george2 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Üdv. mindenkinek ! " Azt nem lehet mondani , hogy brutálisan pörög e fórum ". Én is Új tulaj leszek február végén. :D És én is.Már a győri depoban van a gépem. Te melyik verziót rendelted? Enyém 1.4 t AT Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 ekkora méretű autóhoz elég kicsi lenne, de én is kíváncsi vagyok milyen :D városba elég, amugy kurvagyenge. 5. ben 100 nál képtelenség volt gyorsitani visszakapcsolás nélkül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Az előbb hivtak a kereskedésből.Ma reggel lerakták ker. udvarán.Rendeléstől sz.8.héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 reggel megkaptam a coolant level low feliratot a -20 fokban :) de aztán elmúlt délutánra Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 reggel megkaptam a coolant level low feliratot a -20 fokban :) de aztán elmúlt délutánra tavaly télen nekem is volt ilyen gondom, sajnos nem csak egyszer. pont januárban voltam az első éves szervízen és akkor mondták, hogy visszahívás van az autóra. tartályt kellett cserélni a rossz folyadék szint jelzés miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 És én is.Már a győri depoban van a gépem. Te melyik verziót rendelted? Enyém 1.4 t AT Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Már P écsen van . 1.4 t 6 kézi Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Gratula neked is meg nekem is :D Ma megnéztük,gyönyörű power red cosmo, pár apró plusszal.Jó másfél hét múlva vesszük át. Képet miképp lehet ide feltenni amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Gratula neked is meg nekem is :D Ma megnéztük,gyönyörű power red cosmo, pár apró plusszal.Jó másfél hét múlva vesszük át. Képet miképp lehet ide feltenni amúgy ? feltöltöd mondjuk a kepfeltoltesre és aztán belinkeled ide. és mi lesz az a pár apró plusz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Még "konzerv" :icon1: állapotban: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Szép, de miért nincs xenon?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Több oka van.Próbáltam este a normál lámpás verziót,nekem tökéletes fényt ad.Nem szerettem volna 8 millát fizetni az autóért full opcióval,főleg,hogy este alig autózok és az amúgy is magas önsúlyt nem akartam tovább emelni. A Cosmon felül kapott Aisin váltót ,/AT 6/riasztót,Agr ülést,sötétitést,pótkereket a kit helyett és power red szint /állitóllag dual layer/ Jóizű flottakedvezménnyel-1 miska- igy sem lett valami olcsó.Reméljük beválik.Jó másfél hét múlva gépátvétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Több oka van.Próbáltam este a normál lámpás verziót,nekem tökéletes fényt ad.Nem szerettem volna 8 millát fizetni az autóért full opcióval,főleg,hogy este alig autózok és az amúgy is magas önsúlyt nem akartam tovább emelni. A Cosmon felül kapott Aisin váltót ,/AT 6/riasztót,Agr ülést,sötétitést,pótkereket a kit helyett és power red szint /állitóllag dual layer/ Jóizű flottakedvezménnyel-1 miska- igy sem lett valami olcsó.Reméljük beválik.Jó másfél hét múlva gépátvétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Hát nekem nagyon tetszik . Gratulálok george2 . Nekem feb.20 -ai hétre igérték . Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Köszi,még viaszolva is nagyon jó ez a szin élőben.Neked kitartást addig is mig megjön..Az enyém papirjait jövő héten intézik. Milyen szinű,felsz. lesz a tiéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Köszi,még viaszolva is nagyon jó ez a szin élőben. Sok boldogságot hozzá, élőben nekem ebben a pirosban, meg fehérben fekete tetővel tetszik a legjobban:)! Nem tudtam, hogy a sima fényszóró is jó:), az Afl-től viszont minden tesztelő el van ájulva:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Még "konzerv" :icon1: állapotban: Tetszetős :) Nekem sincs xenonom, nem is hiányzik. teljes pótkerék nekem is van :) az enyém ilyen volt de a fél év alatt változott rajta már sok minden. tavasszal gondolkozom a fekete tetőben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Tetszetős :) Nekem sincs xenonom, nem is hiányzik. teljes pótkerék nekem is van :) az enyém ilyen volt de a fél év alatt változott rajta már sok minden. tavasszal gondolkozom a fekete tetőben. :) A te géped is tetszetős, fehérben is tetszik.Mit változtattál eddig rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 A te géped is tetszetős, fehérben is tetszik.Mit változtattál eddig rajta? hát kapott fekete felniket, aztán a hűtőrács le lett cserélve fekete jel nélküli Irmscherre. Az első toldat Irmscher helyett Steinmetz lett. A gyári kipufogó dupla lett (jobb és bal oldalon is). Tavasszal jönnek a rugók meg talán a fekete fólia a tetőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 hát kapott fekete felniket, aztán a hűtőrács le lett cserélve fekete jel nélküli Irmscherre. Az első toldat Irmscher helyett Steinmetz lett. A gyári kipufogó dupla lett (jobb és bal oldalon is). Tavasszal jönnek a rugók meg talán a fekete fólia a tetőre. Kiváncsi lennék az aktuális külsejére,fekete felnikkel....Kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Kiváncsi lennék az aktuális külsejére,fekete felnikkel....Kép? kutathatok vmi képet. de a fotózkodás inkább majd tavasszal lesz, vmi normális helyen fotóssal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Köszi,még viaszolva is nagyon jó ez a szin élőben.Neked kitartást addig is mig megjön..Az enyém papirjait jövő héten intézik. Milyen szinű,felsz. lesz a tiéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iref Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 most kaptam értesitest , hogy a JŐVŐ héten meglesz .. Enjoy Technikai szürke. Majd lesznek képek .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 most kaptam értesitest , hogy a JŐVŐ héten meglesz .. Enjoy Technikai szürke. Majd lesznek képek .. Tökéletes....Akkor nagyjából 1 időben vesszük át.Bár én már pénteken átvehettem volna,de a fosch idő miatt eltolom jövő hét elejére az átvételt. Bizom benne,hogy mi új tulajok kicsit beinditjuk ezt az alvó tocsikot.Az eddigi autóm topikja kicsit más látogatottságú mint eme.Nosza,dobjuk fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Kiváncsi lennék az aktuális külsejére,fekete felnikkel....Kép? Nyár eleji kép fekete kerékkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts