rövid útakon :D --amit kicsit sokallok a Tjet Bravo után- az átlag akkor azért olyan durvaság nem lesz itt szerintem,meglátjuk ha kicsit fellazul a gép :icon10: nekem 1.4 turbo manuális váltóval. ebben a hideg időben ami volt mostanság, meg hó és csak városban autózva 8.4-et sikerült produkálnia. előtte 7.2-7.4 volt ez a sima városi közlekedés. ha meg autóút akkor 6.3 új autósok, a fényezésre figyeljetek, vigyázzatok. ezek az új vizes bázisú festékek roppant szarok. azonnal lepattan. ma sikerült a szélben a bevásárlókocsit nekifújni a csomagtér ajtónak, persze azonnal belemart a festékbe. hétfőn mehetek megnézetni, hogy le tudják-e javítani a hibát teljes ajtófényezés nélkül. :)) utána tuti kap kővédő fóliát a hátulja is, nem csak az eleje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 már túl vagyunk ezen mi (na nem a bevásárló kocsin). Sajnos tényleg nagy szar a fényezés, tiszta karc az egész autó. Meg a múltkor meghúzták, persze gerinctelen volt mert csak törött lámpát hagyott ott :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 már túl vagyunk ezen mi (na nem a bevásárló kocsin). Sajnos tényleg nagy szar a fényezés, tiszta karc az egész autó. Meg a múltkor meghúzták, persze gerinctelen volt mert csak törött lámpát hagyott ott :icon7: persze egyszerűbb elkotródni rögtön, mint vállalni a dolgokat. bár én éltem már meg ilyet is olyat is. még a G Astrának beletolattak az elejébe, kívülről semmi nem látszott, csak utólag mikor eltörött a lámpatartó műanyag. viszont volt olyan is, hogy egy szűk parkolóban elhúzták a hátulját, mikor mentem le ott volt egy névjegykártya meg egy kitöltött betétlap. amúgy tényleg már úgy vagyok ezzel a fényezéssel, h az egész autót be kellene vonni ilyen fóliával, hogy véletlenül se legyen semmi sehol. az ilyen alaplemezig lekarcolt festéket ki tudják javítani? vagy telibe fújják az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 hát elméletileg éppen javítható. De ha megkérdezel valakit, biztos azt mondja, fújd telibe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Ja,az enyém is japcsi váltós,mint a tiéd-Aisin- :icon1: szép simán vált.Igazából még nem érzem nagyon,hogy kell e neki gázelvétel vagy nem váltásnál,mert teszi a dolgát szinte észrevétlenül. Majestic,hogy illik használni,kell gázelvétel vagy csak tolni neki ? :unsure: Ami a fogyit illeti,a lényeget a dajcse J fórumon már levettem....Ez országútra való autó,mint a downsize olt autók ált.Ott pl. egyenes úton a vadiúj gép is csoda adatoksat ir ki normál tempónál. Gyorsitásnál,toporgásnál félelmeteseket :D én mondjuk 90% ban o.úton használom,mint az előzőket is.Mindenesetre az első 200 km után azért kicsit nyugodtabb vagyok fogyi ügyben,ha most 6.6-6.8 rövid útakon :D --amit kicsit sokallok a Tjet Bravo után- az átlag akkor azért olyan durvaság nem lesz itt szerintem,meglátjuk ha kicsit fellazul a gép :icon10: Nem kell levenni a lápadat, azt a manuális automatáknál kell, ezt full automata, itt csak simán nyomod és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Nem kell levenni a lápadat, azt a manuális automatáknál kell, ezt full automata, itt csak simán nyomod és kész. Vétel,kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 nekem 1.4 turbo manuális váltóval. ebben a hideg időben ami volt mostanság, meg hó és csak városban autózva 8.4-et sikerült produkálnia. előtte 7.2-7.4 volt ez a sima városi közlekedés. ha meg autóút akkor 6.3 új autósok, a fényezésre figyeljetek, vigyázzatok. ezek az új vizes bázisú festékek roppant szarok. azonnal lepattan. ma sikerült a szélben a bevásárlókocsit nekifújni a csomagtér ajtónak, persze azonnal belemart a festékbe. hétfőn mehetek megnézetni, hogy le tudják-e javítani a hibát teljes ajtófényezés nélkül. :)) utána tuti kap kővédő fóliát a hátulja is, nem csak az eleje Üdv. Mi az a kővédő folia . Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Egy kép az autóról :wub: Ha ez ilyen élőben IS akkor NAGYON szép . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 fotosop csodákra képes :D de igen, nagyjából ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 kővédő fólia: sima átlátszó fólia kb minden dekoros meg tudja csinálja neked. Van mindenféle változat belőle, egészen a saválló fóliákig. Kicsit mattitja a látszatot. Meg mikor leszeded akkor, hát .......arról nem szeretnek beszélni, jót még nem nagyon hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 kővédő fólia: sima átlátszó fólia kb minden dekoros meg tudja csinálja neked. Van mindenféle változat belőle, egészen a saválló fóliákig. Kicsit mattitja a látszatot. Meg mikor leszeded akkor, hát .......arról nem szeretnek beszélni, jót még nem nagyon hallottam. Sziasztok! Nekem H Astrán kb. 1éve van fent a karosszériavédő fólia, átlátszó(vékony) nem mattítja annyira a színét kocsinak, de lehet ez színfüggő nem tudom... A lényeg hogy a múlt héten beletolattak a hátsó lökhárítómba, ami behorpadt! Ezek után lehúztam a fóliát és kimelegítettem a hordasást és semmi sem látszik! Még jó hogy annak idején hátra is feltettem, ha lesz időm újra feltelepítem, mert szerintem olcsóbb mint az újrafényezés...(nem azt mondom hogy ütközés ellen van, de a másik autó festéke nem tapadt meg rajta) Nem bántotta a festést, illetve a lakkot sem, mert mikor feltettem a megfelelő folyadékokkal kezeltem le a felületet ami nagyon fontos! Azóta már rengeteg carbont és más fóliát is tettem fel, de még senki sem panaszkodott a fényezés miatt...ha nincs rendesen felrakva akkor a lakkot bemattíthatja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Sziasztok! Nekem H Astrán kb. 1éve van fent a karosszériavédő fólia, átlátszó(vékony) nem mattítja annyira a színét kocsinak, de lehet ez színfüggő nem tudom... A lényeg hogy a múlt héten beletolattak a hátsó lökhárítómba, ami behorpadt! Ezek után lehúztam a fóliát és kimelegítettem a hordasást és semmi sem látszik! Még jó hogy annak idején hátra is feltettem, ha lesz időm újra feltelepítem, mert szerintem olcsóbb mint az újrafényezés...(nem azt mondom hogy ütközés ellen van, de a másik autó festéke nem tapadt meg rajta) Nem bántotta a festést, illetve a lakkot sem, mert mikor feltettem a megfelelő folyadékokkal kezeltem le a felületet ami nagyon fontos! Azóta már rengeteg carbont és más fóliát is tettem fel, de még senki sem panaszkodott a fényezés miatt...ha nincs rendesen felrakva akkor a lakkot bemattíthatja! Nekem is az autó megvásárlása óta fent van a motorháztetőn. átlátszó, de van belőle színezett is már. van amerikai gyártmány, ami brandabb, drágább, de nincs színe, meg van vmi kóreai, ami szintén átlátszó de vmilyen szögből kicsit narancsos színt mutat. én meg vagyok vele elégedve, semmi hiba nincs a motorháztetőn. idén valószínű fel lesz téve az első lökösre is meg a lámpákra na meg a visszapillantó tükör házára. és hátulra is a hátsó lökhárítóra meg a csomagtér ajtó alsó részére. inkább ez, minthogy össze vissza legyen verve a kocsi a kövektől. amúgy sztem fólia függő, hogy mennyire matt vagy sem. nekem pl mutattak olyan kocsit, aminek a tetején volt sima fekete fólia és arra húzták rá a kővédőt és teljesen úgy nézett ki, mintha sötétített üvegteteje lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Nekem is az autó megvásárlása óta fent van a motorháztetőn. átlátszó, de van belőle színezett is már. van amerikai gyártmány, ami brandabb, drágább, de nincs színe, meg van vmi kóreai, ami szintén átlátszó de vmilyen szögből kicsit narancsos színt mutat. én meg vagyok vele elégedve, semmi hiba nincs a motorháztetőn. idén valószínű fel lesz téve az első lökösre is meg a lámpákra na meg a visszapillantó tükör házára. és hátulra is a hátsó lökhárítóra meg a csomagtér ajtó alsó részére. inkább ez, minthogy össze vissza legyen verve a kocsi a kövektől. amúgy sztem fólia függő, hogy mennyire matt vagy sem. nekem pl mutattak olyan kocsit, aminek a tetején volt sima fekete fólia és arra húzták rá a kővédőt és teljesen úgy nézett ki, mintha sötétített üvegteteje lenne. Talán nem 3M ragasztóval ellátott lehet kicsit torzítja a színt... A tetőre külön létezik napfénytető hatású solar fólia! A lámpára a helyedben én nem a karosszériavédő fóliát tenném fel, mert az nem 100% áteresztő UV tanusítványa sincs, de a célnak megfelel! Van külön lámpára átlátszó és színes is...nekem pl kék volt fent és nem színezte semennyire a világítást és a látási viszonyok sem csökkentek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Talán nem 3M ragasztóval ellátott lehet kicsit torzítja a színt... A tetőre külön létezik napfénytető hatású solar fólia! A lámpára a helyedben én nem a karosszériavédő fóliát tenném fel, mert az nem 100% áteresztő UV tanusítványa sincs, de a célnak megfelel! Van külön lámpára átlátszó és színes is...nekem pl kék volt fent és nem színezte semennyire a világítást és a látási viszonyok sem csökkentek! Na majd utánaérdeklődök ezeknek a dolgoknak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts